Mäklarhuset Umeå

Mäklarhuset Umeå

Mäklare

Norra Drottninggatan 42b, Vännäs, Vännäs kommun
 • Ons 1 feb kl 18:00

Norra Drottninggatan 42b

Lägenhet
Vännäs, Vännäs kommun
Mäklarhuset Umeå

795 000 kr

92,5 m²

4 rum

5 821 kr/mån

8 595 kr/m²

Välplanerad marklägenhet, 4:a med rymlig altan i sydväst. Fönster och altandörrar är utbytta, motionsrum och gym finns i källaren i denna välordnade förening där el, internet och kabeltv ingår i månadsavgiften. Ytskikt behöver renoveras. Välkommen till Norra Drottninggatan 42 B bottenvåningen Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Starvägen 10, Nordmaling, Nordmalings kommun

Starvägen 10

Villa
Nordmaling, Nordmalings kommun
Mäklarhuset Umeå

1 450 000 kr

160 m²

6 rum

1 127 m² tomt

Rymlig 1½-plansvilla med garage, belägna i en attraktiv del av Nordmaling. Huset har stort kök, två badrum och erbjuder idag fem sovrum. Dessutom kan du enkelt slå upp väggar och få ytterligare två sovrum. Här bor du i ett lugnt och trivsamt villaområde perfekt för barnfamiljen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Björnvägen 154, Marieberg, Umeå kommun

Björnvägen 154

Villa
Marieberg, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

2 650 000 kr

71 m²

3 rum

182 m² tomt

Fint mindre enplanshus med en boarea på 71kvm som är fördelat på två sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Utöver det finns ett stort förråd beläget vid éntren. Detta är perfekt tillfälle för er som söker efter ett lättskött och mindre boende men ändå inte känner för att flytta till lägenhet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Mariehemsvägen 27 A, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 27 A

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

2 195 000 kr

114 m²

4 rum

5 969 kr/mån

19 254 kr/m²

Mycket ljus och trevlig 4:a med stort vardagsrum och inglasad balkong i eftermiddagssol. Uthyrningsrum med egen ingång och egen toalett. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Hiss
Smedvägen 10, Bjurholm, Bjurholms kommun

Smedvägen 10

Villa
Bjurholm, Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå

950 000 kr

103 m²

4 rum

961 m² tomt

Ljust och trivsamt enplanshus med tre sovrum, många ljusinsläpp och bra tomt med fint solläge. Det finns även ett fristående garage och plats på uppfarten för ytterligare fordon. Huset har låg energiförbrukning och området är lugnt och barnvänligt. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Brogatan 4a, Väst på stan, Umeå kommun

Brogatan 4a

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

2 250 000 kr

44 m²

1 rum

2 655 kr/mån

51 136 kr/m²

I detta charmiga sekelskifteshus finner du en stor etta på 44 kvm med högt i tak och egen balkong i lugnt läge mot innergården. Påkostat kök med fina materialval och badrum med golvvärme. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
Norra Drottninggatan 44C, 1 tr., Vännäs, Vännäs kommun
 • Ons 1 feb kl 19:00

Norra Drottninggatan 44C, 1 tr.

Lägenhet
Vännäs, Vännäs kommun
Mäklarhuset Umeå

675 000 kr

79,5 m²

3 rum

5 106 kr/mån

8 491 kr/m²

Välplanerad trea med rymligt kök och balkong i eftermiddagssol och kvällssol. El, internet och kabel-tv ingår i månadsavgiften! Bra förening som bytt fönster och balkongdörrar. Motionsrum och gym finns i källaren Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Sandhallavägen 5B, Grisbacka, Umeå kommun

Sandhallavägen 5B

Lägenhet
Grisbacka, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

2 195 000 kr

82 m²

3 rum

4 856 kr/mån

26 768 kr/m²

Ljus och väldisponerad 3:a högst upp i huset och med stor inglasad balkong i västerläge. Lägenheten har rymliga rum, trivsamt kök med gott om skåp och bra arbetsytor, helkaklat badrum förberett för tvättmaskin samt bra förvaringsmöjligheter via de många garderoberna. Omtyckt centralt område. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
Björkvägen 6, Vännäs, Vännäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Björkvägen 6

Villa
Vännäs, Vännäs kommun
Mäklarhuset Umeå

1 870 000 kr

124 m²

4 rum

1 023 m² tomt

Barnvänlig familjevilla på uppvuxen tomt nära skola och barnomsorg. Nytt tak oktober 2021. Fina uteplatser ansluter villan till den trevliga hörntomten med jordgubbar, vinbär och perenna ombonande växter Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Karlsgårdsvägen 15, Vindeln, Vindelns kommun
Karlsgårdsvägen 15, Vindeln, Vindelns kommun, bild 2
Karlsgårdsvägen 15, Vindeln, Vindelns kommun, bild 3

Karlsgårdsvägen 15

Villa
Vindeln, Vindelns kommun
Mäklarhuset Umeå

575 000 kr

116 m²

6 rum

1 218 m² tomt

Välkommen till denna 1 1/2 plans villa från 1932 med 116 kvm boarea + källare. På en friköpt hörntomt på 1 218 kvm i Vindeln hittar du denna bostad samt en förrådsbyggnad. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Norra Obbolavägen 253, Ängsbacka / Sand / Teg, Umeå kommun

Norra Obbolavägen 253

Fritidshus
Ängsbacka / Sand / Teg, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

75 000 kr

75 m²

4 rum

Byggnad för avflyttning! Byggnaden är i ett plan och är ej färdigställd invändigt efter att ha byggts ut 1991 med boarea ca 75 kvm. Köparen ansvarar för alla flyttkostnader av byggnaden. Ni kan själv åka och titta utvändigt när det passar er och för mer information om byggnaden hör av er. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kyrkogatan, Holmsund, Umeå kommun

Kyrkogatan

Övrigt
Holmsund, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

1 500 000 kr

1 793 m² tomt

Tomt till salu vid Västerbacken i Holmsund om 1793 kvadratmeter. På tomten står i dag en röd förrådsbyggnad. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Lillsävarträsk 3, Lillsävarträsk, Vindelns kommun

Lillsävarträsk 3

Gård/Skog
Lillsävarträsk, Vindelns kommun
Mäklarhuset Umeå

1 200 000 kr

6 700 m² tomt

Enastående vackert strandläge ned mot sjön, charmig enkel äldre stuga och gammal ladugård samt en loge, vacker sjöutsikt från alla byggnader. Goda möjligheter till bad och fiske i den vackra sjön och plocka bär i området. Avsedd avstyckning ca 7000 kvm. En vacker plats i härliga omgivningar! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Smedvägen , Bjurholm, Bjurholms kommun

Smedvägen

Tomt
Bjurholm, Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå

50 000 kr

1 050 m² tomt

På Österbackaområdet längs Smedvägen i Bjurholm finns nu 5st tomter till salu. Tomterna fördelas via intresseanmälan och säljs med byggnadsskyldighet. Förutom tomtpriset enligt tomttaxa tillkommer anslutningsavgifter exempelvis för VA, el, bredband etc. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Garvargatan 4, Bjurholm, Bjurholms kommun

Garvargatan 4

Tomt
Bjurholm, Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå

50 000 kr

1 002 m² tomt

På Garvargatan finns en fastighet för uppförande av ett småhus. Vatten och avlopp är framdraget till tomtgräns och ingår i priset. Förutom tomtpriset enligt tomttaxa tillkommer anslutningsavgifter exempelvis för VA, el, bredband etc. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Bondegatan, Bjurholm, Bjurholms kommun

Bondegatan

Tomt
Bjurholm, Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå

50 000 kr

1 109 m² tomt

Byggklar tomt till salu på Bondegatan i Bjurholm. Med byggklar tomt menas att vatten och avlopp är framdraget till tomtgräns och ingår i priset. Förutom tomtpriset enligt tomttaxa tillkommer anslutningsavgifter exempelvis för VA, el, bredband etc. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Bäverstigen, Bjurholm, Bjurholms kommun

Bäverstigen

Tomt
Bjurholm, Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå

50 000 kr

1 399 m² tomt

På Bjureviområdet längs Bäverstigen finns en antagen detaljplan för fortsatt utbyggnad av småhus i Bjurholm. Här finns nu totalt 10st tomter för ny bebyggelse. Vatten och avlopp är framdraget och ingår i priset. Tomterna fördelas via intresseanmälan och säljs med byggnadsskyldighet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Backgatan 18A, null, Bjurholms kommun

Backgatan 18A

Tomt
Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå

50 000 kr

1 361 m² tomt

Tomt till salu på Backgatan i Bjurholm. Detaljplan för området är antagen och medger fristående småhus. Förutom tomtpriset enligt tomttaxa tillkommer anslutningsavgifter exempelvis för VA, el, bredband etc. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Bådagrundet, Skeppsvik / Bådagrundet, Umeå kommun

Bådagrundet

Tomt
Skeppsvik / Bådagrundet, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

890 000 kr

1 600 m² tomt

Möjlighet att förverkliga dina husdrömmar på en strandnära tomt i första led mot havet. Tomten ligger i söderläge med utsikt som sträcker sig till öppet hav där himmel och hav möts. Köparen väljer fritt husleverantör. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Fiskebyvägen 13C, Täfteå, Umeå kommun

Fiskebyvägen 13C

Tomt
Täfteå, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

1 450 000 kr

1 825 m² tomt

Stor tomt omgiven av grönska och vackra hus i gamla delen av Täfteå. På tomten står en byggnad på ca 130 kvm med nytt plåttak som kan nyttjas som garage, för hobbyverksamhet eller liknande. Kommunalt vatten, avlopp, el samt bredband finns vid tomtgräns. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Svartviken 41, Täfteå, Umeå kommun

Svartviken 41

Tomt
Täfteå, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

1 495 000 kr

1 593 m² tomt

Tillfälle att förverkliga dina husdrömmar på en havsnära tomt ute vid Rovögern, intill Kvarkenfisk, endast 30 min från Umeå. Tomten ligger i ett fint område med både fritids- och året runt boende och öppna havet finns rätt utanför. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Risgärdesvägen 8, Stöcke, Umeå kommun

Risgärdesvägen 8

Villa
Stöcke, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

4 126 475 kr

107 m²

4 rum

Vid bygdegården kan du förverkliga din villadröm med förskola, grundskola och allaktivitetshus i närheten. Köparen väljer fritt husleverantör men huset ni ser som exempel är nyckelfärdigt Älvsbyhus av modell Åse. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Holmsjön 241, Holmsjön, Umeå kommun

Holmsjön 241

Tomt
Holmsjön, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

1 000 000 kr

1 886 m² tomt

Den friköpta tomten har en areal på 1886 kvm och fastighetsbildning är klar och betald. Här får du utsikt och endast 50 meter till sjön. Områdesbestämmelserna från 2012 anger en byggrätt på 150 kvm. Anslutningsavgiften till vattenföreningsanslutningspunkt är betald. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Risgärdesvägen 8, Stöcke, Umeå kommun

Risgärdesvägen 8

Tomt
Stöcke, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

1 395 000 kr

1 809 m² tomt

Vid bygdegården kan du förverkliga din villadröm med förskola, grundskola och allaktivitetshus i närheten. Köparen väljer fritt husleverantör. Detaljplanen anger att största byggnadsarea är 250 m² per fastighet varav 80 m² som komplementbyggnad. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Eriksgatan 16, Hörnefors, Umeå kommun

Eriksgatan 16

Övrigt
Hörnefors, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

2 445 000 kr

2 690 m² tomt

Hyreshus med 3 lägenheter på stor hörntomt om 2690 kvm. Bergvärme, två carportar. Lägenheter 140, 99 och 65 kvm. Promenadavstånd till pendeltågstation Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 25