Mäklare Kenneth Parkegren

Kenneth Parkegren

Om mig

Genom åren har han hjälpt många Västeråsare från ett hem till ett annat, flera gånger om." Statistik saknas, men Kenneth kan vara mäklaren med flest återkommande kunder – genom åren har han hjälpt många västeråsare från ett hem till ett annat, flera gånger om. Som infödd västeråsare har han full koll på staden och omgivningarna, själv bor han på Viksäng.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vintervägen 183, Hökåsen, Västerås kommun

Vintervägen 183

Lägenhet
Hökåsen, Västerås kommun
2 275 000 kr
97 m²
4 rum
4 528 kr/mån
23 454 kr/m²

Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara radhuset för dig. Det generösa ljusinsläppet suddar ut gränsen mellan ute och inne. huset erbjuder en boyta om 97 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. Planeringen av det här gavelradhuset har gjorts med säker hand – här har varje yta sitt självklara användningsområde. I den stora, funktionella och lättmöblerade hallen i detta hus finns inbyggda garderober och golvvärme. Vidare har vi ett rymligt, öppet och trevligt vardagsrum som bjuder på stora fönster, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Det stilrena och ljusa köket med bra förvaringsmöjligheter, rejäl köksbänk, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns tre inbjudande sovrum. Badrummet är trevligt och fräscht med toalett, handfat, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och dusch. Fristående förråd på tomten. Vintervägens Brf är en solid, välskött och lågt belånad förening med mycket god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, tennisbana, grillplats, soprum och boulebana. Här bor du vid ett av Hökåsens bästa lägen, med Hökåsengropen och Finnslätten, inom gångavstånd. Västerås Centrum och Mälardalens universitet ligger en cykeltur bort och Mälaren och Västerås Centralstation finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerås har att erbjuda. Vi ses på visningen!

Ankargatan 10, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Ankargatan 10

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 200 000 kr
86 m²
3 rum
vån 5/6
5 903 kr/mån
37 209 kr/m²

Här erbjuds en optimalt planerad och unik lägenhet vars stora fönster gör att man får in maximalt med dagsljus. Här kommer du att trivas. Denna trea består av hall, vardagsrum, kök, badrum och två sovrum. I det rymliga och välplanerade vardagsrummet möts vi bland annat av stora fönster, mycket dagsljus, vacker utsikt, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är trevligt, funktionellt och praktiskt med rejäl köksbänk, höga skåp, bra förvaringsmöjligheter, stora fönster och gott om plats för matbord och stolar. I det stora och fräscha badrummet finns toalett, handfat, förvaringsskåp, dusch och tvättmaskin. Sovrummet är inbjudande, ljust och stort och har rymliga garderober, vacker utsikt och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor, takbeklädd och delvis inglasad terrass som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Terrassen nås från köket och sovrummet och erbjuder sol hela dagen, lättmöblerade ytor och plats för soffgrupp. Här bor du vid ett av Öster Mälarstrands bästa lägen, med mälaren alldeles intill lägenheten. Hälla och Västerås flygplats ligger en cykeltur bort och Västerås Centrum, Centralstationen och Mälardalens universitet finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerås har att erbjuda. Till lägenheten hör en parkeringsplats i carport samt två stycken isolerade förråd av bra storlek varav ett på gården och ett direkt utanför på loftgången Vi ses på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Mistelgatan 39, Nordanby Gärde, Västerås kommun
Mistelgatan 39, Nordanby Gärde, Västerås kommun, bild 2
Mistelgatan 39, Nordanby Gärde, Västerås kommun, bild 3

Mistelgatan 39

Radhus
Nordanby Gärde, Västerås kommun
3 995 000 kr
120 + 20 m²
4 rum
712 m² tomt

Här erbjuds ett ljust och öppet kedjehus i genomgående fint skick. Ett perfekt planerat boende i ett plan med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och behagliga färgval. Bostaden har dessutom hög materiell standard, sociala ytor och bra planlösning.   Här välkomnas du av en inbjudande, välplanerad och lättmöblerad hall med hatthylla. Det stora, nyrenoverade och öppna köket är utrustat med bra förvaringsmöjligheter, köksö, fönster mot tomten, generösa arbetsytor och rejäl köksbänk. Vidare finns tre sovrum, ett badrum, en fin och fräsch gästtoalett samt ett rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum med mycket dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och matgrupp. I det stilrena och påkostade badrummet finns toalett, handfat, golvvärme, dusch och dimbara spotlights. Den barnvänliga tomten passar såväl stora som små. Här kan ungarna hitta på roliga äventyr samtidigt som de får lite välbehövlig friskluft. Tomten är 712 kvadratmeter stor och har soligt sydvästläge och Insynsskyddad. Nordanby Gärde är en mycket trivsam del av Västerås som uppskattas högt av barnfamiljer. ett stenkast från huset ligger Stenby, Anundshög och Hälla och en cykeltur bort hittar man även Västerås Centrum och Mälardalens Universitet. Utöver det finns Mälaren, Björnön och Västerås Centralstation en kort bilresa från bostaden. Vi ses på Mistelgatan 39!

  • Premium
Tujagatan 10, Skiljebo Äng, Västerås kommun

Tujagatan 10

Lägenhet
Skiljebo Äng, Västerås kommun
2 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 6/6
6 206 kr/mån
30 561 kr/m²

På Tujagatan 10 välkomnas du in i denna perfekt planerade hörnlägenhet där du inte behöver tänka på något annat än att trivas. Här bor du på 98 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. En öppen bostad med stora fönster som släpper in mycket ljus. Lägenheten består av en stor, välplanerad och inbjudande hall, tre sovrum, ett rymligt, stilrent och socialt vardagsrum samt ett kök. I hallen hittar vi platsbyggda garderober och vardagsrummet bjuder bland annat på mycket dagsljus, vacker utsikt, fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och plats för soffa och matgrupp. Det stora, sociala och öppna köket erbjuder vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Det ena av bostadens två badrum är rymligt, smakfullt och fräscht med toalett, kommod, torktumlare, tvättmaskin och duschvägg och det andra är lite mindre och fräscht. De två balkongerna gör att du kan tillbringa hela dagar utomhus utan att behöva lämna lägenheten. Här bor du vid ett av Skiljebo Ängs bästa lägen, med skiljebo centrum, skola och förskola precis utanför porten. Hälla shopping och Västmanlands Sjukhus ligger en cykeltur bort och Västerås Universitet, Centralstationen och Västerås Centrum finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerås har att erbjuda. Vi ses på visningen!

  • Hiss
Rytterne Ekbacken 11, Rytterne, Västerås kommun

Rytterne Ekbacken 11

Tomt
Rytterne, Västerås kommun
795 000 kr
1 976 m² tomt

Villa Ljung Denna moderna och välplanerade enplansvilla i ladhusstil rymmer alla möjligheter att göra det som lockar mest för stunden. Kanske vill ni alla umgås, eller känns det bättre att dra sig undan en stund? Här finns både avskildhet och sociala ytor, inom smidigt räckhåll. Den välkomnande hallen har en luftig övergång till det stora och hemtrevliga vardagsrummet. Härifrån kan du också öppna altandörren och låta trädgårdens dofter hitta in. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger ett härligt stort rum, perfekt för socialt umgänge. Villa Ljung har två sovrum i vardera ändan av huset, vilket gör att alla i familjen får tillfälle att vara ifred ibland Uppskattat pris för generalentreprenad med köp av tomt,vatten,avlopp och husmodell Villa ljung via Vårgårda hus så uppskattas priset till 4.595.000:- Andra hus genom Vårgårda hus fins att tillgå för denna tomt, vid mer info om Vårgårdahus tag kontakt med Thomas Singelman 070-298 14 10 eller [email protected].

  • Plus
Rytterne Ekbacken 10, Rytterne, Västerås kommun

Rytterne Ekbacken 10

Villa
Rytterne, Västerås kommun
795 000 kr

Tomt till salu i idylliska Löpal VILLA LILJEBACKEN Öppna sociala ytor för familj och vänner att umgås på, stort master bedroom med walk in closet, bra förvaring och två sovrum för barnen. Det bästa av allt? En flexibel yta som kan fungera som tv-rum för barnen, hemmakontor, lekyta eller kanske gaminghörna? Sätt upp en skjutdörr/glasdörr mellan vardagsrum och sovrumsdelen för avskiljning mellan ytorna. Liljebacken finns även med en kombinerad carport/uteplats under tak för er som vill göra livet enklare. Planlösningen kan inte ändras så ni behöver inte göra så många val. I stället kan ni flytta in snabbare och betala mindre! På denna tomt rekommenderar vi att du bygger 1-planshus. Generalentreprenad genom Vårgårda hus uppskattas till 3.650.000 ink tomt , vatten och avlopp för detta hus. Andra hus genom Vårgårda hus fins att tillgå för denna tomt.

Krutkällarvägen 1, Centralt / Karlsdal, Västerås kommun

Krutkällarvägen 1

Lägenhet
Centralt / Karlsdal, Västerås kommun
895 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 12/12
2 137 kr/mån
24 521 kr/m²

Välkommen in i denna unika lägenhet vars generösa ljusinsläpp gör det lätt att trivas. Denna enrummare är i något slitet skick men kan med en enklare renovering omvandlas till en mycket trevlig bostad. Brf Krutkällaren är en välskött, solid och lågt belånad förening med god ekonomi, låga avgifter och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, relaxavdelning, lekplats, hobbyrum och en trevlig innergård. I hjärtat av Karlsdal bor du Centralt, attraktivt och högt med närhet till bland annat matbutik, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, butiker och förskola. Västerås centrum och Högskolan ligger inom gångavstånd, mälaren och Västerås centralstation en cykeltur bort och finnslätten ligger en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Balkong
  • Hiss
Haga Parkgata 15B, Haga, Västerås kommun

Haga Parkgata 15B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
760 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 570 kr/mån
18 313 kr/m²

På Haga Parkgata 15B välkomnas du in i denna väldisponerade lägenhet där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas. Här bor du på 41.5 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. En luftig bostad där solljuset lyser upp rummen hela dagen. Denna lägenhet har mycket som är värt att lyfta fram. Den inbjudande och stora hallen ger ett gott första intryck av bostaden, följt av ett rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum och ett stort, renoverat och fräscht kök med spis, ugn, kyl och frys . Vardagsrummet erbjuder mycket dagsljus, vacker utsikt och fint ljusinsläpp. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från allrummet och erbjuder kvällssol och plats för ett mindre bord. Här bor du vid ett av Hagas bästa lägen, med högskolan och Centrallasarettet inom gångavstånd. Finnslätten och Västerås centrum ligger en cykeltur bort och västerås tåg central. Västerås flygplats finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerås har att erbjuda. Vi ses på visningen!

Bullsta 11, Dingtuna, Västerås kommun

Bullsta 11

Villa
Dingtuna, Västerås kommun
6 395 000 kr
156 m²
6 rum

Här bor du i en nybyggd villa med låg driftskostnad, nästan underhållsfritt de första 10 åren, ingen fastighetsavgift i 15 år och amorteringsfritt i upp till 5 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp där du som OBOS-medlem kan ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad. Välkommen till denna lantliga idyll på första parkett endast en kort bilfärd till centrala Västerås! Vill du njuta av livet lagom mycket på landet, men ändå ha stadslivet i Västerås inom räckhåll? Välkommen till Bullsta! Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, lever med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen. Både skola och förskolor finns på cykelavstånd och ca 15 minuters bilfärd tar dig in till centrala Västerås.

Visar alla 9