Mäklare Emma Nilsson

Emma Nilsson

Om mig

Ödmjukt och hängivet möter jag mina kunder. Med lång erfarenhet och god lokalkännedom brinner jag för att hjälpa kunder att förverkliga deras drömmar! Mäklaryrket kräver förtroende, hängivenhet och långsiktighet. Varmt välkommen att kontakta mig för att höra mer om hur vi kan hjälpa er på resan mot nya drömmar och mål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Torsgatan 3, Hammenhög, Simrishamns kommun
  • Budgivning pågår

Torsgatan 3

Villa
Hammenhög, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
2 950 000 kr
145 + 145 m²
5 rum
2 170 m² tomt

Centralt beläget, fördelat på två tomter finns denna unika bostad där man köpte till tomten nedanför enbart för att från hemmet kunna blicka ner mot den anrika verksamheten. Det var möbelhandlaren Jeppsson som lät bygga villan där familjen bodde, och där man ständigt hade en bra överblick över den egna verksamheten och minst sagt nära till jobbet. Bostaden har kompletterats med burspråk, för övrigt är det mesta intakt och i gott skick sedan byggåret. Bl.a. finns ett kök av Jakaranda, badrum i original utförande, vacker fiskbensparkett, tapeter som från en svunnen tid, uteplats med balustrad, graverat glas i fönsterdörr och andra detaljer som måste upptäckas på plats. Dessutom finns det tre garageplatser under huset och ett friliggande garage och förråd där möbelhandlarens buss fick husera. Välkomna till ett unik tillfälle att bevara och förvalta en av Hammenhögs pärlor.

Lantmannavägen 21, Onslunda, Tomelilla kommun

Lantmannavägen 21

Villa
Onslunda, Tomelilla kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
1 190 000 kr
50 + 16 m²
3 rum
302 m² tomt

Längs med huvudgatan i Onslunda finns denna lilla pärla, som funkar såväl som permanent- men även som fritidshus. Här har man tänkt till och nyttjar kvadratmeterna maximalt. Dock finns mer utvecklingsmöjligheter med en oinredd vind och ett friliggande förråd med möjligheter. Välkomna till det lilla gula huset!

Gårdlösa 3801, Smedstorp, Tomelilla kommun

Gårdlösa 3801

Villa
Smedstorp, Tomelilla kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
1 800 000 kr
118 m²
4 rum
1 116 m² tomt

1848 stod Gårdlösa skola klar och enligt skrifter var Ola Persson den första läraren att undervisa. Denna lilla skola hyste mellan 60-70 elever med enbart en lärare, vilket i dagens mått verkar både svårt och trångt. Men byskolorna var viktiga och resultatet av undervisningen kom att märkas bland barnen. Sedan en del år renoverades det som idag är bostadshuset, varsamt och med känsla till att bli det vackra fritidshus som det är än idag. Gårdlösas bevarandeplan ligger till grund för för husets framtid!

Bollerup 4402, Bollerup, Tomelilla kommun

Bollerup 4402

Villa
Bollerup, Tomelilla kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
2 995 000 kr
87 + 5 m²
4 rum
2 130 m² tomt

På en liten grusväg hittar vi en sommardröm. Ett litet boningshus ger inga begränsningar. Speciellt inte när man har en stor friliggande byggnad med plats för två sommarrum på bottenplan och ett sommarrum på övre plan. Dessutom finns här förråd, verkstad och ett enkelt duschutrymme. Har man dessutom en generös och friliggande paviljong, eller "Hazienda" - kan man duka långbord för många. Här njuter man av fria vyer, gott sällskap och en medelhavskänsla.

Fritidsvägen 12, Hammenhög, Simrishamns kommun

Fritidsvägen 12

Villa
Hammenhög, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
2 150 000 kr
80 + 50 m²
3 rum
730 m² tomt

Mitt i byn Hammenhög finner vi denna lilla villa som passar såväl för permanentboende som fritidshus. Här har man ett entréplan som flödar av ljus och sällskapsytor. En trappa upp når vi en mer privat sfär med två sovrum. Källarplan har mestadels använts som ett förrådsutrymme men här har nyligen inretts ett spelrum. Byn har god service med bl.a. matbutik, el-affär, gym och pizzeria. Här finns lite småbutiker och ett gästgiveri som serverar lunch och har pubkvällar. Dessutom har Hammenhög en kommunal utomhuspool. Byn har bussförbindelse till såväl Simrishamn som Ystad och det är ca 6 km till tågstationerna i Gärsnäs och Smedstorp och ca 15 minuters bilväg till härliga sandstränder. Varmt välkomna till en levande by!

Österlenvägen 835, Löderup, Ystads kommun

Österlenvägen 835

Villa
Löderup, Ystads kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
3 995 000 kr
400 + 81 m²
7 rum
1 906 m² tomt

Den gamla byskolan i Löderup har många vackra detaljer. De tidsenliga attributen och de genuina materialen viskar historien om barnen som sprungit upp för de rustika stentrapporna. Den generösa takhöjden ger ett nästan magiskt ljus i hela byggnaden. Nuvarande ägare har påbörjat och gjort stora renoveringar för att kunna bo och driva verksamhet, men har inte riktigt nått sitt mål. Efter en vattenläcka under vintern har försäkringsbolaget utfört uttorkning av såväl källaren som Attefallshuset. Renoveringen har helt stannat av. Är du redo att ta vid den gamla skolan som längtar efter att vara mer än ett skal? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Plus
Tryde 53:9  (adress saknas), Tryde, Tomelilla kommun

Tryde 53:9 (adress saknas)

Tomt
Tryde, Tomelilla kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
350 000 kr
1 144 m² tomt

På vackraste platsen i Tryde finns möjlighet till livsglädje! Här finns en byggbar tomt inom detaljplan som är redo att omhändertas och förvaltas. Idag växer här en del träd och sly - men möjligheterna enigt detaljplanen är många! Det är möjligt att ansluta fastigheten till det kommunala Va-nätet och även el finns i området. Läget är perfekt för dig som älskar lugnet men samtidigt vill ha närhet till kommunikationer och butiker i Tomelilla. Från Tryde når du via cykelväg och gator enkelt Tomelilla tätort där det finns bred service och goda kommunikationer med buss och tåg. Du har även närhet till Kronoskogen, ett naturreservat med tre motionsslingor samt ute-gym.

Tryde 53:27  (adress saknas), Tryde, Tomelilla kommun

Tryde 53:27 (adress saknas)

Tomt
Tryde, Tomelilla kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
425 000 kr
1 039 m² tomt

På denna magiska plats, en oas med cykelavstånd till tätorten finns möjligheten att förverkliga drömmen om det perfekta boendet. Området skriker livsglädje och har många vackra promenadstråk. Gemensamma grönytor och en mängd med vackra äppelträd ger en härlig harmoni. Här finner vi en byggbar tomt som ligger inom detaljplan och kan ge dig ett optimalt boende. Det är möjligt att ansluta fastigheten till det kommunala Va-nätet och även el finns i området. Läget är perfekt för dig som älskar lugnet men samtidigt vill ha närhet till kommunikationer och butiker i Tomelilla. Från Tryde når du via cykelväg och gator enkelt Tomelilla tätort där det finns bred service och goda kommunikationer med buss och tåg. Du har även närhet till Kronoskogen, ett naturreservat med tre motionsslingor samt ute-gym.

Visar alla 8