Mäklare Ender Karaman

Ender Karaman

Om mig

+46 79-585 25 95 [email protected] Hej, Mitt namn är Ender Karaman. Sedan 2010 har jag ägnat mig åt att leverera högklassig service till mina kunder, både säljare och köpare. Min resa som fastighetsmäklare började 2017, och sedan dess har min passion för att förmedla bostäder bara växt. Trots den tuffa konkurrensen på mäklarmarknaden har jag lyckats skapa värde för mina kunder och överträffa deras förväntningar. Jag är här för att hjälpa dig nästa gång du behöver en mäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Krögers Promenad 13, vån. 3 av 3, Silverdal, Sollentuna kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Krögers Promenad 13, vån. 3 av 3, Silverdal, Sollentuna kommun, bild 2
Krögers Promenad 13, vån. 3 av 3, Silverdal, Sollentuna kommun, bild 3

Krögers Promenad 13, vån. 3 av 3

Lägenhet
Silverdal, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
3 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 519 kr/mån
59 167 kr/m²

Upptäck denna 54 kvm lägenhet i hjärtat av önskvärda Silverdal, Sollentuna. Belägen på översta våningen, erbjuder detta hem en oslagbar kombination av elegans och funktionalitet. När du kliver in möts du av ljusa väggar och ett vackert parkettgolv, vilket genast skapar en varm och välkomnande atmosfär. Ett smakfullt badrum, ett rymligt sovrum med utsikt över innergården, och ett toppmodernt kök med laminatbänkskiva och rostfria apparater väntar på dig. Vardagsrummet är ljust och inbjudande, och från balkongen kan du njuta av en hänförande vy över omgivningarna. Hemmets höjdpunkter: • Högst uppe i huset. • Mycket bra skick. • Balkong med en idyllisk vy över innegården. • Källarförråd. Silverdal är en blomstrande del av södra Sollentuna, formad i trädgårdsstadens anda. Här finner du allt från moderna lägenhetskomplex till ståtliga villor, omgivna av grönska och stadsliv. Njut av natursköna promenader, joggingturer och cykelrundor, eller ta en tur ut i skogen för svampplockning. Ett stenkast bort ligger Silverdals torg med restauranger, ett lokalt gym, dagligvaruaffärer och mycket mer. Transportmässigt är Silverdal perfekt placerat. På bara en kort promenad når du busshållplatser med förbindelser till Sollentuna C, Kista C och Danderyds sjukhus. Pendeltågsstationen Helenelund är endast cirka 5 minuter bort med buss. För bilägare erbjuder Silverdal snabb access till E4:an, vilket gör resor till centrala Stockholm, Bromma flygplats och Arlanda smidiga. Silverdal representerar en perfekt balans: Det lugna och avslappnade livet nära naturen kombinerat med bekvämligheterna och pulsen från staden. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Helsingforsgatan 17, våning 3 av 3, Akalla, Stockholms kommun
Helsingforsgatan 17, våning 3 av 3, Akalla, Stockholms kommun, bild 2
Helsingforsgatan 17, våning 3 av 3, Akalla, Stockholms kommun, bild 3

Helsingforsgatan 17, våning 3 av 3

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
2 395 000 kr
86 m²
4 rum
vån 4/4
6 880 kr/mån
27 849 kr/m²

Drömbostaden på Helsingforsgatan i Akalla Välkommen till denna toppmoderna 4:a, strategiskt placerad högst upp i huset på Helsingforsgatan. Här bor du med 86 kvm av ren elegans, där ljus och rymd dominerar varje hörn. Från det moderna köket med golvvärme, till de avkopplande sovrummen, känns varje kvadratmeter genomtänkt. Dimbara spotlights lyser upp hallen, vardagsrummet och köket, och tillsammans med det fina ljusa laminatgolvet och de ljusa väggarna skapas en atmosfär av lugn och lyx. Men kanske är det de små detaljerna som verkligen gör denna bostad till något speciellt. De stambytta, nyrenoverade Gäst-WC samt badrummen som lovar både funktionalitet och skönhet. Eller kanske det generösa källarförrådet, som erbjuder den extra förvaring vi alla önskar. Utanför din balkongdörr, medan morgonsolen skiner, kan du skymta det avlägsna skogsområdet och njuta av dess lugnande närvaro. Föreställ dig att starta dagen med en kopp kaffe där, i harmoni med naturen. Och det är inte bara bostaden som imponerar. Läget är lika enastående. Med en kopp morgonkaffe i handen kan du sedan ta en lugn promenad i området, kanske till det charmiga Akalla by för lite kultur eller det närliggande utegymmet för en uppfriskande morgonträning. Lägenheten genomgick en totalrenovering för fem år sedan, där allt från golv till tak moderniserades till dagens standard, med undantag för stambytet och el-centralen som båda uppdaterades i år. För den sportintresserade ligger ishall, badhus och fotbollsplan inom bekvämt avstånd. Och när du behöver en förändring av omgivningen? Populära handelsplatsen Barkarby är bara en snabb bussresa bort, och Kistas pulserande centrum nås på ca. 5 minuter med tunnelbanans blå linje. Citylivet ligger också inom räckhåll, bara ca. 22 minuter bort. Detta är inte bara en plats att bo på. Det är en livsstil, en balans mellan modern bekvämlighet och den natursköna charmen i Akalla. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nästa hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Borgarfjordsgatan 21A, våning 28 av 35, Kista, Stockholms kommun
Borgarfjordsgatan 21A, våning 28 av 35, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Borgarfjordsgatan 21A, våning 28 av 35, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Borgarfjordsgatan 21A, våning 28 av 35

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
3 795 000 kr
97 m²
3 rum
vån 28/35
6 290 kr/mån
39 124 kr/m²

🏙️ Välkommen till din nya drömbostad på 28:e våningen i ett av Stockholms få höghus, en rymlig 3:a på 97 kvm. Denna lägenhet är den perfekta kombinationen av bekvämlighet och kvalitet, framhävd av en fantastisk utsikt över staden. Den är designad för att ge en idealisk balans mellan komfort och stil, vilket gör den till ett utmärkt val för den som värderar detta. 🌞 Den har en öppen planlösning som sömlöst sammanlänkar vardagsrummet med en välkomnande loggia. Denna design skapar ett rikligt ljusinsläpp och ger en känsla av extra rymd, medan loggian, tack vare sitt sydvästläge, bjuder på soliga eftermiddagar och magiska solnedgångar. Det är en plats där avslappnad atmosfär råder och där varje detalj är noga uttänkt för ditt välbefinnande. 🍴 Köket erbjuder elegans och funktionalitet med sina svartbetsade Vedum-luckor, en ny Beko induktionshäll och övriga toppmoderna vitvaror från Bosch. Intill köket ligger ett elegant och funktionellt badrum utrustat med en ny Macro Design Crown Grip-kommod, tvättmaskin, torktumlare och hörndusch. Ett stenkast därifrån finner du klädkammaren/förrådet, utrustat med ELFA-system för praktisk förvaring, samt ett källarförråd som erbjuder ytterligare utrymme. 🛌 De två sovrummen utstrålar ljus och rymd, där det större sovrummet har stora fönster som badar rummet i ljus, och det andra sovrummet optimerar förvaringsmöjligheterna med en skjutgarderob och ELFA-system. Denna öppna planlösning tillsammans med loggian bidrar till en behaglig och välkomnande atmosfär genom hela bostaden. 🚇 Beläget i hjärtat av Kista, är denna lägenhet perfekt placerad med nära tillgång till kollektivtrafik och Kista Galleria. Du har allt du behöver för din dagliga rutin inom räckhåll, från kläder och matvaror till kvällsaktiviteter som bio och sportbarer. En tunnelbana tar dig snabbt till Stockholm Central, och flera busslinjer förbinder dig med omgivande områden. 🏢 Kista Torn, bostadskomplexet där lägenheten är belägen, är inte bara ett av Sveriges högsta bostadshus utan också ett av de mest moderna. Vid entrén möts du av en inbjudande, fullt möblerad lobby istället för traditionella brevlådor och trapphus. Här finns även en bastu för avkoppling och två gemensamma gästlägenheter som kan hyras vid behov. Den gemensamma takterrassen på 36:e våningen erbjuder enastående utsikt över både Globen och inkommande flygplan mot Arlanda. 🌟 Upptäck en värld av komfort och stil högt ovanför Kista, där ljus och rymd maximeras genom en genomtänkt öppen planlösning. Denna bostad är designad för att erbjuda en oöverträffad boendeupplevelse, där varje detalj är noggrant planerad för att tillgodose dina behov och önskemål.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Helsingörsgatan 10, 1 tr, Kista, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Helsingörsgatan 10, 1 tr, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Helsingörsgatan 10, 1 tr, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Helsingörsgatan 10, 1 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
1 750 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/4
4 314 kr/mån
38 889 kr/m²

Tillfälle att förvärva en ljus och charmig 2:a om 45 kvm på Helsingörsgatan 10, belägen en trappa upp i en välskött HSB-förening. I entrén välkomnas du av en praktisk hall med skjutdörrsgarderob. Det öppna köket och vardagsrummet skapar en trivsam samlingspunkt, med moderna bekvämligheter som integrerad kyl/frys, ny fläkt, spishäll och mikro, samt röda köksluckor som adderar en modern touch. Badrummet renoverades 2022 och bjuder på stora vita kakelplattor, mörkgrå klinkergolv, takdusch, glasvägg, spegel och kommod. Sovrummet har en ytterligare skjutdörrsgarderob för god förvaring. Lägenheten präglas av ljusmålade väggar och genomgående grå klinkersgolv. Balkongen med klinkersgolv är en skön oas som vetter mot den lugna innegården, en perfekt plats för avkoppling. Omgivningen erbjuder närhet till förskolor, skolor och parken Gläntan med stor lekplats. På bara några minuters promenad når du Kista Galleria, en knutpunkt för shopping, restauranger, Filmstaden Kista, O´Learys Bowling & Gokart, samt Kistas bussterminal. Tunnelbanans blåa linje tar dig till city på ca 17 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vejlegatan 9, Vån. 5 av 7, Kista, Stockholms kommun
Vejlegatan 9, Vån. 5 av 7, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Vejlegatan 9, Vån. 5 av 7, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Vejlegatan 9, Vån. 5 av 7

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
2 345 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5/7
6 849 kr/mån
30 455 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Välkommen till Veljegatan 9, där denna charmiga gavellägenhet om 77 kvm bjuder på en unik kombination av stil, komfort och en genomtänkt design. Med detaljer och bekvämligheter som gör varje dag speciell, erbjuder detta hem en angenäm och kvalitativ boendeupplevelse. Ljus och liv i varje rum: Med sitt gavelläge i byggnaden och fönster i tre väderstreck – nordost, sydost och väster – badar lägenheten i naturligt ljus, skapandes en ljus och luftig atmosfär som ger energi och liv åt varje rum. Kök och matplats: Det moderna köket är ett underverk med exklusiva köksluckor i äkta ek, stora handtag i rostfritt stål och fullt utrustat med integrerade vitvaror. Den massiva köksbänken i ljus kanelnyans erbjuder gott om arbetsyta. Intill köket finns en mysig matplats vid ett stort fönster med vacker utsikt över Kista Torg, perfekt för såväl vardagsmåltider som större middagsbjudningar. Vardagsrum: Ett avkopplande vardagsrum med fönster åt nordost och sydost, vilket ger ett härligt ljusinsläpp under större delen av dagen. Rummet erbjuder en fantastisk utsikt över centrala Kista och har ett parkettgolv samt väggar klädda i ljus tapet. Sovrum: Master bedroom med fyra fönster i ett högt och insynsskyddat läge, inrymmande en generös garderobsvägg och gott om plats för en dubbelsäng. Ett andra sovrum med parkettgolv och ljusmålade väggar, rymmande en enkelsäng och ytterligare möbler efter behov. Inglasad balkong - En Fröjd för Sinnet: Den inglasade balkongen i nordostläge erbjuder en magnifik utsikt över Kistas skyline i ett insynsskyddat och avkopplande utrymme, perfekt för att ta in stadens puls och skönheten i omgivningarna. Förrådet: Ett stort och rymligt förråd ger gott om förvaringsutrymme och kan även omvandlas till ett praktiskt arbetsrum om man önskar. En Del av en Stabil och Trygg Förening: Denna lägenhet är belägen i en välkonsoliderad HSB-förening med låg belåningsgrad, vilket innebär trygghet och stabilitet för dig som boende. Föreningen har dessutom genererat goda intäkter från sina lokaler, vilket bidrar till dess starka ekonomi. Bekvämligheter och Närhet till Allt: Den strategiska placeringen av lägenheten innebär att du har närhet till allt du kan önska. En kort promenad bort ligger Kista Galleria med ett imponerande utbud av ca. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O'Learys Bowling & Gokart. Dessutom erbjuder området utmärkta kommunikationsmöjligheter med en bussterminal och tunnelbanans blåa linje, som tar dig till Stockholm city på ca 17 minuter. Perfekt för Familjer och Utomhusentusiaster: Med närheten till förskolor, skolor och den gröna oasen Gläntan, som erbjuder en stor lekplats, är detta ett idealiskt hem för familjer eller de som uppskattar utomhusaktiviteter. Modern och Energieffektiv: Föreningens investering i nya 3-glasfönster 2021 visar på ett engagemang för modernitet och energieffektivitet, vilket bidrar till en hållbar och komfortabel boendemiljö. Upptäck Veljegatan 9: Denna gavellägenhet är en unik pärla, där varje detalj bidrar till en helhetsupplevelse av kvalitet och harmoni. Med dess underbara ljusinsläpp, enastående balkong och perfekta läge, erbjuder Veljegatan 9 ett oöverträffat hem för dig som söker det lilla extra. Missa inte chansen att göra denna bostad till din egen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5