Mäklare Maggi Bergh

Maggi Bergh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Björnvägen 154, Marieberg, Umeå kommun

Björnvägen 154

Villa
Marieberg, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

2 650 000 kr

71 m²

3 rum

182 m² tomt

Fint mindre enplanshus med en boarea på 71kvm som är fördelat på två sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Utöver det finns ett stort förråd beläget vid éntren. Detta är perfekt tillfälle för er som söker efter ett lättskött och mindre boende men ändå inte känner för att flytta till lägenhet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Brogatan 4a, Väst på stan, Umeå kommun

Brogatan 4a

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

2 250 000 kr

44 m²

1 rum

2 655 kr/mån

51 136 kr/m²

I detta charmiga sekelskifteshus finner du en stor etta på 44 kvm med högt i tak och egen balkong i lugnt läge mot innergården. Påkostat kök med fina materialval och badrum med golvvärme. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Fiskebyvägen  13C, Täfteå, Umeå kommun

Fiskebyvägen 13C

Tomt
Täfteå, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå

1 450 000 kr

1 825 m² tomt

Stor tomt omgiven av grönska och vackra hus i gamla delen av Täfteå. På tomten står en byggnad på ca 130 kvm med nytt plåttak som kan nyttjas som garage, för hobbyverksamhet eller liknande. Kommunalt vatten, avlopp, el samt bredband finns vid tomtgräns. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus

Visar alla 3