Mäklare Ulrica Johansson

Ulrica Johansson

Om mig

Arbetat som fastighetsmäklare i Umeå med omnejd i över 26 år. Har stor lokalkännedom och mångårig erfarenhet av fastighetsaffärer. Är flexibel, sakkunnig, noggrann och energisk med stort engagemang. Är målmedveten och har alltid kunden i fokus. Säljare och köpare skall känna sig trygg och bekväm i mötet med mig. Tycker att jobbet är roligt och stimulerande och ser möjligheter i allt. Den ena dagen är inte den andra lik. Tveka inte att kontakta mig om ni behöver hjälp eller har några frågor.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gunnismark 63, Gunnismark, Umeå kommun
  • Idag kl 16:00
Gunnismark 63, Gunnismark, Umeå kommun, bild 2
Gunnismark 63, Gunnismark, Umeå kommun, bild 3

Gunnismark 63

Villa
Gunnismark, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
3 445 000 kr
91 m²
5 rum
3 476 m² tomt

Enplansvilla med naturskönt läge med Sävarån som granne, ca 2, 7 mil från Umeå. Varmgarage samt vinterbonad gäststuga och förråd. Ett hus som har läget som en sommarstuga med vacker natur där man hör och ser Sävaråns brusande. Ny panna från 2017, Helrenoverat kök från 2010. Hela huset har genomgående ljus och modern färgsättning. Inglasat vinterbonat uterum med golvvärme och isolerglasfönster.

  • Premium
Rosettvägen 67, Röbäck, Umeå kommun

Rosettvägen 67

Lägenhet
Röbäck, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
2 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/2
6 009 kr/mån
29 267 kr/m²

Bostadsrättsparhus. En 3:a på markplan som är med inredd vind. Två altaner mot skog och natur. Helrenoverat med ljust smakfullt kök och renoverat badrum med kakel, klinkers och golvvärme.

  • Uteplats
Hermelinvägen 214, Mariedal, Umeå kommun

Hermelinvägen 214

Lägenhet
Mariedal, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
2 145 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
4 239 kr/mån
27 152 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 3-rumslägenhet som erbjuder en möjlighet att bo i ett lugnt och trivsamt område. Lägenheten har en egen ingång vilket ger dig en känsla av att bo i ett radhus. Lägenheten har stamrenoverat badrum och nya fönster och är genomgående i mycket gott skick. Balkong i fritt sydvästläge. Solid aktiv bostadsrättsförening.

  • Balkong
Yttersjö 516B, Yttersjö, Umeå kommun
Yttersjö 516B, Yttersjö, Umeå kommun, bild 2
Yttersjö 516B, Yttersjö, Umeå kommun, bild 3

Yttersjö 516B

Radhus
Yttersjö, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
4 395 000 kr
183 + 20 m²
8 rum
632 m² tomt

Varmt välkommen till ett nybyggt rymligt parhus med panoramavy över Bjännsjön. Här har man utsikt över sjön från flera rum. Öppen modern planlösning samt sex sovrum och många ytor för social samvaro där man kan umgås. Sol hela dagen på tomten. Ett hus som bör upplevas. Bara att flytta in.

  • Premium
Haddingen 483, Haddingen, Umeå kommun

Haddingen 483

Tomt
Haddingen, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
595 000 kr
1 868 m² tomt

Nu har ni tillfälle att köpa en tomt med vacker naturskönt läge. Flera permanentboende i området. Här kan ni bygga erat nya hus.

Stöcke, Stöcke, Umeå kommun

Stöcke

Tomt
Stöcke, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
995 000 kr
2 436 m² tomt

Internet: Inkoppling av internet till en kostnad om 34 000 kr + grävning. Stöcke It. Bygglov: Se områdesbestämmelser i pdf fil på hemsidan. El: Anslutningsavgift till el via Umeå Energi. Kostnad 35 500 kr exkl moms då de ligger 200 m till närmsta tekniska möjliga inkopplingspunkt. Dessa avgifter kan komma att förändras. VAKIN : Fastigheten ingår i verksamhetsområde för vatten och spillvatten. Det är svårt att svara på hur mycket anläggningskostnaden blir, då den beräknas på VA-taxan som gäller det år man gräver in servisen. Det finns mer information på VAKINS hemsida om anslutning till kommunalt vatten och spillvatten, Anslut villa-Vakin. Här står mer om bla handläggningstider. Då det kan ta längre tid ibland behöver man söka servitut/ledningsrätt innan VAKIN kan gräva in serviser. Du kan själv beräkna enligt årets VA-taxa. Beräkna anslutningskostnad- Vakin. (ca kostnad 354 000kr)

  • Plus
Stöcke, Stöcke, Umeå kommun

Stöcke

Tomt
Stöcke, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
895 000 kr
1 559 m² tomt

Internet: Inkoppling av internet till en kostnad om 34 000 kr + grävning. Stöcke It. Bygglov: Se områdesbestämmelser i pdf fil på hemsidan. El: Anslutningsavgift till el via Umeå Energi. Kostnad 35 500 kr exkl. moms då det ligger inom 200 m till närmast tekniska möjliga inkopplingspunkt. Dessa avgifter kan komma att förändras. VAKIN : Fastigheten ingår i verksamhetsområde för vatten och spillvatten. Det är svårt att svara på hur mycket anläggningskostnaden blir, då den beräknas på VA-taxan som gäller det år man gräver in servisen. Det finns mer information på VAKINS hemsida om anslutning till kommunalt vatten och spillvatten, Anslut villa-Vakin. Här står mer om bl a handläggningstider. Då det kan ta längre tid ibland behöver man söka servitut/ledningsrätt innan VAKIN kan gräva in serviser. Du kan själv beräkna enligt årets VA-taxa. Beräkna anslutningskostnad- Vakin. (ca kostnad 295 000 kr)

  • Plus
Orrstigen 58, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun

Orrstigen 58

Tomt
Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
Mäklarringen Umeå
650 000 kr
1 354 m² tomt

Bygg ditt drömboende i fjällnära läge som passar lika bra för permanentboende som för fritidsboende. Utsikt från tomten bjuder på vackra fjällmassiv runtom med endast några hundra meter till slalombacke eller områdets populära elljusspår. Tänk dig härliga dagar på fjället eller fiske och bad som garanterat blir familjens favoritplats. Björnfällans område är i direkt närhet till skidåkning, skoterled, vandring samt några km till Borkasjön för bad och fiske. Ca 20 minuter med bil till byn Dikanäs med barnomsorg, skola, Coop, bensinstation och flera restauranger. Kittelfjäll är just nu inne i en stor utvecklingsfas där det händer mycket och planeras hela tiden. Detaljplanen medger en byggrätt om ca 200 m2. Detaljplanen ligger i sin helhet under dokument i annonsen.

Visar alla 8