Mäklare David Bergh

David Bergh

Om mig

En serviceinriktad och byggteknisk fastighetsmäklare med bakgrund inom byggbranschen och ett gott öga för hus och hem. Älskar fiske, friluftsliv och renoveringsprojekt - har på egen hand totalrenoverat sitt hus. Hans kunnande, driv och viljestyrka leder till bra affärer och mycket nöjda kunder. Du kan bli en av dem!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mariehemsvägen 33E, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 33E

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

1 395 000 kr

75 m²

2 rum

4 812 kr/mån

18 600 kr/m²

Bo rymligt i en stor ljus 2:a med gott om plats! Fräscht duschrum och fräscht bad/tvättrum. Promenadavstånd till välsorterad Ica-butik, restaurang, träningslokaler och Nydalas friluftsområde. Cykelavstånd till universitet och sjukhus Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kemigränd 31, Ålidhem, Umeå kommun

Kemigränd 31

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

1 395 000 kr

46 m²

1 rum

2 860 kr/mån

30 326 kr/m²

Välkommen till denna enrummare om 46 kvadratmeter på Ålidhem. Här hittar du en kvadratsmart, ljus och trevlig lägenhet med renoverat kök, helkaklat badrum och nya golv 2023. Dessutom erbjuder bostaden smarta förvaringslösningar och sovalkov. . Här bor man i ett mycket universitetsnära läge där du även når Norrlands Universitetssjukhus och IKSU på gångavstånd. Bra kommunikationer även in till centrum. Stabil föreningen med låg månadsavgift där vatten, värme, kabel-tv och bredband ingår. Varmt välkomna på visning!

Smedvägen , Bjurholm, Bjurholms kommun

Smedvägen

Tomt
Bjurholm, Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå

50 000 kr

1 050 m² tomt

På Österbackaområdet längs Smedvägen i Bjurholm finns nu 5st tomter till salu. Tomterna fördelas via intresseanmälan och säljs med byggnadsskyldighet. Förutom tomtpriset enligt tomttaxa tillkommer anslutningsavgifter exempelvis för VA, el, bredband etc. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Garvargatan 4, Bjurholm, Bjurholms kommun

Garvargatan 4

Tomt
Bjurholm, Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå

50 000 kr

1 002 m² tomt

På Garvargatan finns en fastighet för uppförande av ett småhus. Vatten och avlopp är framdraget till tomtgräns och ingår i priset. Förutom tomtpriset enligt tomttaxa tillkommer anslutningsavgifter exempelvis för VA, el, bredband etc. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Bondegatan, Bjurholm, Bjurholms kommun

Bondegatan

Tomt
Bjurholm, Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå

50 000 kr

1 109 m² tomt

Byggklar tomt till salu på Bondegatan i Bjurholm. Med byggklar tomt menas att vatten och avlopp är framdraget till tomtgräns och ingår i priset. Förutom tomtpriset enligt tomttaxa tillkommer anslutningsavgifter exempelvis för VA, el, bredband etc. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Bäverstigen, Bjurholm, Bjurholms kommun

Bäverstigen

Tomt
Bjurholm, Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå

50 000 kr

1 399 m² tomt

På Bjureviområdet längs Bäverstigen finns en antagen detaljplan för fortsatt utbyggnad av småhus i Bjurholm. Här finns nu totalt 10st tomter för ny bebyggelse. Vatten och avlopp är framdraget och ingår i priset. Tomterna fördelas via intresseanmälan och säljs med byggnadsskyldighet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Backgatan 18A, null, Bjurholms kommun

Backgatan 18A

Tomt
Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå

50 000 kr

1 361 m² tomt

Tomt till salu på Backgatan i Bjurholm. Detaljplan för området är antagen och medger fristående småhus. Förutom tomtpriset enligt tomttaxa tillkommer anslutningsavgifter exempelvis för VA, el, bredband etc. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Svartviken 41, Täfteå, Umeå kommun

Svartviken 41

Tomt
Täfteå, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

1 150 000 kr

1 593 m² tomt

Tillfälle att förverkliga dina husdrömmar på en havsnära tomt ute vid Rovögern, intill Kvarkenfisk, endast 30 min från Umeå. Tomten ligger i ett fint område med både fritids- och året runt boende och öppna havet finns rätt utanför. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus

Visar alla 8