Mäklare Malin Bengtsson

Malin Bengtsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Barkvägen 45, Södra Ryd, Skövde kommun

Barkvägen 45

Lägenhet
Södra Ryd, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde

975 000 kr

77 m²

3 rum

5 189 kr/mån

12 662 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostad på Barkvägen! Med tre rum och kök, ett stort inglasat uterum, två rymliga sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum erbjuder denna bostad ett välplanerat boende med goda sociala ytor. Bostadens framsida ger ett välkomnande intryck med marksten fram till ingången samt en stor vacker syren som står i full blom under den varma årstiden. På baksidan finner ni en mindre trädgård med fin växtlighet och trevlig uteplats. Södra Ryd är ett naturnära, lugnt och barnvänligt område i Skövde med fina skogspartier och bra kommunikationer till centrum! Varmt välkommen att boka din visning!

Nybovägen 8, Nybo, Skövde kommun

Nybovägen 8

Villa
Nybo, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde

2 095 000 kr

87 m²

5 rum

1 071 m² tomt

Välkommen till denna villa i det charmiga området Nybo! Denna fantastiska villa om totalt 174kvm erbjuder allt du kan önska dig och mer därtill. Med en vacker trädgård, ett garage på fastigheten, tre underbara uteplatser och en omsorgsfullt skött interiör är detta perfekt för den som söker ett stilrent, bekvämt och ekonomiskt boende. Huset är välskött och uppdaterad med omsorg. Många renoveringar och förbättringar har gjorts under de senaste åren. De ljusa och luftiga rummen skapar en inbjudande atmosfär och ger gott om utrymme för hela familjen att trivas. Huset står på vacker tomt som bjuder på härlig grönska och utsikt mot hagar och skog. Alldeles intill tomten finns en stor härlig pool, en fotbollsplan och en lekplats som får nyttjas boende i området. Här bor ni med ett härligt läge på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. I Värsås samhälle finns skola upp till årskurs 6, fotbollsförening, gym, padelhall samt pizzeria och närbutik med bensinstation.

Järnvägsgatan 20A, Södermalm, Skövde kommun
  • Ons 7 jun kl 16:30

Järnvägsgatan 20A

Lägenhet
Södermalm, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde

795 000 kr

43 m²

1.5 rum

3 445 kr/mån

18 488 kr/m²

Välkommen in till Järnvägsgatan 20A! Denna lägenhet passar dig som söker ett mindre boende men som fortfarande vill ha en rymlig yta. Med sina ca 43 kvm erbjuds möjlighet att möblera på det sätt du önskar. Med hjälp av det egna sovrummet så kan du spara yta i allrummet och istället möjliggöra uppdelning av t.ex. tv-hörna samt matplats. Bostaden erbjuder allt från härliga trägolv, rymligt allrum och en trevlig balkong där du kan avnjuta kvällssolen! Här erbjuds gångavstånd in till centrum där du hittar allt från shopping till restauranger. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Dyrenäs 19, Dyrenäs, Mariestads kommun

Dyrenäs 19

Fritidshus
Dyrenäs, Mariestads kommun
Mäklarhuset Skövde

1 395 000 kr

40 m²

2 rum

902 m² tomt

Välkommen till denna idyll vid norra udden av Vristulven! Detta fritidshus har allt du kan önska dig för en avkopplande och njutbar fritid. Beläget cirka 200 meter från sjön med hamn och båtplatser. Här kan ni njuta av båtliv, bad och fiske. Huset självt är en riktig pärla med en nya ytskikt och ett nytt tak. Bostaden består av ett större sällskapsrum med eldstad som pryder rummet, mindre köksdel och ett sovrum. Med flera trevliga uteplatser runt huset, kan du njuta av solen och den vackra omgivningen från morgon till kväll. Du kommer att älska den idylliska och natursköna platsen, omgiven av grönska, stenmurar och lugn. Detta är en fristad från stadens buller och stress, där du kan koppla av och njuta av naturens stillhet.

Sörgårdsvägen 25, Tidan, Skövde kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sörgårdsvägen 25

Radhus
Tidan, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde

445 000 kr

73 m²

3 rum

119 m² tomt

Välkommen till Sörgårdsvägen och detta trevliga boendet. Bostaden är belägen bara ett stenkast från den vackra ån Tidan med en mindre trädgård som bjuder på en härlig uteplats i söderläge med utsikt över ån. Boendet inrymmer ett rymligt kök med gott om plats för matbord, stort vardagsrum. Du finner även två sovrum och ett badrum med klinkers och golvvärme och i källaren finns det bland annat tvättstuga och en härlig bastu. Varmt välkommen på visning!

Skaraborgsgatan 12, Centrum, Skara kommun

Skaraborgsgatan 12

Villa
Centrum, Skara kommun

1 545 000 kr

129 m²

5 rum

736 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna gedigna villa med mycket centralt läge! Boendet erbjuder bra planlösning och den generösa takhöjden ger en luftig och rymlig känsla. Vidare erbjuder bostaden goda sociala ytor och gott om förvaring! Bostaden är väl omhändertagen samt många fina gamla detaljer är bevarade så som underbara innerdörrar, breda lister och äldre vedugn. Trevligt parkområde vid husets baksida. Dubbelgarage samt mysig uteplats i trädgården. Huset är beläget i centrum med butiker, caféer och restauranger runt knuten. Välkomna på visning!

Järnvägsgatan 20 B, Södermalm, Skövde kommun

Järnvägsgatan 20 B

Lägenhet
Södermalm, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde

650 000 kr

37,2 m²

1 rum

3 093 kr/mån

17 473 kr/m²

Välkomna till denna trevliga etta med charmigt kök. Lägenheten erbjuder ett charmigt kök, rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och säng. Här nås även balkongen i härligt västerläge. Bostadens läge erbjuder gångavstånd in till centrum där du hittar allt från shopping till restauranger. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Rödhakevägen 2, Skultorp, Skövde kommun

Rödhakevägen 2

Villa
Skultorp, Skövde kommun
Mäklarhuset Skövde

2 650 000 kr

94 m²

4 rum

853 m² tomt

Välkommen till Skultorp och denna trevliga villa. Här möts du av ett boende i gott skick med välplanerade ytor! Bostaden inrymmer bland annat tre sovrum, badrum, ett stort vardagsrum och en gästtoalett. Här bjuds det goda förvaringsmöjligheter och sällskapliga ytor. På husets baksida i västerläge finns ett härligt uterum med anslutande stort trädäck. På tomten finns även en lekstuga samt en förrådsbyggnad som också kan användas till hobbyrum eller gym. Huset är beläget på en fin tomt i lugnt och trevligt villaområde ett stenkast från grönområde och lekplats. I närheten finns förskola, skola , pizzeria, bussförbindelser och mataffär. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 8