Mäklare Anna Ingelgren

Anna Ingelgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Svennavägen 1, S:t Olof, Simrishamns kommun

Svennavägen 1

Lägenhet
S:t Olof, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB

475 000 kr

54 m²

2 rum

3 975 kr/mån

8 796 kr/m²

Nu har du chans att förvärva en rymlig 2:a i lugnt kvarter. Lägenheten är belägen på våning 1 av 2. Charmigt originalkök. Balkong i sydväst ut mot den gemensamma trädgården. För den odlingsintresserade finns en liten odlingslott som följer med lägenheten. Takomläggning pågår just nu på fastigheten och ny asfaltering vid parkering är planerat att påbörjas därefter. Sankt Olof är ett levande samhälle med förskola, skola, ICA-butik, utomhusbad och inte minst omtyckta Byvägen 35, byns ekologiska hembageri & restaurang. Grönskande natur finns runt knuten och till underbara Knäbäckshusen når du med bil på ca 10 min. Är du golfintresserad finns förstklassiga golfbanor i Lilla Vik.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Sandvångsvägen 19, Vik - Sandvången, Simrishamns kommun

Sandvångsvägen 19

Tomt
Vik - Sandvången, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB

2 500 000 kr

Unik möjlighet att förvärva två tomter i Sandvången, Vik. Vardera tomt är drygt 2800kvm, se förättningskarta. Priset 2.500.000kr är /tomt. Här får du det bästa av två världar, närhet till både havet (ca 700m till strand) och till fina strövområde. Omgivningarna består i stor utsträckning av äppelodlingar. Vik som är närmaste by är ett av Österlens fiskelägen och är otroligt charmigt med sina prång och strädden. De två golfbanorna vid namn Lilla Vik och Djupadal håller hög klass och har varsin restaurang. Skåneleden passerar fiskeläget och områdets härliga cykelbanor längs kusten tar dig till Baskemölla och Simrishamn. I norr når vi Stenshuvuds nationalpark, Kivik och Vitemölla. Fin cykelled till Simrishamn, 8 km och Kivik, 10 km. Fastigheten ligger utom detaljplan och förhandsbesked finns för två bostadshus.

Mästergränd 2, Brantevik, Simrishamns kommun

Mästergränd 2

Övrigt
Brantevik, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB

7 900 000 kr

547 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga din dröm om att starta verksamhet i vacker marin miljö på Österlen. På första parkett, ett stenkast från havet ligger denna vackra tegelbyggnad. Under många år bedrevs en exklusiv bykrog här. Idag är det café och B&B med sju rum varav fyra med egna badrum. Matsal/bar med ca 45 sittplatser och utsikt över havet genom två stora fönster. Öppen spis för ytterligare mysfaktor när hösten smyger sig på. Härlig inglasad veranda med ytterligare 15-20 sittplatser ute på sommarverandan som idag används för cafédelen. På övre plan finner vi alla uthyrningsrummen med genomgående trägolv och inredning i varma färger. Möjlighet finns att sätta sin egen prägel då fastigheten är i behov av uppfräschning. Brantevik har mycket att erbjuda. Vejakåsens badplats och ”Grönets” fina naturområde som sträcker sig ända Gislövshammar. Varje år anordnas "musik under stjärnorna" som erbjuder en rad artister vid olika tillfällen hela sommaren. Detta är ett populärt evenemang där piclnick kan medtagas. Simrishamn kan du ta dig via vacker cykel-gångväg utmed kusten. För den sportintresserade kan man boka in sig på dom två nyuppförda padelbanorna. Ta nu chansen att förvärva denna fastighet med unikt läge i pittoreska Brantevik.

  • Plus

Visar alla 3