Mäklare Jenny Olofsson

Jenny Olofsson

Om mig

Jag har en gedigen erfarenhet från fastighets och inredningsbranschen med hög fokus på kundservice. Fördelen med att anlita mig är att du får en målmedveten och fokuserad mäklare med stort engagemang, positivitet och ödmjukhet för olika livssituationer. Jag har en god lokalkännedom och ett brett kontaktnät då jag är uppväxt och varit yrkesverksam i Uppsala under många år. Jag är på rätt plats i rätt yrkesroll och är oerhört tacksam för det.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stigbergsvägen 7, Eriksberg, Uppsala kommun
  • Idag kl 10:30

Stigbergsvägen 7

Lägenhet
Eriksberg, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 895 000 kr
60,9 m²
2 rum
vån 1/4
2 851 kr/mån
31 117 kr/m²

Välplanerad 2:a i lugna Eriksberg, här erbjuds en bekvämt belägen lägenhet en halv trappa upp, där alla rum och balkong vetter mot en lugn bakgård med lekplats och grönskande skogsdunge. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
Fyrisvallsgatan 18 B, Norra Luthagen, Uppsala kommun

Fyrisvallsgatan 18 B

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
HSB ProjektPartner AB
3 495 000 kr
91 m²
4 rum
6 451 kr/mån
38 407 kr/m²

Välkommen på visning till denna inflyttningsklara lägenhet. Flexibelt tillträde. Kontakta mäklaren för mer information och bokning av visning!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Normann, Norra Luthagen, Uppsala kommun
  • 12 lediga bostäder

Normann

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
HSB ProjektPartner AB
fr. 2 050 000 kr
44-111 m²
2-5 rum
3 454 kr/mån

Ett besök i en av lägenheterna ger en perfekt möjlighet att känna hur det skulle vara att bli den första att flytta in. Kontakta Jenny för visning!

  • Nybyggnadsprojekt
Astervägen 216, Tunabackar, Uppsala kommun

Astervägen 216

Fritidshus
Tunabackar, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
895 000 kr
35 m²
1 rum
400 m² tomt

Välkommen till Astervägen 216 och upptäck denna charmiga kolonistuga med 1 rum, kök, sovplats och möblerbar hall - det ultimata valet för er som söker en avkopplande tillflyktsort i staden. En perfekt plats att snabbt åka till när ni behöver egen tid eller vill skapa en semesterkänsla mitt i er egen stad. Här kan ni även förverkliga era gröna drömmar med en mängd odlingsmöjligheter direkt utanför dörren och uppleva lugnet i er egen gröna oas! Pittoreska grusgångar leder till denna idyll, omfamnad av en trädgård som är redo för er kreativitet. Den trivsamma trallbelagda altanen är perfekt för en avslappnade loungegrupp där ni kan koppla av med en kopp rykande kaffe. Blicka ut över det närliggande växthuset där era egna saftiga tomater frodas i solskenet. Vid varmare dagar, njut av föreningens privata brygga och badplats vid vackra Fyrisån och låt dagarna fyllas av avkoppling och roliga vattenaktiviteter i en fantastisk naturlig miljö. Vid entrén till stugan möts ni av en ljus och inbjudande atmosfär, med en charmig sovplats som rymligt rymmer två enkelsängar. Koppla av i det hemtrevliga allrummet med en mysig braskamin och gott om plats för både bäddsoffa och matbord. Det kompakta och smarta köket är fullt utrustat med alla nödvändiga tillbehör för att enkelt tillaga färska råvaror direkt från trädgården. På tomten finns även en välutrustad redskapsbod och kommunalt dricksvatten hämtas enkelt vid tomtgränsen. Tunakolonin är ett stort koloniområde med totalt 304 stugor. Stugorna köps av kolonisterna medan marken, som ägs av Uppsala kommun, arrenderas. Det finns två pumphus som förser tomterna med vatten från Fyrisån och varje tomt har minst en tappkran för åvatten. Dessutom finns tappkranar för färskvatten längs med vägarna på området. För medlemmarna finns även ett föreningshus, detta ligger mitt i området och rymmer duschar, toaletter, latrintömning, tvättutrymmen, bastu och samlingslokal med stor altan. Samlingslokalen går att hyra för fest och sammankomster. Besök gärna hemsidan https://www.tunakolonin.se/. Välkomna till en stadsnära idyll i Uppsala!

  • Plus
Gimogatan 3C, Norra Luthagen, Uppsala kommun

Gimogatan 3C

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
HSB ProjektPartner AB
2 150 000 kr
48 m²
2 rum
3 603 kr/mån
44 792 kr/m²

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, utgång till egen uteplats om 11 kvm mot innergården. Köket är utrustat med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kombinerad kyl och frys samt ugn under häll och mikro ovan diskmaskin. Gott om förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober från golv till tak som inreds med hylla, klädstäng, linnedel, städskåpsinredning samt en smart lösning för källsortering. Wc/dusch får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas. I badrummet finns även en tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. För specifik inredning, se under dokument.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Fyrisvallsgatan 18 F, Norra Luthagen, Uppsala kommun

Fyrisvallsgatan 18 F

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
HSB ProjektPartner AB
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
4 050 kr/mån
46 204 kr/m²

Högt upp i huset finns denna inflyttningsklara 2 rok. Välkommen på visning för att uppleva på plats. Kontakta mäklaren för mer info och tidsbokning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Mårtensboda - Havtornsvägen, Mårtensboda, Östhammars kommun
Mårtensboda - Havtornsvägen, Mårtensboda, Östhammars kommun, bild 2
Mårtensboda - Havtornsvägen, Mårtensboda, Östhammars kommun, bild 3

Mårtensboda - Havtornsvägen

Tomt
Mårtensboda, Östhammars kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
775 000 kr
2 500 m² tomt

Endast 5 tomter kvar på vackra Gräsö, Mårtensboda! Tomt nr 20, 21 22 : 775 000kr. Tomt nr 6 : 920 000kr. Tomt nr 26: 1 160 000kr. Samtliga tomter har stor byggrätt och erbjuder godkända lösningar för vatten och avlopp, el och fiber är framdraget till tomtgräns. Flertalet hus är redan på plats och här finns en väl fungerande samfällighet. Under den varmare delen av året tar ni en kort promenad till den härliga badstranden och njuta av fina badklipphällar med havet i väster. På hösten kan ni ta långpromenader i skog och mark och vintertid njuter ni av den bleka solen över Öregrundsgrepen. Gräsös nordvästra kustlinje skapar något som de flesta andra platser längs östkusten inte kan erbjuda, nämligen möjligheten att kunna njuta av solnedgången över vidsträckt hav. En fantastisk plats för alla årstider och närheten till både matbutik och restaurang på Gräsö samt hela Öregrunds utbud via färjan på 5 minuter är detta en dröm för många! Totalt finns 21 villa-/fritidshustomter i detta detaljplanerade område beläget i vackra Mårtensboda ca 8 km norr om Gräsöfärjan från Öregrund. Tomtstorlekarna är på mellan 2500 m² och 3300 m², huvudbyggnad med max byggyta på 150 m² i max två plan (dvs 300 m²), komplementbyggnader med max byggyta på 40 m² per byggnad i ett plan, max 250 m² total byggyta per tomt. Utöver det kommer 5 fastigheter för handel/service att bildas samt lokalgata och gemensamma lösningar för vatten och avlopp. De tomter som ligger närmast havet har bara 80 m promenadväg till en fin badstrand och de som ligger längst bort har omkring 400 m till stranden eller till flera fina klipphällar längs stranden. Välkomna till visning!

  • Premium
Fyrisvallsgatan 18 E, Norra Luthagen, Uppsala kommun

Fyrisvallsgatan 18 E

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
HSB ProjektPartner AB
3 695 000 kr
98 m²
4 rum
6 946 kr/mån
37 704 kr/m²

Högst upp i huset med två balkonger varav en är inglasad! Kontakta mäklaren för mer information och visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Topeliusgatan 8, Nyby, Uppsala kommun

Topeliusgatan 8

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 084 kr/mån
25 414 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 3:a med all bekvämlighet ni kan önska er i grönskande Nyby! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Fyrisvallsgatan 18 B, Norra Luthagen, Uppsala kommun

Fyrisvallsgatan 18 B

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
HSB ProjektPartner AB
2 695 000 kr
72 m²
2 rum
5 165 kr/mån
37 431 kr/m²

Fantastisk lägenhet en generös takhöjd på 2,85 m och en 20 kvm egen uteplats med utgång från både kök/vardagsrum och sovrum. Möjlig att dela av till 3 rok. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket utrustas med helintregrerad diskmaskin, ho, induktionshäll, kombinerad kyl/frys samt ugn och mikro i högskåp. Otroligt gott om förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober från golv till tak som inreds med hylla klädstång, linnedel, städskåpsinredning och en smart förvaring för källsortering. Badrummet får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. För specifik inredning, se under dokument.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Dimgatan 23, Gränby, Uppsala kommun

Dimgatan 23

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 850 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 182 kr/mån
24 503 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3:a i Gränby som kombinerar komfort med praktiskt boende. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Torngatan 7, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Torngatan 7

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/5
3 312 kr/mån
42 212 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande och mycket smakfullt inredda tvåa i populära Kapellgärdet. Lägenheten är i mycket fint skick och erbjuder härliga sällskapsytor och en generös balkong med uteplats i sydost . Här kan ni flytta in och njuta av allt en nyproducerad lägenhet erbjuder! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
ÖSTHAMMAR FORSMARK 4:25, Forsmark, Östhammars kommun

ÖSTHAMMAR FORSMARK 4:25

Tomt
Forsmark, Östhammars kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
395 000 kr
3 455 m² tomt

Har du en dröm om att finna en stor tomt i ett detaljplanerat område, endast ett stenkast från egen båtplats med utsikt över kobbar och skär? Tomten är belägen intill fastigheten Stor-Rångsen 126 som även den är till salu! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 13