Mäklarhuset Vellinge

Mäklarhuset Vellinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gamla landsvägen 13, Östra Grevie, Vellinge kommun

Gamla landsvägen 13

Radhus
Östra Grevie, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
2 250 000 kr
77 + 19 m²
3 rum
404 m² tomt

I den charmiga byn Östra Grevie finner ni detta mysiga gathus precis intill kyrkan. Husets entréplan är socialt med kök i öppen planlösning med matplats och vardagsrum samt utgång till uterum i österläge, helkaklat badrum samt ovanvåning med två sovrum och toalett. I anslutning till uterummet finns tvättstuga och ytterligare ett rum/kontor. Insynsskyddad trädgård som inramas av plank med uteplats och gräsmatta. På framsidan av huset finns planteringar och grusgång. Mysig bykänsla i Östra Grevie med närhet till både Malmö , Vellinge och Trelleborg. Från huset en kort promenad ner till tågstationen för vidare färd till Malmö och Trelleborg. Förskola finns i byn men även i Vellinge och Västra Ingelstad där även skola finns.

Storgatan 6 B, Vellinge, Vellinge kommun

Storgatan 6 B

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
1 475 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
4 312 kr/mån
28 365 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och rymlig tvåa om 52 kvm. Bra planlösning med stort vardagsrum där plats finns för både matplats och soffa, inglasad balkong med morgonsol, sovrum med gott om förvaring, helkaklat badrum irenoverat 2021 med dusch samt ett rymligt kök med matplats. Gångavstånd till centrum, busshållplats ett par minuter bort för vidare färd till Malmö, Trelleborg och Höllviken. Källar-och vindsförråd ingår till lägenheten. Parkering i området. Välskött bostadsrättsförening. Välkommen på visning!

Åkeshögsvägen 11, Vellinge Väster, Vellinge kommun
Åkeshögsvägen 11, Vellinge Väster, Vellinge kommun, bild 2
Åkeshögsvägen 11, Vellinge Väster, Vellinge kommun, bild 3

Åkeshögsvägen 11

Villa
Vellinge Väster, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
7 800 000 kr
170 + 20 m²
8 rum
2 642 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och naturnära bostad på Åkeshögsvägen 11 i Vellinge. Här erbjuds en unik möjlighet att bo i en U-formad skånelänga med en stor och lummig tomt om hela 2642 kvm. Perfekt för dig som värdesätter det lugna och natursköna, samtidigt som du har närhet till kommunikationer och bekvämligheter i Vellinge centrum. Njut av soliga dagar på den trevliga uteplatsen och det stora poolområdet med trädäck. Här finns även möjlighet till uteplatser i olika väderstreck, perfekt för alla tillfällen. Interiören imponerar med sina charmiga originaldetaljer såsom synliga bjälkar och gamla dörrar. Bottenvåningen erbjuder två helkaklade badrum, vardagsrum, matsal, lounge, kontor och ett rymligt sovrum med synliga bjälkar och charmiga stallfönster. På ovanvåningen finns två rymliga sovrum samt en möblerbar hall med vacker utsikt över trädgården. Välkommen till detta unika boende, där du kan njuta av en härlig lantlig känsla samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll!

  • Premium
Näktergalsgatan 37, Olsgården, Vellinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Näktergalsgatan 37

Villa
Olsgården, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
5 600 000 kr
159 + 24 m²
7 rum
609 m² tomt

På populära Olsgården har nu en välvårdad familjevilla kommit ut till försäljning. Huset som endast haft en ägare sedan byggåret 1974 är välskött och löpande renoverat med bla. nyare badrum, omlagt tak, solceller och moderna fönster. Social planlösning på bottenplan där köket delvis har öppnats upp mot vardagsrummet, här finns plats för matplats både i köket och i vardagsrummet där även soffa får plats. I huset finns hela fem sovrum, två på bottenplan, tre på ovanvåningen, två helkaklade badrum med dusch samt gästtoalett. Separat tvättstuga med ingång från uppfarten. Trädgården i härligt söder-och västerläge är insynsskyddad med stenlagd uteplats. Uterum som förlänger sommarkvällarna, här finns en gammal vindruvsranka som klättar upp i taket. Välvårdad trädgård med gräsmatta, häck, planteringar, träd och plats för odlingar. Stort utbyggt garage med förråd om ca 30 kvm med ingång från uppfarten samt trädgården. Carport samt stenlagd uppfart. Huset är förbesiktigat. Ett barnvänligt område med gång/cykelavstånd till Vellinge centrum, förskola och skola bara en kort promenad bort, naturen runt knuten och lekplats i närheten gör Olsgården till det perfekta området för barnfamiljen. Välkommen på visning!

Stationsgatan 12c, Vellinge, Vellinge kommun
  • Tor 15 aug kl 17:30
Stationsgatan 12c, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Stationsgatan 12c, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Stationsgatan 12c

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
2 295 000 kr
75,6 m²
3 rum
vån 3/3
6 266 kr/mån
30 357 kr/m²

Centralt i Vellinge finner ni denna fina gavellägenhet med inglasad balkong i härligt söderläge. Totalrenoverad 2022! Stora och ljusa rum i hela lägenheten, kök i öppen planlösning med vardagsrummet med matplats. Köksinredning i beige med rostfria vitvaror. Två sovrum mot innergården, det ena är avgränsat i två mindre barnrum och det andra är rymligt med garderobsvägg. Helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bo centralt vid Stortorget i Vellinge med mataffär, bageri, gym samt busskommunikation på bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bokallén 5, Hököpinge, Vellinge kommun

Bokallén 5

Radhus
Hököpinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
4 650 000 kr
130 m²
5 rum
152 m² tomt

Välkommen till detta rymliga och välskötta radhus beläget i populära Hököpinge, ett riktigt familjevänligt hus perfekt för den som önskar ett bekvämt boende. Ljusa och sociala ytor på bottenplan med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket är ljust med vit inredning, gott om bänkyta och ett halvö som separerar köket mot matplatsen. Stort fönster vid vasken med utsikt över gröning och åkrar. Helkaklat badrum med dusch, separat tvättstuga, förråd under trappan samt utgång till trädgården. Ovanvåningen bjuder på tre rymliga sovrum varav det ena har utgång till balkongen som vetter mot söder. Det stora sovrummet har utsikt över åkrarna. Allrum med takkupol vilket ger möjlighet att avgränsa om ytterligare sovrum eller separat kontor behövs men fortfarande få bra ljusinsläpp. Även på ovanvåningen finns ett helkaklat badrum med dusch. Utomhus finns trädgården i härligt söderläge. Uteplats med trädäck, perfekt för långa sommarkvällar och grillkvällar med vänner och familj. Här finns även gräsmatta, häck, plank mot grannarna och rabatt för planteringar. Isolerat förråd i trädgården. Till huset hör parkeringsplats i carport. Till samfälligheten finns även en större parkering om man har fler bilar eller har gäster på besök. Laddbox till bilen kan sättas upp vid huset. På bekvämt gångavstånd finner man Bruksparkens förskola. På gång-och cykelavstånd ligger också den nybyggda Hököpingeskolan där man just nu tar emot barn upp till årkurs 5 men som kommer växa med åren. Till Vellinge är det endast en kort biltur där de vardagliga ärendena kan utföras. Närhet till både Malmö och Vellinge, från huset en kort promenad ner till busshållplatsen för vidare färd. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Klövergången 5, Södervång, Vellinge kommun

Klövergången 5

Radhus
Södervång, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
4 550 000 kr
109 m²
4 rum
350 m² tomt

Ljust och rymligt hus med stora sociala ytor mellan vardagsrum, matplats och köksdelen. I anslutning till vardagsrummet finns utgång till uterum med integrerat förråd. Härifrån når man den härliga trädgården med stenläggning, planteringar och gräsmatta. Huset har tre sovrum i bra storlek, två helkaklade badrum med dusch, tvättstuga med utgång till trädgården och rymlig hall med garderobsvägg och klädkammare. Ett hus att trivas i med fri utsikt över gröningen, stora öppna ytor samt bilfritt, grönt och barnvänligt område nära centrum, skola och service. Garageplats i gemensam garagelänga. Välkommen på visning!

Kämpevägen 24, Kämpinge, Vellinge kommun

Kämpevägen 24

Tomt
Kämpinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
5 995 000 kr
1 120 m² tomt

En fantastisk och uppväxt tomt om 1120 kvm till salu i härliga Höllviken! Här bor du på optimalt läge bland mysiga villa kvarter och med närhet till skolor, dagis, stranden och till centrum. Tomten är stor, vacker och placerad så att det finns sol runt omkring hela dagen. Kommunalt vatten och avlopp finns i området.

Norrjevägen, Höllviken, Vellinge kommun

Norrjevägen

Tomt
Höllviken, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
5 000 000 kr
844 m² tomt

Detta är en tomt på ett helt unikt läge med milsvid utsikt över åkrar och ängar, men nära dagis skolor, service och stranden! Här finns möjlighet att bygga ett nytt fint hus och bo i trevliga, barnvänliga omgivningar. Kontakta mäklare för bokning av visningstid!

Terminalgatan 24D, Södervång, Vellinge kommun

Terminalgatan 24D

Övrigt
Södervång, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
1 950 000 kr
145 m²
3 rum
7 644 kr/mån

Äntligen är en av lokalerna på Terminalgatan 24 till salu! Mittenlokal med egen parkeringsplats framför lokalen. Lokalen, 115 + 30 kvm, är fördelat på två plan med generös takhöjd. Entréplanet har stor vikport samt separat entré och är idag uppdelad i verkstadsdel samt kundmottagning med pentry och badrum. Entresolplan inrett till kontor. Uppvärmning med två stycken luft/luft-värmepumpar, en på varje plan. En mångsidig lokal som passar för olika verksamheter, måste ägas av juridik person. Södra industriområdet ligger bra till i Vellinge med direkt närhet till motorvägen och några minuter från Vellinge centrum med affärer och restauranger. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och bokning av visning!

Astrakangatan 62B, Herrestorp, Vellinge kommun

Astrakangatan 62B

Lägenhet
Herrestorp, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 892 kr/mån
34 455 kr/m²

Välkommen till Astrakangatan 62b och denna välplanerade tvåa på andra våningen med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stor balkong i söderläge, helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning, stor hall med plats för avhängning och skjutdörrsgarderob samt plats för hemmakontoret samt rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Ett populärt område som har vuxit de senaste åren med grönområden, lekplatser samt gång-och cykelbanor. Nära till Vellinge centrum, skola och förskola, motorväg samt till bussållsplatser. Bekvämt boende i mycket gott skick på bästa läge!

  • Balkong
Lilla vägen 16, Vellinge, Vellinge kommun

Lilla vägen 16

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
3 495 000 kr
40 + 22 m²
2 rum
2 653 m² tomt

Nu har du en unik chans att förvärva en friköpt tomt om 2 653 kvm med mindre skånelänga och/eller möjlighet till vidare och redan påbörjad byggnation. Enligt detaljplanen så får 25 % bebyggas av 1103 kvm. Bygg ditt egna drömhus själv eller genom valfri entreprenad! Resterande tomt om ca 1550 kvm blir perfekt för trädgård, hagar mm. Tomten ligger med unik kombination av lantlig idyll men nära service, förskola, skola och bra med kommunikationer i närheten. Här når du E6 inom några minuter med bil från bostaden som gör pendling optimal till Köpenhamn, övriga Skåne och vidare i landet.

  • Uteplats

Visar alla 12