Mäklare Benjamin Chantrhom

Benjamin Chantrhom

Om mig

Din framgång är min framgång! Jag är en hungrig, driven och målmedveten mäklare som alltid strävar efter att uppnå de bästa resultaten för mina kunder. Jag är en utmärkt kommunikatör och supertrivs med att ha med människor att göra, jag har förmågan att skapa en förtroendefull relation med mina kunder vilket gör att det känns tryggt och bekvämt att arbeta med mig. Vill du sälja eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd? Kontakta mig! 073-597 32 73 [email protected]

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kavallerivägen 22, Rissne, Sundbybergs kommun

Kavallerivägen 22

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 895 000 kr
113 m²
5 rum
6 609 kr/mån
34 469 kr/m²

Belägen i en byggnad från 2004, bjuder denna bostad på en modern och bekväm planlösning i utmärkt skick. komplett med en rymlig terrass i sydvästläge och en privat ingång, bara en minuts promenad från livsmedelsbutiker och tunnelbanestationen, samt den kommande tvärbanan. Renoverad till perfektion år 2019, den här bostaden håller enastående standard. Bostaden sträcker sig över två våningar. Entréplanet hälsar dig välkommen med det sociala hjärtat av hemmet, inklusive kök, matplats, vardagsrum och tillgång till den generösa terrassen, samt ett sovrum. Varje våning har också ett eget badrum, ett med badkar och det andra med dusch. På övervåningen finns tre sovrum, varav ett större sovrum komplett med skjutdörrsgarderober. - 2 Våningar - 2 Badrum - Stor Terrass - Goda förvaringsmöjligheter - Nyrenoverad - Stenkast från tunnelbanan Stig in i denna välkomnande bostad genom en genomtänkt entré med egen ingång och gott om plats för att organisera din vardag direkt innanför den säkra dörren. Njut av det behagliga ljusinsläppet som strömmar in från två håll och ger en omedelbar känsla av hemtrevnad, tack vare det praktiska ljusa trägolvet och de ljusa väggarna. Det öppna vardagsrummet välkomnar dig till en harmonisk atmosfär där matplatsen, köket och vardagsrummet smidigt smälter samman. Planlösningen erbjuder flexibilitet för olika möbleringsalternativ och inspirerar till trivsamma stunder med nära och kära. Slå upp dörrarna och stig ut på den stora terrassen för att förlänga dina kvällar. Utforska sedan de välskapta sovrummen som erbjuder en mängd användningsmöjligheter och flexibla utrymmen för både arbete och vila. Det nyrenoverade badrummet på nedre plan välkomnar dig med sina ljusa kaklade väggar och ljusa klinker, komplett med en rymlig dusch samt golvvärme för ultimat bekvämlighet. På övervåningen väntar ytterligare tre sovrum samt ett stilfullt badrum med även här golvvärme för extra komfort. Här kan du slappna av i ett stort badkar eller ta en uppfriskande dusch efter en lång dag. Det rymliga huvudsovrummet på övervåningen bjuder in till avkoppling med sina stora fönster släpper de rikligt in med naturligt ljus samtidigt som de generösa garderoberna erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för dina ägodelar. Det är här, i denna underbara bostad, som drömmar blir verklighet och ett nytt kapitel i ditt liv tar sin början. Brf Mittpunktens hus består av 41 lägenheter i två huskroppar och är en äkta förening som äger marken. Huset stod klart 2004. Föreningen har genomgått löpande underhållning och har inga större arbeten planerade framöver.

Brännkyrkagatan 81, Södermalm/ Mariatorget, Stockholms kommun

Brännkyrkagatan 81

Lägenhet
Södermalm/ Mariatorget, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 695 000 kr
27 m²
1 rum
1 306 kr/mån
99 815 kr/m²

- Exklusiv Studiolägenhet - Öppen planlösning - Generös takhöjd - Föreningen äger marken Välkommen till denna nybyggda och exklusiva studiolägenhet som ligger i populära Zinkensdamm. Här hälsas du direkt välkommen av en ljus och rymlig hall. Lägenheten har genomgående hög standard med vitmålade väggar, vacker ekparkett och med en generös takhöjd, vilket gör den till ett perfekt boende för dig att direkt flytta in i. Köket är stilrent i kiselgrått och är utrustad med noga utvalda vitvaror från Bosch. Allrummet har en öppen planlösning mot köket och passar perfekt för middagar. I allrummet finns plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Det fräscha badrummet går i grått och vitt kakel. Golvvärme, tvättmaskin och en torktumlare gör även badrummet extra funktionellt. Bostaden ligger på entréplan med snabb tillgång till en härlig innergård där du kan njuta av soliga dagar. Innergården har flera sittgrupper och en grill som medlemmarna kan ta del av. Ett källarförråd nyttjas också till lägenheten. Brf Uven Större 22 bildades 2012 och är en äkta förening som äger marken. Fastigheten består av 2 huskroppar (Hornsgatan 92 och Brännkyrkagatan 81) och uppfördes 1929. Föreningen har 3 hyreslägenheter, 60 bostadsrätter samt 4 lokaler. För medlemmarna finns tillgång till en tvättstuga, cykelställ, vädringsbalkonger, källarförråd och en väldigt lugn innegård. Lägenheten ligger på en väldigt attraktiv adress där området är levande och där man har närhet till söders puls och liv men också närhet till naturen kring Skinnaviksberget. Här finns ett stort utbud av caféer, restauranger och barer. Vid adressen finns all tänkbar service i området så som Coop, ICA och apotek samt systembolag. Kommunikationen vid Zinkensdamm är utmärkt med Tunnelbanans röda linje vid Zinkensdamm och Mariatorget. Flertalet bussar så som 4:ans blå buss går regelbundet. Tantolunden med bad och promenadstråk ligger också runt hörnet. Ta detta unika tillfälle till att förvärva denna lägenhet på denna väldigt attraktiva adress.

  • Hiss
Årsta Skolgränd 6, Hägersten / Liljeholmen, Stockholms kommun
  • Ons 8 maj kl 17:35

Årsta Skolgränd 6

Lägenhet
Hägersten / Liljeholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 459 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/9
2 708 kr/mån
76 844 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Chantrhom för visning! *Naturreservat - Årsta skog *Goda kommunikationer *Restauranger, caféer och all tänkbar service *Liljeholmskajen i närheten Välkommen till denna lugna lägenhet med en smart layout som ger en imponerande rymd med sitt kompakta 1-rums- och kökformat. Med några enkla justeringar kan lägenheten även omvandlas till en superb mini-2:a, vilket ger dig flexibilitet och extra funktionalitet. Ljuset strömmar in genom balkongen som vetter mot en rofylld innergård. Balkongen blir en förlängning av ditt eget utrymme och en plats att koppla av. Förutom den härliga utomhusplatsen finns det moderna vitvaror i köket som gör matlagningen till ett nöje. Badrummet är utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Denna lägenhet är praktisk samt välplanerad och har allt du behöver för att kunna leva bekvämt. Föreningen erbjuder även två takterrasser med en fantastisk 360-graders utsikt över södra Stockholm. Lägenheten är belägen i ett nybyggt bostadsområde med nära tillgång till allt du kan tänkas att behöva. Kollektivtrafikförbindelser till övriga Stockholm är bekväma och snabbtillgängliga, vilket gör det lätt att ta sig runt i staden. I närheten finns ett brett utbud av restauranger vid Liljeholmskajen. Äkta förening som äger marken. 172 bostadsrättslägenheter samt 1 lokal med hyresrätt. Lägenheten ger dig en unik möjlighet att bo mitt i stadens puls samtidigt som du kan njuta av en fridfull oas. Här kan du njuta av härliga stunder på balkongen eller på de fantastiska takterrasserna. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 3