Mäklare Benny Forsius

Benny Forsius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Frötunagatan 11 A, 1/2 tr, Grossgärdet, Norrtälje kommun

Frötunagatan 11 A, 1/2 tr

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun

1 895 000 kr

57,4 m²

2 rum

2 797 kr/mån

33 014 kr/m²

Välplanerad 2:a i hjärtat av Grossgärdet bekvämt belägen endast 1/2 trappa upp. Förening med låg avgift och lågt belånad. Nära till centrum, restauranger, kommunikationer, natur och Flygfyrens handelsområde, ca. 500 m till sjukhuset. Trevlig innergård med paviljong och grillplats. Tvättstuga och hobbyrum i huset. Två förråd. Varmt välkommen på visning till denna lägenhet!

  • Balkong
Holmsundsvägen 11 (ej fastställd adress), Björhövda, Norrtälje kommun

Holmsundsvägen 11 (ej fastställd adress)

Gård/Skog
Björhövda, Norrtälje kommun

5 500 000 kr

Sammanlagt 7 st ekonomibyggnader med ca. 3,6 ha mark under avstyckning. Sammanlagt area på byggnaderna ca. 1 240 kvm (ej uppmätt endast uppskattat) i ett plan sedan finns mera areor i olika plan. Mycket lämpligt för uthyrning till båtar, husbilar, husvagnar mm. Går utmärkt att ha egen verksamhet här som för åkare, markentreprenör eller hyra ut till hantverkare mm. Säljaren har sågat upp eget virke här. Säljaren har påbörjat att avstycka detta gårdscentrum norr om Björhövdavägen se karta bland bilderna. Illustrationskarta (pdf) finns även under mer information på Mäklarringens hemsida.

Björhövdavägen 131, Björhövda, Norrtälje kommun

Björhövdavägen 131

Fritidshus
Björhövda, Norrtälje kommun

1 495 000 kr

45 m²

1 rum

1 434 m² tomt

Lantligt beläget fritidshus på 45 kvm. På liten yta finns det man behöver för ett bekvämt boende. Här finns duschrum med vattentoalett, åretruntvatten, kök med diskmaskin och värme får man genom en luft/luftvärmepumpen. Byggnaden är en före detta telestation med invändig takhöjd på imponerande 3,2 meter vilket ger en fin inre rymt till rummet. I söderläge finns en altan med utsikt över en äng. Fiber är indraget och i drift i bostaden. Närhet till Vätösundet och liten badplats vid Själviken.

Drottningdalsvägen 54, Drottningdal, Norrtälje kommun
  • Sön 26 mar kl 11:00

Drottningdalsvägen 54

Villa
Drottningdal, Norrtälje kommun

4 650 000 kr

156 m²

7 rum

1 572 m² tomt

Fantastiskt och välplanerat energieffektivt hus. Här finns 5 sovrum och det går att tillskapa ytterligare ett sovrum. 4 sovrum på övervåningen gör att man kan ha familjen samlad på ett plan (beroende på hur många man är). Hela bottenvåningen är med vattenburen golvvärme. Alla rum utom våtrummen är försedda med ljust fint ask-golv. Bottenplanet har ett badrum med ett stilfullt djupt badkar, helkaklade väggar och Italienskinspirerat klinkergolv. Duschrummet på övervåningen är även det fint kaklat och med klinkergolv. Mellan sovrummen på övervåningen finns ett allrum för umgänge utan att störa föräldrarna när det lagar mat. Påkostad inredning med foder, socklar, taklister och dörrar i äldre stil men ändå modernt. Grovingång till tvättstugan med både tvättmaskin och torktumlare, torkskåpet fungerar inte utan används bara till att hängtorka i. Öppen lösning mellan kök och vardagsrum. Vill man ha en köksö i köket så är det förberett med installationer i golvet (finns markerat på ritning). Larm installerat med brandlarm, rörelselarm och kamera. Från vardagsrummet når man ut till den stora altanen i söderläge och som omsluter huset i tre väderstreck. Plan gräsmatta vid altanen. Fiberansluten fastighet. Garage och carport byggår 2018 med luft/luftvärmepump och fjärrstyrd garageport. För den hundintresserade finns en fin och välordnad hundgård, hundkojan är försedd med värme. Bostaden är besiktigad med dolda felförsäkring 22-11-02 se Mäklarringens hemsida, mer info.

  • Plus
Segelbåtsvägen 7, Rosättra, Norrtälje kommun

Segelbåtsvägen 7

Tomt
Rosättra, Norrtälje kommun

2 850 000 kr

2 004 m² tomt

Sjönära tomt intill Rosättra varv med bra läge då den ligger högt placerad och ger således en fin utsikt över Vätösundet. Tomten är 2004 kvm. Möjlighet finns att få ett 50 års arrende för 1 kr för ett ca. 1500 kvm område mellan fastigheten och vattnet (karta under mer information på vår hemsida). Förhandsbesked finns. Området är inte planlagt vilket innebär att man kan bygga i princip den storlek och design man vill. Bygglov söker fastighetsägaren sedan när du vet vilket hus du vill sätta upp. Markägaren som upplåter arrendeområdet har beviljat tillstånd att anlägga brygga under förutsättning att tillståndsgivande myndighet beviljar det. Pågår uppförande av andra hus på intilliggande tomter som gör att området kommer att bli väldigt attraktivt. Avstånd från Norrtälje ca. 20 min med bil. F.n. finns inget taxeringsvärde på tomten, kommer förmodligen till 2023. Vi har flertalet förslag på hus som går att sätta upp på denna fastighet från Anebyhusgruppen, https://anebyhusgruppen.se/vara-hus/ Inget köptvång utan det är endast som förslag.

Sanavägen 3 B, Hallstavik, Norrtälje kommun

Sanavägen 3 B

Lägenhet
Hallstavik, Norrtälje kommun

800 000 kr

65,5 m²

2 rum

4 192 kr/mån

12 214 kr/m²

Trevlig förening mycket nära centrala Hallstavik. På 1,5 tr. högst upp finns denna välplanerade lägenhet med 2 rok med balkong i söderläge. Sovrummet i norr vilket gör att det är svalare när man skall gå att lägga sig. Duschrum med plats för tvättmaskin. Vardagsrum med balkong i söderläge. Till lägenheten finns ett stort källarförråd och en matkällare. I huset finns även tvättstuga mm.

  • Balkong
Brinkvägen 18, Älmsta, Norrtälje kommun

Brinkvägen 18

Tomt
Älmsta, Norrtälje kommun

1 300 000 kr

1 009 m² tomt

Fin plan tomt nära Väddö kanal färdig för byggnation kommer att kunna anslutas till kommunalt VA. Tomten ligger i västerläge med fin kvällssol. Lättbyggd då den är plan och utan berg. Lugn och fin plats näst sist på en återvändsgata innebär väldigt lite trafik. Här bor man nära både kanalen och Älmsta centrum. Några hundra meter bort ligger Norrsunds skola åk 7-9 och en dryg kilometer bort ligger Elmsta skola f-6. För mer info och dokument om Lantmäteriförrättningen klicka vidare till mäklaren Mäklarringen scrolla ner till mer info. Där finns avstyckningskarta sid 3 och byggnadsplanen på sid 12. Enligt planen får man uppföra totalt 200 kvm varav max 50 kvm uthus se mer info om höjder, placering, färg, material mm. på sidan 12. Fastigheten Norrtälje Älmsta 27:1 längs kanalen där bryggorna ligger ägs av Sjöfartsverket.

Visar alla 7