Mäklare Johannes Aydin

Johannes Aydin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandstuguvägen 26, 3 tr., Tumba - Uttran, Botkyrka kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Sandstuguvägen 26, 3 tr.

Lägenhet
Tumba - Uttran, Botkyrka kommun
1 695 000 kr
35,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 844 kr/mån
47 746 kr/m²

Nu finns denna härliga 2:a med en stor inglasad balkong till salu! Här kommer du att bo i en modern bostad med härligt ljusinsläpp och en öppen planlösning. Detta innebär att du slipper renovera och att möblering av bostaden blir enklare. Från vardagsrummet når du bostadens balkong där du tillbringar härliga sommardagar med vänner och familj. Badrummet är helkaklat och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. - Ca fem minuters promenad till busshållplats som ansluter till pendeltågsstation som tar dig till centrala Stockholm på ca. 25 min. - Åtta min. till E4:an med bil. - Separat förråd möjliggör goda förvaringsmöjligheter. - Flexibelt tillträde! Missa inte denna pärla!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sofiehillsvägen 8, Östertälje, Södertälje kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Sofiehillsvägen 8, Östertälje, Södertälje kommun, bild 2
Sofiehillsvägen 8, Östertälje, Södertälje kommun, bild 3

Sofiehillsvägen 8

Villa
Östertälje, Södertälje kommun
3 795 000 kr
83 + 86 m²
6 rum
1 082 m² tomt

Välkommen till Sofiehillsvägen 8! En fantastisk fastighet för dig som är ute efter mer än bara en bostad. Här kommer du att bo i en charmig 1-plans villa med källare i ett lugnt och naturskönt område men ändå ha nära till E4:an, pendeltåg, förskola och skola. Denna bostad är perfekt för dig som vill sätta sin egna prägel på sitt drömboende. - Takpannorna lades om 2013, tre-glasfönster från 2013, fasaden putsades om 2013. - Fibernät indraget vilket ger en stabil internetuppkoppling. - Stor och plan tomt med sol stora delar av dagen. - Friköpt tomt - du slipper dyra tomträttsavgälder! - Gångavstånd till pendeltåg. - Pantbrev på 2 970 000:- (värde upp till 61 200:-) Fler chanser att förvärva den perfekta fastigheten kanske inte dyker upp, missa inte visningen!

  • Premium
Skarpbrunnavägen 19, Eriksberg - Norsborg, Botkyrka kommun
  • Borttagen före visning

Skarpbrunnavägen 19

Lägenhet
Eriksberg - Norsborg, Botkyrka kommun
1 395 000 kr
91,5 m²
3 rum
8 333 kr/mån
15 246 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Storskiftesvägen 139, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
Storskiftesvägen 139, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Storskiftesvägen 139, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Storskiftesvägen 139

Radhus
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
3 795 000 kr
136 m²
5 rum
218 m² tomt

Med promenadavstånd till gröna skogar och Albysjöns glimmande vatten finns nu detta fina radhus till salu. Bostaden är välplanerade med rymliga ytor vilket gör att detta hus passar perfekt för den stora familjen. Stort kök med matplats för stort sällskap, fyra rymliga sovrum, härligt vardagsrum med utgång till den isolerade altanen. Här har du även fantastiska uteplatser där sol- och grillmöjligheter finns. - Badrum övre plan från 2022. - Fjärrvärme bidrar till lägre värmekostnad. - En parkeringsplats och en garageplats ingår i samfällighetsavgiften. - Gångavstånd till Albysjön. - Dolda fel-försäkring kommer att tecknas. - Tre min. till E4:an samt gångavstånd till buss. - Flexibelt tillträde! Välkommen på visning!

  • Premium
Tomtbergavägen 349, Norsborg, Botkyrka kommun
Tomtbergavägen 349, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Tomtbergavägen 349, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Tomtbergavägen 349

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun
2 195 000 kr
78,5 m²
3 rum
5 374 kr/mån
27 962 kr/m²

Välkommen till Tomtbergavägen 349, den optimala lägenheten för den lilla barnfamiljen! Här har du två rymliga sovrum, stort vardagsrum, badrum, WC och modernt kök. Trevlig inglasad uteplats med trädäck utanför. HSB-förening med välskött ekonomi. - Förråd precis utanför lägenheten. Detta innebär att du har bättre koll på utrymmet. Du slipper trånga, mörka och obehagliga källarutrymmen. - Från köket har du uppsikt mot gårdsparken vilket gör att barnen kan leka fritt samtidigt som du har koll. - Uteplats* ger en radhuskänsla. Passar perfekt vid kräftskivor eller varför inte äta frukost eller middag en solig dag. - Markplan innebär att du slipper gå upp för trappor med matkasse i ena handen och ex. bilbarnstol i andra. Välkommen på visning!

  • Premium
Ålgrytevägen 33, Bredäng-Mälarhöjden, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Ålgrytevägen 33

Lägenhet
Bredäng-Mälarhöjden, Stockholms kommun
2 350 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/8
3 596 kr/mån
47 959 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Skarpbrunnavägen 177, Eriksberg - Norsborg, Botkyrka kommun

Skarpbrunnavägen 177

Lägenhet
Eriksberg - Norsborg, Botkyrka kommun
2 095 000 kr
79,5 m²
3 rum
5 208 kr/mån
26 352 kr/m²

Radhus eller bostadsrätt? Nu slipper du fundera. För nu har du möjlighet att förvärva den perfekta kombinationen mellan bostadsrätt och radhus. På Skarpbrunnavägen 177 har du en optimal planlösning och en rymlig 3:a om 79,5 kvm. I hallen möts du av en luftig planlösning med avhängningsmöjligheter, köket är välutrustat med vitvaror, stort vardagsrum för det stora sällskapet samt rymliga sovrum varav ett med en walk-in closet. I stilrena badrummet finns bla. badkar. Förråd med nyttjanderätt finns intill entrén. - Soldränkt terrass, från ca. 13:00 till solnedgång på sommaren. - Promenadavstånd till förskola och skola. - Promenadavstånd till tunnelbana - Ca fem min. till E4:an (25 min. till Stockholm C.) - Riksbyggen-förening med bra ekonomi - Förråd precis utanför lägenheten. Detta innebär att du har bättre koll på utrymmet. - Uteplats* ger en radhuskänsla. Passar perfekt när familj eller vänner är på besök en solig sommardag. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Havrevägen 10, 3 tr., Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

Havrevägen 10, 3 tr.

Lägenhet
Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun
1 690 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/7
4 058 kr/mån
28 889 kr/m²

Är du ute efter en bostad med det optimala läget? Då har du hittat rätt! På Havrevägen 10 kommer du att bo nära tunnelbana, Hallunda C., E4:an och härliga promenadstråk. Utöver läget erbjuder bostaden en öppen planlösning och ljusa ytskikt. Södervänd balkong med många soltimmar. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare, stort sovrum med garderobsvägg, vardagsrum med plats för stort sällskap och modernt kök. - Stort förråd intill lägenheten. - HSB-förening med bra ekonomi. - Fräscha ytskikt. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Timotejvägen 6, 3 tr, Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun

Timotejvägen 6, 3 tr

Lägenhet
Hallunda - Norsborg, Botkyrka kommun
1 950 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/7
4 300 kr/mån
33 333 kr/m²

Nu finns Hallundas finaste 2:a till salu! Här kommer du att bo i en modern bostad med härligt ljusinsläpp och en öppen planlösning. De sociala ytorna kök och vardagsrum har generöst med utrymme vilket innebär att du kan bjuda över släkt och vänner utan att det blir trångt. Från vardagsrummet når du bostadens soldränkta balkong. Badrummet är helkaklat och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum med garderobsförvaring. - Gångavstånd till tunnelbana och Hallunda C. - Tre min. till E4:an med bil. - Separat förråd möjliggör goda förvaringsmöjligheter. Missa inte denna pärla!

  • Balkong
  • Hiss
Lagmansbacken 2, 5 tr., Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 2, 5 tr.

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 495 000 kr
36 m²
2 rum
vån 5/5
3 056 kr/mån
41 528 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en kvadratsmart tvåa med bästa läge! Här har du goda förvaringsmöjligheter och fina och fräscha ytskikt. Golvet är belagda med ekparkett och väggarna är vitmålade. Köket har en komplett maskinpark från Siemens och kök från Marbodal. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har en kombinerat tvätt- och torkmaskin. Sovdel med plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Du bor nära: - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. Detta innebär slut på tidskrävande turer och tid till annat. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Balkong
  • Hiss
Lagmansbacken 4, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår

Lagmansbacken 4

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 395 000 kr
37 m²
2 rum
vån 4/5
3 138 kr/mån
37 703 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna kvadratsmarta tvåa med bästa läge! Här har du sovdel med plats för säng och diverse möblemang. Kök med komplett vitvarupark. Helkaklat badrum utrustat med tvätt- och torkmaskin. Allrum med plats för soffa, bord och matbord. - En av få lägenheter i föreningen som har extra källarförråd! - Balkong med plats för bord och stolar. - Ca två min. promenad till tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. Stockholms universitet och Tekniska Högskolan på ca. 49 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. - Livsmedelsbutik, gym & café utanför dörren. - Flexibelt tillträde. Kort sagt; det här är en bostad där du kommer känna dig hemma - Och det bästa av allt - det kan bli ditt utan att det kostar för mycket. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lagmansbacken 6, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 6

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 695 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/4
2 918 kr/mån
37 667 kr/m²

Har du fått ditt antagningsbesked till universitet och är ute efter en bostad? Då ska du se hit! Här har du möjlighet att förvärva denna kvadrat-smarta tvåa med en låg avgift och närhet till Södertörns Högskola, Tekniska högskolan och Stockholms universitet. - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. Stockholms universitet och Tekniska Högskolan på ca. 49 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. - Livsmedelsbutik, gym & café utanför dörren. Kort sagt; det här är en bostad där alla kan känna sig hemma - Och det bästa av allt - det kan bli ditt utan att det kostar för mycket. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Balkong
  • Hiss
Lagmansbacken 9, Alby - Norsborg, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 9

Lägenhet
Alby - Norsborg, Botkyrka kommun
1 300 000 kr
24 + 6 m²
1 rum
vån -2/10
1 575 kr/mån
54 167 kr/m²

Ring för privatvisning! *30 kvm. i totalarea* *Unik 1:a* Vill du bo billigt och samtidigt slippa tumma på dina önskemål? Då ska du se hit! Här har du möjlighet att få flytta in i en lägenhet på totalt 30 kvm. (24 kvm. boarea, 6 kvm. biarea). Generös utrustning som komplett vitvarupark, goda förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum utrustat med tvätt/torkmaskin. Allrum där du får plats med soffa, soffbord, TV-bänk och matbord. Sovalkov med plats för säng och nattduksbord. Du bor dessutom ett stenkast från matbutiker, tunnelbanan som tar dig till T-Centralen på ca. 30 min. samt bussförbindelser som tar dig till pendeltåget och Södertörns högskola (bussbyte). - Separat sovutrymme! - Två minuters promenad till tunnelbana. - Ca. 30 min till Södertörns Högskola. Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13