Mäklare Tor Ekström

Tor Ekström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Frans Glimbergs väg 3, Örnahusen, Simrishamns kommun
Frans Glimbergs väg 3, Örnahusen, Simrishamns kommun, bild 2
Frans Glimbergs väg 3, Örnahusen, Simrishamns kommun, bild 3

Frans Glimbergs väg 3

Tomt
Örnahusen, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
1 200 000 kr
1,7 ha tomt

Vackert markområde om 17 120 m² belägen mellan Övre Kustvägen och Hävdavägen. Simrishamns kommun medger för närvarande ingen byggnation på denna fastighet. Liten arbetsbod finns på fastigheten, som man kan använda som förvaring av växter, fröer etc. Området går ju att odla upp alternativt för utarrendering. Nära till service i Skillinge fiskeläge, samt Örnahusens Bageri och Jord & Bord alldeles i närheten. 500 meter till badstrand, fina strövområden.

  • Premium
Fiskaregatan 4, Skillinge, Simrishamns kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Fiskaregatan 4, Skillinge, Simrishamns kommun, bild 2
Fiskaregatan 4, Skillinge, Simrishamns kommun, bild 3

Fiskaregatan 4

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
5 650 000 kr
79 + 8 m²
3 rum
208 m² tomt

Vi köpte huset 2014 av mina svärföräldrar, som haft huset i 7 år. Huset är ljust och välkomnande. Trots sin ringa storlek ryms många familjemedlemmar och övernattande gäster. Vi har varit runt 8 personer boende i huset under flera sommarveckor. Vi kommer att sakna att varje morgon ta på oss badrockarna och ta ett morgondopp för att sedan sitta i den soliga frukosthörnan med morgonkaffet. Så många trevliga människor vi fått kontakt med just för att vi suttit på utsidan av huset. Alltid är det någon som stannar och pratar lite. Varma sommarkvällar känns det som att vara utomlands när vi grillar och dukar upp på innergården omgärdade av klätterrosor och gröna väggar. Innergården är designad av Peter Englander 2008 med bl. a marktegel och pergola i armeringsjärn där det klättrar två välmående vinstockar. Mellan vinstockarna spänner vi upp tvättlinan och hänger tvätt. Här sitter man gärna och äter i skuggan varma dagar och kvällar. En liten trappa leder ner till en källare som en tidigare ägare utrustat med rörtegel för vinförvaring. Det finns plats att förvara utemöbler, trädgårdsredskap och annat. Resten av innergården medger stor plats för krukor, grill, solstolar eller annan möblering. En port i muren leder ut till gatan. På innergården växer också gråpäron, klematis, blåregn, klätterhortensia, fyra olika klätterrosor samt murgröna. På husets framsida finns en rabatt som anlades av oss 2015 innehållande bl. a lavendel, isop, salvia och lökväxter på våren. En rabatt älskad av humlor, bin och fjärilar. I hörnan till vänster om ytterdörren finns en underbar frukostplats med morgon- och förmiddagssol. Ofta skyddad när det blåser från väst. Här har man utsikt över havet, hamnen och alla som tar morgondopp på Tudeludan nedanför. På husets gavel, mot havet, brukar vi ha en trädgårdssoffa i det soliga läget med havet i blickfånget. Här sitter man med utsikt över Skillinges strandpromenad och Hamnkrogens uteservering. Längs husets gatufasad växer också klätterros och stockrosor. Framför huset finns havtorn. Den gamla kullerstenen, så typisk för Skillinges strädden, löper längs med husets gavel och långsida.

  • Premium
Thysells väg, Sandhammaren, Ystads kommun
Thysells väg, Sandhammaren, Ystads kommun, bild 2
Thysells väg, Sandhammaren, Ystads kommun, bild 3

Thysells väg

Tomt
Sandhammaren, Ystads kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
1 250 000 kr
10 000 m² tomt

Rofyllt läge i närhet till Hagestad mosse, hed och betesmark. Naturområde med stort rekreationsvärde. Endast 2 km genom Sandhammarens naturreservat till havet och den kritvita berömda Sandhammarstranden. Fastigheten är ca 400x25 m stor och det rinner en grävd utdikningsbäck genom fastigheten, ca 150 m in från östra sidan. Fastigheten består av både hagmark och skogsdungar. Det finns anslutningsvägar från båda kortsidorna. Fastighet får bebyggas enligt ”Områdesbestämmelser för del av området kring Hagestad mosse” eftersom det ligger på mark som i bestämmelserna är betecknad som ”Jordbruk” och inte” Natur”. Fastigheten ingår i Hagestad Mosses Dikningsföretag som sköter det dike som går genom tomten. Andelen är 0,553 %.

  • Premium
Trossgatan 7, Skillinge, Simrishamns kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00
Trossgatan 7, Skillinge, Simrishamns kommun, bild 2
Trossgatan 7, Skillinge, Simrishamns kommun, bild 3

Trossgatan 7

Radhus
Skillinge, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
1 750 000 kr
108,6 + 10 m²
4 rum
vån 1/1
6 048 kr/mån
16 114 kr/m²

Naturskönt belägen bostadsrätt på Trossgatan 7 på Skillinge Fiskeläge. Lugnt och trafikvänligt, nära till skog, hav och naturen. Trivsam trädgårdstomt om ca 100 kvm med stort trädäck mot söder. Helt insynsskyddad. Mindre uteplats mot väster. Carport/förråd om ca 10 kvm.

  • Premium
  • Uteplats
Stjärnevägen 113, Skillinge, Simrishamns kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00
Stjärnevägen 113, Skillinge, Simrishamns kommun, bild 2
Stjärnevägen 113, Skillinge, Simrishamns kommun, bild 3

Stjärnevägen 113

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
6 800 000 kr
130 m²
7 rum
2 303 m² tomt

En avstyckad gård med avskilt läge, belägen i Kvarnby, mellan Ö. Hoby och Skillinge. Från vägen som leder ner till gården har man fin havsutsikt och gården ligger i ett fint slättlandskap. Rofyllt och vackert. Fin stämning i bostaden med vackra klinkers-/trägolv, gamla spegeldörrar, spröjsade fönster, kamin/öppen spis, synliga takbjälkar, ljus och öppen planlösning. I Skillinge fiskeläge finns all tänkbar service. Buss i närområdet. Ägaren till fastigheten är den välkände Niels Gammelgaard som har ritat och skapat många av IKEA:s möbler. I huset på Stjärnevägen lever man i harmoni med naturen. En oas för både människor och djur, långt bort från andra hus. På de omkringliggande fälten ser man ofta rådjur, harar, rapphöns och fasaner ströva fritt. Trädgården framför huset är anlagd med stor omtanke för naturen. Stigarna leder genom vilda blommor och växter, och en liten trädgårdsdamm ger liv åt salamandrar, grodor och trollsländor. Från köksfönstret kan man se djuren dricka vatten och fåglarna bada. Ett grönt område med rabarber och ett växthus med självbevattningslådor pryder ingången till gården och gårdsträdgården. Här växer mullbär, äpplen, vindruvor, hallon, fikon, röda vinbär, svarta vinbär, krusbär och jordgubbar - gårdens eget skafferi. En av de mest unika aspekterna av denna gård är dess uteplats: kupolen. Byggd 2017 och ritad av den danske arkitekten Kristoffer Tejlgaard, erbjuder denna kupol en magisk plats att tillbringa kvällarna. Oavsett årstid kan man här njuta av stjärnhimlen, varmt och bekvämt skyddad, eller ta del av den otroliga solnedgången på Österlens fina sommarkvällar. Att somna under stjärnorna i denna fantastiska miljö är en upplevelse utöver det vanliga. Välkommen till ett liv i samband med naturen, där varje detalj är en påminnelse om gårdens unika charm och skönhet.

  • Premium
Gamla vägen 21, Gamla Simrislund, Simrishamns kommun
Gamla vägen 21, Gamla Simrislund, Simrishamns kommun, bild 2
Gamla vägen 21, Gamla Simrislund, Simrishamns kommun, bild 3

Gamla vägen 21

Villa
Gamla Simrislund, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
5 700 000 kr
93 + 62 m²
4 rum
461 m² tomt

I de äldre delarna av Simrislund ligger detta högresta hus på havssidan med en magnifik havsutsikt och med sin trädgård mot havet. Havskanten domineras av stenhällar och sandstrand. Det går fint att bada från klipporna eller från den enkla bryggan nedanför. Friliggande f.d. ålabod med ett extra litet "sommarrum" med trädäck mot havet. Nuvarande ägare har använt delar av källaren som utställningslokal. Cykel och gångavstånd till Simrishamns hamn och centrum med bra tåg- och bussförbindelser, service och restauranger.

  • Premium
Byggmästaregatan 7, Skillinge, Simrishamns kommun
Byggmästaregatan 7, Skillinge, Simrishamns kommun, bild 2
Byggmästaregatan 7, Skillinge, Simrishamns kommun, bild 3

Byggmästaregatan 7

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
13 500 000 kr
250 + 55 m²
7 rum
851 m² tomt

På charmigt läge i pittoreska Skillinge hittar du denna ytterst välbevarade skatt. I den före detta lärarbostaden från 1878, kan du frossa i detaljer och tidstypiska attribut från byggåret. Handslaget tegel, synliga takbjälkar, puts, vackra beslag och spröjs för att nämna några. En tillbyggd del, som harmoniserar till fullo med den äldre, tillför moderna lösningar och en optimal planlösning. Den magiska havsutsikten med Bornholm i horisonten tröttnar du aldrig på och den kan avnjutas från såväl bubbelbadkaret som balkongen. En charmig vinkällare, ett master bedroom med eget badrum och klädkammare. Underbart växthus är några av bostadens många guldkorn, som uppskattas lite extra. Här får du ett mysigt hem för familjen, med gott om plats för gäster. Ett fristående gästhus och övre plan erbjuder fina utrymmen för de som vill övernatta - för vem vill väl inte det? I Skillinge finns all service som matbutik, teater, hamnkrog och restauranger, förskola, bastu, idrottsplats med fotbollsplaner, tennis- och padelbanor. Österlens FF (div. 2) och alla andra aktiva och betydelsefulla föreningar. Bra bussförbindelser. Fin cykelväg till Simrishamn.

  • Premium
Ljungavägen 15, Tommarp, Simrishamns kommun
  • Fre 2 aug kl 15:00
Ljungavägen 15, Tommarp, Simrishamns kommun, bild 2
Ljungavägen 15, Tommarp, Simrishamns kommun, bild 3

Ljungavägen 15

Villa
Tommarp, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
4 300 000 kr
122 + 300 m²
4 rum
3 568 m² tomt

Fyrlängad gård med byggår 1856, fritt belägen vid Ljungagårdarna i närheten av Tommarps gamla kyrkby med bl.a. automatbutik och busstation. Renoverat av nuvarande ägare de senaste åren på ett mycket smakfullt sätt med bl.a. synliga takbjälkar, nya dubbelkopplade fönster, vackra kalkstensgolv och trägolv, gamla spegeldörrar etc. Nära Gärsnäs med bra service och fina kommunikationer med tåg.

  • Premium
Skogshejdevägen 11-18, Fyledalen, Ystads kommun
Skogshejdevägen 11-18, Fyledalen, Ystads kommun, bild 2
Skogshejdevägen 11-18, Fyledalen, Ystads kommun, bild 3

Skogshejdevägen 11-18

Villa
Fyledalen, Ystads kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
7 600 000 kr
220 + 260 m²
5 rum
3 109 m² tomt

Högt belägen avstyckad gård om 3109 m², en fantastisk och originell fastighet med stort trädäck och orangeri under tak i anslutning till bostadsdelen. Inhägnad tomt p.g.a. ett rikt djurliv. Renoverad brunn och nyanlagd 3-kammarbrunn med infiltrationsbäddar, fiber installerat. Stor logbyggnad om totalt 260 m² innehållande snickeriverkstad, svetslokal och lagerutrymmen. En mycket attraktiv och originell fastighet! Avskilt och lugnt läge. Vid Baldringe kyrka har Högestad Gods skapat Baldninge våtmarksområde. Naturreservat alldeles i närheten, samt 1,5 km från Fyledalens naturreservat. Ca 2 mil till Ystad och ca 1 mil till Tomelilla.

  • Premium
  • Energieffektiv
Ingelstorps mossaväg 76, Ingelstorp, Ystads kommun
Ingelstorps mossaväg 76, Ingelstorp, Ystads kommun, bild 2
Ingelstorps mossaväg 76, Ingelstorp, Ystads kommun, bild 3

Ingelstorps mossaväg 76

Villa
Ingelstorp, Ystads kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
5 700 000 kr
100 + 60 m²
6 rum
1 568 m² tomt

På svårslaget läge vid utkanten av Ingelstorps Ängar finner du denna omhändertagna och inbjudande bostad. Fastigheten är inbädda i det skånska slättlandskapet och erbjuder fri utsikt över Hammars backar. Här bor du sannerligen granne med naturen! Under 2012 genomgick fastigheten en totalrenovering, vilket resulterade i att du idag kan beskåda en bostadsbyggnad och gästhus i modern tappning, men med genomgående bevarade detaljer. Såväl bostad som gästhus erbjuder en öppen planlösning med rymliga sällskapsytor och stämningsfullt ljusinsläpp från flera väderstreck. Utemiljön är dessutom lättillgänglig, då bostaden erbjuder flertalet altandörrar där du når såväl poolområdet som resten av trädgården. På fastigheten har du därtill prydliga stenlagda gångar, ordentliga gräsytor, flertalet uteplatser samt en nyuppförd carport med tillhörande förråd. Allt detta avgränsas med en stödmur som omger fastigheten och ger ett enhetligt intryck. Varmt välkommen till denna mycket tilltalande fastighet!

  • Premium
Jaktgatan 1, Brantevik, Simrishamns kommun

Jaktgatan 1

Villa
Brantevik, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
6 700 000 kr
146 m²
6 rum
823 m² tomt

1-plans Hjältevadshus (Södergården 146) uppfört 2022 högt beläget på Branteviks fiskeläge med viss havsutsikt. Fin utsikt över slättlandskap. Nytt fräscht, modernt, bekvämt och energisnålt. Stort gemensamt kök och vardagsrum med valv till vinklat allrum. Frånluftsvärmepump. Branteviks fiskeläge har varit Sveriges största segelfartygssamhälle. Allt detta finns dokumenterat på museet Hoppet i Brantevik. Härliga bad vid "Grönet" och promenadstråk till "Engelska Parken" och vidare till Gislkövshammar. Cykelväg till Simrishamn alternativt Skillinge. Relativt bra service i byn med många fina matställen. Fin gemenskap i byn med musikupplevelser på idrottsplatsen.

Strandgatan 41, Skillinge, Simrishamns kommun

Strandgatan 41

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
9 800 000 kr
245 + 25 m²
12 rum
1 160 m² tomt

Boarean 245 kvm utgör huvudbyggnaden i 1,5 plan inkl vidbyggd f.d smedja om ca 80 kvm numera två lägenheter om vardera 40 kvm innehållande 2-3 rum. Duschrum med wc, dusch och tvättställ. Samt trinettkök i varje. Biarea ca 25 kvm utgör liten källare, samt tvättstuga och pannrum. Fastigheten har ett fantastiskt läge alldeles intill havet. Fri havsutsikt. Härlig anlagd gammaldags trädgård med äppleträd, körsbär, plommon, fikon etc. Förrådsbyggnad samt växthus, lekstuga och gungställning. I Skillinge finns mataffär, teater, hamnkrog, Bistro och Veranda, förskola, Österlens FF (div. 2). Tennis- och padelbanor. Fina strövområden mot Norrekås, Örnahusen, alt. Gislövshammar och Brantevik. Bra bussförbindelser.

Sandvångsvägen 28, Vik, Simrishamns kommun

Sandvångsvägen 28

Tomt
Vik, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
1 995 000 kr
1 598 m² tomt

Välkommen till ett unikt område som gränsar till Djupadals golfbana, se bilagd pdf fil. På detta område finns en byggklar tomt. Parkering finns på tomten. Perfekt för dig som älskar både hav och natur. Vik är ett av Österlens fiskelägen och är otroligt charmigt med sina prång och strädden. Omgivningarna består i stor utsträckning av äppelodlingar. De två golfbanorna vid namn Lilla Vik och Djupadal håller hög klass och har varsin restaurang. Skåneleden passerar fiskeläget och områdets härliga cykelbanor längs kusten tar Dig till Baskemölla och Simrishamn. I norr når vi Stenshuvuds nationalpark, Kivik och Vitemölla. Fin cykelled till Simrishamn, 8 km och Kivik, 10 km. Finns möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och avlopp, fiber och el. Dessa anslutningskostnader betalas av köparen.

Algstigen 17, Brantevik, Simrishamns kommun

Algstigen 17

Tomt
Brantevik, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
1 500 000 kr
774 m² tomt

Ett underbart område att bebygga på Branteviks fiskeläge. Högt belägna tomter ca 300 m från havet med badmöjligheter. Simrishamns Kommun kommer att anlägga vägar, framdragning kommunalt VA, el, fiber, belysning etc. Ett flertal service- och matställen finns i byn. Avstånd till Simrishamn ca 4 km. Cykelväg till Skillinge alternativt Simrishamn-Kivik.

Algstigen 16, Brantevik, Simrishamns kommun

Algstigen 16

Tomt
Brantevik, Simrishamns kommun
Mäklarna Ekström & Co AB
1 500 000 kr
774 m² tomt

Ett underbart område att bebygga på Branteviks fiskeläge. Högt belägna tomter ca 300 m från havet med badmöjligheter. Simrishamns Kommun kommer att anlägga vägar, framdragning kommunalt VA, el, fiber, belysning etc. Ett flertal service- och matställen finns i byn. Avstånd till Simrishamn ca 4 km. Cykelväg till Skillinge alternativt Simrishamn-Kivik.

Visar alla 15