Mäklare Hanna Sars

Hanna Sars

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 16, Vellinge, Vellinge kommun

Storgatan 16

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
1 300 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 599 kr/mån
32 099 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och rymlig liten tvåa om 40 kvm med stor balkong i sydväst. Rymlig hall med förvaringsmöjligheter, vardagsrum med plats för både soffa och matplats, kokvrå med bänkyta och förvaring, sovrum med plats fördubbelsäng och kontorshörna samt helkaklat badrum. Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter samt källarförråd. Parkering finns längs gatan i området. Bra belägen med gångavstånd till centrum och busshållplats. Välkommen att boka tid för visning!

Storgatan 2a, Vellinge, Vellinge kommun

Storgatan 2a

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
1 150 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/2
2 752 kr/mån
30 263 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och rymlig etta om 38 kvm med stor inglasad balkong. Stort kök med matplats, helkaklat badrum med dusch och ett stort rum där både säng och soffa får plats. Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter med klädkammare samt både vind-och källarförråd. Parkeringsplats ingår i avgiften. Bra belägen nära både centrala Vellinge, busshållsplats och motorvägen för vidare transport mot Malmö, Höllviken och Trelleborg. Välkommen att boka tid för visning!

Hovgatan 4, Vellinge, Vellinge kommun

Hovgatan 4

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
8 450 000 kr
150 m²
4 rum
919 m² tomt

Välkommen till en attraktiv enplansvilla byggd i sten från 2018. Huset är byggt i ett U med social planlösning med vardagsrum öppet i nock med den stora härliga kaminen centralt i huset. Privat avdelning med sovrum och badrum i ena vinkeln samt hall, tvättstuga med klädkammare och badrum i den andra vinkeln. Stora fönsterpartier med utgång till trädgården i flera väderstreck samt utsikt över åkrarna och hästhagar. Husets placering gör att man njuter av soluppgångar och solnedgångar både från uteplatser och inifrån huset. Välplanerade 150 kvadratmeter med tre sovrum i bra storlek varav det ena har utgång till trädgården, två helkaklade badrum med uppgraderade materialval såsom spotlights, kommoder och kakel. Tvättstuga med separat entré från trädgården och ingång till klädkammare. Hjärtat av huset är ändå vardagsrummet i öppen planlösning med matplats och kök. Öppet i nock i vardagsrumsdelen ger en fantastisk rymd i huset. Uppgraderat kök från Marbodal med elektriskt stängning på luckorna, bänkskiva i komposit, stor köksö med vask, spotlights och integrerade vitvaror. Trädgård med stor uteplats med utgång från vardagsrum och det stora sovrummet, stenlagd uteplats mot garaget samt staket som omgärdar tomten. Barnvänlig tomt med gräsmatta och stor trädkoja. Framsidan har stenlagd uteplats med utgång från matplatsen där man kan njuta av kvällssolen och överblicka hästhagarna. Här finns även gräsmatta, planteringar, träd och buskar. Stenlagd uppfart både på fram och baksida av huset ger plats för flertalet bilar. Garage byggt i sten med förråd om cirka 36 kvm. Välkomna på visning!

Terminalgatan 24D, Södervång, Vellinge kommun

Terminalgatan 24D

Övrigt
Södervång, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
1 950 000 kr
145 m²
3 rum
7 644 kr/mån

Äntligen är en av lokalerna på Terminalgatan 24 till salu! Mittenlokal med egen parkeringsplats framför lokalen. Lokalen, 115 + 30 kvm, är fördelat på två plan med generös takhöjd. Entréplanet har stor vikport samt separat entré och är idag uppdelad i verkstadsdel samt kundmottagning med pentry och badrum. Entresolplan inrett till kontor. Uppvärmning med två stycken luft/luft-värmepumpar, en på varje plan. En mångsidig lokal som passar för olika verksamheter, måste ägas av juridik person. Södra industriområdet ligger bra till i Vellinge med direkt närhet till motorvägen och några minuter från Vellinge centrum med affärer och restauranger. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och bokning av visning!

Astrakangatan 62B, Herrestorp, Vellinge kommun

Astrakangatan 62B

Lägenhet
Herrestorp, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 892 kr/mån
34 455 kr/m²

Välkommen till Astrakangatan 62b och denna välplanerade tvåa på andra våningen med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stor balkong i söderläge, helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning, stor hall med plats för avhängning och skjutdörrsgarderob samt plats för hemmakontoret samt rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Ett populärt område som har vuxit de senaste åren med grönområden, lekplatser samt gång-och cykelbanor. Nära till Vellinge centrum, skola och förskola, motorväg samt till bussållsplatser. Bekvämt boende i mycket gott skick på bästa läge!

  • Balkong
Ringvägen 123, Gessie Villastad, Vellinge kommun

Ringvägen 123

Villa
Gessie Villastad, Vellinge kommun
Mäklarhuset Vellinge
5 995 000 kr
169 + 70 m²
6 rum
1 119 m² tomt

Välkommen till en stor och välplanerad familjevilla med hörntomt på utmärkt läge i Gessie Villastad! Enplansvilla i vinkel med fem sovrum, två helkaklade badrum samt stora sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Integrerat garage, tvättstuga och förråd ger bra utrymmen för förvaring. Utvändigt bjuder fastigheten på en inbjudande och insynsskyddad trädgård i västerläge med gräsmatta, stenlagd uteplats, rymligt inglasat uterum samt stort poolområde inhägnat med staket. Nyinstallerad luft/luft-värmepump! Gessie Villastad är ett mysigt och barnvänligt villakvarter med grönområde, lekplats och föreningshus. Belyst cykelbana tar er upp till Gessie by för vidare färd med buss till Malmö och Vellinge. Förskolor finns i Gessie by, Hököpinge och Vellinge. Skola finns i Vellinge med skolbuss från Gessie Villastad, ny skola byggs i Hököpinge. I närområdet finns två stycken gårdsbutiker, restaurang/café och närhet till Tygelsjö och Vellinge där dagliga inköp kan göras. Välkommen på visning!

Visar alla 6