Mäklare Peter Lindeberg

Peter Lindeberg

Om mig

Mäklarassistent 1989 sedan registrerad fastighets mäklare 1993. För att bli en duktig och bra mäklare måste man både ha goda teoretiska och praktiska kunskaper inom många olika ämnesområden vilket jag genom min långa erfarenhet kan erbjuda. Vad säger några av säljarna? "Snabb och effektiv, bra o enkel dialog- rekommenderas." säljare på Järnvägsgatan "Som alltid Peter kan man lita på. Valt Peter i alla fastighetsaffärer jag gjort i Västerbotten. Super" säljare på Storklubben 21

Mäklarens försäljning på Hemnet
Granvägen 27, Hörnefors, Umeå kommun

Granvägen 27

Villa
Hörnefors, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
2 695 000 kr
117 + 34 m²
6 rum
961 m² tomt

Vissa väggar har tagits bort för att skapa en öppnare planlösning, vilket ger mer rymd, och ljust intryck i hela huset. Köket har fått en total makeover. Det har moderna vitvaror, snygga bänkskivor och skåp i en elegant och funktionell design. Badrummen har också renoverats med nya kakel, sanitetsporslin, dusch, och moderna armaturer. Gamla golv har ersatts med nya trägolv. Sammanfattningsvis en trevlig renoverad villa på hörntomt med baksidan mot syd/väst, här finns även växthus och odlingslådor. Inglasat uterum samt nyrenoverad altan.

Lövöudden 548, Holmsund, Umeå kommun

Lövöudden 548

Villa
Holmsund, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
3 795 000 kr
150 + 35 m²
5 rum
1 451 m² tomt

Denna välskötta enplansvilla är perfekt belägen på en lugn och fridfull gata, endast 200 meter från havet. Med sin moderna design och harmoniska integration med omgivande natur utgör denna bostad en idyllisk plats för en barnfamilj eller för avkoppling och njutning. Villans yttre har en smakfullt design med flera uteplatser i olika vädersträck, detta ger en naturlig och inbjudande känsla, dessutom en väl underhållen trädgård som omger huset, fylld med grönska och kanske till och med några träd som ger skugga under de varma sommardagarna. Rymligt vardagsrum där den öppna planlösningen kopplar samman vardagsrummet med matplatsen och det fullt utrustade köket. En öppen spis i vardagsrummet bidra till en mysig atmosfär under kvällar eller kyligare säsonger. Bryggplats finns. Läget är avskilt men det finns ändå närhet till grannar! Perfekt pendlingsavstånd 20 min till Umeå centrum.

Odlarvägen 4A, Teg, Umeå kommun
  • Borttagen före visning

Odlarvägen 4A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
2 995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 5/6
3 845 kr/mån
44 044 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Starvägen 10, Nordmaling, Nordmalings kommun
Starvägen 10, Nordmaling, Nordmalings kommun, bild 2
Starvägen 10, Nordmaling, Nordmalings kommun, bild 3

Starvägen 10

Villa
Nordmaling, Nordmalings kommun
Mäklarringen Umeå
1 395 000 kr
160 + 40 m²
6 rum
1 127 m² tomt

Trevlig 1 1/2 plans villa med vidbyggt garage och förråd, 6 Rok 4-5 sovrum. Stort kök öppet mot vardagsrummet. hörntomten erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Här kan du odla dina egna grönsaker, skapa blomstrande rabatter mm, Överbyggd uteplats på baksidan samt altan vid entrén

  • Premium
Näckens väg 5, null, Umeå kommun

Näckens väg 5

Tomt
Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
2 500 000 kr
4 074 m² tomt

Denna rymliga tomt är perfekt lämpad för olika byggnation det finns i dag två olika bygglov, ett med Industrihus med fack Lager / Förrådshus (Shure gard) typ. Samt ett med Kärcher tvätt anläggning och Garagelänga med 8-10 "bilgarage" ett garage. Den erbjuder gott om utrymme och möjligheter för att skapa en funktionell och anpassningsbar byggnad som kan möta olika behov. Tomten är generös i storlek och har tillräckligt med plats för att rymma en betydande struktur. Det finns gott om öppen yta runt omkring som kan användas för parkering eller eventuella utomhusaktiviteter. Möjligheterna till anpassning är nästan oändliga, och du kan skapa den perfekta byggnaden som passar dina behov och önskemål. Tomtens geografiska läge är också en viktig faktor att beakta. Området är lättillgängligt och har bra anslutningar till huvudvägar vilket gör det bekvämt för både personal och kunder att nå din verksamhet eller använda garaget eller förrådet. Tomten har ett bra skylt läge på Tomtebo vid restauran Ruccola

Järnäsklubb, Järnäsklubb, Nordmalings kommun

Järnäsklubb

Tomt
Järnäsklubb, Nordmalings kommun
Mäklarringen Umeå
795 000 kr
1 194 m² tomt

Tomt på klipphälla i första led i en mycket naturskön miljö, Marint natura 2000, dvs får inte röras. Utanför Järnäsklubb finns fem vackra öar som erbjuder klippbad, sandstrand och mysiga grillkvällar allt inom en kort båttur från land. Hela Järnnäshalvön är av riksintresse för naturvården. Max byggyta på bostad är. 240 kvm samt 4,5 i höjd. El anslutning finns vid tomtgräns. Vatten borrar man eget eller gemensamt.

Dikanäsvägen 30, Dikanäs, Vilhelmina kommun

Dikanäsvägen 30

Övrigt
Dikanäs, Vilhelmina kommun
Mäklarringen Umeå
2 500 000 kr
1,8 ha tomt

Industriområde på 17,000kvm bebyggt med lastbilsgarage (genomkörning) Kontor, garagelänga med 8 portar, tvätthall, verkstad två portar, kontor, kallförråd mm Finns även en godkänd tankstation(övertas i separat förhandling) Totalt 5 byggnader allt i gott skick med tanke på ålder Totalt ca 1,400kvm byggnader(Uppskattad yta) Uppvärmning med olja ca 7 kubik för Stora röda garaget och lika för tegelbyggnaden med 3 garage och kontor.

Kabelvägen 20F, Västerslätt, Umeå kommun

Kabelvägen 20F

Övrigt
Västerslätt, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
2 395 000 kr
118 m² tomt

Påkostat industrihus med centralt läge nära E12. Byggsätt: ca 9 meter nockhöjd fördelat på verkstadsdel med takhöjd på 5 m och försedd med en elektrisk högport 4,5 m x 4,0 m bred samt en intilliggande gångdörr. Övervåning med 3 ,2 m takhöjd utrustad med dusch, wc samt ett pentry. Övervåningen har en separat ingång / utgång till en gemensam korridor, trapphus och HISS som nyttjas med övriga fastigheter i byggnaden. Byggsätt: Isolerad platta på mark stål stomme. Betongbjälklag, Fasad med 170 mm isolerade sandwichelement med plåt på båda sidor. Tak med takduk PVC 1,2mm och 285 mm isolering av stenull, plastfolie samt galvad trapetsplåt.

Goreksvägen 1, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun

Goreksvägen 1

Tomt
Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
Mäklarringen Umeå
595 000 kr
1 014 m² tomt

Byggnadsarea regleras till 15 % per fastighet men där största BYA per fastighet är som mest 250 m2. vatten och avlopp samt bredband vid tomtgräns.

Visar alla 9