Mäklare Sofia Kihlman

Sofia Kihlman

Om mig

Jag kommer ursprungligen från Gotland och bott i Stockholm mina senare år i livet vilket ger mig en nyfikenhet och entusiasm för Stockholm men även ett lugn hemifrån. Idag är jag bosatt på Södermalm i Hornstull och vi har vårt kontor vid Medborgarplatsen, vilket gör att jag andas och lever Södermalm varje dag! Jag ser fram emot att vara just din fastighetsmäklare, och att skapa alla de förutsättningar som behövs för att just din bostadsaffär ska bli lyckad. Och då menar jag lyckad, på riktigt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fatburs Kvarngata 3, Stockholm - Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Fatburs Kvarngata 3

Lägenhet
Stockholm - Södermalm, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
4 460 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/6
6 237 kr/mån
70 236 kr/m²

Accepterat pris! Renoverad tvåa med optimal planlösning - Inglasad balkong - Nära till allt! Varmt välkomna till Fatburs Kvarngata 3, beläget på Södermalms bästa läge för kommunikation. Här har ni nära till södra station, flera busslinjer samt tunnelbanans röda och gröna linje. Ni bor även i Södermalms nav av restauranger, caféer, och flertalet träningsanläggningar. Ett perfekt läge för er som gillar att bo nära allt! I högt läge på våning två hittar ni denna otroligt trevliga bostaden. Här har ni en helt renoverad lägenhet med väl valda material in i minsta detalj, harmonisk färgsättning i varje rum och perfekt planlösning för er som gillar ett socialt hem som ger möjlighet till många middagar med vänner och familj. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas stora ytor för umgänge och matlagning. Köket är välplanerat och perfekt utformat för det här hemmet med många smarta lösningar. Här har ni ett kök som bjuder på gott om förvaring samt är fullt utrustat med spishäll, fläkt, ugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt kyl/frys. Vidare in i bostaden har ni ett rymligt sovrum med gott om plats och förvaring. Här är det idag möblerat med en 160 säng, nattduksbord samt flera garderober. Härifrån når ni även den härliga balkongen, där ni under de varmare månaderna kan njuta av det soliga läget och när kylan smyger sig på kan ni enkelt vinkla ut inglasningen och få ett extra rum. Den här balkongen kan verkligen nyttjas till sin fulla potential! Avslutningsvis har ni det rymliga badrummet. Här är det utformat med vita kaklade väggar, mörkt klinker och snygga detaljer som går ihop med resterande av bostaden. Här är det utrustat med kombinerad tvättmaskin, dubbla handfat med förvaring, badkar samt toalett. Det här är ett hem som har en fin röd tråd genom varje rum och i varje detalj. Låter det här som en bostad för dig? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare! Här på Fatburs Kvarngata 1 bor ni i Brf Brinckan 1 som är en äkta förening och består av 106 bostadsrätter samt 7 lokaler. Brf Brinckan 1 en välskött förening med många gemensamma faciliteter såsom tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum, återvinning, grovtvättstuga, gästlägenhet och bastu. Föreningen har även en fin trädgård med utemöbler, perfekt för varma sommardagar. Föreningen är även delaktig i Södra Stations Garagesamfällighet med ca 700 garageplatser i området. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv och bostadsrättstillägg.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Drakenbergsgatan 23, 6 tr, Södermalm / Tanto, Stockholms kommun

Drakenbergsgatan 23, 6 tr

Lägenhet
Södermalm / Tanto, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
7 950 000 kr
92 m²
4 rum
vån 6/8
4 417 kr/mån
86 413 kr/m²

Gavelfyra - Högt upp i huset - Inglasad balkong i västerläge - Stabil förening med låg belåning Varmt välkomna till Drakenbergsgatan 23, beläget i ett trevligt område vid grönskande Tantolunden. Här bor ni med vatten och grönområden runt knuten med flera badplatser, mysiga promenadstråk och många lekplatser, perfekt för barnfamiljer. Ni bor dessutom några minuters promenad från Hornstull centrum, med kommunikation och flera matbutiker, shopping, apotek m.m. vilket underlättar vardagen! I högt läge på våning sex hittar ni denna välplanerade, ljusa och luftiga fyra. Här bor ni bekvämt med 3 sovrum, stort vardagsrum i hörnläge, kök med matplats, både badrum och gästtoalett samt en härlig balkong i soligt västerläge. Gott om ljusinsläpp i alla rum med stora fönsterpartier som vetter i tre olika väderstreck tack vare det trevliga gavelläget. Bostaden bjuder dessutom på många fina detaljer som speglar byggåret, vilket skapar stor charm i hela bostaden. Avslutningsvis finns det goda förvaringsmöjligheter med inbyggd klädkammare, garderober och kapprum för säsongens ytterkläder och skor. En bostad som måste upplevas! Låter det här som ert nästa hem? Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för information! Brf Draken 12 är en stabil förening bestående av 272 bostadsrätter, 28 hyresrätter samt 13 hyresrättslokaler. Föreningen har god ekonomi med en låg belåning om 1673kr/kvm. Föreningens lokaler genererar bra kassaflöde till föreningen (ca 5 Mkr varje år). De 28 hyresrätterna på sammanlagt 2035 kvm anses som en dold tillgång och kommer ge goda framtida intäkter. Föreningen har flertalet bekvämligheter för sina boende såsom stor hiss, fin festlokal, hobbylokal och cykelrum samt möjlighet att hyra extra förråd. Dessutom finns tre gästlägenheter som hyrs ut till besökande vänner och släkt till en väldigt låg kostnad. Det här är en förening att trivas i!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2