Mäklare Marja Rosenberg

Marja Rosenberg

Om mig

Jag heter Marja Rosenberg, jobbar som fastighetsmäklare sedan 2005. Jag talar: Svenska, Engelska. I Umeå, Nordmaling, Vännäs, Bjurholm, Robertsfors, Kittelfjäll förmedlar jag villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter, gårdar. Mellan 2008-2016 drev jag mäklarbyrå i egen regi. Jag är född och uppvuxen på Mariedal i Umeå, idag bosatt i Nordmaling. I mitt arbete är mina kunder i fokus. Jag älskar att jobba med människor. Jag ger dig förutsättningarna att lyckas framgångsrikt i bostadsaffären!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bagargatan 10, Rundvik, Nordmalings kommun
  • Sön 18 jun kl 13:00

Bagargatan 10

Villa
Rundvik, Nordmalings kommun
Mäklarringen Umeå

825 000 kr

123 m²

4 rum

975 m² tomt

Välkommen till Bagargatan 10! Villa i 1 1/2 plan + källare samt friliggande garage. Här bor ni i en modernt inredd bostad med låg driftskostnad, uppvärmning bergvärme. Rymliga planlösning på 123 kvm indelad med 4 rok. Möjlighet finns att indela ytterligare ett sovrum i entréplanet intill vardagsrummet. Huset har Yale Doorman (nyckelfritt låssystem) installerat på entrédörr till bostaden + garagedörr, bredbandsanslutning: fiber. Bostadshuset har nya 3-glasfönster med fönsterbleck från Mockfjärds, värmesystem: bergvärme med appstyrning. Bostaden är ljust inredd. Entréplan: Välkomnande hall, toalett, garderob och klädavhängning i direkt anslutning till ingången. Från hall rakt fram nås renoverat kök med generösa bänkytor och förvaringsutrymmen, nya vitvaror med kyl och frys (side-by-side med ismaskin), smart diskmaskin, nytt köksgolv i slitstark komposit. Renoverat badrum inrett med plastmatta, dusch, handfat, ny rördragning och wc-stol. Intill badrum finns tvättstuga med ny tvättmaskin samt torktumlare. Vardagsrum med öppen spis (används ej) samt nytt golv. Inre rum med plats för matgrupp (möjligt att indela till ytterligare sovrum). Övre plan: Allrum med plats för sittgrupp, utgång till balkong. 3 sovrum Nyrenoverad toalett med dubbelhandfat och wc. Garage med laddbox samt lastbalanserare för elbil, omgjord el i garage. Flaggstång, gungställning, sandlåda. Välkommen att boka visning!

  • Plus
Bergsjövägen 29, Dikanäs, Vilhelmina kommun

Bergsjövägen 29

Fritidshus
Dikanäs, Vilhelmina kommun
Mäklarringen Umeå

650 000 kr

36 m²

2 rum

2 000 m² tomt

Här har du tillfälle att förvärva en trivsamt fritidshus inklusive inventarier i vackra Bergsjö, ca 10 km utanför Kittelfjäll. Söker du en plats att samla familjen, trivas tillsammans med vänner, upptäcka nya områden, fiskevatten? En plats att utgå ifrån för att köra skoter, skida utför i backarna eller på längden? Då är det här något för dig! Välkommen på visning!

  • Plus
Storgatan 3A, Väst på stan, Umeå kommun

Storgatan 3A

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå

1 795 000 kr

54,4 m²

2 rum

5 366 kr/mån
32 996 kr/m²

Boka din visningstid! Ring Fastighetsmäklare Marja Rosenberg: 070-536 91 10. Välkommen till denna moderna och öppna tvåa på Storgatan 3A. Lägenheten är smakfullt inredd och socialt planerad i en öppen planlösning. Här bor du i ett mycket attraktivt läge med promenadavstånd till centrum och närhet till Umeälvens strandpromenad och trevliga promenadstråk. Välkomnande hall med god plats för klädavhängning och ingång till ett rymligt vardagsrum med fina ljusinsläpp från stora fönsterpartier. God plats för soffgrupp, matgrupp och annat möblemang. Vidare in möts du av ett välutrustat kök i rostfritt, vita köksluckor och ljus bänkskiva. Intill hallen finns ett rymligt badrum med helkaklade väggar i vitt, ljust klinkergolv samt en tvättmaskin med kombinerad torktumlare. Lägenheten har ett ljust och härligt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och annan inredning. Från sovrum ingång till en stor klädkammare/förråd. Välkommen att boka din visning!

  • Plus
  • Uteplats
Biologigränd 37, Ålidhem, Umeå kommun
  • Idag kl 14:00

Biologigränd 37

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå

1 500 000 kr

42 m²

1 rum

2 449 kr/mån
35 714 kr/m²

Välkommen att boka visning! Ring Fastighetsmäklare Marja Rosenberg: 070-536 91 10. Det här är en perfekt lägenhet för dig som söker en bostad med promenad/cykelavstånd till Universitet, NUS eller Umeå C. All tänkbar service finns i närheten med gångavstånd till Ålidhems centrum eller cykelavstånd till Strömpilsplatsen. Utmärkta bussförbindelser finns i området med ca 100 meter till närmaste hållplats och en turtäthet med 15 min. Bostaden är ljust inredd; hall i öppen planlösning med klädförvaring och ingång till rymlig klädkammare. Köket är rymligt och uppgraderat 2019 i ett stilrent utförande; ljusa köksluckor med inbyggd kyl, frys samt diskmaskin. Badrum med handfat, wc samt badkar med dusch. Vardagsrummet är rymligt och indelat med fransk balkong och angränsande sovalkov. Till lägenheten hör ett förråd i bostadshusets källare där även tvättstuga finns med självdoserande tvättmaskiner. Låg månadsavgift, endast 2 449 kr/mån, ink VA, kabel-tv och Internet. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. Lägenheten har en inre reparationsfond. Flera faciliteter finns att ta del av som boende i föreningen; fullt utrustat gym, biljard/dartrum, bastu med relax med mera. Välkommen att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
Kittelfjäll, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun

Kittelfjäll

Tomt
Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
Mäklarringen Umeå

3 000 000 kr

78 ha tomt

I det expansiva fjällområdet Kittelfjäll finns nu möjlighet att förvärva denna natursköna skogsfastighet. Skogsbruksplan finns och är upprättad år 2020. Planen avser tiden år 2020-2029. Här finns de bästa förutsättningarna för köparen att exploatera området med ett större antal tomter. Direkt från ett framtida hus eller planlagt tomtområde finns flera mil längdspår att välja bland och möjlighet att ansluta till skoterleder i världsklass. Närmaste alpina skidanläggning finns endast några hundra meter bort. En familjär anläggning med skidåkning som passar alla i familjen. Fastigheten kan anslutas till kommunalt vatten och avlopp i området. Välkommen att höra av dig till fastighetsmäklare Marja Rosenberg för mer info: 070-536 91 10

  • Plus
Kampanjpris fjälltomter!, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun

Kampanjpris fjälltomter!

Tomt
Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
Mäklarringen Umeå

410 000 kr

1 168 m² tomt

Boka din tomt redan idag! Tillfälle att köpa en fjälltomt i nya område C, etapp 1 för endast 410 000kr + VA anslutning 135 029 kr. Erbjudandet gäller de 5 tomterna 1:735, 1:736, 1:737, 1:738, 1:739. Erbjudandet gäller endast en begränsad tid, först till kvarn! Vackra Kittelfjäll är omgivet av fjäll och vildmark, med direkt närhet till friluftsliv och aktiviteter. Fjälltomter med närhet till skidbackar, el-ljusspår, skoterspår i vacker natur och hotell med kringservice i Kittelfjäll. Elanslutningspunkt finns i området. Vägen i område C är grovbruten. Kommunal V/A avgift är: 135 029 kr, avgiften betalas på tillträdesdagen. Boka din tomt idag! - Ring Fastighetsmäklare Marja Rosenberg 070-536 91 10.

Ripstigen 1, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun

Ripstigen 1

Tomt
Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
Mäklarringen Umeå

695 000 kr

800 m² tomt

Möjlighet för dig som söker fjälltomt nära skidbacke, elljusspår och riktigt fina fiskemarker. Utsikt med ståtliga fjällmassiv runt omkring tomtområdet. 7 av tomterna är planerade för friliggande enfamiljshus och två av tomterna är parhustomter. Hann du inte med att köpa tomt i parhus-tomt vid tidigare tomtförsäljningen i Björnfällans område är det här ett unikt tillfälle! Vägen i område A är grovbruten. Vatten och avlopp framdraget till tomtområdet (2021). El och rör till bredband framdraget. För mer information; ring Fastighetsmäklare Marja Rosenberg 070-536 91 10. Välkommen att höra av dig!

  • Plus
Toresvägen 1, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun

Toresvägen 1

Tomt
Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
Mäklarringen Umeå

750 000 kr

1 114 m² tomt

Stor friköpt tomt i vackra Kittelfjäll, omgiven av fjäll och vildmark intill el-ljusspår i området. Tomten är belägen i ett tomtområde med närhet till skidbackar, el-ljusspår, skoterspår i vacker natur nära hotell med kringservice i Kittelfjäll. Kommunalt vatten och avlopp samt bredband är framdraget till tomtgräns. Elanslutningspunkt finns i området. Tomtpris 750 000kr exkl. kommunal V/A avgift. Kommunal V/A avgift är: 112 308 kr, betalas vid tillträdet. Boka din tomt idag! För mer information - ring Marja Rosenberg 070-536 91 10.

Kittelfjäll - fjälltomt, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun

Kittelfjäll - fjälltomt

Tomt
Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
Mäklarringen Umeå

650 000 kr

1 211 m² tomt

Vackra Kittelfjäll är omgivet av fjäll och vildmark, med direkt närhet till friluftsliv och aktiviteter. Fjälltomter med närhet till skidbackar, el-ljusspår, skoterspår i vacker natur och hotell med kringservice i Kittelfjäll. Elanslutningspunkt finns i området. Vägen i område C är grovbruten. Avstyckade tomter i området med påbörjad försäljning av etapp 1. Priser område C Tomtpriser etapp 1: 650 000kr exkl. kommunal V/A avgift. Kommunal V/A avgift är: 135 029 kr, VA avgiften betalas vid tillträdet. För mer information - ring Marja Rosenberg 070-536 91 10.

Kittelfjäll - fjälltomter, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun

Kittelfjäll - fjälltomter

Tomt
Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
Mäklarringen Umeå

650 000 kr

1 046 m² tomt

Boka din tomt redan idag! Vackra Kittelfjäll är omgivet av fjäll och vildmark, med direkt närhet till friluftsliv och aktiviteter. Fjälltomter med närhet till skidbackar, el-ljusspår, skoterspår i vacker natur och hotell med kringservice i Kittelfjäll. Elanslutningspunkt finns i området. Vägen i område C är grovbruten. Avstyckade tomter i området med påbörjad försäljning av etapp 1. Priser område C Tomtpriser etapp 1: 650 000kr exkl. kommunal V/A avgift. Kommunal V/A avgift är: 135 029 kr. För mer information - ring Marja Rosenberg 070-536 91 10.

Kittelfjäll - fjälltomt, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun

Kittelfjäll - fjälltomt

Tomt
Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
Mäklarringen Umeå

650 000 kr

842 m² tomt

Nu släpps de rykande färska tomterna i C Björnfällan. Boka din tomt redan idag! Vackra Kittelfjäll är omgivet av fjäll och vildmark, med direkt närhet till friluftsliv och aktiviteter. Fjälltomter med närhet till skidbackar, el-ljusspår, skoterspår i vacker natur och hotell med kringservice i Kittelfjäll. Kommunalt vatten och avlopp. Elanslutningspunkt finns i området. Vägen i område C är grovbruten. Avstyckade tomter i området med påbörjad försäljning av etapp 1. Priser område C Tomtpriser etapp 1: 650 000kr exkl. kommunal V/A avgift. Kommunal V/A avgift: 135 029 kr betalas vid tillträdet. För mer information - ring Marja Rosenberg 070-536 91 10.

Orrböle, Nordmaling, Nordmalings kommun

Orrböle

Tomt
Nordmaling, Nordmalings kommun
Mäklarringen Umeå

150 000 kr

2 688 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva denna härliga tomt med sjöutsikt i naturskönt läge i Orrböle med dess fina omgivningar. I direkt närhet har ni naturen med härliga motionsslingor samt närhet till skog för svamp- och bärplockning. Kontakta ansvarig mäklare för visning och mer info.

Tomt i Svannäs - sjönära, Vilhelmina, Vilhelmina kommun

Tomt i Svannäs - sjönära

Tomt
Vilhelmina, Vilhelmina kommun
Mäklarringen Umeå

450 000 kr

2 020 m² tomt

Sjönära läge vid vackra Volgsjön i Svannäs. Fastigheten har ett officialservitut för båtplats samt andel i Svannäs bys samfällighet för vatten och fiske i området. Denna tomt är rymlig, bebyggd med enkel stuga i äldre skick. Möjlighet finns till bredbandsanslutning i området. Söker du en fin plats för ditt fritidsboende med sjöutsikt är det här något för dig!

Trädgårdsgatan 10, Nordmaling, Nordmalings kommun

Trädgårdsgatan 10

Tomt
Nordmaling, Nordmalings kommun
Mäklarringen Umeå

210 000 kr

1 632 m² tomt

Tomt i Levar, en av Nordmalings många pärlor! Gångavstånd till havet, skidspåret och skola, barnomsorg/service i centrum. Detaljplanen ger byggrätt för bostadshus upp till 180 kvm samt uthus eller andra gårdsbyggnader, inte större sammanlagd areal än 40 kvm. Anslutningspunkt kommunalt vatten/avlopp/bredband finns vid tomtgräns. Tillfälle för er som söker en centralt belägen tomt i Levar. Här finns närhet till skola, kommunikationer med buss, Botninabanan och utmärkt pendlingsväg till Umeå-Örnsköldsvik. Service med skola, barnomsorg, bibliotek, simhall, is- och idrottshall, ridhus, restauranger, butiker, hälsocentral, närhet till odlingslotter (möjlighet att anordna sin egen lott) mm. Inom endast några 100 meter sträcker sig ett perfekt belyst motionsspår för skidåkning vintertid eller promenader övrig del av året. Havet finns några km bort vid Bockholmen med promenadslinga till Notholmen på Puttes väg. Låter det intressant? Först till kvarn!

Visar alla 14