Mäklare Sofie Lindfors

Sofie Lindfors

Om mig

Jag började jobba som fastighetsmäklare på Mäklarhuset 2008 och skulle jag beskriva mig själv som en ödmjuk tävlingsmänniska som älskar att överträffa mina kunders förväntningar. Mitt främsta mål är att du som kund ska känna dig trygg i hela processen. Med tydligt kommunikation, effektivitet, noggrannhet och ett stort engagemang når jag bästa tänkbara resultat för dig som kund. Hör gärna av dig för ett förutsättningslöst möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sveavägen 9, Södermalm, Sundsvalls kommun

Sveavägen 9

Villa
Södermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
4 200 000 kr
128 + 40 m²
6 rum
668 m² tomt

Intill ett grönskade parkområdet på Södermalms finns nu detta hus till salu! Entréplan erbjuder ett kök, ett fint matrum med en värmande kamin, stort allrum samt ett ljust badrum. Övre plan har idag tre sovrum samt en mindre yta som nyttjas som kontor. Källarplan inrymmer en gillestuga, en matkällare och ett stort badrum, kombinerad tvättstuga Uteplats mot trädgården i ett fint solläge och en trädgårdstomt med fina planteringar, buskar och träd. På promenadavstånd når du både stadskärnan och hela Sidsjöns rekreationsområde med både slalombacke och längdskidspår vintertid och fina promenadvägar och badplatser sommartid. Även förskola, skola och lekpark finns inom promenadavstånd. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Baldersvägen 54, Haga, Sundsvalls kommun

Baldersvägen 54

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
1 695 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 111 kr/mån
31 682 kr/m²

På första våningen med utsikt över både Sundsvallsbron och Sundsvalls stadskärna finner du denna totalrenoverade 2:a med insynsskyddad inglasad balkong i söderläge. Här finner du en väldisponerad & smakfullt inredd lägenhet med ett härligt socialt vardagsrum och kök. Planlösningen fördelar sig på en hall med plats för avhängning, ett smakfullt helkaklat badrum med golvvärme och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, nyrenoverat kök och vardagsrum med plats för både soffgrupp och matmöbel. Härifrån når du den inglasade balkongen som blir ett extra rum från tidig vår till sen höst. På Baldersvägen 54 bor du med låg månadsavgift i en populär förening med bekvämt gång - och cykelavstånd till centrum samt till Norra Bergets motionsspår. Kvarterskrog finns alldeles inpå knuten. Här är det verkligen bara att flytta in och börja trivas! Detta är en kommande försäljning, ring eller maila för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Ekorrstigen 23B, Södermalm, Sundsvalls kommun

Ekorrstigen 23B

Villa
Södermalm, Sundsvalls kommun
Mäklarhuset Sundsvall
5 950 000 kr
106 + 122 m²
6 rum
1 081 m² tomt

Omgärdad av grönska finns nu äntligen en av de eftertraktade villorna på Ekorrstigen till salu! Vacker villa som de senaste åren har genomgått en totalrenovering och är idag i ett väldigt gott skick både utvändigt och invändigt. Interiören är helt ny och huset har fått en ny planlösning från ett tidigare tvåfamiljshus till ett idag enfamiljshus. Entréplan erbjuder fina sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Källarplanet är utgrävt och helt inrett med med både biorum, vinkällare, sovrum, ett rymligt badrum och en påkostad tvättstuga. Här bor man i ett väldigt attraktivt och populärt område med promenadavstånd både till stan och till naturen med Sundsvalls bästa friluftsområde runt knuten. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till detta vackra hem!

  • Uteplats

Visar alla 3