Mäklare Olivia Isaksson

Olivia Isaksson

Om mig

Mitt namn är Olivia Isaksson och jag är en glad och social norrlänning som är född och uppvuxen i Umeå. Efter snart fyra år som registrerad fastighetsmäklare är jag mer driven än någonsin. Jag gillar en varierad livsstil, därför tycker jag att detta yrkesval passar mig perfekt. Då jag får äran att bemöta nya människor i olika miljöer varje dag och där ingen affär är den andre lik. Att få förtroendet att vägleda någon genom deras kanske största affär i livet ser jag som en stor ära!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 110A, Öst på stan, Umeå kommun
  • Fre 2 aug kl 12:00

Storgatan 110A

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
1 395 000 kr
42 m²
1 rum
vån -1/3
3 583 kr/mån
33 214 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Här har du chansen att förvärva en rymlig och välplanerad etta på 42 kvadratmeter, belägen i det populära området Öst på stan. Denna bostad erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Placeringen är perfekt – Nya Coop ligger bara ett stenkast bort, likaså Östra Station som erbjuder smidiga tågmöjligheter och bussar som går var tionde minut just utanför huset. Du når enkelt universitetet, sjukhuset och Umeå city med en kort promenad, och dessutom ligger den populära strandpromenaden med sina underbara promenadstråk alldeles i närheten. Lägenheten har en ljus och trivsam planlösning med fönster i varje rum, vilket skapar en inbjudande atmosfär. Vita väggar och klinkergolv med golvvärme löper genom hela bostaden, vilket ger en modern och enhetlig känsla. Här finns allt du behöver för ett bekvämt boende med närhet till det bästa Umeå har att erbjuda! Detta är en lägenhet med generösa ytor och hög standard, i ett centralt och eftertraktat läge. Ta chansen att göra denna fantastiska etta till ditt nya hem! - Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Skärvstensgatan 34, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 34

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
1 395 000 kr
34 m²
1 rum
2 969 kr/mån
41 029 kr/m²

Upptäck denna nyproducerade och välplanerade etta med en rymlig balkong i söderläge – perfekt för studenter och alla som söker ett bekvämt boende! Lägenheten färdigställdes 2023 och imponerar med hög standard samt en genomtänkt planlösning som erbjuder högt i tak och fina materialval. Det stilrena köket är fullt utrustat med modern maskinpark och integreras smidigt med det rymliga allrummet som badar i fint ljus. Här finns även en mysig sovalkov med praktisk förvaring och ett lyxigt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare kompletterar boendet. Beläget i hjärtat av Mariehöjd, Umeås mest expansiva område, erbjuder denna adress allt du behöver inom närservice. I närområdet finns Mariehems centrum med mataffär, gym, frisör samt universitet och sjukhus inom bekvämt promenad- och cykelavstånd. Njut av närheten till natursköna Nydalasjön och utmärkta bussförbindelser till stadens centrum med sitt rika utbud av affärer och restauranger. Denna bostad är perfekt för dig som söker ett bekvämt boende med hög standard och möjlighet till snabb inflyttning! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hermelinvägen 206, Mariedal, Umeå kommun

Hermelinvägen 206

Lägenhet
Mariedal, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
2 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
4 239 kr/mån
27 785 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna trivsamma trerummare på Hermelinvägen 206! Belägen en våning upp i huset med egen entré i markplan, vilket ger denna bostad en mysig radhuskänsla. Lägenheten har en genomgående trevlig planlösning fördelat på 79 generösa kvadratmeter samt en solig balkong i västerläge. Här bor du i en stabil och välskött förening med låg belåningsgrad och en månadsavgift där allt ingår såsom värme, vatten, tv, internet och hushållsel. Föreningen erbjuder även många fina faciliteter som tvättstuga, bastu, övernattningsrum, lekrum och samlingslokal. Utvändigt erbjuder föreningen en härlig utomhusmiljö med flera trevliga innergårdar och lekplats för barnen. Mariedal är känt för sin trevliga atmosfär och närhet till natur och stadsliv. Området runt Hermelinvägen är lika charmigt som det är praktiskt, med närhet till all tänkbar närservice inklusive det populära handelsområdet Stora Birk. Här finns det även flera härliga friluftsområden som Gammliaskogen, Mariehemsängarna och Bräntberget som inbjuder till varierad motion året om. Här bor du med ett attraktivt läge endast en bit från kärnans puls och du kan nå city, universitet och NUS lika smidigt med cykel, buss eller bil. Med närhet till förskolor, skolor, butiker och kommunikation är detta ett perfekt läge för såväl barnfamilj som det yngre eller äldre paret. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Klappmark 6, Klappmark, Umeå kommun

Klappmark 6

Villa
Klappmark, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
1 595 000 kr
95 + 40 m²
3 rum
1 344 m² tomt

Välkommen till Klappmark 6 – platsen där du enkelt kan skapa ditt nya charmiga hem! Denna 1,5plansvilla erbjuder ett personligt boende med skogen som närmsta granne. Huset har en trivsam planlösning med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Den övre våningen är oinredd och har stor potential för extra sovrum, badrum och allrum – här kan du lätt sätta din egen prägel. En rymlig, grusad infart ger gott om plats för parkering, och den fina gräsmattan runt huset erbjuder utrymme för lek och avkoppling. Beläget i ett lugnt och naturskönt område, cirka 35 minuter från centrala Umeå, bor du i ett avskilt läge med bekvämt avstånd till service och kommunikationer. Här erbjuds en en fantastisk möjlighet att skapa ditt nya charmiga hem med egen karaktär. Varmt välkommen att boka visning!

  • Plus
Tjärngatan 17B, Vännäs, Vännäs kommun

Tjärngatan 17B

Lägenhet
Vännäs, Vännäs kommun
Mäklarringen Umeå
495 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 249 kr/mån
9 429 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga tvåa belägen i centrala Vännäs! Lägenheten ligger en trappa upp i huset och erbjuder en mycket trivsam och social planlösning i en insynsskyddad miljö. Här erbjuds ett stort och ljust vardagsrum med balkong i soligt läge, välutrustat kök med matplats, rymligt sovrum, fräscht badrum samt en generös hall med garderobsförvaring. Här bor du i ett mycket trevligt område i centrala i Vännäs med närhet till natur, närservice och goda kommunikationer med buss eller tåg som bland annat tar dig direkt till centrala Umeå, universitet samt Norrlands universitetssjukhus. Varmt välkommen att boka visning!

  • Balkong
Donners gränd 7A, Sandåkern, Umeå kommun

Donners gränd 7A

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
2 595 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
4 556 kr/mån
38 731 kr/m²

Välkommen till denna rymliga gaveltvåa på hela 67 imponerande kvadratmeter! Lägenheten ligger centralt beläget på populära Sandåkern med allt inom ett bekvämt räckhåll. Här bor du i ett högt och fridfullt läge med ett härligt ljusinsläpp från fönster i tre olika väderstreck. Lägenheten erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Här kan du även njuta av en stor inglasad balkong i söderläge med en härlig utsikt i en lugn och rogivande miljö. Lägenheten har genomgående moderna ytskikt som fint löper genom hela lägenheten, vilket ger en enhetlig och stilfull känsla. Området kring Sandåkern lockar med sina vackra omgivningar och närhet till stadens puls och nöjen. Med trevliga promenadstråk efter strandpromenaden samt bekväma bussförbindelser är detta ett område där du kan uppleva det bästa av både stadsliv och natur. Förutom detta finns det ett urval av matställen, kaféer, matbutiker och shoppingmöjligheter i närheten, med nöjeslivet i centrum endast en bit bort. Här bor du i en trygg och välskött förening med närhet till allt det bästa Umeå har att erbjuda! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Metargränd 7, Teg, Umeå kommun

Metargränd 7

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
3 595 000 kr
77,3 m²
3 rum
vån 2/5
6 587 kr/mån
46 507 kr/m²

Nu öppnas unika möjligheter för dig, att förvärva denna oerhört exklusiva lägenhet på populära Teg! Här presenteras en bostad utöver det vanliga, där varje detalj är noga utvald för att skapa en harmonisk och exklusiv atmosfär. Planlösningen är både rymlig och trivsam, med vardagsrum, matrum och kök i en öppen och social miljö. Vid byggnationen fanns valet att skapa ett tredje sovrum eller att behålla den luftiga känslan och istället inreda med ett imponerande matrum - precis som denna lägenhet erbjuder. Köket är en sann gourmetupplevelse med stilfulla detaljer, inklusive en imponerande granitbänkskiva och en fantastisk köksö för både praktisk matlagning och sociala sammankomster. Köket är smakfullt utrustat med eleganta grå köksluckor och exklusiva detaljer, såsom en praktisk vinkyl, vilket lyfter hela köksmiljön. Lägenheten badar i ett härligt ljus, särskilt i vardagsrummet med sina stora fönsterpartier och den välplacerade balkongdörren. Utanför väntar en stor och inbjudande balkong där du kan avnjuta flera måltider med gott sällskap i den härliga eftermiddags- och kvällssolen. För närvarande erbjuder lägenheten två stilfulla sovrum med generösa förvaringsmöjligheter. Badrummet är en ren lyx med modern inredning och smakfulla färgval som pryds av helkaklade väggar med klinkergolv och golvvärme, komplett med tvättmaskin och torktumlare. Placerad på Metargränd, bor du i ett exklusivt område med bekvämt promenadavstånd till centrum, universitet och sjukhus. Med närhet till all tänkbar närservice, inklusive goda bussförbindelser, Winpos arena för Björklövenfans samt Söderslätts handelsområde med IKEA och Avion shopping. Omgiven av natursköna promenadstråk vid Röbäcksslätten, Bölesholmarna och den förtrollande strandpromenaden vid älven. Detta fridfulla område på Teg är lika lockande för såväl barnfamilj som det yngre eller äldre paret. Här väntar ett hem med en oöverträffad belägenhet, nära allt det bästa Umeå har att erbjuda - Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Orrvägen 8, Teg, Umeå kommun

Orrvägen 8

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
1 450 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1/3
2 771 kr/mån
65 909 kr/m²

Söker du ett perfekt studentboende eller övernattningslägenhet? Då är denna bostad något för dig. Här erbjuds nu en inflyttningsklar lägenhet i fint skick med ett mycket centralt läge! Lägenheten är välplanerad och har allt som behövs för ett fullt fungerande boende. Njut av den öppna och sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum samt det fina ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här når du även den härliga balkongen i soligt läge! Vidare finns ett modernt kök, rymligt allrum och en sovalkov med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Placerat i ett livfullt område, endast en kort promenad från centrum, universitetet och sjukhuset, samt med bekväm tillgång till livsmedelsbutiker, restauranger och utmärkta bussförbindelser, erbjuder detta boende optimal bekvämlighet. Dess närhet till den vackra strandpromenaden längs älven förstärker dess attraktivitet ytterligare. Missa inte möjligheten att bo i denna trevliga etta med låg månadsavgift och tillgång till det bästa Umeå har att erbjuda! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 8