Mäklare Kais Ghedamsi

Kais Ghedamsi

Om mig

Jag är en energifylld, ung och hungrig mäklare med en strävan att alltid prestera på topp. Min uppgift från dag ett som mäklare har varit att ge mina kunder de mest optimala förutsättningarna för sin livs mest lyckade affär. Jag är mångsidig och älskar att träffa nya människor, jag pratar även både svenska, engelska, arabiska och franska.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Radarvägen 11 - vån 9 av 14, Hägernäs, Täby kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Radarvägen 11 - vån 9 av 14, Hägernäs, Täby kommun, bild 2
Radarvägen 11 - vån 9 av 14, Hägernäs, Täby kommun, bild 3

Radarvägen 11 - vån 9 av 14

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
2 495 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 9/14
4 859 kr/mån
30 994 kr/m²

+ Stambytt badrum + Balkong med sjöutsikt! + Låg avgift + Takterrass + Välskött och stabil bostadsrättsförening + 2 min gång till Roslagsbanan station Hägernäs + 1 min till livsmedelsbutik och restauranger + 5 minuter till Hägernäs strand Välkommen till denna stilrena och smakfulla 3:a med balkong! Bostaden är genomgående stilfull med jordnära kulörer och har en öppen planlösning som bjuder in till ett liv med samvaro. Bostadens naturliga plats, Vardagsrummet är luftigt och sällskapsvänligt då både plats för soffgrupp och matplats tillsammans med det moderna köket i den öppna planlösningen. Från köket tar du dig till balkongen med loungegruppen. I bostadens två sovrum ryms en dubbelsäng vardera och det finns även utrymme för förvaringsmöblemang eller arbetsplats. En kort promenad över till Hägernäs Strand ger dig tillgång till café, restauranger och härligt promenadstråk längst vattnet. Du tar dig även med en kort promenad till Skavlötens friluftsområde, Rönninge by och Stora Värtan. Hägernäs Centrum ligger runt knuten som har utbud av bland annat matbutik och övrig daglig service. Lätt och snabbt tar du dig även till Arninge samt Täby C för shopping, restauranger och ytterligare utbud. Varm välkommen på visning! Kontakta Kais Ghedamsi för mer information. 070-891 17 00 eller [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogsslingan 7, Charlottenberg, Danderyds kommun
  • Imorgon kl 12:15
Skogsslingan 7, Charlottenberg, Danderyds kommun, bild 2
Skogsslingan 7, Charlottenberg, Danderyds kommun, bild 3

Skogsslingan 7

Lägenhet
Charlottenberg, Danderyds kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
3 750 000 kr
64 m²
2 rum
vån 0/5
4 769 kr/mån
58 594 kr/m²

Denna vackra lägenhet har högt i tak och fantastiska detaljer som ger karaktär och charm till utrymmet. Från det ögonblick du kliver in i lägenheten möts du av den varma, inbjudande atmosfären som är både bekväm och stilren. Den höga takhöjden ger en luftig och rymlig känsla, vilket gör att sällskapsytorna känns öppna och ljusa. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, med vackra trägolv och stora fönster som släpper in ett överflöd av dagsljus. Rummet accentueras av vackra lister och eleganta detaljer, vilket bidrar till dess charmiga och sofistikerade känsla. Den stora uteplatsen, tillgänglig från vardagsrummet, är en sann pärla. Med gott om plats för uteservering, ett bord och stolar, och till och med en grill, är det den perfekta platsen att koppla av och varva ner med vänner och familj. Köket är modernt och funktionellt, med toppmoderna vitvaror, gott om skåputrymme och vackra bänkskivor. Det är det perfekta stället att laga mat och underhålla, med ett öppet koncept som gör att du enkelt kan interagera med gästerna medan du lagar mat. Sovrummet är mysigt och bekvämt, med varma och jordnära färger. Denna lägenhet är verkligen en pärla, med högt i tak, vackra detaljer och en charmig uteplats som skiljer den från alla andra. Oavsett om du letar efter en avkopplande tillflyktsort eller ett stilfullt och bekvämt hem, kommer denna lägenhet säkerligen att möta alla dina behov och mer. Bostaden ligger i vackra Charlottenberg med ett sjö- och naturnära läge utan störande biltrafik. Ett bekvämt gångavstånd till vackra Edsviken med bad och promenadstråk, du tar dig enkelt till bland annat Stockholms golfklubb och Mörby centrum med dess utbud utav matbutiker, shopping och restauranger. Behöver du tillgång till kommunaltrafiken nås både T-banan och bussar vid Danderyds sjukhus bussterminal med bara en kort promenad. Med tunnelbanans röda linje når du Universitetet, KTH och Stockholms city på bara några ynka minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gribbylunds Torg 5a, Gribbylund, Täby kommun
  • Borttagen före visning
Gribbylunds Torg 5a, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Gribbylunds Torg 5a, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Gribbylunds Torg 5a

Lägenhet
Gribbylund, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
1 895 000 kr
53,7 m²
2 rum
vån 2/4
4 926 kr/mån
35 289 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Sadelgatan 9h, Täby Park, Täby kommun
  • Imorgon kl 14:45
Sadelgatan 9h, Täby Park, Täby kommun, bild 2
Sadelgatan 9h, Täby Park, Täby kommun, bild 3

Sadelgatan 9h

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
2 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/7
3 591 kr/mån
49 000 kr/m²

+ 2 rum + Stor uteplats + Begränsad insyn + Miljöcertifierat + Restid till Stockholm C på ca 15 min + Plankgolv i ek + 3,5m takhöjd! Välkommen in i den pulserande världen av Täby Park och upptäck din drömbostad på Sadelgatan 9H. Denna lägenhet är en pärla som väntar på att bli din egen personliga oas i hjärtat av det nya och spännande området. Med generösa 55 kvadratmeter erbjuder denna bostad en välkomnande och funktionell layout som förenar stil med bekvämlighet. Kliv in genom dörren och känn genast en känsla av rymd och frihet tack vare den imponerande takhöjden på 3,5 meter, som ger en luftig atmosfär till varje rum. Men det är inte bara den öppna känslan som imponerar. Utanför väntar en stor uteplats som bjuder in till långa sommarkvällar och avkoppling utomhus. Här finns gott om plats för grillning, avslappnande loungemöbler och kanske till och med en liten trädgård för den gröna tummen. Inne i lägenheten möts du av ett stort och charmigt sovrum, perfekt för att varva ner efter en lång dag, samt ett vardagsrum med integrerat kök. Den öppna planlösningen skapar en naturlig flow mellan rummen och gör det enkelt att umgås med familj och vänner medan du förbereder måltider i det moderna köket. Men det finns mer än så. Ett rymligt badrum med kombimaskin erbjuder praktiska bekvämligheter, medan ett stort förråd ger gott om plats för förvaring av alla dina ägodelar. Så varför vänta? Ta chansen att bli en del av Täby Parks blomstrande gemenskap och låt Sadelgatan 9H bli ditt nya hem sweet home.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hägernäsvägen 2 - vån 4 av 4, Hägernäs, Täby kommun

Hägernäsvägen 2 - vån 4 av 4

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
1 395 000 kr
22 m²
1 rum
vån 4/4
1 321 kr/mån
63 409 kr/m²

+ Högst upp i huset + Ingen insyn + Låg avgift + Stort källarförråd + 20 min till city Yteffektiv 1:a om 22 kvm i trevliga Hägernäs! Bostaden erbjuder ett rum med plats för både säng, soffa samt matplats, praktiskt arbetskök, helkaklat och stambytt badrum från 2005 samt säkerhetsdörr. Mycket goda kommunikationer med både buss och roslagsbana, 20-25 min till Tekniska Högskolan. På kort promenadavstånd finns både närcentrum med Matöppet, restauranger och övrig service. Goda kommunikationer med Roslagsbanan eller buss. På ca 20 minuter når man Östra station. Området är också berikat med fina naturstråk. Badplatser vid Hägernäsbadet, Rönningesjön och Ullnasjön. I kvarteret finns fotvård, förskola och för den som önskar massage, finns även det. Det finns en ny fin lekpark på Radarvägen som är perfekt för barnen. Här finns något för alla, oavsett ålder.

Parkvägen 1, Vallentuna, Vallentuna kommun

Parkvägen 1

Lägenhet
Vallentuna, Vallentuna kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
949 500 kr
18,4 m²
1 rum
1 999 kr/mån
51 603 kr/m²

+ Juridisk person accepteras + Möjlighet till uthyrning + Låg avgift + Centralt belägen med goda kommunikationer Välkommen till Parkvägen 1 - En centralt belägen bostadsrätt med flertalet användningsalternativ såsom studentlägenhet, kontorsrum eller permanentboende. De välplanerade 18,4 kvm rymmer en hall med avhängningsmöjligheter, ett helkaklat badrum, ett kök samt ett rum som enkelt kan möbleras efter behov samt en uteplats. Bostaden kan med fördel nyttjas både som exempelvis ett hel-/deltidsboende eller kontorsrum/studentrum. Föreningen accepterar juridiska personer och bostaden kan med fördel hyras ut med en god avkastning. Ett stenkast bort finner du Vallentuna station med bussar och Roslagsbanan som tar dig till Stockholm på mindre än 30 minuter samt Vallentuna Centrum med butiker, caféer och bibliotek. Området erbjuder även tennis- och ishall, simhall, fotbollsplan, padelbanor samt motionsspår.

Tallvägen 1c, Hägernäs, Täby kommun

Tallvägen 1c

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
3 495 000 kr
82,5 m²
4 rum
4 882 kr/mån
42 364 kr/m²

+ Etagelägenhet med radhuskänsla! + Balkong i perfekt sydväst läge! + Stort badrum med tvättstuga +Separat entré På Tallvägen 1c bor man med känslan av av ett eget litet radhus med uteplats och parkering! Denna lägenhet är inredd med stilrena färg-och materialval och öppen planlösning som skapar en härlig rymd och sociala umgängesytor. Bostaden har genomgående vitmålade väggar, parkettgolv och spotlights i taket. Helkaklat badrum med både dusch, tvättmaskin, torkmaskin och golvvärme, rymligt sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bra förvaringsmöjligheter med både källarförråd samt vind på övervåningen. I anslutning till bostaden har du även tillgång till tomten med fritt förfogande att använda utemöbler, grill, eller studsmatta om så önskas. I Viggbyholm har du närhet till det mesta med fina grönområden precis runt knuten med härliga promenadstråk runt Rönningesjön. Närhet till mataffär med postombud, goda kommunikationer med både buss och roslagsbana till Täby Centrum och Mörby Centrum samt med några minuters promenad når du Hägernäs Strand med trevliga restauranger, café samt badplats. Denna unika lägenhet vill du inte missa, för den som önskar det där lilla extra!

Parkvägen 1 - Nr 7, Vallentuna, Vallentuna kommun

Parkvägen 1 - Nr 7

Lägenhet
Vallentuna, Vallentuna kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
750 000 kr
13 m²
1 rum
vån 2/2
1 533 kr/mån
57 692 kr/m²

+ Juridisk person accepteras + Möjlighet till uthyrning + Låg avgift + Centralt belägen med goda kommunikationer Välkommen till Parkvägen 1 - En centralt belägen bostadsrätt med flertalet användningsalternativ såsom studentlägenhet, kontorsrum eller permanentboende. De välplanerade 13 kvm rymmer en hall med avhängningsmöjligheter, ett helkaklat badrum samt ett rum som enkelt kan möbleras efter behov. I fastigheten erbjuds ett gemensamt kök och matplats samt tvättstuga och uteplats för de boende att nyttja. Bostaden kan med fördel nyttjas både som exempelvis ett hel-/deltidsboende eller kontorsrum/studentrum. Föreningen accepterar juridiska personer och bostaden kan med fördel hyras ut med en god avkastning. Ett stenkast bort finner du Vallentuna station med bussar och Roslagsbanan som tar dig till Stockholm på mindre än 30 minuter samt Vallentuna Centrum med butiker, caféer och bibliotek. Området erbjuder även tennis- och ishall, simhall, fotbollsplan, padelbanor samt motionsspår. ***Kontakta mig för visning!*** Kais Ghedamsi - 0708911700 eller [email protected]

Flygkårsvägen 19, Hägernäs, Täby kommun

Flygkårsvägen 19

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
1 995 000 kr
57,4 m²
2 rum
vån 1/4
4 596 kr/mån
34 756 kr/m²

+ Havsutsikt + 350 m till badplats (sandstrand) + Insynsskyddat + Stor balkong + Skyddsrum + Låg avgift + Stabil förening med dolda tillgångar + Nära skolor, matbutiker och natur Välkommen till denna stora och optimalt planerade 2:5a om 57,4 kvm med stor balkong med havsutsikt! Denna bostad erbjuder en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett rymligt sovrum med tillgång till walk-in-closet samt havsutsikt från det stora fönstret med mycket fint ljusinsläpp och ett stort badrum med tvättmaskin. Köket är optimalt planerat och här finns även plats för matbord för 4-6 personer samt tillgång till den stora balkongen med havsutsikt! Brf Flygaren 1 håller på att genomgå en gedigen förvandling som gör att Flygkårsvägen blir en del av Täbys trevligaste bostadsområden. Föreningen gör ett gediget jobb i att utveckla de gemensamma utomhusytorna och på så sätt skapas en plats att bo på som matchar den fantastiska omgivningen som finns runt om kring med både vatten och natur runt knuten. I Flygaren1 bor man mycket bra med korta avstånd till natur och kommunikationer. Det är 350 meter till badplatsens sandstrand och 100 meter till ett avslappnande skogsområde med fina löp-och promenadspår. Promenerar man några hundra meter ytterligare kommer man på ena sidan till Viggbyholms småbåtshamn och på den andra sidan till torget i Hägernäs Strand, med restaurang Pont samt asiatiskt som sushi. Lite längre bort finner ni den fantastiska italienska Piatto Fresco

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Södervägen 68, Viggbyholm, Täby kommun

Södervägen 68

Lägenhet
Viggbyholm, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
1 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/2
2 126 kr/mån
57 000 kr/m²

+ Låg avgift + Fransk balkong + Stambyte på gång + 20 min till Tekniska högskolan + Välskött och stabil bostadsrättsförening Välkommen till denna ljusa och väldisponerade 1,5:a i Viggbyholm med härliga grönområden runt knuten med fina promenadstråk och badplatser. Här bor du i en ljus lägenhet med stora insynsskyddade fönsterpartier, fransk balkong som vetter mot föreningens innegård samt rymligt kök i vinkel. Idag disponeras lägenheten som en 1,5:a men som med lätthet kan byggas om till en mini tvåa om man så önskar. Närhet till både café, restaurang, mataffär samt bra kommunikationer med både buss och roslagsbana. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Kais Ghedamsi 070-891 17 00, [email protected]

Fågelsångsvägen 1 - lgh nr 3, Vallentuna, Vallentuna kommun

Fågelsångsvägen 1 - lgh nr 3

Lägenhet
Vallentuna, Vallentuna kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
600 000 kr
17 m²
1 rum
1 991 kr/mån
35 294 kr/m²

+ För juridisk person eller enskild firma + Hotellet hanterar uthyrningen av bostaden + Service från hotelloperatören ingår i avgiften + Centralt läge med goda kommunikationer + Direktavkastning 7,7% + Hyr ut lägenheten via hotellverksamheten hur länge du vill! Välkommen till Fågelsångsvägen 1 - En smart planerad 1a lämpad för uthyrning. Uthyrning av bostaden hanteras av hotellet som bostaden är belägen i, med god avkastning. Endast juridisk person accepteras som köpare av föreningen. De välplanerade 17 kvm rymmer en hall med goda avhängningsmöjligheter och ett helkaklat badrum med kombinerad tork- och tvättmaskin. Ett rum med stora fönsterpartier, pentrykök och plats för matbord och säng. Bostaden är belägen i ett hotell där service från hotellet ingår i avgiften, så som städning, hantering av uthyrning och bostadens möblemang. I hotellets bemannade lobby finns även ett gemensamhetsutrymme med flertalet matplatser. Brf Fågelsången är belägen i ett område med närhet till natur och faciliteter. Inom gångavstånd finner du livsmedelsbutik, restauranger, padelbanor, förskolor, skolor och goda kommunikationer. I närområdet erbjuds både Vallentuna centrum och Arninge centrum med hela dess utbud av shopping, restauranger, service och kaféer. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Hiss
Flygkårsvägen 25, Hägernäs, Täby kommun

Flygkårsvägen 25

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
2 195 000 kr
56,2 m²
2 rum
vån 2/4
4 580 kr/mån
39 057 kr/m²

+ Områdets bästa läge! + Havsutsikt + Insynsskyddat + Stabil förening Välkommen till denna stora och optimalt planerade 2:5a om 56,2 kvm med stor balkong i bästa söderläge! Denna bostad erbjuder en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett rymligt sovrum med havsutsikt från det stora fönstret med mycket fint ljusinsläpp. Stort halvkaklat badrum. Köket är optimalt planerat och här finns även plats för matbord för 4-6 personer samt tillgång till den stora, balkongen i söderläge! Brf Flygaren 1 håller på att genomgå en gedigen förvandling som gör att Flygkårsvägen blir en del av Täbys trevligaste bostadsområden. Föreningen gör ett gediget jobb i att utveckla de gemensamma utomhusytorna och på så sätt skapas en plats att bo på som matchar den fantastiska omgivningen som finns runt om kring med både vatten och natur runt knuten. I Flygaren1 bor man mycket bra med korta avstånd till natur och kommunikationer. Det är 350 meter till badplatsens sandstrand och 100 meter till ett avslappnande skogsområde med fina löp-och promenadspår. Promenerar man några hundra meter ytterligare kommer man på ena sidan till Viggbyholms småbåtshamn och på den andra sidan till torget i Hägernäs Strand, med restaurang Pont samt asiatiskt som sushi. Lite längre bort finner ni den fantastiska italienska Piatto Fresco

  • Balkong
  • Hiss
Fågelsångsvägen 1 -  lgh nr 6, Vallentuna, Vallentuna kommun

Fågelsångsvägen 1 - lgh nr 6

Lägenhet
Vallentuna, Vallentuna kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd
600 000 kr
17 m²
1 rum
vån 1/3
1 991 kr/mån
35 294 kr/m²

RING FÖR VISNING + För juridisk person + Hotellet hanterar uthyrningen av bostaden + Service från hotelloperatören ingår i avgiften + Centralt läge med goda kommunikationer + Direktavkastning 7,7% ex.moms + Hyr ut lägenheten via hotellverksamheten hur länge du vill! Välkommen till Fågelsångsvägen 1 - En smart planerad 1a lämpad för uthyrning. Uthyrning av bostaden hanteras av hotellet som bostaden är belägen i, med god avkastning. Endast juridisk person accepteras som köpare av föreningen. De välplanerade 17 kvm rymmer en hall med goda avhängningsmöjligheter och ett helkaklat badrum med kombinerad tork- och tvättmaskin. Ett rum med stora fönsterpartier, pentrykök och plats för matbord och säng. Bostaden är belägen i ett hotell där service från hotelloperatören ingår i avgiften, så som städning, hantering av uthyrning och bostadens möblemang. I hotellets bemannade lobby finns även ett gemensamhetsutrymme med flertalet matplatser. Brf Fågelsången är belägen i ett område med närhet till natur och faciliteter. Inom gångavstånd finner du livsmedelsbutik, restauranger, padelbanor, förskolor, skolor och goda kommunikationer. I närområdet erbjuds både Vallentuna centrum och Arninge centrum med hela dess utbud av shopping, restauranger, service och kaféer. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

Visar alla 13