Mäklare David Bergh

David Bergh

Om mig

En serviceinriktad och byggteknisk fastighetsmäklare med bakgrund inom byggbranschen och ett gott öga för hus och hem. Älskar fiske, friluftsliv och renoveringsprojekt - har på egen hand totalrenoverat sitt hus. Hans kunnande, driv och viljestyrka leder till bra affärer och mycket nöjda kunder. Du kan bli en av dem!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skravelsjö 223B, Skravelsjö, Umeå kommun

Skravelsjö 223B

Tomt
Skravelsjö, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
1 150 000 kr
1 579 m² tomt

Tomt till salu i populärt område nära Umeå. Här har ni möjlighet att förverkliga er villadröm. Tomten ligger i ett öppet landskap med utsikt över ängarna. Skola, förskola och affär nås inom 5 minuter. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Mjösjöby 49, Bjurholm - Mjösjöby, Bjurholms kommun

Mjösjöby 49

Villa
Bjurholm - Mjösjöby, Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå
350 000 kr
85 m²
4 rum
2 033 m² tomt

Äldre fastighet på stor strandnära tomt med sydvästläge och i första led mot Mjösjön. Huset är i tre plan och har kök, badrum, vardagsrum, tre sovrum samt utrymmen i källarplan. Det finns även ett inglasat uterum med utsikt mot sjön. Möjlighet till fiske. Inventarierna ingår. Välkommen på visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Näckrosvägen 15, Västerslätt, Umeå kommun

Näckrosvägen 15

Lägenhet
Västerslätt, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
1 750 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 793 kr/mån
31 532 kr/m²

Mycket välplanerad och trevligt utformad 2:a som fräschats upp under senare år och bl a fått nytt kök 2020. Lägenheten har inglasad balkong med västerläge mot innergård och ett populärt centralt läge, bara en kort promenad från Umeå centrum. Välskött stabil förening med låga avgifter. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Axtorpsvägen 5B, Berghem, Umeå kommun
Axtorpsvägen 5B, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Axtorpsvägen 5B, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Axtorpsvägen 5B

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
1 950 000 kr
54,6 m²
2 rum
vån 3/3
3 622 kr/mån
35 714 kr/m²

Mycket fin och trivsamt planerad 2:a med ett bra läge på Berghem. Smakfullt renoverat kök med burspråk, kaklat badrum med tvättmaskin, rymligt vardagsrum med utgång till balkong samt ett sovrum. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
Smedvägen , Bjurholm, Bjurholms kommun

Smedvägen

Tomt
Bjurholm, Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå
50 000 kr
1 050 m² tomt

På Österbackaområdet längs Smedvägen i Bjurholm finns nu 5st tomter till salu. Tomterna fördelas via intresseanmälan och säljs med byggnadsskyldighet. Förutom tomtpriset enligt tomttaxa tillkommer anslutningsavgifter exempelvis för VA, el, bredband etc. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Garvargatan 4, Bjurholm, Bjurholms kommun

Garvargatan 4

Tomt
Bjurholm, Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå
50 000 kr
1 002 m² tomt

På Garvargatan finns en fastighet för uppförande av ett småhus. Vatten och avlopp är framdraget till tomtgräns och ingår i priset. Förutom tomtpriset enligt tomttaxa tillkommer anslutningsavgifter exempelvis för VA, el, bredband etc. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Bondegatan, Bjurholm, Bjurholms kommun

Bondegatan

Tomt
Bjurholm, Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå
50 000 kr
1 109 m² tomt

Byggklar tomt till salu på Bondegatan i Bjurholm. Med byggklar tomt menas att vatten och avlopp är framdraget till tomtgräns och ingår i priset. Förutom tomtpriset enligt tomttaxa tillkommer anslutningsavgifter exempelvis för VA, el, bredband etc. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Bäverstigen, Bjurholm, Bjurholms kommun

Bäverstigen

Tomt
Bjurholm, Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå
50 000 kr
1 399 m² tomt

På Bjureviområdet längs Bäverstigen finns en antagen detaljplan för fortsatt utbyggnad av småhus i Bjurholm. Här finns nu totalt 10st tomter för ny bebyggelse. Vatten och avlopp är framdraget och ingår i priset. Tomterna fördelas via intresseanmälan och säljs med byggnadsskyldighet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Backgatan 18A, null, Bjurholms kommun

Backgatan 18A

Tomt
Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå
50 000 kr
1 361 m² tomt

Tomt till salu på Backgatan i Bjurholm. Detaljplan för området är antagen och medger fristående småhus. Förutom tomtpriset enligt tomttaxa tillkommer anslutningsavgifter exempelvis för VA, el, bredband etc. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Svartviken 41, Täfteå, Umeå kommun

Svartviken 41

Tomt
Täfteå, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
1 150 000 kr
1 593 m² tomt

Tillfälle att förverkliga dina husdrömmar på en havsnära tomt ute vid Rovögern, intill Kvarkenfisk, endast 30 min från Umeå. Tomten ligger i ett fint område med både fritids- och året runt boende och öppna havet finns rätt utanför. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus

Visar alla 10