Mäklare Katarina Bufvers

Katarina Bufvers

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Viktjärnsgatan 1B, Bergeforsen, Timrå kommun

Viktjärnsgatan 1B

Tomt
Bergeforsen, Timrå kommun
Mäklarhuset Sundsvall

500 000 kr

1 417 m² tomt

Nu finns äntligen möjligheten att bygga ditt drömhus vid Viktjärn. Tomten som är till salu har en yta på 1.417 kvm. Det finns en byggrätt på en enplansvilla på 160 kvm, huvudbyggnad samt 40 kvm på en komplementbyggnad så som t ex garage eller gästhus. Tomten är ej bunden till en husleverantör vilket innebär det är fritt att välja själv en husleverantör eller bygga ett lösvirkeshus. Fastigheten hör till en gemensamhetsanläggning avseende väg. Ett stort plus är att kostanden för kommunalt vatten och avlopp är redan betald av nuvarande ägare av tomten, så det ingår i priset. Elanslutningsavgiften ligger på ca 44.000 kr en kostnad som köparen behöver stå för. Med naturen runt knuten och bara ett stenkast från Lögdösjöns badplats. Ni finner även närhet till dagis, skola, mataffär, skoterleder och Bergeforsens skidklubb med välskötta längdskidspår och skridskobana. Endast ca 3,5 km till E4.

Albyvägen 69, Alby, Ånge kommun

Albyvägen 69

Övrigt
Alby, Ånge kommun

Pris saknas

1,1 ha tomt

Kommersiell fastighet i centrala Alby. Nu finns möjligheten att förvärva den före detta skolan i Alby med en yta strax över 1400 m² i ett plan. Byggnaden är fördelad på undervisningssalar som lätt konverteras till kontorsyta, personalbostäder eller liknade. Utöver detta finns kontorsutrymme för personal, ett storkök som tidigare försett förskola och skola, matsal och gymnastiksal. Flexibla ytor och modern konstruktion gör byggnaden lättanpassad för just ert behov. Nuvarande hyresgäst är förskola samt Ånge kommun som hyr en mindre del i dagsläget. Lättskött utemiljö med gräsytor och lekpark.

Pumpbacksgatan 13 A, Härnön, Härnösands kommun

Pumpbacksgatan 13 A

Övrigt
Härnön, Härnösands kommun
Mäklarhuset Sundsvall

Pris saknas

845 m²

30 rum

56 042 kr/mån

Unik BRF-kontorslokal i bra skick med gångavstånd till restauranger, butiker och goda kommunikationer. Lokalen är fördelad på kontorsytor och konferensytor enligt nedan: 18 kontorsrum på plan 1. 8 kontorsrum på plan 2. Förråd i källare ingår i angiven månadsavgift.

Trädgårdsgatan 8 C, Centralt - Stenstan, Sundsvalls kommun

Trädgårdsgatan 8 C

Lägenhet
Centralt - Stenstan, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall

1 750 000 kr

83,5 m²

3 rum

6 141 kr/mån

20 958 kr/m²

Bekvämt och centralt på Trädgårdsgatan 8C finns nu denna rymliga 3:a till salu! Högst upp i detta hiss hus på femte våningen möts du av en välkomnade hall och ett rymligt kök med goda förvaringsutrymmen och plats för matgrupp. Ljust vardagsrum samt två sovrum med garderober. Badrum med tvättmaskin. Här bor ni centralt med närhet till allt och föreningen har ett fint läge med en rogivande innergård. Välkommen att boka er för visning!

  • Hiss
Verkstadsvägen 16, Njurunda, Sundsvalls kommun

Verkstadsvägen 16

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall

3 150 000 kr

174 m²

5 rum

1 650 m² tomt

Välkomna till trivsamma 1-plans villa med en fantastisk påkostad trädgårdstomt och utemiljö! På Verkstadsvägen 16 finner ni denna trivsamma villa, belägen i barnvänligt område i populära Njurunda. Här finns plats för både den stora och lilla familjen. Bostadshuset erbjuder rymliga, sociala sällskapsytor i form av charmigt kök med trevlig matsalsdel precis intill, generöst vardagsrum med kakelugn och med utgång till det fantastiska inglasade uterummet med direkt anslutning till den insynsskyddade trädgården fylld med perenna växter, äppelträd och svartvinbärsbuskar. Tre rymliga sovrum samt badrum, ytterligare toalettrum, bastu och dusch. Separat tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter samt ett separat förrådsutrymme. Här bor du i ett trivsamt område med gångavstånd till både förskola/skola, mataffär och dessutom Njurundas nya resecentrum. Varmt välkommen på visning!

Vretgränd 3, Södermalm, Sundsvalls kommun

Vretgränd 3

Villa
Södermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall

5 100 000 kr

150 m²

6 rum

534 m² tomt

I populära kvarter på Södermalm ligger den här 70-talsvillan. Ett hem som erbjuder fri utsikt över stadens takåsar och samtidigt en trädgård i härligt söderläge. Under senare år har huset renoverats både invändigt och utvändigt, målats och fått falsat plåttak med stora takfönster mot norr. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och allrum. Totalt fyra sovrum och gott om förvaringsutrymmen. Gårdshus som är vinterbonat. Carport och parkeringsplats.

Varggranstjärnen 100, Varggranstjärn, Härjedalens kommun

Varggranstjärnen 100

Övrigt
Varggranstjärn, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen

6 500 000 kr

2 490 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva Varggransstugan, ett av de populäraste utflyktsmålen i Vemdalen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Vemdalsskalet Lindgrens väg 39, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Lindgrens väg 39

Tomt
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen

4 000 000 kr

1 188 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa en obebyggd hörntomt på populära Lindgrens väg på Vemdalsskalet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Tomter till Salu Sörfjärden, Sörfjärden, Nordanstigs kommun

Tomter till Salu Sörfjärden

Tomt
Sörfjärden, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Sundsvall

395 000 kr

Naturskönt område med 2 km sandstrand. Gångavstånd till 18-håls golfbana. I Sörfjärden finns restauranger, fina vandringsleder och fiske. Camping med stuguthyrning, minigolf, servering och mini livs butik. Tomtstorlekar från 1367 m² till 1558 m². Priser från 395 000 till 495 000. För visning kontakta säljaren Richard Brännström 0702248633.

Visar alla 9