Mäklare Olivia Isaksson

Olivia Isaksson

Om mig

Mitt namn är Olivia Isaksson och jag är en glad och social norrlänning som är född och uppvuxen i Umeå. Efter två år som registrerad fastighetsmäklare är jag mer driven än någonsin. Jag gillar en varierad livsstil, därför tycker jag att detta yrkesval passar mig perfekt. Då jag får äran att bemöta nya människor i olika miljöer varje dag och där ingen affär är den andre lik. Att få förtroendet att vägleda någon genom deras kanske största affär i livet ser jag som en stor ära!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Metargränd 7, Teg, Umeå kommun

Metargränd 7

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
3 595 000 kr
77,3 m²
3 rum
vån 2/5
5 666 kr/mån
46 507 kr/m²

Nu öppnas unika möjligheter för dig, att förvärva denna oerhört exklusiva lägenhet på populära Teg! Här presenteras en bostad utöver det vanliga, där varje detalj är noga utvald för att skapa en harmonisk och exklusiv atmosfär. Planlösningen är både rymlig och trivsam, med vardagsrum, matrum och kök i en öppen och social miljö. Vid byggnationen fanns valet att skapa ett tredje sovrum eller att behålla den luftiga känslan och istället inreda med ett imponerande matrum - precis som denna lägenhet erbjuder. Köket är en sann gourmetupplevelse med stilfulla detaljer, inklusive en imponerande granitbänkskiva och en fantastisk köksö för både praktisk matlagning och sociala sammankomster. Köket är smakfullt utrustat med eleganta grå köksluckor och exklusiva detaljer, såsom en praktisk vinkyl, vilket lyfter hela köksmiljön. Lägenheten badar i ett härligt ljus, särskilt i vardagsrummet med sina stora fönsterpartier och den välplacerade balkongdörren. Utanför väntar en stor och inbjudande balkong där du kan avnjuta flera måltider med gott sällskap i den härliga eftermiddags- och kvällssolen. För närvarande erbjuder lägenheten två stilfulla sovrum med generösa förvaringsmöjligheter. Badrummet är en ren lyx med modern inredning och smakfulla färgval som pryds av helkaklade väggar med klinkergolv och golvvärme, komplett med tvättmaskin och torktumlare. Placerad på Metargränd, bor du i ett exklusivt område med bekvämt promenadavstånd till centrum, universitet och sjukhus. Med närhet till all tänkbar närservice, inklusive goda bussförbindelser, Winpos arena för Björklövenfans samt Söderslätts handelsområde med IKEA och Avion shopping. Omgiven av natursköna promenadstråk vid Röbäcksslätten, Bölesholmarna och den förtrollande strandpromenaden vid älven. Detta fridfulla område på Teg är lika lockande för såväl barnfamilj som det yngre eller äldre paret. Här väntar ett hem med en oöverträffad belägenhet, nära allt det bästa Umeå har att erbjuda - Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Orrvägen 8, Teg, Umeå kommun

Orrvägen 8

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
1 450 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1/3
2 771 kr/mån
65 909 kr/m²

Söker du ett perfekt studentboende eller övernattningslägenhet? Då är denna bostad något för dig. Här erbjuds nu en inflyttningsklar lägenhet i fint skick med ett mycket centralt läge! Lägenheten är välplanerad och har allt som behövs för ett fullt fungerande boende. Njut av den öppna och sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum samt det fina ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här når du även den härliga balkongen i soligt läge! Vidare finns ett modernt kök, rymligt allrum och en sovalkov med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Placerat i ett livfullt område, endast en kort promenad från centrum, universitetet och sjukhuset, samt med bekväm tillgång till livsmedelsbutiker, restauranger och utmärkta bussförbindelser, erbjuder detta boende optimal bekvämlighet. Dess närhet till den vackra strandpromenaden längs älven förstärker dess attraktivitet ytterligare. Missa inte möjligheten att bo i denna trevliga etta med låg månadsavgift och tillgång till det bästa Umeå har att erbjuda! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 2