Mäklare Johannes Aydin

Johannes Aydin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Havrevägen 10, 3 tr., Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

Havrevägen 10, 3 tr.

Lägenhet
Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun
1 690 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/7
4 058 kr/mån
28 889 kr/m²

Är du ute efter en bostad med det optimala läget? Då har du hittat rätt! På Havrevägen 10 kommer du att bo nära tunnelbana, Hallunda C., E4:an och härliga promenadstråk. Utöver läget erbjuder bostaden en öppen planlösning och ljusa ytskikt. Södervänd balkong med många soltimmar. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare, stort sovrum med garderobsvägg, vardagsrum med plats för stort sällskap och modernt kök. - Stort förråd intill lägenheten. - HSB-förening med bra ekonomi. - Fräscha ytskikt. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kvarnhagsvägen 219, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
Kvarnhagsvägen 219, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Kvarnhagsvägen 219, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Kvarnhagsvägen 219

Radhus
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
3 195 000 kr
131 + 10 m²
5 rum
154 m² tomt

Nu finns Kvarnhagsvägens kanske allra bästa läge till salu. Här kommer du att bo intill gröna skogar och med närhet till Albysjöns glimmande vatten. Bostaden är yteffektiv och erbjuder kök med matplats, stort vardagsrum, tvättstuga, badrum med ljusinsläpp, WC och fyra sovrum. I trädgården finns två stora förråd, bärbuskar och körsbärsträd. I samfälligheten där en god grannsämja råder finns på de gemensamma ytorna lekplatser som är skyddade från biltrafik. Med promenadavstånd till Flottsbro åker du skidor på vintern och badar på sommaren. - En parkeringsplats och en garageplats ingår i samfällighetsavgiften. Du slipper dyra parkeringsavgifter. - Närhet till förskola och skola. - Gångavstånd till tunnelbana och busshållplats som tar dig till pendeltåg. - Tre min. till E4:an (ca. 20 min till Stockholm) - Bostaden är besiktigad och en doldafel-försäkring kommer att tecknas. - Fjärrvärme. Du slipper dyra värmekostnader när elen är som dyrast! - Taket omlades 2018. Badrum på övre plan renoverades 2020. - Huset innehar energiklass C, vilket ger rabatt på boräntan hos vissa banker. Här har du även fantastiska uteplatser där sol- och grillmöjligheter finns. Detta boende är perfekt för barnfamiljen! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Timotejvägen 6, 3 tr, Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

Timotejvägen 6, 3 tr

Lägenhet
Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun
1 950 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/7
4 300 kr/mån
33 333 kr/m²

Nu finns Hallundas finaste 2:a till salu! Här kommer du att bo i en modern bostad med härligt ljusinsläpp och en öppen planlösning. De sociala ytorna kök och vardagsrum har generöst med utrymme vilket innebär att du kan bjuda över släkt och vänner utan att det blir trångt. Från vardagsrummet når du bostadens soldränkta balkong. Badrummet är helkaklat och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum med garderobsförvaring. - Gångavstånd till tunnelbana och Hallunda C. - Tre min. till E4:an med bil. - Separat förråd möjliggör goda förvaringsmöjligheter. Missa inte denna pärla!

 • Balkong
 • Hiss
Lagmansbacken 4, 3 tr., Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 4, 3 tr.

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 550 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
3 797 kr/mån
34 444 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna kvadrat-smarta tvåa med en låg avgift och närhet till storstadspulsen. - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. Stockholms universitet och Tekniska Högskolan på ca. 49 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. - Livsmedelsbutik, gym & café utanför dörren. - Högst upp i huset, inga störande grannar ovanför dig. - Alternativa parkeringsmöjligheter finns. Kontakta mäklare för mer info. - Separat källarförråd! Kort sagt; det här är en bostad där alla kan känna sig hemma - Och det bästa av allt - det kan bli ditt utan att det kostar för mycket. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Hiss
Lagmansbacken 2, 5 tr., Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 2, 5 tr.

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 495 000 kr
36 m²
2 rum
vån 5/5
3 056 kr/mån
41 528 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en kvadratsmart tvåa med bästa läge! Här har du goda förvaringsmöjligheter och fina och fräscha ytskikt. Golvet är belagda med ekparkett och väggarna är vitmålade. Köket har en komplett maskinpark från Siemens och kök från Marbodal. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har en kombinerat tvätt- och torkmaskin. Sovdel med plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Du bor nära: - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. Detta innebär slut på tidskrävande turer och tid till annat. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Balkong
 • Hiss
Lagmansbacken 9, 4 tr., Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 9, 4 tr.

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 395 000 kr
36 m²
2 rum
2 853 kr/mån
38 750 kr/m²

Vill du bo billigt och samtidigt slippa tumma på dina önskemål? Då ska du se hit! Här har du möjlighet att få flytta in i en lägenhet om 36 kvm med en härlig utsikt över trädtopparna. Generös utrustning som komplett vitvarupark, goda förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum utrustat med tvätt/torkmaskin. Allrum där du får plats med soffa, soffbord, TV-bänk och matbord. Sovrum med plats för dubbelsäng, garderob och nattduksbord. Du bor dessutom ett stenkast från matbutiker, tunnelbanan som tar dig till T-Centralen på ca. 30 min. samt bussförbindelser som tar dig till pendeltåget och Södertörns högskola (bussbyte). - Goda bussförbindelser! - Två minuters promenad till tunnelbana. - Ca. 30 min till Södertörns Högskola. Välkommen på visning!

 • Balkong
Vetevägen 3, 1tr, Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

Vetevägen 3, 1tr

Lägenhet
Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun
1 795 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1/7
4 961 kr/mån
22 866 kr/m²

Välkommen till Vetevägen 3! Här finner du denna välplanerade 3:a utrustad med en stor balkong i västerläge där du kan njuta av middagen eller helgfrukosten. Badrum med vädringsfönster, praktiskt kök, vardagsrum med generös umgängesyta samt två stora sovrum. - Gångavstånd till Hallunda C. & tunnelbana (ca. 35 min. till T-Centralen) - Två min. till E4:an (ca. 20 min. till Stockholms city) - HSB-förening med bra ekonomi. Nya fönster och ny balkongdörr. Förråd intill lägenheten. - Flexibelt tillträde! Kan man finna bättre läge? Troligtvis inte! Välkommen på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Skarpbrunnavägen 127, Eriksberg - Norsborg, Botkyrka kommun

Skarpbrunnavägen 127

Lägenhet
Eriksberg - Norsborg, Botkyrka kommun
2 095 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 191 kr/mån
26 352 kr/m²

Kombinationen mellan ett bra läge och en lägenhet med många möjligheter kan vara svårt att hitta. Nu slipper du att leta! För här har du möjlighet att förvärva denna fräscha och moderna bostaden i ett lugnt och barnvänligt område. Lägenheten som ligger högst upp i huset har gott om ljusinsläpp och en effektiv planlösning. Du kommer att bo i ett lugnt område med natur inpå knuten och med närhet till förskola, skola och tunnelbana. - Totalrenovering 2019. Nya golv i hela lägenheten 2023. - Riksbyggen-förening med låg belåning. - Fem min. till E4:an. Ca 20 min. till Stockholm. - Källarförråd. Perfekt för att frigöra utrymme i bostaden. - Gångavstånd till förskola och skola. - Gångavstånd till tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 35 min. Intresseanmälan per mail. Vi ses på visningen!

 • Balkong
Lagmansbacken 4, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
 • Budgivning pågår

Lagmansbacken 4

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 395 000 kr
37 m²
2 rum
vån 4/5
3 138 kr/mån
37 703 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna kvadratsmarta tvåa med bästa läge! Här har du sovdel med plats för säng och diverse möblemang. Kök med komplett vitvarupark. Helkaklat badrum utrustat med tvätt- och torkmaskin. Allrum med plats för soffa, bord och matbord. - En av få lägenheter i föreningen som har extra källarförråd! - Balkong med plats för bord och stolar. - Ca två min. promenad till tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. Stockholms universitet och Tekniska Högskolan på ca. 49 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. - Livsmedelsbutik, gym & café utanför dörren. - Flexibelt tillträde. Kort sagt; det här är en bostad där du kommer känna dig hemma - Och det bästa av allt - det kan bli ditt utan att det kostar för mycket. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lagmansbacken 2, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 2

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/6
4 209 kr/mån
27 900 kr/m²

Kvadratsmart tvårummare med härlig uteplats som dessutom ligger en våning upp. Det innebär att du slipper insyn från gågatan och ingen annan än de boende har tillgång till uteplatsen. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrum med plats för dubbelsäng, här finns också en walk-in-closet. Helkaklat badrum med golvvärme. Utöver detta finns ett mindre förråd i lägenheten. - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. Stockholms universitet och Tekniska Högskolan på ca. 49 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. - Livsmedelsbutik, gym & café utanför dörren. Kort sagt; det här är en bostad där du kommer att känna dig hemma - Och det bästa av allt - det kan bli ditt utan att det kostar för mycket. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Lagmansbacken 6, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 6

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 695 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/4
2 918 kr/mån
37 667 kr/m²

Har du fått ditt antagningsbesked till universitet och är ute efter en bostad? Då ska du se hit! Här har du möjlighet att förvärva denna kvadrat-smarta tvåa med en låg avgift och närhet till Södertörns Högskola, Tekniska högskolan och Stockholms universitet. - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. Stockholms universitet och Tekniska Högskolan på ca. 49 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. - Livsmedelsbutik, gym & café utanför dörren. Kort sagt; det här är en bostad där alla kan känna sig hemma - Och det bästa av allt - det kan bli ditt utan att det kostar för mycket. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Balkong
 • Hiss
Björkvägen 16, null, Botkyrka kommun

Björkvägen 16

Villa
Botkyrka kommun
6 495 000 kr
218 + 121 m²
6 rum
1 057 m² tomt

Det perfekta huset för barnfamiljen! Nu har du möjlighet att förvärva denna ståtliga villa i ett barnvänligt område. Här kommer du att bo i ett hus där du har stora och öppna sociala ytor på entréplan och rymliga sovrum på övre plan. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp och är inredd i neutrala kulörer vilket innebär att du kan pynta fram färgerna du vill ha och möblera med just dina favoritmöbler. Den stora trädgården möjliggör utrymme för pool, trevliga grillkvällar och lekutrymmen för barn. För att klara av framtidens tekniska behov är huset utrustat med fibernät. Huset är inrett med en lägenhet på källarplan. Detta innebär extra inkomster som i sin tur betalar av dina boendekostnader så att du iprincip bor "gratis". - Gångavstånd till förskola och skola. - Ca åtta minuter till E4:an med bil. - Pendeltågsstation i Tumba C. Missa inte visningen! Kontakta ansvarig mäklare vid frågor.

Lagmansbacken 9, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 9

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 300 000 kr
24 + 6 m²
1 rum
vån -2/10
1 575 kr/mån
54 167 kr/m²

Ring för privatvisning! *30 kvm. i totalarea* *Unik 1:a* Vill du bo billigt och samtidigt slippa tumma på dina önskemål? Då ska du se hit! Här har du möjlighet att få flytta in i en lägenhet på totalt 30 kvm. (24 kvm. boarea, 6 kvm. biarea). Generös utrustning som komplett vitvarupark, goda förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum utrustat med tvätt/torkmaskin. Allrum där du får plats med soffa, soffbord, TV-bänk och matbord. Sovalkov med plats för säng och nattduksbord. Du bor dessutom ett stenkast från matbutiker, tunnelbanan som tar dig till T-Centralen på ca. 30 min. samt bussförbindelser som tar dig till pendeltåget och Södertörns högskola (bussbyte). - Separat sovutrymme! - Två minuters promenad till tunnelbana. - Ca. 30 min till Södertörns Högskola. Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skarpbrunnavägen 201, Eriksberg - Norsborg, Botkyrka kommun

Skarpbrunnavägen 201

Lägenhet
Eriksberg - Norsborg, Botkyrka kommun
1 895 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/1
4 102 kr/mån
29 609 kr/m²

Svårt att bestämma dig för vilken bostad du ska köpa? Nu slipper du fundera! Ta chansen att förvärva denna fräscha och rymliga 2:a med moderna materialval. I hallen möts du av en luftig planlösning mellan hall och vardagsrum. Kök med plats för det stora sällskapet och praktisk köksförvaring. Ett rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob. Stort vardagsrum med utgång till balkong. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. - Fem min. till E4:an med bil (20 min. till Stockholm C.) - Fem min. promenadavstånd till tunnelbana (35 min. till T-centralen) - Balkong, passar utmärkt sommardagar/kvällar med familj eller vänner. Välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 14