Mäklare Linnea Lindberg

Linnea Lindberg

Om mig

För mig är det av yttersta vikt att hela tiden sträva efter att göra dig så nöjd som möjligt med mitt arbete genom hela processen. Av mig kan du som kund förvänta dig ett stort engagemang och driv då jag brinner för mitt jobb. Jag anser även att tät återkoppling och tydlighet från min sida är något som kommer bidra med en trygghetskänsla genom alla moment. Är du också nyfiken på att höra vad jag kan göra för skillnad i din framtida försäljning? Hör av dig så berättar jag gärna mer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gustaf Kjellbergs Väg 1B, Ulleråker, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30

Gustaf Kjellbergs Väg 1B

Lägenhet
Ulleråker, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 495 000 kr
80 m²
3 rum
5 662 kr/mån
31 188 kr/m²

På Gustaf Kjellbergs Väg i Ulleråker finner ni denna ljusa och välplanerade 3:a med två härliga uteplatser. Här finns det bästa av två världar med skog och natur runt knuten men samtidigt närheten till stadskärnan via goda kommunikationer. Välkommen att anmäla ert intresse! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Leopoldsgatan 25, Nyby, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj
Leopoldsgatan 25, Nyby, Uppsala kommun, bild 2
Leopoldsgatan 25, Nyby, Uppsala kommun, bild 3

Leopoldsgatan 25

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 029 kr/mån
34 519 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna härliga och välplanerade 2:a med stora fönster i två väderstreck som skapar ett generöst ljusinsläpp. Här kan du njuta av nyproduktionens alla fördelar så som modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, parkettgolv och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Himmelsvägen 17, Storvreta, Uppsala kommun

Himmelsvägen 17

Lägenhet
Storvreta, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 395 000 kr
106 m²
4 rum
vån 2/2
6 465 kr/mån
22 594 kr/m²

Välkomna till denna väl tilltagna 4:a med plats för hela familjen att trivas! Denna bostad erbjuder er en hög levnadsstandard med modern design och generösa sällskapsytor, modernt köket med exklusiv köksö sammanflätat med vardagsrummet, praktiska förvaringslösningar, tre sovrum & en walk-in-closet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3