Mäklare Lina Lundberg

Lina Lundberg

Om mig

Jag heter Lina Lundberg och arbetar som fastighetsmäklare hos Mäklarna Ekström & Co sedan 2012. Jag är uppvuxen på Österlen och bor sedan många år tillbaka i Simrishamn. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 2010. Dessförinnan har jag arbetat på Swedbank och Handelsbanken. Min absoluta drivkraft är att få ut bästa pris vid försäljningen. Min ambition är att vara tillgänglig och kommunikativ, att alltid hålla er som säljare uppdaterade genom hela processen och vara där för er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nils Måns väg 14, Borrby strand, Simrishamns kommun
Nils Måns väg 14, Borrby strand, Simrishamns kommun, bild 2
Nils Måns väg 14, Borrby strand, Simrishamns kommun, bild 3

Nils Måns väg 14

Fritidshus
Borrby strand, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
18 000 000 kr
215 + 150 m²
5 rum
2 000 m² tomt

Välkommen till denna spektakulära suterrängvilla som karakteriserats av omsorgsfullt utvalda design- och materialval. Här välkomnas man in i ett unikt boende med många bekvämligheter och omsorgsfullt utvalda detaljer. Bostaden har en genomgående smakfull färgsättning samt stora fönsterpartier som ger bostaden en fantastisk rymd. Villan är belägen i det åtråvärda Borrby strand där man bor med ett stenkast från havet. På entréplan har du två sovrum, unikt badrum med tvättnedkast i direkt anslutning till tvättstugan på källarplan. Ett lokalproducerat kök från Smedstorpskök med granitbänkskivor, ett allrum och sällskapsrum med eldstad och med en direktförbindelse till uteplatsen med full havsutsikt. På övre plan finns master bedroom med utgång till balkong med 180 graders havsutsikt samt en rymlig klädkammare i vinkel. Stort helkaklat badrum med bastu. Från badrummet finns utgång till balkongen och från bastun har man även här havsutsikt. I källarplan finns dubbelgarage med elmanövrerade portar, kontor, matförråd och en hall med flera garderober. Även tvättstuga med avgränsning till torkrum finns här. Tvättmaskin och torktumlare står ergonomiskt upphöjda för en enkel hantering av tvätt. I garderoben samlas all tvätt som kommer från tvättnedkasten som finns på både entréplan och övre plan. Perfekt för dig som ställer höga krav på boendemiljön. Villan har omsorgsfullt utformade utrymmen och är utrustad med högkvalitativa material och bekvämligheter. Havsnära läget och de imponerande utsikterna gör detta till en drömboende för dem som söker lyx och komfort i en naturskön omgivning.

  • Premium
Impevägen 18, Gröstorp, Simrishamns kommun

Impevägen 18

Villa
Gröstorp, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
3 900 000 kr
90 + 45 m²
3 rum
5 630 m² tomt

Alldeles intill naturreservatet Impan, med ett högt läge och milsvidd utsikt över landskapet och Östersjön, finns en fastighet med många möjligheter. Det är två fastigheter som är samtaxerade. Kommunalt vatten och avlopp samt el finns. Skånelängan, som är av det enklare slaget, rymmer idag tre mindre bostäder alla med dusch och pentry samt sovplatser. I byn finns den lokala puben Bengtssons Loge med Bed and Breakfast, frisör, fysioterapeut, en fin lekplats, fotbollsplan och alpackor som betar invid fotbollsplanen. Fina strövområde finns runt knuten med bl.a. Impan som är ett stenbrott från 1500-talet. Berggrunden i området är mineralfattig och består av en hård sandsten som är över 500 miljoner år gammal. De gamla gruvgångarna utgör idag utmärkta övervintringslokaler för olika fladdermusarter. Ca 800 meter från huset når man gång- och cykelvägen till Simrishamn. Med bil, 1,5 km bort från byn, finns ett apotek och en större livsmedelsaffär. Till Simrishamns centrum med god service är det knappt 3 km.

Visar alla 2