Mäklare Nina Larsson

Nina Larsson

Om mig

Jag beskriver mig bäst som en kunnig och påläst mäklare med ursprung ifrån Dalarna. Har bott och arbetat som mäklare på Kungsholmen sen 2004 och har ett stort driv med hög kravbild på samtliga bostadsaffärer. Jag kommer med stor kompetens och är stolt över att det även går hand i hand med hög kundnöjdhet. Jag skruvar på detaljer och anser att rak och tydlig kommunikation, information och tillgänglighet, som kryddas med en stor dos av ödmjukhet, är nyckeln till framgång.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Alströmergatan 32E, 2 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Alströmergatan 32E, 2 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 095 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/4
2 081 kr/mån
96 719 kr/m²

Underbart boende som bjuder på charmiga och väldisponerade kvadratmeter med stora fönsterpartier för fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten har en generös takhöjd som bidrar med en härlig rymd och på golvet ligger fina furutiljor i original. I allrummet möblerar du med sällskapsdel samt bredare säng och finner en rymlig garderob för förvaring. Den delvis öppna planlösningen mellan allrum och kök ger dig sociala ytor att umgås medan middagen förbereds. Här möblerar du med matbord för 4-6 middagsgäster och finner fantastisk förvaring som döljer sig bakom vit skåpinredning. Köket har även ett bevarat serveringsskåp samt har diskmaskin för en enklare vardag. Badrummet är inrett med badkar och har vitkaklade väggar samt ljusa klinkergolv. Genomgående är lägenheten målad i sobra nyanser och förutom tillgången till föreningens blomstrande innergård finns trevliga vädringsbalkonger i trapphuset samt en gemensam terrass som ligger belägen i samma trappuppgång I Brf Färjan flyttar du in en ytterst välskött förening med god ekonomi och mycket låg skuldsättningsgrad. Föreningen har en underbar innergård som vunnit pris för att vara Stockholms vackraste med en blomstrande trädgård med gräsmatta, blommor, körsbärsträd, en porlande fontän samt en platsbyggd grillplats med pergola. I föreningen finns även föreningslokal, gästlägenhet samt ett stort soprum för källsortering (en gång i månaden kommer även en container för grovsopor). I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV (basutbud) och bredband. Föreningen har även en enhetsmätning av el som betalas separat efter förbrukning och då till en lägre kostnad. Precis invid föreningens entré ligger den välsorterade och ytterst uppskattade kvartersbutiken Benneboden. På Alströmergatan 32 kombinerar du ett lugnt läge med närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer barer och gym. Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger endast en kort promenad bort. Där finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. En av Fridhemsplans tunnelbaneuppgångar ligger direkt runt hörnet från fastigheten. Om du gillar att motionera är det lika nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. Här når du även snabbt Hornsbergs fantastiska strandpromenad som kantas av flertalet restauranger och badbryggor. Ett närlivs ligger precis invid föreningens stora entré.

Lidnersgatan 12A, 5tr, Kungsholmen -  Kristineberg, Stockholms kommun

Lidnersgatan 12A, 5tr

Lägenhet
Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 975 000 kr
33 m²
2 rum
vån 5/6
2 845 kr/mån
90 152 kr/m²

Underbart boende i absolut toppskick som är något utöver det vanliga och upplevs större än sina 33 kvadratmeter. Lägenheten som passar för såväl singelboende och par får ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med ett högt och insynsskyddat läge. En stilsäker glasvägg med svarta spröjs skärmar av sovrummet och ger lägenheten en unik karaktär. I sovrummet möblerar du med 160cm säng samt sängbord och vill du stänga ute ljuset sitter en skena upp mot tak där du kan dra för med mörkläggningsgardiner. Det rymliga vardagsrummet har utrymme för såväl sällskapsdel samt ett större matbord och den iögonfallande glasväggen bidrar med en härlig rymd. I köket finner du fantastisk förvaring som når full takhöjd och döljer sig bakom grå skåpinredning. På golvet ligger en fin marockansk klinker som du även finner i det stilrent renoverade badrummet. I hallen hittar du mycket bra förvaring som döljer sig bakom diskreta skjutdörrar. Den här lägenheten ska absolut upplevas på plats! I Brf Karolinerna finns bonusar som övernattningslägenhet som ligger i samma hus som lägenheten och är perfekt att hyra när vänner och familj kommer på besök. Föreningen har grönskande mellangårdar samt tvättstuga och cykelrum beläget i samtliga hus. På Lidnersgatan bor du med grönskan direkt utanför dörren samt med Kristinebergs badklippor ett stenkast bort. Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna linje når du på tre minuters promenad där alla 3 gröna linjer passerar Kristinebergs Tunnelbanestation. Coop Kristineberg ligger precis intill tunnelbanan och i närområdet finns även Golfbaren med äventyrsgolf och mat, mysiga fik och restauranger, idrottsanläggningar och tennishall. Du når snabbt härliga Fredhällsparken och Fredhällsklipporna där många samlas under sommarmånaderna. Lindhagens galleria med ICA Maxi, systembolag, apotek mm når du med 10 minuters promenad. Där finner du även tunnelbanans blåa linje. Hornsbergs Strand ligger nära där du bor med dess vackra strandpromenad som kantas av badbryggor och lockar till sol och bad. Längs med strandpromenaden finns även flertalet restauranger. Motionsspåren finns precis utanför och tar dig runt om hela Kungsholmen och du har även nära att promenera till City vilket ger dig det bästa av två världar.

  • Hiss
Kristinebergs Strand 3, 5tr, Kungsholmen / Kristineberg, Stockholms kommun

Kristinebergs Strand 3, 5tr

Lägenhet
Kungsholmen / Kristineberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
7 150 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 5/6
5 151 kr/mån
101 418 kr/m²

Drömboende invid Mälaren som presenterar ett högt hörnläge och dubbla balkonger som omges av grönska och vatten. Här flyttar du till en Stockholmsidyll med sjö- och båtliv precis utanför dörren och där sommarens tidiga morgondopp och svalkande kvällsdopp ligger nära till hands. Det är onekligen utsikten som präglar denna fantastiska hörnlägenhet som ligger belägen i det första huset på strandpromenaden och ger dig en vidsträckt panoramavy med lång distans till närmaste granne. Lägenheten är något utöver det vanliga med ett fritt och insynsskyddat läge samt stora fönsterpartier i två väderstreck. Med två rymliga balkonger som bjuder på sol från tidig morgon till sommarkvällens ankomst får du två extra uterum att njuta av under sommarhalvåret. Du finner en social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt generösa ytor att umgås med vänner och familj. I master bedroom möblerar du med dubbelsäng och vaknar till utsikten över Ulvsundasjöns lockande vatten. Lägenhetens andra sovrum passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. I såväl de båda sovrummen som i hallen finner du mycket bra förvaring. Det lyxigt stora badrummet är inrett med dubbla handfat och en kombinerat tvättmaskin/torktumlare för en enklare vardag. Lägenheten ska absolut upplevas på plats! På soliga Kristinebergs Strand bor du med innerstans häftigaste sjöläge med marin närhet, rofylld boendemiljö och grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor i din direkta närhet. Boende i närliggande föreningar har förtur till båtplats utanför porten och strandpromenaden kantas av restauranger som Piren Restaurang, Lilys Burger, Beirut bistro, glassbarer, bagerier och flera Sushi-ställen. Kungsholmsborna letar sig hit under soliga sommarkvällar för att avnjuta god mat och en helt magisk solnedgång. Kristinebergsparken ligger också nära med härlig grönska och en barnvänlig sektion med lekplats för barnen samt fotbollsplan med konstgräs och en populär Skate-park. Bad och solmöjligheter finner du längs hela Kristinebergs strand samt Hornsbergs strand som erbjuder flertal badbryggor, sittplatser och grillmöjligheter. Lindhagensgallerian ligger i området och här har du allt du behöver i form av service och mer därtill. Apotek, Systembolag, stort garage med goda parkeringsmöjligheter, caféer, frisör, inrednings- och designbutiker samt Stockholms största Ica Maxi som erbjuder ett utomordentligt sortiment. Brf Mälarstrand 2 är en ytterst välskött förening med god ekonomi som huserar i en barnvagns- och handikappvänlig fastighet med dubbla entréer varav en i markplan och med stor hiss. I källaren finns ett rymligt förråd som tillhör lägenheten och i fastigheten finns bonusar som bland annat gästrum, bastu och hobbyrum.

  • Balkong
  • Hiss
Fridhemsgatan 70, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Fridhemsgatan 70

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
6 250 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/5
6 493 kr/mån
91 912 kr/m²

Underbart och ett alldeles unikt sekelskiftesboende med egen entré och cirka 3,2 meter i takhöjd. Här presenteras sällskapsytor med en enastående rymd och två stora panoramafönster som bidrar med ett fantastiskt ljusinsläpp. En framtagen tegelvägg ger lägenheten extra karaktär och de ljusa öppna ytorna bjuder på sociala kvadratmeter för middagar och fest. I motsatt väderstreck ligger de båda sovrummen som har ett lugnt läge mot föreningens gemensamma innergård. Här har du utgång till din alldeles egna uteplats och direkt access till innergården som är utrustad med utekök. Uteplatsen ger dig ett extrarum under sommarhalvåret där du kan plantera din örtagård samt möblera med en loungedel och ett litet matbord. Master bedroom ger plats för såväl dubbelsäng och hemmakontor samt att du finner fantastisk förvaring som löper längs med ena väggen. Härifrån når du även lägenhetens badrum som är utrustat med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Toaletten når du separat via hallen i nära anslutning till båda sovrummen. Även lägenhetens andra sovrum är rymligt och passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Den här lägenheten måste absolut upplevas på plats! På Fridhemsgatan 70 flyttar du in i en ytterst välskött förening med god ekonomi och en låg skuldsättningsgrad på 3.588 kr/kvm. Här bor du med ett lugnt och centralt läge med närhet till allt. En minut bort ligger Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med sitt stora utbud av butiker, restauranger och shopping. I samma kvarter ligger även flertalet matvaruaffärer samt gym som Puls &Träning, SATS samt Friskis och Svettis. Invid Fridhemsplan finner du mycket goda kommunikationer som dessutom är Stockholms näst största knutpunkt för kollektivtrafik med blå och grön T-banelinje Fridhemsplan samt bl.a. buss nr 1, 3, 4 och 77. Går du cirka 5 minuter på Sankt Eriksgatan ned över bron så finns Birkastans och Rörstrandsgatans alla caféer och restauranger som sommartid blir en gågata med uteserveringar. Strax runt hörnet ligger även badbryggor för ett morgondopp eller om du vill hyra paddelboard för att ta en tur längs med kanalen. Här finns även favoriter som den brasilianska Boteco Da Silvania och glassbutiken Fryst. Lummiga löpar- och promenadstråk tar dig längs med vattnet och ca. 1 mil runt Kungsholmen och ligger strax utanför dörren. Här når du snabbt restaurangtäta strandpromenaden längs med Hornsberg Strand där vattnet kantras av flertalet badbryggor.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Garvargatan 7, 2tr, Kungsholmen / Norr Mälarstrand, Stockholms kommun

Garvargatan 7, 2tr

Lägenhet
Kungsholmen / Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
15 750 000 kr
132 m²
5 rum
vån 2/5
4 842 kr/mån
119 318 kr/m²

Underbart boende med stora spröjsande fönsterpartier i två väderstreck och en enastående utsikt ner mot Riddarfjärdens vatten. Här finner du ett boende utöver det vanliga och som absolut ska upplevas på plats. Huset är byggt 1928 och präglas av en typisk 20-talskaraktär med med en generös takhöjd på cirka 2,75 meter, tavellister upp mot tak samt en vacker fiskbensparkett i original. Lägenheten presenterar ytterst väldisponerade kvadratmeter där vardagsrum och kök delar på generösa sällskapsytor. Tillsammans bjuder de båda rummen på en på en fantastisk rymd och ljusinsläpp med tre stora fönsterpartier i soligt söderläge varav det ena öppnar upp med pardörrar i spröjsat glas mot lägenhetens unika franska balkong. Vyn ner mot vattnet och Norr Mälarstrand med Söders höjder i bakgrunden bjuder på sol från tidig morgon till solnedgång. Det rymliga köket ger dig mycket bra förvaring som döljer sig bakom grå skåpinredning och bakom den generösa arbetsytan i svart granitkomposit sträcker sig ett vitt kakel upp mot tak. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger dig sociala ytor att umgås med vänner och familj. I motsatt väderstreck finner du lägenhetens 4 sovrum. Master bedroom ger plats för dubbelsäng, garderober och extra möblering samt har två stora spröjsade fönster. Härifrån når du även lägenhetens lyxigt stora badrum som är utrustat med dubbla handfat, fantastisk förvaring samt både takdusch och badkar i modern design. Även sovrummet intill ger dig generösa ytor för bredare säng, skrivbord och övrig möblering. Mellan det två större sovrummen finner du en bonusyta som idag nyttjas som ett bibliotek/lounge med skön fåtölj och bohylla fylld med böcker och spel. Även de två mindre sovrummen ger plats för säng samt skrivbord och passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. I hallen finner du fantastisk förvaring i flertalet garderober som sträcker sig längs med ena väggen. Härifrån når du även lägenhetens gästtoalett som även är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. På Garvargatan 7 flyttar du in i en välskött förening med god ekonomi och mycket låg belåning på 1 419kr/kvm. Du bor på en ytterst attraktiv adress och en lugn gata invid vackra Norr Mälarstrand och härliga Kungsholmstorg med torghandel och grönska. Området runtomkring inger en trivsam atmosfär där du kan njuta av både stadspulsen längs Hantverkargatan och Scheelegatan samt de otroliga vyerna mot Riddarfjärden och Söders höjder. Här får du det bästa av båda världar med närhet till City och utelivet i kvarteren kring Kungsholmstorg. Här finns allt från enklare caféer, välbesökta vinbarer, hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar som Mäster Anders, Lokal Izakaya, Trattorian och härliga Orangeriet. Strandpromenaden invid Norr Mälarstrand tar dig längs med vattnet cirka 1 mil runt Kungsholmen. Kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje vid Rådhuset. Här finns också ett flertal busslinjer som till exempel buss 3, 50 och 61. Tar du en kortare promenad ner för Hantverkargatan eller Norr Mälarstrand förbi Stadshuset och över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter.

  • Hiss
Kristinebergs Strand 27, Kungsholmen -  Kristineberg, Stockholms kommun

Kristinebergs Strand 27

Lägenhet
Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
4 995 000 kr
52,5 m²
3 rum
vån 1/7
4 202 kr/mån
95 143 kr/m²

VISNING 21/4! Unikt drömboende invid Mälarens vatten med egen uteplats på cirka 12 kvadratmeter i sydväst omgiven av grönska. Här flyttar du in i en Stockholmsidyll med sjö- och båtliv precis utanför dörren och där uteplatsen ger dig ett extrarum under sommarhalvåret. Den stilrent renoverade lägenheten presenterar 52,5 ytterst yteffektiva kvadratmeter i absolut toppskick. Du bor med ett hörnläge och stora fönsterpartier i två väderstreck som bidrar härligt ljusinsläpp. Lägenheten är i original en 2:a men ombyggd till en 3:a och ligger med ett grönskande och insynsskyddat läge. Här finner du en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med sociala sällskapsytor och ett stilfullt renoverat kök. Köket med grå skåpinredning från Kvik har en vacker arbetsyta i sten samt lyxiga vitvaror från Miele. I vardagsrummet möblerar du med sällskapsdel och når snabbt den härliga uteplatsen genom en glasdörr. De båda sovrummen är rymliga och du finner mycket bra förvaring i såväl sovrum och i hall. Badrummet är inrett i sobra materialval, har klinkergolv med golvvärme samt är utrustat med badkar. Lägenheten ska absolut upplevas på plats och för dig som föredrar så kan lägenheten enkelt återställas som en 2:a. På soliga Kristinebergs Strand bor du med innerstans häftigaste sjöläge med marin närhet, rofylld boendemiljö och grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor i din direkta närhet. Boende i närliggande föreningar har förtur till båtplats utanför porten och strandpromenaden kantas av restauranger som Piren Restaurang, Lilys Burger, Beirut bistro, glassbarer, bagerier och flera Sushi-ställen. Kungsholmsborna letar sig hit under soliga sommarkvällar för att avnjuta god mat och en helt magisk solnedgång. Kristinebergsparken ligger också nära med härlig grönska och en barnvänlig sektion med lekplats för barnen samt fotbollsplan med konstgräs och en populär Skate-park. Bad och solmöjligheter finner du längs hela Kristinebergs strand samt Hornsbergs strand som erbjuder flertal badbryggor, sittplatser och grillmöjligheter. Lindhagensgallerian ligger i området och här har du allt du behöver i form av service och mer därtill. Apotek, Systembolag, stort garage med goda parkeringsmöjligheter, caféer, frisör, inrednings- och designbutiker samt Stockholms största Ica Maxi som erbjuder ett utomordentligt sortiment. Brf Mälarstrand 2 är en ytterst välskött förening med god ekonomi som huserar i en barnvagns- och handikappvänlig fastighet med dubbla entréer varav en i markplan och med stor hiss. I källaren finns ett rymligt förråd som tillhör lägenheten och i fastigheten finns bonusar som bland annat gästrum, bastu och hobbyrum.

  • Uteplats
  • Hiss
Igeldammsgatan 22D, 1tr, Kungholmen, Stockholms kommun

Igeldammsgatan 22D, 1tr

Lägenhet
Kungholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
7 295 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/6
5 648 kr/mån
97 267 kr/m²

Ring för visning! Lyxigt boende med Oscar Properties välkända industriella känsla där råa ytor med synliga takvalv kombineras med sobra och lyxiga materialval. Den här lägenheten passar dig som söker ett boende utöver det vanliga med stora fönsterpartier och en enastående takhöjd om cirka 3,25 meter. Lägenheten är ytterst väldisponerad och presenterar en social planlösning där kök och vardagsrum delar på generösa sällskapsytor. Lägenheten har ett lugnt gårdsläge med två stora sovrum som har platsbyggda garderober som ger dig mycket bra förvaring. I hallen finner du lägenhetens rymliga förråd och har även gott om utrymme att bygga till extra garderober till vänster om entrén. Det stora badrummet har en exklusiv inredning i ljus granitkeramik och bakom en skåpfront döljer sig tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ligger en vacker enstavsparkett i ljusbetsad ek och du finner du sobra materialval med färgsättning som går ton i ton. Brf Cigarrfabriken har gemensamhetsanläggningar med grannfastigheten Radiofabriken och har en familjär stämning med engagerade medlemmar där majoriteten har bott i husen sedan föreningen startade 2018. Det finns en intern Facebookgrupp där medlemmar exempelvis styr upp lekdejter för barnen, ber om hjälp med hundpassning eller vattning av blommor på semestern. Under sommarhalvåret är innergården möblerad med sittgrupper och grill samt har stämningsfulla ljusslingor som lyser upp gården. I fastigheten finns även barnvagnsförråd med motordrivna dörrar samt en stor cykelparkering. På Igeldammsgatan 22 kombinerar du ett lugnt läge med närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer och gym. Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger en kort promenad bort. Där finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. En av Fridhemsplans tunnelbaneuppgångar ligger direkt runt hörnet från fastigheten. Om du gillar att motionera är det lika nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. Här når du även snabbt Hornsbergs fantastiska strandpromenad som kantas av flertalet restauranger och badbryggor. Ett närlivs ligger strax intill fastigheten.

  • Hiss

Visar alla 7