Mäklare Håkan Ericsson

Håkan Ericsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södervärnsgatan 31, Visby - Södervärn, Gotlands kommun

Södervärnsgatan 31

Lägenhet
Visby - Södervärn, Gotlands kommun
3 750 000 kr
97 m²
4 rum
4 527 kr/mån
38 660 kr/m²

Ljus, rymlig och välplanerad etagelägenhet om fyra rum och kök i klimatsmarta Brf Klövern, smakfullt inbäddad i ett lugnt, centralt och mycket trevligt villaområde med det mesta Visby har att erbjuda en kort promenad bort. Runt hörnet ligger förskolor, Södervärnsskolan, Wisbygymnasiet samt mysiga Tallunden med nybyggd lekplats, utegym, pulkabacke och promenadstråk. Promenadavstånd även till mataffärer, restauranger, innerstaden, havet och naturreservatet Södra Hällarna. Lägenheten har entré på andra våningen där du möts av en stor hall, ett av lägenhetens två badrum samt ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket, som har gott om förvaring, och inredning från Marbodal, bänkskiva i slipad kalksten, skåpsluckor i sober sandbeige nyans med handtag i krom och läder. Exklusiva vitvaror från Siemens; induktionshäll, inbyggd ugn med pyrolytisk rengöring, inbyggd mikro och integrerad diskmaskin. Bra sällskapsytor och fantastiskt ljusinsläpp via fönster i tre väderstreck. Här finns plats för stort matbord och rejäl soffgrupp. I direkt anslutning ligger den rymliga balkongen i sydvästläge, med sol från morgon till kväll under sommarmånaderna. En trappa upp möts du av en hall och tre sovrum med öppet upp till taknock, och ett rymligt badrum. Även den större familjen får plats här. De båda badrummen är helkaklade med naturklinker på de uppvärmda golven. Badrummet på entréplanet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har en rad innovativa lösningar som t.ex. mediaskåp, individuell mätning för el, värme, kall- och varmvatten så att du själv kan påverka dina månadskostnader. Här finns även Plejd belysningssystem med timer och dimmer direkt från mobilen, med koppling till Google Nest Hub – en röststyrd Google Home-högtalare och surfplatta i ett. Lägenheten har vidare en rymlig klädkammare och genomgående vitlaserade ekgolv från Kährs och samtliga fönsterbrädor i kalksten från Slite. Förråd, cykelrum, barnvagnsrum och återvinningsrum finns på den gröna innergården där det även finns gemensam uteplats, gungställning, fruktträd och gräsytor samt ett bevattningssystem som tar tillvara på regnvattnet. Parkeringsplats finns på innergården, men även ute på Södervärnsgatan. För närvarande ingen kö till p-plats på gården.

 • Balkong
Signalgatan 22A, Signalen - Södra Visby, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Signalgatan 22A

Lägenhet
Signalen - Södra Visby, Gotlands kommun
1 250 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/3
1 879 kr/mån
44 643 kr/m²

Trevlig och ljus enrumslägenhet om 28 m² med sovalkov i vardagsrummet vilket även rymmer både soffa och matmöbel. Litet funktionellt arbetskök med vit skåpinredning och fönster i väster. Duschrummet är stambytt 2004 och det finns en gemensam tvättstuga med torkrum i källaren tvärs över gården. Lägenheten har bra med förvaring i förhållande till sin storlek, här finns både garderober, klädkammare samt ett förråd i källaren. Här får du en rimlig boendekostnad i ett bekvämt boende endast en halvtrappa upp i en omtyckt och stabil förening. Signalisten har ett lugnt och centralt läge med närhet till det mesta man kan önska i form av serviceutbud, träningsmöjligheter, kollektivtrafik, skolor samt närhet till både natur, centrum och havet. Välkomna på visning!

Stenkumlaväg 7 B, Visby - Söder, Gotlands kommun

Stenkumlaväg 7 B

Lägenhet
Visby - Söder, Gotlands kommun
2 200 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 334 kr/mån
36 975 kr/m²

Här finns tillfälle att förvärva en tvårumslägenhet med centralt läge och inglasad balkong i Andersro. Lägenheten om 59,5 m² är ljus och välhållen med ett sovrum som ligger mot innergården. Inglasad balkong i västligt läge mot Stenkumlaväg där man kan skymta vacker himmel på kvällarna. Detta läge ger dig busshållplats utanför dörren, Tallunden samt gym på andra sidan vägen. Närhet till mataffär och restaurang samt gångavstånd till Visby innerstad med dess utbud. Välkommen på visning!

 • Plus
Spireavägen 14, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun

Spireavägen 14

Lägenhet
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
1 850 000 kr
31 m²
2 rum
vån 1/1
2 119 kr/mån
59 677 kr/m²

Renoverad och bekväm uthyrningsstuga om 31 m² med stor trälagd altan på entrésidan. Läget är utmärkt med en av Gotlands finaste sandstränder tvärs över vägen. Här bor du bekvämt i egen stuga som är fullt utrustad med bekvämligheter. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med kök och vitvaror installerade 2022. Uppvärmning sker via luft-luftvärmepump som kan fjärrstyras. Dessutom finns fungerande öppen spis för myskvällar. Sovrum med plats för två sängar eller om man vill sätta in våningssängar så fler får plats. Duschrum intill entrén. Den stora trälagda altanen om 21 m² ligger i söder med bra solläge. För den som önskar skugga är en del av altanen under tak. Det ingår även grön täppa i anslutning till uteplatsen, totalt 125 m² mark ingår. Parkering ingår och tvättstuga finns att tillgå på Toftagården. Elen avläses separat för varje enhet och debiteras ut av föreningen. Stugan har renoverats under senare år med nytt plåttak, besiktning av skorstenen, ny huv och taksäkerhet för eldning, nya fönster, ny altan, det mesta av elen är utbytt, målat tak och väggar invändigt, nytt kök samt i duschrummet är toaletten, duschblandare, blandare i tvättställ bytta och fläkt installerad. Stugan är avsedd för uthyrning samt egen tillfällig vistelse och permanentboende får inte ske. Läget ger bra förutsättningar för uthyrning och goda hyresintäkter. Du kan välja mellan att hyra ut själv eller göra det via Toftagården som då sköter allt gentemot en del av intäkten. Bekvämt avstånd till Visby med cykelbana hela vägen och strax söder om finns en av Sveriges finaste golfbanor.

Norra Murgatan 25 A, Visby - Innerstaden, Gotlands kommun

Norra Murgatan 25 A

Lägenhet
Visby - Innerstaden, Gotlands kommun
3 400 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 1/2
2 594 kr/mån
100 000 kr/m²

En ljus och fräsch lägenhet med mycket charm alldeles innanför Dalmansporten. Här har man utnyttjat de 34 m² på bästa sätt vilket gör detta till ett yteffektivt och bekvämt boende. Ljusa snygga ytskikt i kombination med ljust grönmålade väggar ger lägenheten ett sobert och hemtrevligt intryck. I en av garderoberna i hallen har man för bekvämlighets skull låtit installera en kombinerad tvättmaskin/torktumlare men det finns även en gemensam tvättstuga i källaren att tillgå. Då föreningen tillåter uthyrning ges det genom det förträffliga läget möjlighet till bra hyresintäkter året runt om ifall du inte väljer att bo i lägenheten själv. Du kan även bo delar av året själv och hyra ut semesterperioden. Välj själv hur du vill disponera lägenheten efter dina behov. Den gemensamma insynsskyddade innergården har både gräsmatta och grusad uteplats där utrymme finns för utemöbler. Ett attraktivt läge i Visby innerstad med Ringmuren som närmaste granne och med gångavstånd till allt som innerstaden har att erbjuda med restauranger, affärer och uteliv utan att för den skull vara mitt i myllret. Även gångavstånd till Östercentrum precis utanför muren.

 • Plus
 • Uteplats
Eksta Bopparve 674B, Eksta - Västra Gotland, Gotlands kommun

Eksta Bopparve 674B

Villa
Eksta - Västra Gotland, Gotlands kommun
1 700 000 kr
15 m²
1 rum
1 061 m² tomt

Här vid en av Gotlands vackraste kuststräckor har du nu möjlighet att uppföra ditt drömboende. Alldeles intill Ekstakusten med bedårande utsikt över Karlsöarna finner du denna naturtomt med glesvuxna tallar och stora enbuskar. Östra delen av tomten öppnar upp sig mod hedlandskapet intill. Ner till vattenbrynet är det ca 200 meter och så fort du tar klivet ut på vägen så ser du havet. I april 2023 borrades egen brunn och i november 2022 erhölls beviljat tillstånd att få anlägga eget 3-kammaravlopp med pumpbrunn och infiltration. Elanslutning är betald och mätarskåp finns i tomtgräns. På fastigheten finns ett äldre fritidshus uppfört på 1960-talet som är i behov av renovering. Att det finns en byggnad på fastighet gör att det finns en byggrätt. Detaljplan saknas och den som vill ansöka om bygglov får söka fritt där bygglovsprövningen bedömer byggnationens lämplighet utifrån omgivande bebyggelse. Kuststräckan såväl norrut som söderut är väldigt vacker. Här finns pittoreska fiskelägen, små hamnar, vackra utsiktsplatser, fina badstränder, restauranger och mycket mer att uppleva. Till Klintehamn med social service är det ca 13 km.

Vildrosvägen 2, Klintehamns samhälle, Gotlands kommun

Vildrosvägen 2

Tomt
Klintehamns samhälle, Gotlands kommun
850 000 kr
1 718 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en tomt i Klintehamns samhälle med bygglov för ett enplanshus med garage och förråd. Tomten är plan och öppen med ett trädstråk i västra delen och omfattar 1 718 m² fint belägen i lugnt bostadsområde i utkanten av samhället. Kommunalt vatten och avlopp är betalt och finns i tomtgräns. Elanslutning kostar fn 44 375 kr samt kostnad för elskåp. För anslutning av fiber finns det ett öppet nät hos GlobalConnect. Det finns ett beviljat bygglov (2022-09-21) och startbesked för enplans bostadshus med garage och förråd. Byggnadsarea 216 m² och boarea 159,6 m². Totalt 6 rum och kök varav 4 sovrum. Byggnad i lättbetong, putsad fasad, takpannor, vattenburen golvvärme och mekanisk till och frånluft (FTX). Handlingar finns under fliken dokument. Detaljplanen medger uppförande av fristående huvudbyggnad för bostadsändamål. Endast en huvudbyggnad och ett uthus eller annan gårdsbyggnad i max ett plan får uppföras och omfatta totalt 200 m² byggnadsyta. Huvudbyggnaden får inte vara högre än 4,0 meter och uthus eller annan gårdsbyggnad inte högre än 3,0 meter. I samhället finns service som livsmedelsbutik, bibliotek, apotek, bensinstation, restauranger, bageri, skola, förskola och fritidsaktiviteter. Härifrån tar du dig även till Stora Karlsö andra trevliga utflyktsmål är Klinteberget och Warfsholm. Välkomna att själva besöka tomten och kontakta mäklaren vid frågor och intresse!

Valleängsvägen 2, Klintehamn - Västra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Valleängsvägen 2

Tomt
Klintehamn - Västra Gotland, Gotlands kommun
500 000 kr
2 007 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en detaljplanelagd tomt i lugnt och lantligt läge endast 5 min från Klintehamns samhälle. Det är en 2007 kvm stor hörntomt som ligger fint och naturskönt på ängsliknande mark mellan Klintehamns samhälle och Klinte kyrka. Tomtens mittparti utgörs av en öppen glänta som omgärdas av stora äldre ekar och hasselbuskar. Tomten omfattas av en avstyckningsplan från 1936, vilket innebär att det finns en byggrätt. Avstyckningsplanen anger inga begränsningar vad gäller byggnadsvolym. I bygglovsprövningen görs en bedömning av byggnationens lämplighet utifrån omgivande bebyggelse. Utmed den återvändsgata som går ner i området ligger övervägande permanentbostäder. Möjlighet att ansluta till det kommunala vatten- och avloppssystemet finns och anslutningsavgiften är för närvarande 219 331 kr. Anslutningsavgiften för el är för närvarande 44 375 kr (16-25 ampere), utöver det tillkommer kostnad för mätarskåp. Klintehamn är en tätort som ligger vid kusten, ca 3 mil från Visby. Klintehamns samhälle erbjuder service som bl a livsmedelsaffär, bibliotek, apotek, bensinstation, restauranger, mindre butiker, bageri samt förskola och skola upp till årskurs 9. Från hamnen avgår Karlsöbåten. Den kommunala kollektivtrafiken har bussavgångar till och från Visby nästan varje timme under dagtid och även trafik till närliggande tätorten Hemse. Mindre än en kilometer bort intill Klinte kyrka ligger Klinteberget med ett flertal vandrings- och löpstigar. Eller varför inte bara avnjuta en kopp kaffe och ta del av en fantastisk utsikt från Klintebergets platå. Ett annat trevligt utflyktsmål är Warfsholm som ligger alldeles norr om hamnen. Där erbjuds boende, mat, badbrygga och sandstrand.

 • Plus
Bergmansgatan 1 B, Visby - Länna, Gotlands kommun

Bergmansgatan 1 B

Lägenhet
Visby - Länna, Gotlands kommun
1 725 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 812 kr/mån
34 158 kr/m²

Ljus och trevlig 2:a på Länna endast en halvtrappa upp. Välkomnande hall med garderob och intill entrén ligger duschrummet som helrenoverades 2022 med kaklade väggar och toppmatad tvättmaskin. Köket som ligger på baksidan av huset mot innergården har vit slät inredning och full maskinell utrustning. Rymligt vardagsrum med plats för myshörna och matmöbel. Sovrum intill köket med stor garderob. I källaren finns lägenhetsförråd och tvättstuga. På baksidan av huset finns en grön innergård med gemensam uteplats. Centralt och bra läge på populära Länna och med närhet till Visby innerstad, centrum och flertalet skolor. Stabil förening med låg belåning.

Fårö Norra Gattet 1792, Fårö - Norra Gattet, Gotlands kommun

Fårö Norra Gattet 1792

Villa
Fårö - Norra Gattet, Gotlands kommun
3 900 000 kr
75 + 75 m²
3 rum
1 569 m² tomt

Här på västra delen av Fårö hittar du lugnet och avskildheten alldeles intill havet med den karaktäristiska karga naturen runtom. Putsad enplansvilla omfattande tre rum och kök samt källare. Kök med vedspis och skåpinredning av gedigna furuluckor. Vidare finns duschrum med tvättmaskin, vardagsrum och två sovrum som bägge har garderober. I källaren finns garage, kontorsrum, pannrum, bastu och matkällare. På den stora öppna tomten som ger plats för egen odling, lek och spel finns även tre gäststugor som alla är isolerade och med el indraget. Utanför tomten börjar alvarmarken med vindpinade tallar, låga enbuskar och klapperstensfält som ger Fårö dess karaktär och egna ljus. Ner till havet är det ca 300 meter och precis utanför ligger ön Aurgrunn med obemannad ledfyr dit det går att vada. Från huset och tomten är havet alltid närvarande mellan de glesa tallarna och du ser även bort mot det gotländska fastlandet. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Kustparksvägen 17 B, Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun

Kustparksvägen 17 B

Fritidshus
Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun
415 000 kr
97,5 + 20 m²
5 rum
1 178 m² tomt

En andelsrätt i fantastiskt läge i Kronhaga strand och med utsikt över havet. Vackert arkitektritat parhus med hög standard och skön golvvärme. Gotländsk marmor och ljusa sobra färger ger ett välkomnande intryck. Generöst med plats för familj och vänner med tre bra sovrum samt en gäststuga med sovrum och duschrum. Stor tomt med goda solchanser då huset långsida ligger i sydväst. Två uteplatser varav en i lä med inramad innergård samt altan mot havet. Hund är välkommen. Vid stranden nedanför finns bad med brygga och gemensam bastu. I närområdet finns sim- och sporthall, gym, motionsslingor, trampolinhall, padelbanor, bra cykelvägar och fina promenader. I närområdet finns också större mataffär, mack, café och restauranger. Till Fårö tar man sig snabbt med bilfärjan. På Fårö finns förutom en omväxlande natur, flera raukområden, fina badplatser och spännande matställen. På norra Gotland finns det också många sevärdheter. Närmaste golfbana finns i Slite, ca en halvtimme bort. Apotek och systembolag finns i Slite. Andelshus innebär att fastigheten ägs av en ekonomisk förening och där en medlem/andelsägare har rätt till fem veckors vistelse per år. Andelsrätt går ej att belåna. Andelsägande passar dig som är förtjust i och för en rimlig peng vill ha en fast punkt på norra Gotland samtidigt utan en massa ”måsten.” Veckor för respektive hus väljs I anslutning till årsmöte på hösten enligt ett rullande schema. Veckor tillgängliga för köpare av andelsrätt F i hus B: 2023: Vecka 31 och 47. 2024: Vecka 16, 19, 26, 42 och 49. Avgiften beslutas på årsmöte. Avgiften täcker bl.a. kostnaden för drift, försäkring, lån och avsättning till underhållsfond. För laddning av elbil tillkommer 5 kr/kWh. Tillträde enligt överenskommelse. Upplåtelseform är andelsrätt (ej bostadsrätt) och går ej att belåna.

 • Plus
 • Uteplats
Västergarn Mafrids 311, Västergarn - Västra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Västergarn Mafrids 311

Villa
Västergarn - Västra Gotland, Gotlands kommun
4 475 000 kr
158 m²
6 rum
1 573 m² tomt

Välkommen till Västergarn och ett vackert bostadshus med fin muromgärdad uteplats på stor grönskande tomt. Villan ligger i lantligt och lugnt läge strax intill hamn, sandstrand och Kronholmens populära golfbana. I bostadshuset om 158 m² finns sex rum och kök varav fyra sovrum. När du kliver in i den stora hallen ser du in mot vardagsrummet med den stora öppna spisen, vidare kommer du in i TV-rummet som leder dig ut till den fantastiska trälagda altanen i sydväst där du även en blåsigare dag kan finna lä intill muren. Köket är stort och bra med ljusa skåpsluckor och bardisk in mot vardagsrummet som även fungerar som matplats. Från vardagsrummet tar du trappan upp till övervåningen med tre sovrum varav två med varsin balkong i sydost samt ett duschrum med bastu! Intill bostadshuset ligger även ett dubbelgarage med tillhörande snickarbod och ett inglasat uterum för sena sommarkvällar. Läget längs den västra kusten ger fantastiska solnedgångar och möjlighet till bad varje dag! Endast 25 min in till Visby och vältrafikerade bussförbindelser in mot Visby. Varmt välkommen till Mafrids 311 på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Kappelshamn Snäckersvägen 11, Kappelshamn - Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kappelshamn Snäckersvägen 11

Fritidshus
Kappelshamn - Norra Gotland, Gotlands kommun
2 850 000 kr
102 m²
5 rum
5 180 m² tomt

Välkommen till Kappelshamn och detta enplanshus där man inrett vinden och fått en trevlig övervåning. Huset om 102 m² ligger på en riktigt stor plan uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar. Här bor man i ett skönt lugnt läge med stjärnklara nätter när mörkret faller på. Läget ger närhet till bad och fiske i Kappelshamnsviken, möjlighet att vandra längs kusten eller kanske ge dig ut på fågelskådning. I det röda huset med vita knutar finns fem rum och kök varav tre sovrum. När du kliver in i den ljusa hallen med trägolv ser du in mot allrummet med den värmande kaminen, vidare kommer du in i vardagsrummet med fönster i burspråk och med plats för både soffhäng och matbord. Direkt till vänster när du kommer in finns stora sovrummet. Köket har en lantlig stil med svart-vit rutigt golv och vita skåpluckor här finns också plats för ett matbord intill fönstret. Duschrummet är stort och ljust med tvättmaskin. Från groventrèn kommer du ut till den inglasade verandan. Från hallen tar vi trappan som leder upp till den inredda vinden där hallen har ett målat trägolv och plats för en kontorshörna. Vidare finns två mysiga sovrum i vardera ända av ovanvåningen, båda med fönster. Intill bostadshuset ligger ett gästhus med pentry, allrum och sovrum, perfekt för dina gäster. Här finns även en liten lada. Läget vid den västra kusten ger fantastiska solnedgångar och du har endast 40 min. in till Visby. Bussförbindelse mellan Visby och Kappelshamn finns. Varmt välkommen till Snäckersvägen 11 på visning!

 • Plus
Terra Novavägen 130 (lgh 02012), Terra Nova, Gotlands kommun

Terra Novavägen 130 (lgh 02012)

Lägenhet
Terra Nova, Gotlands kommun
2 646 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/2
4 654 kr/mån
32 667 kr/m²

4:a på Terra Nova i kvarteret Kopparslagaren. Lägenheten med radhuskänsla har egen uteplats på andra sidan huset sett från entrésidan. Stort förråd invid entrén. Lägenheten är yteffektiv med rejäl takhöjd och med ett modernt ljust snitt där kök och badrum ligger centralt. Badrummet är helkaklat och övriga utrymmen har trägolv med stora fönster för fint ljusinsläpp. Möbleringen blir enklare då lägenheterna inte har radiatorer utan uppvärmning och ventilation sker via luftburen värme med lägenhetsbaserade värmeväxlare. Området ligger på Terra Nova i östra Visby helt naturnära och alldeles intill Terra Novaskolan som har elever från förskola till årskurs 6. På bekvämt avstånd finns också handelsområdet Stenhuggaren med livsmedelsaffärer och övrig handel. Beräknad inflyttning är i september 2023.

 • Nyproduktion
HYRESFASTIGHET MED 18% AVKASTNING. LÄGENHET 120 m2 MED SJÖUTSIKT, Norra Gotland, Gotlands kommun
HYRESFASTIGHET MED 18% AVKASTNING. LÄGENHET 120 m2 MED SJÖUTSIKT, Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
HYRESFASTIGHET MED 18% AVKASTNING. LÄGENHET 120 m2 MED SJÖUTSIKT, Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

HYRESFASTIGHET MED 18% AVKASTNING. LÄGENHET 120 m2 MED SJÖUTSIKT

Övrigt
Norra Gotland, Gotlands kommun
4 500 000 kr
1 469 m² tomt

Industrifastighet med produktionslokaler med dithörande utrymmen om ca 800 m² i markplan, ytterligare ca 800 m² i källarplan som utgör lager-och förrådsutrymme samt en lägenhet om ca 120 m² på övervåningen med sjöutsikt. Byggnaden används idag till bageri samt Pizzeria. Bra in-och utlastningsmöjligheter via lastbrygga under tak. Parkeringsmöjligheter för 12-14 bilar i anslutning till byggnaden. Fastigheten är belägen på Kustartilleriets gamla område i Fårösunds samhälle på norra Gotland. Positivt förhandsbesked om att ändra del av lokalen till bostad, vilket avser övervåningen. Lägenheten ställs enkelt om till 3 sovrum, vardagsrum, kök, två duschrum samt tvättstuga med separat entré. Nuvarande ägare som bedriver bageri vill fortsätta hyra bageridelen om ca 550m². Resterande del ca 250 m² utgörs av Pizzeria. Nuvarande ägare vill hyra bageridelen fram till december 2026, därefter med möjlighet till förlängning. En köpare får tillgång till lägenheten och källaren som lämpar sig för uthyrning av förråd. I nuläget finns 12 förråd om totalt 350 m² varav 10 är uthyrda. Nuvarande ägare betalar driftskostnader (el, värme, sophämtning och vatten) för hela byggnaden vilket ger bra förutsättningar för en köpare. Nuvarande ägare har fördelaktigt elavtal fram till 2026-12-30. Separat avtal för Pizzerian gälande el sopor och värme. Förväntade hyresintäkter exklusive moms: Bageri o Pizzeria 660 000 kr Lägenhet 84 000 kr Förråd 70 000 kr Totalt 814 000 kr

 • Premium
Västerhejde Ygnevägen 11, Västerhejde, Gotlands kommun

Västerhejde Ygnevägen 11

Villa
Västerhejde, Gotlands kommun
2 300 000 kr
29 m²
1 rum
2 558 m² tomt

Fantastiskt ‘Tiny House’ med supereffektiv halvöppen planlösning, helrenoverad till modern standard. Huset är beläget på insynsskyddad tomt, med stor härlig gräsmatta, bakom 4 meter bred stålgrind. En liten pärla med stor potential! Nästan off-grid, med riklig vattentillgång från egen borrad brunn på 34 meter. Svensktillverkad urinseparerande toalett med fläkt, och dubbla 500 liter kommunalt godkända kompostanläggningar. Låg energiförbrukning med ledbelysning, isolerad Gotlandsdörr med nyckelfritt lås och stora trippelglasfönster i tre väderstreck. Vardagsrummet har vacker öppet spis, och ny Mitsubishi A+++ värmepump med AC. Nätt badrum med duschkabin och handfat. Helrenoverat kök med matbord för sex vuxna och mycket förvaring. 160 c, bred säng och Norell soffa framför brasan ingår i köpet. Energisnål Bosch kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Sköna heltäckningsmattor för barfota vinterdagar och intill finns även ett inbyggt skrivbord med förvaring perfekt för hemmakontor samt en infälld 65 tums UHD Samsung TV för vilodagar. Grusad infart med gott om parkering. Tomten är förbered med stolpar för stängsel - perfekt för stora hundar. Rymlig 32 m² altan för fester och trevlig gemenskap som ligger i anslutning till veranda under tak om 8 m² på husets framsida. Nio meter tält för vattenpump och Huskvarna trägårdstraktor. Finns även en 20 fots container med verkstan o säker förvaring, plus en fristående förrådsbyggnad som inrymmer en extra urin-separerande toalett för sommarbesökare. Detta par-paradis — eller mansgrotta — ligger bara 10 minuter söder om ringmuren, 9 minuter till färjeterminalen, och 15 minuter norr om en av Sveriges populäraste badstränder; Tofta. Dessutom intill cykelbanan, busshållsplats, och inom promenadavstånd finns Ygne fiskeläge och Högklints utsiktsplats.

 • Uteplats
Kustparksvägen 17 B, Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun

Kustparksvägen 17 B

Lägenhet
Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun
495 000 kr
97,5 + 20 m²
5 rum
vån 2
1 300 kr/mån
5 077 kr/m²

En andelsrätt i fantastiskt läge med utsikt över havet. En andel ger dig tillgång till fem veckor per år. Vackert arkitektritat parhus med hög standard och skön golvvärme. Gotländsk marmor och ljusa sobra färger ger ett välkomnande intryck. Generöst med plats för familj och vänner med tre bra sovrum samt en gäststuga med sovrum och duschrum. Stor tomt med goda solchanser då huset långsida ligger i sydväst. Två uteplatser varav en i lä med inramad innergård samt altan mot havet. Vid stranden nedanför finns bad med brygga och gemensam bastu. I närområdet finns även sim- och sporthall, gym padelbanor och bra cykelvägar. Veckor tillgängliga för en köpare: 2023: Vecka 16, 19, 29, 42 och 51. 2024: Vecka 9, 14, 29, 37 och 52. Laddning av elbil 200 kr/vecka. Upplåtelseform är andelsrätt (ej bostadsrätt) och går ej att belåna.

 • Uteplats
Brf Kopparslagaren, null, Gotlands kommun

Brf Kopparslagaren

Lägenhet
Gotlands kommun
fr. 2 646 000 kr
81 m²
4 rum
4 654 kr/mån

På Terra Nova i kvarteret Kopparslagaren uppföres 78 bostadsrätter. Byggnaderna är i två plan där alla lägenheter har egen uteplats och förråd vilket ger en känsla av radhus. På Terra Nova i kvarteret Kopparslagaren uppföres 78 bostadsrätter. Byggnaderna är i två plan där alla lägenheter har egen uteplats och förråd vilket ger en känsla av radhus. Lägenheterna är yteffektiva med rejäl takhöjd och med ett modernt ljust snitt där kök och badrum ligger centralt. Badrummet är helkaklat och övriga utrymmen har trägolv med stora fönster för fint ljusinsläpp. Möbleringen blir enklare då lägenheterna inte har radiatorer utan uppvärmning och ventilation sker via luftburen värme med lägenhetsbaserade värmeväxlare. Boende på entréplan har uteplatsen på andra sidan huset och de som bor på övervåningen har uteplatsen vid entrén ovanpå kringbyggnaden som rymmer förråd för två lägenheter samt undercentral. Bostadsrätterna kommer omfatta 2 rok om 53 m², 3 rok om 66 m² samt 4 rok om 81 m². Hus 1, 5, 6, 10 och 11 inflyttning maj 2023. Hus 2, 3, 4 och 12 inflyttning september 2023. Lägenheter: 2:a - 53 m² - 1 725 840 kr 2:a - 53 m² - 1 809 000 kr - hörnlägenhet 3:a - 66 m² - 2 154 600 kr 3:a - 66 m² - 2 262 600 kr - hörnlägenhet 4:a - 81 m² - 2 646 000 kr 4:a - 81 m² - 2 754 000 kr - hörnlägenhet Så går det till när du köper nyproducerad lägenhet: UPPLÅTELSEAVTAL Upplåtelseavtal tecknas när ekonomisk plan är upprättad, intygsgiven och registrerad av Bolagsverket. I och med att den ekonomiska planen är klar tecknas upplåtelseavtal direkt. En handpenning om 10% betalas i samband med upplåtelseavtalet. SLUTLIKVID/INFLYTTNING Ca en vecka innan inflyttning ska resterande 90% av köpeskillingen betalas. När full betalning erlagts får du nyckel till bostadsrätten och kan flytta in.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 18