Mäklare Benjamin Chantrhom

Benjamin Chantrhom

Om mig

Din framgång är min framgång! Jag är en hungrig, driven och målmedveten mäklare som alltid strävar efter att uppnå de bästa resultaten för mina kunder. Jag är en utmärkt kommunikatör och supertrivs med att ha med människor att göra, jag har förmågan att skapa en förtroendefull relation med mina kunder vilket gör att det känns tryggt och bekvämt att arbeta med mig. Vill du sälja eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd? Kontakta mig! 073-597 32 73 [email protected]

Mäklarens försäljning på Hemnet
Årstavägen 65, Årsta, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Årstavägen 65

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 395 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 048 kr/mån
53 820 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Brännkyrkagatan 81, Södermalm/ Mariatorget, Stockholms kommun

Brännkyrkagatan 81

Lägenhet
Södermalm/ Mariatorget, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 695 000 kr
27 m²
1 rum
1 306 kr/mån
99 815 kr/m²

- Exklusiv Studiolägenhet - Öppen planlösning - Generös takhöjd - Föreningen äger marken Välkommen till denna nybyggda och exklusiva studiolägenhet som ligger i populära Zinkensdamm. Här hälsas du direkt välkommen av en ljus och rymlig hall. Lägenheten har genomgående hög standard med vitmålade väggar, vacker ekparkett och med en generös takhöjd, vilket gör den till ett perfekt boende för dig att direkt flytta in i. Köket är stilrent i kiselgrått och är utrustad med noga utvalda vitvaror från Bosch. Allrummet har en öppen planlösning mot köket och passar perfekt för middagar. I allrummet finns plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Det fräscha badrummet går i grått och vitt kakel. Golvvärme, tvättmaskin och en torktumlare gör även badrummet extra funktionellt. Bostaden ligger på entréplan med snabb tillgång till en härlig innergård där du kan njuta av soliga dagar. Innergården har flera sittgrupper och en grill som medlemmarna kan ta del av. Ett källarförråd nyttjas också till lägenheten. Brf Uven Större 22 bildades 2012 och är en äkta förening som äger marken. Fastigheten består av 2 huskroppar (Hornsgatan 92 och Brännkyrkagatan 81) och uppfördes 1929. Föreningen har 3 hyreslägenheter, 60 bostadsrätter samt 4 lokaler. För medlemmarna finns tillgång till en tvättstuga, cykelställ, vädringsbalkonger, källarförråd och en väldigt lugn innegård. Lägenheten ligger på en väldigt attraktiv adress där området är levande och där man har närhet till söders puls och liv men också närhet till naturen kring Skinnaviksberget. Här finns ett stort utbud av caféer, restauranger och barer. Vid adressen finns all tänkbar service i området så som Coop, ICA och apotek samt systembolag. Kommunikationen vid Zinkensdamm är utmärkt med Tunnelbanans röda linje vid Zinkensdamm och Mariatorget. Flertalet bussar så som 4:ans blå buss går regelbundet. Tantolunden med bad och promenadstråk ligger också runt hörnet. Ta detta unika tillfälle till att förvärva denna lägenhet på denna väldigt attraktiva adress.

  • Hiss
Årsta Skolgränd 6, Hägersten / Liljeholmen, Stockholms kommun

Årsta Skolgränd 6

Lägenhet
Hägersten / Liljeholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 495 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/9
2 708 kr/mån
77 969 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Chantrhom för visning! *Naturreservat - Årsta skog *Goda kommunikationer *Restauranger, caféer och all tänkbar service *Liljeholmskajen i närheten Välkommen till denna lugna lägenhet med en smart layout som ger en imponerande rymd med sitt kompakta 1-rums- och kökformat. Med några enkla justeringar kan lägenheten även omvandlas till en superb mini-2:a, vilket ger dig flexibilitet och extra funktionalitet. Ljuset strömmar in genom balkongen som vetter mot en rofylld innergård. Balkongen blir en förlängning av ditt eget utrymme och en plats att koppla av. Förutom den härliga utomhusplatsen finns det moderna vitvaror i köket som gör matlagningen till ett nöje. Badrummet är utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Denna lägenhet är praktisk samt välplanerad och har allt du behöver för att kunna leva bekvämt. Föreningen erbjuder även två takterrasser med en fantastisk 360-graders utsikt över södra Stockholm. Lägenheten är belägen i ett nybyggt bostadsområde med nära tillgång till allt du kan tänkas att behöva. Kollektivtrafikförbindelser till övriga Stockholm är bekväma och snabbtillgängliga, vilket gör det lätt att ta sig runt i staden. I närheten finns ett brett utbud av restauranger vid Liljeholmskajen. Äkta förening som äger marken. 172 bostadsrättslägenheter samt 1 lokal med hyresrätt. Lägenheten ger dig en unik möjlighet att bo mitt i stadens puls samtidigt som du kan njuta av en fridfull oas. Här kan du njuta av härliga stunder på balkongen eller på de fantastiska takterrasserna. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 3