Mäklare Katarina Bufvers

Katarina Bufvers

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västergatan 29 A, Haga, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Västergatan 29 A

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
975 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 048 kr/mån
17 411 kr/m²

Västergatan 29 a erbjuder denna 2:a om 56 m² i äldre skick. Vardagsrum har ett fint ljusinsläpp med dubbeldörrar mot balkongen. Badrummet är stambytt och har kakel och klinker. Lägenheten har genomgående äldre skick och här finns möjligheten att själv sätta sin prägel och skapa en riktigt trivsam lägenhet i fint område. Här i Haga har ni gångavstånd till kvarterskrog, Norra berget, sjukhuset, mataffär, bageri & pizzeria. Bussförbindelserna är bra och man har promenad och cykelavstånd till stan. Välkommen att boka er för visning!

Vallgatan 21, Östermalm, Sundsvalls kommun
Vallgatan 21, Östermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Vallgatan 21, Östermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Vallgatan 21

Villa
Östermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
5 600 000 kr
200 + 60 m²
8 rum
593 m² tomt

Detta unika och charmiga hus har detaljer från förr och har samtidigt genomgått stora renoveringar för den moderna familjen med en bekväm livsstil. På Östermalm och Vallgatan finns nu detta renoverade hem till salu. Villan har de senaste åren genomgått stora renoveringar så som, ny panel, tilläggsisolerat, nya fönster, nytt kök och renoverat badrum. Även den lättskötta trädgården och uteplatserna är genomtänkta och erbjuder flera möjligheter till härlig avkoppling. Här finns utrymme för hela familjen med fem sovrum, dubbla allrum och möjlighet till ett kontor. Promenadavstånd till stadskärnan och allt som Sundsvall kan erbjuda. Kom och upplev charmen själv - välkommen att boka Er på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Törnrosvägen 4N, Granlo, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Törnrosvägen 4N

Radhus
Granlo, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
2 975 000 kr
102 + 100 m²
6 rum
173 m² tomt

Rymligt gavel vinkelradhus till salu i populära Granlo, med ett av radhusområdets absolut bästa läge. Denna radhuslänga har ett stort grönområde utanför tomten där det finns plats för olika aktiviteter. Här bor du även bilfritt nära både lekplatser och grönytor. Det här är ett hus som passar både den större och mindre familjen. Hela huset är på totalt på 102 m² + 100 m² källare och har fyra sovrum, tre st på entréplan i separat sovdel och ett i källarvåningen. Entréplanet har stora höga fönster mot insynsskyddade altanen med trädäck om ca 50 kvm, ett totalrenoverat badrum 2017, gästtoalett, kök, klädkammare och vardagsrum. Här finns goda möjligheter att öppna upp planlösningen, för den som så önskar. Källarplanet erbjuder stora sällskapsytor, med bland annat stort allrum med braskamin. I den rymliga källarvåningen finns också goda förvaringsmöjligheter, tvättstuga, dusch, bastu och matkällare. Tomten har ett fint solläge med insynsskyddad innergård vilken vetter mot grönområdet. Garageplats finns i länga. Här bor du centralt med närhet till affärer, skolor, förskolor, universitet. Goda kommunikationer in till stan, samtidigt som det finns närhet till vackra strövområden.

  • Plus
Nylandsvägen 27, NYLAND, Sundsvalls kommun

Nylandsvägen 27

Övrigt
NYLAND, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
4 950 000 kr
6 938 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett välanpassat före detta gruppboende. Huvudbyggnaden har genomgått omfattande renoveringar sedan 2016 och är i mycket gott skick. För närvarande är fastigheten vakant. Fastigheten kan anpassas till hyresgäst efter överrenskommelse med nuvarande ägare. På fastigheten finns även gymnastiksal och lättskötta grönytor. Nyland ligger ca 2 km öster om Kvissleby. Fastigheten är lantligt belägen med promenadavstånd till Kvissleby centrum som erbjuder butiker, vårdcentral och restauranger

Albyvägen 69, Alby, Ånge kommun

Albyvägen 69

Övrigt
Alby, Ånge kommun
2 600 000 kr
1,1 ha tomt

Kommersiell fastighet i centrala Alby. Nu finns möjligheten att förvärva den före detta skolan i Alby med en yta strax över 1400 m² i ett plan. Byggnaden är fördelad på undervisningssalar som lätt konverteras till kontorsyta, personalbostäder eller liknade. Utöver detta finns kontorsutrymme för personal, ett storkök som tidigare försett förskola och skola, matsal och gymnastiksal. Flexibla ytor och modern konstruktion gör byggnaden lättanpassad för just ert behov. Nuvarande hyresgäst är förskola samt Ånge kommun som hyr en mindre del i dagsläget. Lättskött utemiljö med gräsytor och lekpark.

Pumpbacksgatan 13 A, Härnön, Härnösands kommun

Pumpbacksgatan 13 A

Övrigt
Härnön, Härnösands kommun
Mäklarhuset Sundsvall
195 000 kr
845 m²
30 rum
56 042 kr/mån

Unik BRF-kontorslokal i bra skick med gångavstånd till restauranger, butiker och goda kommunikationer. Lokalen är fördelad på kontorsytor och konferensytor enligt nedan: 18 kontorsrum på plan 1. 8 kontorsrum på plan 2. Förråd i källare ingår i angiven månadsavgift.

Varggranstjärnen 100, Varggranstjärn, Härjedalens kommun

Varggranstjärnen 100

Övrigt
Varggranstjärn, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
6 500 000 kr
2 490 m² tomt

Vargransstugan fjällkrog är beläget på toppen av Varggransfjället med en storslagen utsikt över Härjedalens och Jämtlands fjällvärld. Vargransstugan har på kort tid blivit en av de mest omtyckta och populäraste restauranger i Destination Vemdalen, ett område med över 25 000 turistbäddar och som inbegriper skidområdena Björnrike, Vemdalsskalet, Storhogna och Klövsjö. Varggransstugan AB består av fastigheten Vemdalens Kyrkby 16:10, areal 2490 kvm och dess restaurangrörelse. Restauranglokalen har idag 54 sittplatser och i lokalen får som mest 150 personer vistas. Restaurangen är totalt på ca 130 kvm och utomhusserveringen har idag ca 60 sittplatser. Här på toppen, 905 meter över havet finns även Varggranstjärn för fiske av röding och regnbåge. Här slingrar sig skid-, skoter och vandringleder milslånga vägar sommar som vinter! Sommartid nås utgångspunkten vid restaurangen även med bil. Försäljning av fastigheten kan ske som aktiebolagsförsäljning eller enligt överenskommelse mellan parterna. Önskar du veta mer kontaktar du Mäklarhuset.

  • Plus
Vemdalsskalet Lindgrens väg 39, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Lindgrens väg 39

Tomt
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
4 000 000 kr
1 188 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa en obebyggd hörntomt i Vemdalsskalets längdskidåkningsmecka! På populära Lindgrens med bästa ski in/out läge till de välpreparerade längdåkningsspåren ligger denna fastighet på en höjd med milsvid utsikt över blånande fjäll och med sol hela dagen. Väl på längdspåret kan du välja mellan en runda på en av alla fina slingor av olika längd, eller så tar du dig vidare mot en av Vemdalens populära toppstugor och njuter av en riktigt frasig våffla innan du skidar vidare ut i fjällvärlden. Fastigheten ligger gångavstånd till alpin skidåkning och Skalets Torg med alla dess faciliteter; liftsystemet, ICA, restauranger, caféer, gym, läkarstation och busshållplats (direktbussar från Stockholm, Uppsala och andra orter) och med lite god vilja kan man åka slalomskidor till och från liftarna. Byggrätten tillåter en total byggnadsarea på 180 kvm och tomten säljs med betalda anslutningar för vatten, avlopp och el samt dragen fiberledning. Ta chansen att bygga ditt eget drömboende i fjällen. Fastigheten är obebyggd, byggnaden på bilderna är för inspiration från Forsgrens Timmerhus. Om du önskar bygga ett liknande hus på den här tomten, ta kontakt med Forsgrens Timmerhus: Michael Drewert, 076-127 37 10, [email protected] Pelle Persson, 070-280 11 01, [email protected] Välkommen att kontakta oss för visningsbokning!

Tomter till Salu Sörfjärden, Sörfjärden, Nordanstigs kommun

Tomter till Salu Sörfjärden

Tomt
Sörfjärden, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Sundsvall
395 000 kr

Naturskönt område med 2 km sandstrand. Gångavstånd till 18-håls golfbana. I Sörfjärden finns restauranger, fina vandringsleder och fiske. Camping med stuguthyrning, minigolf, servering och mini livs butik. Tomtstorlekar från 1367 m² till 1558 m². Priser från 395 000 till 495 000. För visning kontakta säljaren Richard Brännström 0702248633.

Visar alla 9