Mäklare Amanda Brommels

Amanda Brommels

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Marknadsvägen 237, Täby Centrum, Täby kommun
  • Sön 27 okt kl 13:45
Marknadsvägen 237, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Marknadsvägen 237, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Marknadsvägen 237

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
4 695 000 kr
124 m²
5 rum
vån 1/3
6 964 kr/mån
37 863 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna 5a med gavelläge i en stabil och välskött förening! Bostaden erbjuder en fantastisk möjlighet till att skapa ert nästa drömhem. De 124 kvm är fördelade på en rymlig hall med wc i anslutning och ett förvaringsrikt kök med matplats. Ett gediget vardagsrum med plats för både soffgrupp och en ytterligare matplats för större sällskap. Fyra rymliga sovrum, ett badrum och en tvättstuga med dusch. Från vardagsrummet och ena sovrummet når du bostadens inglasade dubbelbalkong med markiser och utsikt över den lummiga innergården. Balkongen nyttjas med fördel som en förlängning av bostadens umgängesytor och här finns gott om plats för både loungemöblemang, matplats och blomster. HSB:s Brf Volten är en mycket populär och stabil förening som består av fem kringbyggda gårdar med planteringar och lekplatser. Här bor du med gångavstånd till Täby Centrum med hela dess utbud av restauranger, butiker och kaféer. I närområdet erbjuds även goda kommunikationer, bra förskolor och skolor samt fin natur. Här är det lätt att trivas! Välkommen på visning! Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information - Amanda Brommels, 076-313 66 46 / [email protected]

  • Premium
  • Balkong
Vintergaloppsgatan 9, Täby Park, Täby kommun
Vintergaloppsgatan 9, Täby Park, Täby kommun, bild 2
Vintergaloppsgatan 9, Täby Park, Täby kommun, bild 3

Vintergaloppsgatan 9

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
5 250 000 kr
91 m²
3 rum
vån 4/5
6 532 kr/mån
57 692 kr/m²

+ Möjlig 4a + Terrass och balkong + Eleganta färg- & materialval + Goda kommunikationer Välkommen till denna strålande 3a om 91 kvm i eftertraktade Täby Park! Denna lägenhet på fjärde våningen erbjuder en mycket trivsam och genomtänkt planlösning, fina materialval samt en fantastisk terrass och en balkong. I hallen välkomnas du utav goda avhägningsmöjligheter i den platsbyggda garderoben samt extra förvaringsutrymme i intilliggande förråd/klädkammare. Golvet kläs av ett vackert enstavsparkett som löper vidare i hela bostaden. Vidare finner du det rymliga vardagsrummet med utgång till bostadens balkong. I vardagsrummet erbjuds stora möjligheter, här finns gott om plats för en stor soffgrupp samt även möjlighet att skapa ett extra sovrum eller ett arbetsrum. Det intilliggande köket, som kläs i en elegant ljusgrå ton, är både stilrent och välutrustat med mycket goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Även här har en platsbyggd möbel byggts för extra förvaring. I köket finns utrymme för en matplats där trevliga middagar kan avnjutas med familj och vänner. Här nås även bostadens fantastiska terrass med elektrisk markis och med plats för möblering av både en umgängesdel och en matplats. Terrassen nås även från ett av bostadens sovrum. Detta gedigna sovrum möbleras ledigt med en dubbelsäng och nattduksbord. Här finns även en garderobsvägg med skjutdörrsgarderober. Bostadens andra sovrum ligger i anslutning och här finns plats för säng, skrivbord och förvaring i garderob. Det helkaklade badrummet rymmer fulla funktionaliteter. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, dusch med glasvägg och goda förvaringsmöjligheter i kommod och överskåp. Bostaden är utrustat med larm och till lägenheten hör även ett källarförråd. Detta är en bostad som erbjuder ett bekvämt och modernt boende med alla tänkbara bekvämligheter, belägen i det attraktiva Täby Park. Här bor du med närhet till grönområden och Täby Centrum med all service du kan behöva. Goda kommunikationer nås inom några minuters promenad, bland annat bussar som tar dig till Danderyds sjukhus på cirka 10 minuter där även tunnelbanan erbjuds, samt Roslagsbanan som tar dig till Stockholms Östra på cirka 20 minuter. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska lägenhet – Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hägerneholmsvägen 6A, Hägerneholm, Täby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hägerneholmsvägen 6A

Lägenhet
Hägerneholm, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
1 695 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 2/5
3 451 kr/mån
51 364 kr/m²

+ Balkong + Välplanerad + Separat sovdel + Egen tvättmaskin & torktumlare + Nära Arninge Centrum & Arninge Golfklubb + Bra med kommunikationer Välkommen till denna välplanerade och moderna 1,5:a med balkong i trevliga Hägerneholm! Här erbjuds en fantastiskt bra disposition med en öppen planlösning och separat sovdel bakom skjutdörr. Bostaden har ett ljust och luftigt vardagsrum med ett förvaringsrikt kök och med matplats i anslutning. Från vardagsrummet tar du klivet ut till den fina och ljusa balkongen som ger dig som boende utmärkta möjligheter att koppla av i eftermiddags- och kvällssolen. I bostaden finns en separat sovdel bakom en praktisk skjutdörr och i det helkaklade badrummet finner du både tvättmaskin och torktumlare - Allt för ett hem att trivas i! Här i Hägerneholm bor du med närhet till allt du behöver. Goda kommunikationsvägar via roslagsbanan samt flertalet bussar ifrån Arninge Centrum som tar dig till Stockholm City, Danderyd och Täby C. Det finns även tre busslinjer 300 meter från bostaden. Under rusningstrafik går även direktbuss från Hägerneholm till Humlegården. Arninge handelsplats erbjuder flertalet butiker och restauranger och i närområdet finns även flera fina badplatser, promenadstråk, gym och golfbanor. Under vintertid finns längdskidbana med kort avstånd från bostadshuset. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3