Mäklare Amanda Brommels

Amanda Brommels

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skördevägen 49, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
 • Tis 16 jul kl 17:30
Skördevägen 49, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Skördevägen 49, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Skördevägen 49

Lägenhet
Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
2 495 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/5
3 304 kr/mån
54 239 kr/m²

+ Fasta priser + Rum i fil + Utsikt mot den rogivande innergården + Välj ditt tillträde själv från nu till sista december i år + Räntegaranti, avgiften kan inte höjas pga ökade marknadsräntor + Svanenmärkt, få rabatt på dina bolån + Påkostade materialval + Bänkskivor i sten + Badrum med keramik från Bricmate + Ljuspigmenterad enstavs ek i samtliga rum LÄS MER OM PROJEKTET OCH SE ALLA BOSTÄDER PÅ: https://www.besqab.se/stockholm/taby/viggby-angar-etapp-2/ Drömmer du om en nyproducerad bostad men tycker att de långa tillträdestiderna är bekymmer? Nu säljstartar Besqab Viggby ängar etapp 2 med tillträde från juni - december i år. För att komma till Viggby Ängars andra etapp följer du en trädkantad lokalgata förbi ett rödbrunt tegelhus, med en fasad som inspirerats av dansk arkitektur. När du svänger runt hörnet är det öppna fält på vänster sida och på höger sida ligger den skyddade gården som tillhör bostadsområdet Viggby Ängar. Lägenheterna har riktigt smarta planlösningar, med stort utrymme för flexibilitet. Aros bostads arkitekt har vridit och vänt på skisserna och i förväg planerat för hur en fyra kan bli en femma och en stor luftig tvåa kan ändras till en effektiv trea. De flesta lägenheter har balkong och sikt åt minst två väderstreck. Ambitionen har varit att skapa ljusa och funktionella lägenheter med fina siktlinjer inom bostaden och utblick mot naturen. Lägenheten har genomgående planlösning med fönster åt flera väderstreck, vilket gör att ljusinsläppet under dagen maximeras. Denna större lägenhet har extra generösa utrymmen i hallen så att det finns plats för en barnvagn, cykel eller extra förvaring. Det fina läget med närhet till naturområden, kommunikationer och service ger ideala förutsättningar för ett trivsamt bostadsområde. På ett kort promenad- eller cykelavstånd finns rekreation i alla dess former: bollplaner, rackethallar, ridbanor och båtklubb för att nämna några av möjligheterna. Här får du både Täby Park och Täby Centrum på promenadavstånd. Välkommen till Viggby Ängar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Hägernäsvägen 4, Hägernäs, Täby kommun
Hägernäsvägen 4, Hägernäs, Täby kommun, bild 2
Hägernäsvägen 4, Hägernäs, Täby kommun, bild 3

Hägernäsvägen 4

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
2 495 000 kr
73,6 m²
3 rum
vån 3/9
4 072 kr/mån
33 899 kr/m²

+ Balkong + Ingen insyn + Våning 3 med hiss + Goda förvaringsutrymmen + 20 min till city Välkommen till denna hemtrevliga gavel-trea med balkong i Hägernäs! När du stiger in i hallen möts du av mycket goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. I anslutning till hallen gömmer sig även en klädkammare bakom en av garderobsdörrarna. Vidare i bostaden finns det ljusa och luftiga vardagsrummet med utgång till balkongen med naturnära utsikt över träd och havsglimt. Balkongen förlänger med fördel vardagsrummets umgängesyta där du kan umgås med vänner och familj. Bostadens kök är välutrustat med diskmaskin, kyl/frys, häll med ugn (2022) och tvättmaskin. I köket finns även en matplats där trevliga måltider kan avnjutas. De två rofyllda sovrummen är rymliga varav det ena utrustat med skjutdörrsgarderober. Här finns gott om plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Stambytt badrum med spottar i taket, badkar, handfat med spegelskåp och handdukstork. Med en kort promenad nås både ett närcentrum med Matöppet, restauranger och övrig service. Goda kommunikationer med Roslagsbanan eller buss. På ca 20 minuter når man Östra station. Området är också berikat med fina naturstråk och badplatser vid Hägernäsbadet och Rönningesjön. I kvarteret finns en förskola och en ny fin lekpark på Radarvägen, perfekt för barnfamiljen. Välkommen till ett hem att trivas i!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Parkvägen 1, Vallentuna, Vallentuna kommun

Parkvägen 1

Lägenhet
Vallentuna, Vallentuna kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
1 055 000 kr
18,4 m²
1 rum
1 999 kr/mån
57 337 kr/m²

+ Juridisk person accepteras + Möjlighet till uthyrning + Låg avgift + Centralt belägen med goda kommunikationer Välkommen till Parkvägen 1 - En centralt belägen bostadsrätt med flertalet användningsalternativ såsom studentlägenhet, kontorsrum eller permanentboende. De välplanerade 18,4 kvm rymmer en hall med avhängningsmöjligheter, ett helkaklat badrum, ett kök samt ett rum som enkelt kan möbleras efter behov samt en uteplats. Bostaden kan med fördel nyttjas både som exempelvis ett hel-/deltidsboende eller kontorsrum/studentrum. Föreningen accepterar juridiska personer och bostaden kan med fördel hyras ut med en god avkastning. Ett stenkast bort finner du Vallentuna station med bussar och Roslagsbanan som tar dig till Stockholm på mindre än 30 minuter samt Vallentuna Centrum med butiker, caféer och bibliotek. Området erbjuder även tennis- och ishall, simhall, fotbollsplan, padelbanor samt motionsspår.

Grindstuguvägen 47, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
 • Tis 16 jul kl 17:30
Grindstuguvägen 47, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Grindstuguvägen 47, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Grindstuguvägen 47

Lägenhet
Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
4 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/6
5 505 kr/mån
54 890 kr/m²

+ Välj ditt tillträde själv från nu till sista december i år + Räntegaranti, avgiften kan inte höjas pga ökade marknadsräntor + Svanenmärkt, få rabatt på dina bolån + Påkostade materialval + Bänkskivor i sten + Dubbla badrum med keramik från Bricmate + Ett av badrum är ensuite + Ljuspigmenterad enstavs ek i samtliga rum + Stor balkong mot innergård + Utsikt mot böljande ängar, park och innergård. LÄS MER OM PROJEKTET OCH SE ALLA BOSTÄDER PÅ: https://www.besqab.se/stockholm/taby/viggby-angar-etapp-2/ Drömmer du om en nyproducerad bostad men tycker att de länga tillträdestiderna är bekymmer? Nu säljstartar Besqab Viggby ängar etapp 2 med tillträde från juni - december i år. För att komma till Viggby Ängars andra etapp följer du en trädkantad lokalgata förbi ett rödbrunt tegelhus, med en fasad som inspirerats av dansk arkitektur. När du svänger runt hörnet är det öppna fält på vänster sida och på höger sida ligger den skyddade gården som tillhör bostadsområdet Viggby Ängar. Lägenheterna har riktigt smarta planlösningar, med stort utrymme för flexibilitet. Aros bostads arkitekt har vridit och vänt på skisserna och i förväg planerat för hur en fyra kan bli en femma och en stor luftig tvåa kan ändras till en effektiv trea. De flesta lägenheter har balkong och sikt åt minst två väderstreck. Ambitionen har varit att skapa ljusa och funktionella lägenheter med fina siktlinjer inom bostaden och utblick mot naturen. Lägenheten har genomgående planlösning med fönster åt flera väderstreck, vilket gör att ljusinsläppet under dagen maximeras. Denna större lägenhete har extra generösa utrymmen i hallen så att det finns plats för en barnvagn, cykel eller extra förvaring. Det fina läget med närhet till naturområden, kommunikationer och service ger ideala förutsättningar för ett trivsamt bostadsområde. På ett kort promenad- eller cykelavstånd finns rekreation i alla dess former: bollplaner, rackethallar, ridbanor och båtklubb för att nämna några av möjligheterna. Här får du både Täby Park och Täby Centrum på promenadavstånd. Välkommen till Viggby Ängar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Grindstuguvägen 45, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
 • Tis 16 jul kl 17:30
Grindstuguvägen 45, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Grindstuguvägen 45, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Grindstuguvägen 45

Lägenhet
Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
5 700 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/5
5 945 kr/mån
57 576 kr/m²

+ Fasta priser + Genomgångsplanlösning och gavel + Fönster i tre vädrestreck + Stor balkong + Inget sovrum under 13 m² + Mastersovrum med ensuite badrum + Välj ditt tillträde själv från nu till sista december i år + Räntegaranti, avgiften kan inte höjas pga ökade marknadsräntor + Svanenmärkt, få rabatt på dina bolån + Påkostade materialval + Bänkskivor i sten + Ljuspigmenterad enstavs ek i samtliga rum LÄS MER OM PROJEKTET OCH SE ALLA BOSTÄDER PÅ: https://www.besqab.se/stockholm/taby/viggby-angar-etapp-2/ Drömmer du om en nyproducerad bostad men tycker att de långa tillträdestiderna är bekymmer? Nu säljstartar Besqab Viggby ängar etapp 2 med tillträde från juni - december i år. För att komma till Viggby Ängars andra etapp följer du en trädkantad lokalgata förbi ett rödbrunt tegelhus, med en fasad som inspirerats av dansk arkitektur. När du svänger runt hörnet är det öppna fält på vänster sida och på höger sida ligger den skyddade gården som tillhör bostadsområdet Viggby Ängar. Lägenheterna har riktigt smarta planlösningar, med stort utrymme för flexibilitet. Aros bostads arkitekt har vridit och vänt på skisserna och i förväg planerat för hur en fyra kan bli en femma och en stor luftig tvåa kan ändras till en effektiv trea. De flesta lägenheter har balkong och sikt åt minst två väderstreck. Ambitionen har varit att skapa ljusa och funktionella lägenheter med fina siktlinjer inom bostaden och utblick mot naturen. Lägenheten har genomgående planlösning med fönster åt flera väderstreck, vilket gör att ljusinsläppet under dagen maximeras. Denna större lägenhet har extra generösa utrymmen i hallen så att det finns plats för en barnvagn, cykel eller extra förvaring. Det fina läget med närhet till naturområden, kommunikationer och service ger ideala förutsättningar för ett trivsamt bostadsområde. På ett kort promenad- eller cykelavstånd finns rekreation i alla dess former: bollplaner, rackethallar, ridbanor och båtklubb för att nämna några av möjligheterna. Här får du både Täby Park och Täby Centrum på promenadavstånd. Välkommen till Viggby Ängar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Radarvägen 11, Hägernäs, Täby kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon kl 17:45
Radarvägen 11, Hägernäs, Täby kommun, bild 2
Radarvägen 11, Hägernäs, Täby kommun, bild 3

Radarvägen 11

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
2 495 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 9/14
5 102 kr/mån
30 994 kr/m²

+ Stambytt badrum + Balkong + Sjöutsikt + Välskött och stabil bostadsrättsförening + Gemensam takterrass + 2 min gång till Roslagsbanan station Hägernäs + 1 min till livsmedelsbutik och restauranger + 5 minuter till Hägernäs strand Välkommen till denna stilrena och smakfulla 3:a med balkong! Bostaden är genomgående stilfull med jordnära kulörer och har en öppen planlösning som bjuder in till ett liv med samvaro. Bostadens vardagsrum är luftigt och sällskapsvänligt med plats för både soffgrupp och matplats och ligger i anslutning till det moderna köket. Från köket når du bostadens balkong med plats för loungegrupp. I bostadens två sovrum ryms en dubbelsäng vardera och det finns även utrymme för förvaringsmöblemang eller arbetsplats. I anslutning till hallen finns gott om förvaring i den stora klädkammaren och i anslutning ligger det stambytta badrummet. En kort promenad över till Hägernäs Strand ger dig tillgång till café, restauranger och härligt promenadstråk längst vattnet. Du tar dig även med en kort promenad till Skavlötens friluftsområde, Rönninge by och Stora Värtan. Hägernäs Centrum ligger runt knuten som har utbud av bland annat matbutik och övrig daglig service. Lätt och snabbt tar du dig även till Arninge samt Täby C för shopping, restauranger och ytterligare utbud. Varmt välkommen på visning! Kontakta Amanda Brommels för mer information. 076-313 66 46 eller [email protected]

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skördevägen 49, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
 • Tis 16 jul kl 17:30
Skördevägen 49, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Skördevägen 49, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Skördevägen 49

Lägenhet
Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
3 400 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/5
4 295 kr/mån
53 125 kr/m²

+ Välj ditt tillträde själv från nu till sista december i år + Räntegaranti, avgiften kan inte höjas pga ökade marknadsräntor + Kostnadsfritt tillträdesskydd, förläng tillträdet om du inte får din nuvarande bostad såld + Svanenmärkt, få rabatt på dina bolån + Påkostade materialval + Bänkskivor i sten + Badrum med keramik från Bricmate + Bostaden levereras som en 2:a men för 34 000 kr kan den fås som en 3:a + Stor klädkammare + Ljuspigmenterad enstavs ek i samtliga rum + Stor balkong + Utsikt mot böljande ängar, park och innergård. LÄS MER OM PROJEKTET OCH SE ALLA BOSTÄDER PÅ: https://www.besqab.se/stockholm/taby/viggby-angar-etapp-2/ Drömmer du om en nyproducerad bostad men tycker att de långa tillträdestiderna är bekymmer? Nu säljstartar Besqab Viggby ängar etapp 2 med tillträde från juni - december i år. För att komma till Viggby Ängars andra etapp följer du en trädkantad lokalgata förbi ett rödbrunt tegelhus, med en fasad som inspirerats av dansk arkitektur. När du svänger runt hörnet är det öppna fält på vänster sida och på höger sida ligger den skyddade gården som tillhör bostadsområdet Viggby Ängar. Lägenheterna har riktigt smarta planlösningar, med stort utrymme för flexibilitet. Besqabs arkitekt har vridit och vänt på skisserna och i förväg planerat för hur en fyra kan bli en femma och en stor luftig tvåa kan ändras till en effektiv trea. De flesta lägenheter har balkong och sikt åt minst två väderstreck. Ambitionen har varit att skapa ljusa och funktionella lägenheter med fina siktlinjer inom bostaden och utblick mot naturen. Lägenheten har genomgående planlösning med fönster åt flera väderstreck, vilket gör att ljusinsläppet under dagen maximeras. Denna större lägenhete har extra generösa utrymmen i hallen så att det finns plats för en barnvagn, cykel eller extra förvaring. Det fina läget med närhet till naturområden, kommunikationer och service ger ideala förutsättningar för ett trivsamt bostadsområde. På ett kort promenad- eller cykelavstånd finns rekreation i alla dess former: bollplaner, rackethallar, ridbanor och båtklubb för att nämna några av möjligheterna. Här får du både Täby Park och Täby Centrum på promenadavstånd. Välkommen till Viggby Ängar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Skördevägen 49, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
 • Tis 16 jul kl 17:30
Skördevägen 49, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Skördevägen 49, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Skördevägen 49

Lägenhet
Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
5 800 000 kr
99 m²
5 rum
vån 1/5
6 056 kr/mån
58 586 kr/m²

+ Fasta priser + Gavel med sjöutsikt och vyer över ängarna + En suite badrum i master sovrummet + Räntegaranti, avgiften kan inte höjas pga ökade marknadsräntor + Välj ditt tillträde själv från nu till sista december i år + Svanenmärkt, få rabatt på dina bolån + Påkostade materialval + Bänkskivor i sten + Dubbla badrum med keramik från Bricmate + Ljuspigmenterad enstavs ek i samtliga rum + Stor balkong mot innergård + Utsikt mot böljande ängar, park och innergård. LÄS MER OM PROJEKTET OCH SE ALLA BOSTÄDER PÅ: https://www.besqab.se/stockholm/taby/viggby-angar-etapp-2/ Drömmer du om en nyproducerad bostad men tycker att de långa tillträdestiderna är bekymmer? Nu säljstartar Besqab Viggby ängar etapp 2 med tillträde från juni - december i år. För att komma till Viggby Ängars andra etapp följer du en trädkantad lokalgata förbi ett rödbrunt tegelhus, med en fasad som inspirerats av dansk arkitektur. När du svänger runt hörnet är det öppna fält på vänster sida och på höger sida ligger den skyddade gården som tillhör bostadsområdet Viggby Ängar. Lägenheterna har riktigt smarta planlösningar, med stort utrymme för flexibilitet. Besqabs arkitekt har vridit och vänt på skisserna och i förväg planerat för hur en fyra kan bli en femma och en stor luftig tvåa kan ändras till en effektiv trea. De flesta lägenheter har balkong och sikt åt minst två väderstreck. Ambitionen har varit att skapa ljusa och funktionella lägenheter med fina siktlinjer inom bostaden och utblick mot naturen. Lägenheten har genomgående planlösning med fönster åt flera väderstreck, vilket gör att ljusinsläppet under dagen maximeras. Denna större lägenhet har extra generösa utrymmen i hallen så att det finns plats för en barnvagn, cykel eller extra förvaring. Det fina läget med närhet till naturområden, kommunikationer och service ger ideala förutsättningar för ett trivsamt bostadsområde. På ett kort promenad- eller cykelavstånd finns rekreation i alla dess former: bollplaner, rackethallar, ridbanor och båtklubb för att nämna några av möjligheterna. Här får du både Täby Park och Täby Centrum på promenadavstånd. Välkommen till Viggby Ängar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Södervägen 68, Viggbyholm, Täby kommun

Södervägen 68

Lägenhet
Viggbyholm, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
1 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/2
2 126 kr/mån
57 000 kr/m²

+ Låg avgift + Fransk balkong + Stambyte på gång + 20 min till Tekniska högskolan + Välskött och stabil bostadsrättsförening Välkommen till denna ljusa och väldisponerade 1,5:a i Viggbyholm med härliga grönområden runt knuten med fina promenadstråk och badplatser. Här bor du i en ljus lägenhet med stora insynsskyddade fönsterpartier, fransk balkong som vetter mot föreningens innegård samt rymligt kök i vinkel. Idag disponeras lägenheten som en 1,5:a men som med lätthet kan byggas om till en mini tvåa om man så önskar. Närhet till både café, restaurang, mataffär samt bra kommunikationer med både buss och roslagsbana. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Kais Ghedamsi 070-891 17 00, [email protected]

Spegelbacken 44 - vån 2 av 2, Gribbylund, Täby kommun

Spegelbacken 44 - vån 2 av 2

Lägenhet
Gribbylund, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
1 795 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 747 kr/mån
27 829 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
 • Uteplats
Flygkårsvägen 19, Hägernäs, Täby kommun

Flygkårsvägen 19

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
1 995 000 kr
57,4 m²
2 rum
vån 1/4
4 596 kr/mån
34 756 kr/m²

+ Havsutsikt + 350 m till badplats (sandstrand) + Insynsskyddat + Stor balkong + Skyddsrum + Låg avgift + Stabil förening med dolda tillgångar + Nära skolor, matbutiker och natur Välkommen till denna stora och optimalt planerade 2:5a om 57,4 kvm med stor balkong med havsutsikt! Denna bostad erbjuder en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett rymligt sovrum med tillgång till walk-in-closet samt havsutsikt från det stora fönstret med mycket fint ljusinsläpp och ett stort badrum med tvättmaskin. Köket är optimalt planerat och här finns även plats för matbord för 4-6 personer samt tillgång till den stora balkongen med havsutsikt! Brf Flygaren 1 håller på att genomgå en gedigen förvandling som gör att Flygkårsvägen blir en del av Täbys trevligaste bostadsområden. Föreningen gör ett gediget jobb i att utveckla de gemensamma utomhusytorna och på så sätt skapas en plats att bo på som matchar den fantastiska omgivningen som finns runt om kring med både vatten och natur runt knuten. I Flygaren1 bor man mycket bra med korta avstånd till natur och kommunikationer. Det är 350 meter till badplatsens sandstrand och 100 meter till ett avslappnande skogsområde med fina löp-och promenadspår. Promenerar man några hundra meter ytterligare kommer man på ena sidan till Viggbyholms småbåtshamn och på den andra sidan till torget i Hägernäs Strand, med restaurang Pont samt asiatiskt som sushi. Lite längre bort finner ni den fantastiska italienska Piatto Fresco

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Fågelsångsvägen 1 - lgh nr 3, Vallentuna, Vallentuna kommun

Fågelsångsvägen 1 - lgh nr 3

Lägenhet
Vallentuna, Vallentuna kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
600 000 kr
17 m²
1 rum
1 991 kr/mån
35 294 kr/m²

+ För juridisk person eller enskild firma + Hotellet hanterar uthyrningen av bostaden + Service från hotelloperatören ingår i avgiften + Centralt läge med goda kommunikationer + Direktavkastning 7,7% + Hyr ut lägenheten via hotellverksamheten hur länge du vill! Välkommen till Fågelsångsvägen 1 - En smart planerad 1a lämpad för uthyrning. Uthyrning av bostaden hanteras av hotellet som bostaden är belägen i, med god avkastning. Endast juridisk person accepteras som köpare av föreningen. De välplanerade 17 kvm rymmer en hall med goda avhängningsmöjligheter och ett helkaklat badrum med kombinerad tork- och tvättmaskin. Ett rum med stora fönsterpartier, pentrykök och plats för matbord och säng. Bostaden är belägen i ett hotell där service från hotellet ingår i avgiften, så som städning, hantering av uthyrning och bostadens möblemang. I hotellets bemannade lobby finns även ett gemensamhetsutrymme med flertalet matplatser. Brf Fågelsången är belägen i ett område med närhet till natur och faciliteter. Inom gångavstånd finner du livsmedelsbutik, restauranger, padelbanor, förskolor, skolor och goda kommunikationer. I närområdet erbjuds både Vallentuna centrum och Arninge centrum med hela dess utbud av shopping, restauranger, service och kaféer. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

 • Hiss
Flygkårsvägen 25, Hägernäs, Täby kommun

Flygkårsvägen 25

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
2 195 000 kr
56,2 m²
2 rum
vån 2/4
4 580 kr/mån
39 057 kr/m²

+ Områdets bästa läge! + Havsutsikt + Insynsskyddat + Stabil förening Välkommen till denna stora och optimalt planerade 2:5a om 56,2 kvm med stor balkong i bästa söderläge! Denna bostad erbjuder en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett rymligt sovrum med havsutsikt från det stora fönstret med mycket fint ljusinsläpp. Stort halvkaklat badrum. Köket är optimalt planerat och här finns även plats för matbord för 4-6 personer samt tillgång till den stora, balkongen i söderläge! Brf Flygaren 1 håller på att genomgå en gedigen förvandling som gör att Flygkårsvägen blir en del av Täbys trevligaste bostadsområden. Föreningen gör ett gediget jobb i att utveckla de gemensamma utomhusytorna och på så sätt skapas en plats att bo på som matchar den fantastiska omgivningen som finns runt om kring med både vatten och natur runt knuten. I Flygaren1 bor man mycket bra med korta avstånd till natur och kommunikationer. Det är 350 meter till badplatsens sandstrand och 100 meter till ett avslappnande skogsområde med fina löp-och promenadspår. Promenerar man några hundra meter ytterligare kommer man på ena sidan till Viggbyholms småbåtshamn och på den andra sidan till torget i Hägernäs Strand, med restaurang Pont samt asiatiskt som sushi. Lite längre bort finner ni den fantastiska italienska Piatto Fresco

 • Balkong
 • Hiss
Fågelsångsvägen 1 - lgh nr 6, Vallentuna, Vallentuna kommun

Fågelsångsvägen 1 - lgh nr 6

Lägenhet
Vallentuna, Vallentuna kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
600 000 kr
17 m²
1 rum
vån 1/3
1 991 kr/mån
35 294 kr/m²

RING FÖR VISNING + För juridisk person eller enskild firma + Hotellet hanterar uthyrningen av bostaden + Service från hotelloperatören ingår i avgiften + Centralt läge med goda kommunikationer + Direktavkastning 7,7% ex.moms + Hyr ut lägenheten via hotellverksamheten hur länge du vill! Välkommen till Fågelsångsvägen 1 - En smart planerad 1a lämpad för uthyrning. Uthyrning av bostaden hanteras av hotellet som bostaden är belägen i, med god avkastning. Endast juridisk person accepteras som köpare av föreningen. De välplanerade 17 kvm rymmer en hall med goda avhängningsmöjligheter och ett helkaklat badrum med kombinerad tork- och tvättmaskin. Ett rum med stora fönsterpartier, pentrykök och plats för matbord och säng. Bostaden är belägen i ett hotell där service från hotelloperatören ingår i avgiften, så som städning, hantering av uthyrning och bostadens möblemang. I hotellets bemannade lobby finns även ett gemensamhetsutrymme med flertalet matplatser. Brf Fågelsången är belägen i ett område med närhet till natur och faciliteter. Inom gångavstånd finner du livsmedelsbutik, restauranger, padelbanor, förskolor, skolor och goda kommunikationer. I närområdet erbjuds både Vallentuna centrum och Arninge centrum med hela dess utbud av shopping, restauranger, service och kaféer. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

Visar alla 14