Mäklare Patrik Lidholm

Patrik Lidholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Baldergatan 11, Valsta, Sigtuna kommun

Baldergatan 11

Lägenhet
Valsta, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
1 595 000 kr
92 m²
4 rum
vån 3/3
5 752 kr/mån
17 337 kr/m²

Högst upp i huset finner du denna fräscha välplanerade fyrarummare på 92kvm med en mysig balkong i söderläge. En unik fördel med denna bostad är möjligheten att ha en separat uthyrningsdel om du inte önskar disponera hela bostaden för dig själv. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Flystagränd 5a, Sundby-Spånga, Stockholms kommun
  • Sön 1 okt kl 14:30

Flystagränd 5a

Lägenhet
Sundby-Spånga, Stockholms kommun
Mäklarhuset Spånga
2 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 0/3
4 129 kr/mån
33 267 kr/m²

Varmt välkommen till denna stilrena och välplanerade lägenhet som är vackert belägen i Sundby. Tack vare ljusinsläpp från flera olika fönster skapas en härlig rymd i hela lägenheten. Två härliga sovrum med mycket ljusinsläpp från fönster. Helkaklat badrum med tvättmaskin! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Uteplats
Ensittarvägen 4, Viksjö - Järfälla, Järfälla kommun

Ensittarvägen 4

Villa
Viksjö - Järfälla, Järfälla kommun
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
5 995 000 kr
135 m²
6 rum
673 m² tomt

Varmt välkommen till denna renoverade friliggande villa i barnvänliga Viksjö. Stor tomt i ett lugnt och eftertraktat område! Här finns det 5 sovrum och 2 helkaklade badrum med golvvärme. På tomten finns ett stort garage och en ny trädeckad altan. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Vittangigatan 1, Vällingby Centrum, Stockholms kommun

Vittangigatan 1

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
1 495 000 kr
23 m²
1 rum
1 683 kr/mån
65 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för Visningstid! Varmt välkommen till Vittangigatan 1 - det perfekta boendet mitt i Vällingby centrum! Denna rymliga lägenhet har plats för sovdel, soffgrupp och matplats. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp och golvet pryds av parkettgolv samt vitmålade väggar. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 4