Mäklare Emma Nilsson

Emma Nilsson

Om mig

Ödmjukt och hängivet möter jag mina kunder. Med lång erfarenhet och god lokalkännedom brinner jag för att hjälpa kunder att förverkliga deras drömmar! Mäklaryrket kräver förtroende, hängivenhet och långsiktighet. Varmt välkommen att kontakta mig för att höra mer om hur vi kan hjälpa er på resan mot nya drömmar och mål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Köpinge byväg 67, Stora Köpinge, Ystads kommun
Stora Köpinge byväg 67, Stora Köpinge, Ystads kommun, bild 2
Stora Köpinge byväg 67, Stora Köpinge, Ystads kommun, bild 3

Stora Köpinge byväg 67

Villa
Stora Köpinge, Ystads kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
6 495 000 kr
240 + 100 m²
6 rum
1 584 m² tomt

Skola, kommunhus, församlingshem, privatbostad och butiksverksamhet - huset har haft många skepnader under sina ca 180 år och är nu redo för att nästa ägare bidrar till husets historia. Några år in på 2000-talet omvandlades byggnaden från offentlig lokal till bostad vilket var ett enormt arbete. Nuvarande ägare har ytterligare förskönat och renoverat samtidigt som man hittat sin vinkel och förenat både boende med verksamhet och kontor i byggnaden. Dessutom har man byggt upp en trädgård med flera rum, som man gärna vill vara i. Är du redo att förverkliga dina drömmar om ett boende nära kommunikationer och service, samtidigt som du får frihet och närhet till natur? Detta är boendet för dig som söker det lilla extra, med plats för såväl vänner som familj. Kanske du längtar efter att driva egen verksamhet, hemma.

  • Premium
Idrottsgatan 13, Borrby, Simrishamns kommun

Idrottsgatan 13

Villa
Borrby, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
1 750 000 kr
89 + 88 m²
3 rum
640 m² tomt

En välkomnande villa med en härlig trädgård med närhet- och vy över fälten. Här bor man bra i en by med god service samtidigt som man har närheten till åkerlandskapet och fria vyer. Denna villa från 1962 har tagits väl omhand och inte minst finns en ombonad trädgård med en varm känsla. Nu är det dags för nya ägare att ta vid och njuta av ett härligt uterum, en ombonad trädgård, en vacker brasa och en gillestuga i källaren.

Simrishamnsvägen 155, Vranarp, Simrishamns kommun

Simrishamnsvägen 155

Villa
Vranarp, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
2 650 000 kr
65 m²
4 rum
4 000 m² tomt

Pittoreskt och charmigt vid landsvägen. Huskroppen ligger placerad så att trädgården bildar en oas och smyckas med ett växthus. Bostadens skånelängakaraktär förstärks av putsade väggar, spegeldörrar och synliga bjälkar. Ett friliggande förråd med tvättstuga och en rymlig carport med två bilplatser känns lyxigt, och då har vi ännu inte nämnt bastun!

  • Plus
Benestad 106, Benestad, Tomelilla kommun

Benestad 106

Villa
Benestad, Tomelilla kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
2 250 000 kr
84 + 49 m²
3 rum
1 023 m² tomt

I Benestad finner vi en helrenoverad och inflyttningsklar villa längs med landsvägen. Bostadshuset har fått nya ytskikt på entréplan och övre plan, samt ny fasad, huset har tilläggsisolerats och fått nytt tak. Dispositionen är praktisk, med ett entréplan med sällskapsyta och kök i vinkel, samt övre plan med sovrum. Källarplan är en rå yta som kan nyttjas för förvaring. Dessutom finns det gamla garaget/brygghuset där fantasin sätter gränserna. Förutom funktionaliteten och att det är inflyttningsklart så är en av de värdefulla aspekterna den generösa tomten, baksidans härliga vy, samt närheten till naturen och fantastiska Fyledalen!

Tvärgatan 10, Centrum, Tomelilla kommun
  • Budgivning pågår

Tvärgatan 10

Villa
Centrum, Tomelilla kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
2 500 000 kr
96 + 40 m²
3 rum
863 m² tomt

Med anor från 1925 när huset byggdes, har man en central placering med bara några hundra meter till centralstationen med goda förbindelser samt centrums goda närservice. Huset är charmigt och har för ca fem år sedan moderniserats med nytt tak, ny interiör och värmesystem. Det är idag ett praktiskt boende på ett plan med ett härligt skjutdörrsparti som fungerar sammanlänkande mellan ute och inne. Trädgården är en oas, indelad i olika "rum" men ändå lättskött. Två trädäck och ett uthus/förråd. Dessutom finns en oinredd vind som ingen hunnit ta vid på över 100 år - kanske är det dags nu?

Norregårdavägen 26, Hammenhög, Simrishamns kommun

Norregårdavägen 26

Villa
Hammenhög, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
3 275 000 kr
220 + 280 m²
5 rum
4 525 m² tomt

Högt beläget och omgärdat av åkrar hittar vi denna avstyckade gård. Här har man fria vyer och kan njuta av lugnet. Bostadshuset är rymligt och funktionellt med boendeyta på två plan samt en enkel källare. I en separat byggnad finns en verkstad och garage med en lägenhet ovanför. Här är man fri men har närhet till service.

Bollerup Elinehög 1, Bollerup, Tomelilla kommun

Bollerup Elinehög 1

Villa
Bollerup, Tomelilla kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
5 750 000 kr
210 + 97 m²
6 rum
4 960 m² tomt

Högst upp på kullen finner vi Elinehög, en u-formad gård med plats för familj och vänner. Bostaden har många genuina detaljer som kombinerad med öppet i nock och härliga fönsterpartier. Inget har lämnats åt slumpen utan här ska man kunna bo, arbeta och ha stort umgänge. Sommarrummet är en härlig plats för fest och här kan man öppna de stora portarna för att njuta av fälten. Även gästlägenheten är ett bra komplement för besökande eller uthyrning? Dessutom finns stall och lada som kan ge ännu mer möjligheter för den kreativa. varmt välkomna till Bollerup Elinehög! Önskar ni mer information om fastigheten eller ett prospekt, samt om ni önskar information angående visningar, kontakta ansvarig mäklare via epost, varmt välkomna!

  • Plus
Torsgatan 3, Hammenhög, Simrishamns kommun

Torsgatan 3

Villa
Hammenhög, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
2 950 000 kr
145 + 145 m²
5 rum
2 170 m² tomt

Centralt beläget, fördelat på två tomter finns denna unika bostad där man köpte till tomten nedanför enbart för att från hemmet kunna blicka ner mot den anrika verksamheten. Det var möbelhandlaren Jeppsson som lät bygga villan där familjen bodde, och där man ständigt hade en bra överblick över den egna verksamheten och minst sagt nära till jobbet. Bostaden har kompletterats med burspråk, för övrigt är det mesta intakt och i gott skick sedan byggåret. Bl.a. finns ett kök av Jakaranda, badrum i original utförande, vacker fiskbensparkett, tapeter som från en svunnen tid, uteplats med balustrad, graverat glas i fönsterdörr och andra detaljer som måste upptäckas på plats. Dessutom finns det tre garageplatser under huset och ett friliggande garage och förråd där möbelhandlarens buss fick husera. Välkomna till ett unik tillfälle att bevara och förvalta en av Hammenhögs pärlor.

Lantmannavägen 21, Onslunda, Tomelilla kommun

Lantmannavägen 21

Villa
Onslunda, Tomelilla kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
1 190 000 kr
50 + 16 m²
3 rum
302 m² tomt

Längs med huvudgatan i Onslunda finns denna lilla pärla, som funkar såväl som permanent- men även som fritidshus. Här har man tänkt till och nyttjar kvadratmeterna maximalt. Dock finns mer utvecklingsmöjligheter med en oinredd vind och ett friliggande förråd med möjligheter. Välkomna till det lilla gula huset!

  • Plus
Fritidsvägen 12, Hammenhög, Simrishamns kommun

Fritidsvägen 12

Villa
Hammenhög, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
2 050 000 kr
80 + 50 m²
3 rum
730 m² tomt

Mitt i byn Hammenhög finner vi denna lilla villa som passar såväl för permanentboende som fritidshus. Här har man ett entréplan som flödar av ljus och sällskapsytor. En trappa upp når vi en mer privat sfär med två sovrum. Källarplan har mestadels använts som ett förrådsutrymme men här har nyligen inretts ett spelrum. Byn har god service med bl.a. matbutik, el-affär, gym och pizzeria. Här finns lite småbutiker och ett gästgiveri som serverar lunch och har pubkvällar. Dessutom har Hammenhög en kommunal utomhuspool. Byn har bussförbindelse till såväl Simrishamn som Ystad och det är ca 6 km till tågstationerna i Gärsnäs och Smedstorp och ca 15 minuters bilväg till härliga sandstränder. Varmt välkomna till en levande by!

Tryde 53:9  (adress saknas), Tryde, Tomelilla kommun

Tryde 53:9 (adress saknas)

Tomt
Tryde, Tomelilla kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
350 000 kr
1 144 m² tomt

På vackraste platsen i Tryde finns möjlighet till livsglädje! Här finns en byggbar tomt inom detaljplan som är redo att omhändertas och förvaltas. Idag växer här en del träd och sly - men möjligheterna enigt detaljplanen är många! Det är möjligt att ansluta fastigheten till det kommunala Va-nätet och även el finns i området. Läget är perfekt för dig som älskar lugnet men samtidigt vill ha närhet till kommunikationer och butiker i Tomelilla. Från Tryde når du via cykelväg och gator enkelt Tomelilla tätort där det finns bred service och goda kommunikationer med buss och tåg. Du har även närhet till Kronoskogen, ett naturreservat med tre motionsslingor samt ute-gym.

Tryde 53:27  (adress saknas), Tryde, Tomelilla kommun

Tryde 53:27 (adress saknas)

Tomt
Tryde, Tomelilla kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
425 000 kr
1 039 m² tomt

På denna magiska plats, en oas med cykelavstånd till tätorten finns möjligheten att förverkliga drömmen om det perfekta boendet. Området skriker livsglädje och har många vackra promenadstråk. Gemensamma grönytor och en mängd med vackra äppelträd ger en härlig harmoni. Här finner vi en byggbar tomt som ligger inom detaljplan och kan ge dig ett optimalt boende. Det är möjligt att ansluta fastigheten till det kommunala Va-nätet och även el finns i området. Läget är perfekt för dig som älskar lugnet men samtidigt vill ha närhet till kommunikationer och butiker i Tomelilla. Från Tryde når du via cykelväg och gator enkelt Tomelilla tätort där det finns bred service och goda kommunikationer med buss och tåg. Du har även närhet till Kronoskogen, ett naturreservat med tre motionsslingor samt ute-gym.

Visar alla 12