Mäklare Emil Memisevic

Emil Memisevic

Om mig

Jag har en kandidatexamen i nationalekonomi och på så sätt ser jag marknaden ur ett helhetsperspektiv. I bostadsaffären ser jag till att vi tar oss i mål men har full koll på allt som sker under affärens gång och tar dig dit tryggt och säkert. Välkommen så skapar vi ett bra samarbete - teamkänslan är viktig för mig. Talar även bosniska, serbiska, kroatiska, engelska och svenska!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trädlyckevägen 80, Trädlyckan, Varbergs kommun
  • Ons 1 maj

Trädlyckevägen 80

Lägenhet
Trädlyckan, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 895 000 kr
44 m²
1 rum
vån 0/3
2 615 kr/mån
43 068 kr/m²

Stilren och rymlig etta med helkaklat badrum , separat kök, allrum med sovalkov och stor inglasad altan i västerläge. Perfekt för första bostaden! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Falkenbergsgatan 2B, Söder/centrum, Varbergs kommun

Falkenbergsgatan 2B

Lägenhet
Söder/centrum, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 195 000 kr
56 m²
3 rum
vån 2/2
5 300 kr/mån
39 196 kr/m²

Välkommen till en ljus och härlig trea som är genomgående i huset och dessutom har ett gavelläge vilket ger fönster mot tre olika väderstreck. Här kan du enkelt bjuda över vänner för middagar då det finns plats i vardagsrummet för både matbord och sittgrupp. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Östra vägen 67C, Öster, Varbergs kommun

Östra vägen 67C

Lägenhet
Öster, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 195 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 329 kr/mån
50 851 kr/m²

Kvadratsmart och mycket fin etta! Längtar du efter att flytta hemifrån och få nycklarna till din allra första lägenhet? Det är stort! Eller känner du kanske bara att det är dags att flytta till något nytt där du får ett mysigt, mindre och mycket bra planerat hem. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Brearedsvägen 98, Breared, Varbergs kommun

Brearedsvägen 98

Lägenhet
Breared, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/12
4 342 kr/mån
38 600 kr/m²

Välkommen till attraktiva Breared och denna trea i toppskick! Här får du en genomtänkt och stilfull bostad som bjuder på öppna sociala ytor. Köket är välutrustat och har en skön atmosfär med sina grå luckor och bardisken som man gärna samlas vid. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4