Mäklare Sofia Kihlman

Sofia Kihlman

Om mig

Jag kommer ursprungligen från Gotland och bott i Stockholm mina senare år i livet vilket ger mig en nyfikenhet och entusiasm för Stockholm men även ett lugn hemifrån. Idag är jag bosatt på Södermalm i Hornstull och vi har vårt kontor vid Medborgarplatsen, vilket gör att jag andas och lever Södermalm varje dag! Jag ser fram emot att vara just din fastighetsmäklare, och att skapa alla de förutsättningar som behövs för att just din bostadsaffär ska bli lyckad. Och då menar jag lyckad, på riktigt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Maria Skolgata 87, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 3 mar kl 13:00
Maria Skolgata 87, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Maria Skolgata 87, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Maria Skolgata 87

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 495 000 kr
35 m²
2 rum
vån 3/6
2 815 kr/mån
99 857 kr/m²

Varmt välkomna till Maria Skolgata 87 och projektet Studio Maria från 2021. En unik chans att förvärva en bostad i exklusivt utförande och välplanerade kvadratmeter mitt i Södermalms nya design distrikt. I högt läge på våning tre, hittar ni denna otroligt trevliga bostad. Här har ni noggrant utvalda materialval genom varje rum, franska balkonger mot lugn gård och optimalt planerade kvadratmeter. Bostaden kännetecknas av en tidlöst interiör som möter noga utvalda materialval, som håller en hög standard som sällan ses i nyproduktion. Färgerna utgörs av jordnära, lugna toner som lämnar öppet för egen fantasi. Material och kulörer känns igen genom hela bostaden, allt hänger ihop och ger en exklusiv känsla av en platsbyggd interiör anpassad för just det här hemmet. Bostaden omfamnas av franska balkonger i både vardagsrum och sovrum, som ger dig möjlighet att öppna upp och fånga utomhusmiljön. Här är de sociala ytorna ett nav i bostaden, där ni kan laga mat och umgås med nära och kära. Köket är precis som resterande av bostaden harmonisk färgsatt med kulören Cashmere, och köksbänken pryds av en skiva i ljus kvartssten. Här blir det en fröjd att laga mat med väl utvalda vitvaror i bra kvalitet samt generöst med utrymme. Vidare har ni det rofyllda och tysta sovrummet med gott om förvaring och plats för både större säng och nattduksbord. I både sovrum, vardagsrum och kök finns det flera stora fönsterpartier, vilket bjuder på ett fint ljusinsläpp hela dagen. Alla golv i bostaden är enstavs utformad parkett från Kährs Horizon, som går perfekt ihop med de övriga materialen. Avslutningsvis bjuder badrummet på en lyxig hotellkänsla med granitkeramik på golv och väggar i kulören Fjord Sand. Badrumsporslin i Marmite mineral komposit och duschväggar i glas. Området runt bostaden bjuder ett centralt läge med närhet till både Mariatorget, Zinkensdamm, Södra station och fler busslinjer. Ni bor lika nära till folkliv, caféer och uteserveringar som till Årstavikens skvalpande och Tantos böljande gräsmattor och picknickfiltar. Innerstadstempo bredvid en enorm, grön lunga. Här har ni allt utanför dörren! Låter det här som en bostad för er? Kontakta ansvarig mäklare för att veta mer!

  • Premium
  • Hiss
Lövåsvägen 21, Bromma, Stockholms kommun
  • Idag

Lövåsvägen 21

Lägenhet
Bromma, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
1 920 000 kr
21 m²
1 rum
vån 2/4
1 724 kr/mån
91 429 kr/m²

Accepterat pris! Varmt välkomna till Lövåsvägen 21, en färgglad fastighet från 1928 beläget i lugna kvarter nära tunnelbanan! Här bor du med direkt närhet till både grönområden och vatten, men även några få minuter från Stora mossens tunnelbanestation. I högt läge på andra våningen hittar ni denna otroligt trevliga lägenhet som bjuder på en fin kombination mellan det nya och det tidstypiska. Här har ni många fina attribut som speglar byggåret, såsom generös takhöjd, spröjsade fönster, spanjoletter, spegelindelade dörrar och trägolv som löper genom bostaden. Med sina 21 kvadratmeter är lägenheten optimalt planerad med genomtänkta detaljer, platsbyggt loft och små gömda förvaringsmöjligheter. Avslutningsvis hittar du kök och badrum, båda i modern stil. Köket har förvaring i både över- och underskåp samt är utrustat med ugn, spishäll, fläkt och kyl/frys. Badrummet är uppdelat i två, wc och dusch, som båda är helkaklade. Låter det här som ditt nästa hem? Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare! Här på Lövåsvägen tillhör en stabil och trivsam förening med mysig gemensam uteplats. De har flertalet stora renoveringar med sig och äger marken. Eftertraktat läge med närhet till matbutik, naturen, vatten och kommunikationer. Det tar några få minuter att gå till Stora Mossens tunnelbanestation och för den bilburna finns det möjlighet till parkeringsplats i föreningen.

  • Plus

Visar alla 2