Mäklarhuset Vellinge

Mäklarhuset Vellinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stationsgatan 12c, Vellinge, Vellinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Stationsgatan 12c, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Stationsgatan 12c, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Stationsgatan 12c

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
2 195 000 kr
75,6 m²
3 rum
vån 3/3
6 266 kr/mån
29 034 kr/m²

Centralt i Vellinge finner ni denna fina gavellägenhet med inglasad balkong i härligt söderläge. Totalrenoverad 2022! Stora och ljusa rum i hela lägenheten, kök i öppen planlösning med vardagsrummet med matplats. Köksinredning i beige med rostfria vitvaror. Två sovrum mot innergården, det ena är avgränsat i två mindre barnrum och det andra är rymligt med garderobsvägg. Helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bo centralt vid Stortorget i Vellinge med mataffär, bageri, gym samt busskommunikation på bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sallerupsvägen 220, Husie, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Sallerupsvägen 220, Husie, Malmö kommun, bild 2
Sallerupsvägen 220, Husie, Malmö kommun, bild 3

Sallerupsvägen 220

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
Mäklarhuset Vellinge
2 285 000 kr
89,5 m²
3 rum
vån 2/4
7 281 kr/mån
25 531 kr/m²

Detta är ett mycket trivsamt hem med mycket ljus och en optimal planlösning! Här kommer du in på det" sociala" planet som bjuder på ett generöst kök med trevlig matplats invid fönsterparti med utsikt över innergården. Vardagsrummet är ljust och luftigt och har plats till soffgrupp och tv-möblemang. Utanför finns den härliga inglasade balkongen att njuta av. En trappa ner- den "privata" delen av bostaden, finner du de två sovrummen som har bra storlek. Utanför master bedroom finns din egna uteplats där du kan njuta av den rogivande innergården, ett glas vin eller en kopp kaffe. Lägg därtill två badrum samt dina egna tvättmöjligheter -och du har kommit hem! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Storgatan 16, Vellinge, Vellinge kommun

Storgatan 16

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
1 300 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 599 kr/mån
32 099 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och rymlig liten tvåa om 40 kvm med stor balkong i sydväst. Rymlig hall med förvaringsmöjligheter, vardagsrum med plats för både soffa och matplats, kokvrå med bänkyta och förvaring, sovrum med plats fördubbelsäng och kontorshörna samt helkaklat badrum. Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter samt källarförråd. Parkering finns längs gatan i området. Bra belägen med gångavstånd till centrum och busshållplats. Välkommen att boka tid för visning!

Gränsgatan 45, Vellinge, Vellinge kommun

Gränsgatan 45

Radhus
Vellinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
4 500 000 kr
120 m²
5 rum
188 m² tomt

Detta är ett hus- helt i sin egen klass! Här möter dig ett mycket smakfullt renoverat hem i ljusa och behagliga toner. Den öppna planlösningen och de många fönstren ger huset ett härligt ljusinsläpp och med det en stor trivsamhet. Huset är inrett med ett stilrent kök som erbjuder gott om plats för förvaring och generösa arbetsytor. På ovanplan finns det fyra sovrum i bra storlek- helt perfekt för barnfamiljen. Det finns en toalett på varje plan. Utomhus möter du härliga trädäck på både fram- och baksidan. Lägg därtill den mest fantastiska lekstuga ögat skådat och ett bra läge i området med utsikt mot både gräsytor och lekplats. Varmt välkomna på visning!

Kämpevägen 24, Kämpinge, Vellinge kommun

Kämpevägen 24

Tomt
Kämpinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
5 995 000 kr
1 120 m² tomt

En fantastisk och uppväxt tomt om 1120 kvm till salu i härliga Höllviken! Här bor du på optimalt läge bland mysiga villa kvarter och med närhet till skolor, dagis, stranden och till centrum. Tomten är stor, vacker och placerad så att det finns sol runt omkring hela dagen. Kommunalt vatten och avlopp finns i området.

Norrjevägen, Höllviken, Vellinge kommun

Norrjevägen

Tomt
Höllviken, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
5 000 000 kr
844 m² tomt

Detta är en tomt på ett helt unikt läge med milsvid utsikt över åkrar och ängar, men nära dagis skolor, service och stranden! Här finns möjlighet att bygga ett nytt fint hus och bo i trevliga, barnvänliga omgivningar. Kontakta mäklare för bokning av visningstid!

Storgatan 2a, Vellinge, Vellinge kommun

Storgatan 2a

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
1 150 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/2
2 752 kr/mån
30 263 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och rymlig etta om 38 kvm med stor inglasad balkong. Stort kök med matplats, helkaklat badrum med dusch och ett stort rum där både säng och soffa får plats. Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter med klädkammare samt både vind-och källarförråd. Parkeringsplats ingår i avgiften. Bra belägen nära både centrala Vellinge, busshållsplats och motorvägen för vidare transport mot Malmö, Höllviken och Trelleborg. Välkommen att boka tid för visning!

Hovgatan 4, Vellinge, Vellinge kommun

Hovgatan 4

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
8 450 000 kr
150 m²
4 rum
919 m² tomt

Välkommen till en attraktiv enplansvilla byggd i sten från 2018. Huset är byggt i ett U med social planlösning med vardagsrum öppet i nock med den stora härliga kaminen centralt i huset. Privat avdelning med sovrum och badrum i ena vinkeln samt hall, tvättstuga med klädkammare och badrum i den andra vinkeln. Stora fönsterpartier med utgång till trädgården i flera väderstreck samt utsikt över åkrarna och hästhagar. Husets placering gör att man njuter av soluppgångar och solnedgångar både från uteplatser och inifrån huset. Välplanerade 150 kvadratmeter med tre sovrum i bra storlek varav det ena har utgång till trädgården, två helkaklade badrum med uppgraderade materialval såsom spotlights, kommoder och kakel. Tvättstuga med separat entré från trädgården och ingång till klädkammare. Hjärtat av huset är ändå vardagsrummet i öppen planlösning med matplats och kök. Öppet i nock i vardagsrumsdelen ger en fantastisk rymd i huset. Uppgraderat kök från Marbodal med elektriskt stängning på luckorna, bänkskiva i komposit, stor köksö med vask, spotlights och integrerade vitvaror. Trädgård med stor uteplats med utgång från vardagsrum och det stora sovrummet, stenlagd uteplats mot garaget samt staket som omgärdar tomten. Barnvänlig tomt med gräsmatta och stor trädkoja. Framsidan har stenlagd uteplats med utgång från matplatsen där man kan njuta av kvällssolen och överblicka hästhagarna. Här finns även gräsmatta, planteringar, träd och buskar. Stenlagd uppfart både på fram och baksida av huset ger plats för flertalet bilar. Garage byggt i sten med förråd om cirka 36 kvm. Välkomna på visning!

Terminalgatan 24D, Södervång, Vellinge kommun

Terminalgatan 24D

Övrigt
Södervång, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
1 950 000 kr
145 m²
3 rum
7 644 kr/mån

Äntligen är en av lokalerna på Terminalgatan 24 till salu! Mittenlokal med egen parkeringsplats framför lokalen. Lokalen, 115 + 30 kvm, är fördelat på två plan med generös takhöjd. Entréplanet har stor vikport samt separat entré och är idag uppdelad i verkstadsdel samt kundmottagning med pentry och badrum. Entresolplan inrett till kontor. Uppvärmning med två stycken luft/luft-värmepumpar, en på varje plan. En mångsidig lokal som passar för olika verksamheter, måste ägas av juridik person. Södra industriområdet ligger bra till i Vellinge med direkt närhet till motorvägen och några minuter från Vellinge centrum med affärer och restauranger. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och bokning av visning!

Astrakangatan 62B, Herrestorp, Vellinge kommun

Astrakangatan 62B

Lägenhet
Herrestorp, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 892 kr/mån
34 455 kr/m²

Välkommen till Astrakangatan 62b och denna välplanerade tvåa på andra våningen med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stor balkong i söderläge, helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning, stor hall med plats för avhängning och skjutdörrsgarderob samt plats för hemmakontoret samt rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Ett populärt område som har vuxit de senaste åren med grönområden, lekplatser samt gång-och cykelbanor. Nära till Vellinge centrum, skola och förskola, motorväg samt till bussållsplatser. Bekvämt boende i mycket gott skick på bästa läge!

  • Balkong
Lilla vägen 16, Vellinge, Vellinge kommun

Lilla vägen 16

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
3 495 000 kr
40 + 22 m²
2 rum
2 653 m² tomt

Nu har du en unik chans att förvärva en friköpt tomt om 2 653 kvm med mindre skånelänga och/eller möjlighet till vidare och redan påbörjad byggnation. Enligt detaljplanen så får 25 % bebyggas av 1103 kvm. Bygg ditt egna drömhus själv eller genom valfri entreprenad! Resterande tomt om ca 1550 kvm blir perfekt för trädgård, hagar mm. Tomten ligger med unik kombination av lantlig idyll men nära service, förskola, skola och bra med kommunikationer i närheten. Här når du E6 inom några minuter med bil från bostaden som gör pendling optimal till Köpenhamn, övriga Skåne och vidare i landet.

  • Uteplats
Ringvägen 123, Gessie Villastad, Vellinge kommun

Ringvägen 123

Villa
Gessie Villastad, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
5 995 000 kr
169 + 70 m²
6 rum
1 119 m² tomt

Välkommen till en stor och välplanerad familjevilla med hörntomt på utmärkt läge i Gessie Villastad! Enplansvilla i vinkel med fem sovrum, två helkaklade badrum samt stora sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Integrerat garage, tvättstuga och förråd ger bra utrymmen för förvaring. Utvändigt bjuder fastigheten på en inbjudande och insynsskyddad trädgård i västerläge med gräsmatta, stenlagd uteplats, rymligt inglasat uterum samt stort poolområde inhägnat med staket. Nyinstallerad luft/luft-värmepump! Gessie Villastad är ett mysigt och barnvänligt villakvarter med grönområde, lekplats och föreningshus. Belyst cykelbana tar er upp till Gessie by för vidare färd med buss till Malmö och Vellinge. Förskolor finns i Gessie by, Hököpinge och Vellinge. Skola finns i Vellinge med skolbuss från Gessie Villastad, ny skola byggs i Hököpinge. I närområdet finns två stycken gårdsbutiker, restaurang/café och närhet till Tygelsjö och Vellinge där dagliga inköp kan göras. Välkommen på visning!

Visar alla 12