Mäklarringen Uppsala

Mäklarringen Uppsala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Salagatan 40B, Fålhagen, Uppsala kommun
 • Sön 1 okt kl 12:45

Salagatan 40B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
2 295 000 kr
48,8 m²
2 rum
vån 1/3
2 959 kr/mån
47 029 kr/m²

// Ring för förhandsvisning! // Pendlarläge // Genomgångslägenhet // Fin 30-talslägenhet med lugnt eftertraktat läge, promenadavstånd till city. Fastigheten uppfördes1934-35 av byggmästaren Karl Johansson, "tysta Kalle" kallad, efter ritning av Gunnar Leche. Belägen på 1/2 trappa lätttillgängligt till den fina trädgården. Entré till rymlig hall, fräscht helkaklat duschrum. Bra sovrum med stor garderob. Modernt kök med bra matplats. Ljust vardagsrum. Genomgångslägenhet som ger ett fint ljusinsläpp från två håll. Genomgående trägolv, ca 2.75 i takhöjd. Fin trädgård med utemöbler och grill. Gångavstånd till Resecentrum med tåg och buss, city med bl a Årummet, affärscentrum Kvarnen med gott om butiker, mkt bra Sushi runt hörnet, fina grönområden.

 • Plus
Gläntvägen 21B, Bergsbrunna, Uppsala kommun
 • Sön 1 okt kl 11:00

Gläntvägen 21B

Villa
Bergsbrunna, Uppsala kommun
6 975 000 kr
162 + 25 m²
6 rum
1 188 m² tomt

Trevlig 1-plansvilla, LB-Hus, byggd 2017 med lugnt läge på återvändsgata i populära Bergsbrunna ca 7 km fr Uppsala centrum. Ca 162 kvm boa, 6 rum och kök varav 4 sovrum, allrum, stort vardagsrum med ryggåstak, braskamin och utgång till stort glasat uterum, trädäck med infälld ledbelysning. Två badrum, tvättstuga med groventré. Fristående carport med isolerat förråd. Stensatt med marktegel på framsida och långsidor. Fastigheten är kontrollbesiktigad, se pdf på vår hemsida. Här bor ni med bekvämt avstånd till Uppsala, det går snabbt att ta sig ut på E4 till Stockholm. Cykelbana hela vägen till Uppsala. Närhet till buss, skolor, ICA butik med post, pizzeria mm. Fina strövområden och natur runt hörnet.

 • Plus
Åkervägen 9, Sunnersta, Uppsala kommun
 • Sön 1 okt kl 14:00

Åkervägen 9

Villa
Sunnersta, Uppsala kommun
4 900 000 kr
165 + 20 m²
6 rum
749,7 m² tomt

Välkommen till drömhemmet på Åkervägen 9, där både harmoni och bekvämlighet möts i en underbar enplansvilla. Denna fastighet är mer än bara ett hus, det är en livsstil och en plats där familjer kan skapa varaktiga minnen och njuta av det bästa som Sunnersta har att erbjuda. När du stiger in i detta hem möts du av en känsla av öppenhet och ljus. Här finns det inga gränser mellan inne och ute, med generösa fönsterpartier som leder ut till en rymlig altan i soligt västerläge. Detta är den perfekta platsen för att njuta av kvällssolen medan barnen leker i den charmiga lekstugan eller plockar äpplen från det frodiga äppelträdet. Denna sexrumsvilla inkluderar fem sovrum, vilket ger dig möjlighet att skapa ett kontor, gym eller gästrum efter eget önskemål. Alla rum är smakfullt inredda med ekparkettgolv och har utformats med maximal funktionalitet i åtanke. Köket är stilrent och rymligt, perfekt för att göra matlagningen till en glädje. Bostaden erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med två stora klädkammare och ett stort varmgarage som har plats både för bilen och en arbetsbänk. Den praktiska groventrén med tvättmaskin och torkskåp gör vardagen smidigare. Uppvärmningen av huset är energieffektiv med vattenburen värme kopplad till fjärrvärmenätet. Dessutom finns en luftvärmepump centralt placerad i huset som kan användas för att kyla huset under varma sommardagar eller för extra värme på vintern. Fiberanslutning finns indraget i huset för snabb och pålitlig internetanslutning. Garage med plats för en bil och en generös uppfart med utrymme för ytterligare tre bilar säkerställer att alla i familjen har enkel tillgång till sina fordon. Dessutom finns fri parkering på gatorna i detta lugna och trevliga område. Denna villa ligger på en hörntomt i det populära området Sunnersta, med närhet till Sunnerstaåsen och Mälaren, vilket ger obegränsade möjligheter till utomhusaktiviteter året runt. Här finns även på gångavstånd förskolor, skolor, lekplatser, restauranger och affärer, vilket gör detta hem till en idealisk plats för alla i familjen. Denna villa är inte bara ett hem, det är en livsstil. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hus. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Vädursgatan 14, Östervåla, Heby kommun
 • Sön 1 okt
Vädursgatan 14, Östervåla, Heby kommun, bild 2
Vädursgatan 14, Östervåla, Heby kommun, bild 3

Vädursgatan 14

Villa
Östervåla, Heby kommun
2 190 000 kr
103 + 47 m²
4 rum
954 m² tomt

Smakfullt och idérikt renoverat med vackra material och god standard. Huset är utrustat med väldigt bekväma smarthem lösningar som gör vardagen lite enklare. Här möts du av en välkomnande hall, 3st sovrum, stort badrum med både dusch och bubbelbadkar. I köket finner du en snygg design med nya vitvaror. Rymligt vardagsrum med vattenmantlad braskamin. Inglasad altan med utgång till uteplatsen med ett fantastiskt solläge hela dagen. Stor härlig villatomt med plana gräsytor för spel och lek. Fristående garage om ca 36 kvm. Beläget med närhet till allt man behöver, som matbutik, vårdcentral eller busstation. Ett tacksamt läge för en barnfamilj som vill ge barnen en trygg uppväxtmiljö med gångavstånd till skola och förskola. I Östervåla finns även idrottsområde med ishall, sporthall, padelbana, gym och motionsspår.

 • Premium
Valthornsvägen 56B, Gottsunda, Uppsala kommun
 • Budgivning pågår

Valthornsvägen 56B

Lägenhet
Gottsunda, Uppsala kommun
1 100 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
4 045 kr/mån
16 176 kr/m²

// Markplan // Stor uteplats i sydväst // Välplanerad 2:a om ca 68 kvm belägen på entréplan. Läget i området ger ett trivsamt boende med stor och solig uteplats i sydväst mot allmänning samt en mindre uteplats på framsidan i sydöst. Entré till hall med plats för klädförvaring, stort badrum, kök med bra matplats, förråd/klädkammare, bra sovrum, vardagsrum med utgång till stor solig uteplats. Visst renoveringsbehov finns. Möjlighet till snabbt tillträde! Bra HSB-förening med fin gårdsmiljö och många gemensamma utrymmen som t.ex. tvättstugor, samlingslokal, grillplatser, boulebana och gym. 2010 installerades bergvärme som uppgraderades 2020, alla fönster/balkongdörrar byttes ut och fasaderna tilläggsisolerades. I månadsavgiften ingår bl.a. värme, vatten, kabel-TV och bredband. Medlemmarna är dessutom garanterad någon typ av parkeringsplats. Natursköna omgivningar med närhet till SLU, busshållplats och mycket välsorterade Gottsunda Centrum med bl.a. ICA, Willys, Systembolag, vårdcentral, restauranger, m.m. Bekvämt cykelavstånd till BMC, Akademiska Sjukhuset, centrum och badplatser och båtklubbar vid Ekoln / Mälaren.

 • Plus
 • Uteplats
Gunstagatan 20, Fålhagen, Uppsala kommun
Gunstagatan 20, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Gunstagatan 20, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Gunstagatan 20

Villa
Fålhagen, Uppsala kommun
5 600 000 kr
65 + 60 m²
3 rum
567,8 m² tomt

Läge läge läge, som man brukar säga. 30-talsvilla som ligger mitt inne i kvarteret, skyddat från biltrafik, med många originaldetaljer bevarade och omgivet av grönskande syrener, träd och buskar, mitt i fågelkvittret. Ett tacksamt läge för en barnfamilj som vill ge barnen en trygg uppväxtmiljö med gångavstånd till skola och dagis. Huset har haft samma ägare sedan det byggdes och arkitektens ursprungliga och genomtänkta planering är därför intakt. Nu är tiden kommen för nästa familj att ge huset kärlek i form av renovering och om så önskas även bygga om. Tänkbara förändringar kan vara att bygga ut (vilket grannar redan gjort på sina identiska hus).

 • Premium
Valthornsvägen 22, Gottsunda, Uppsala kommun

Valthornsvägen 22

Lägenhet
Gottsunda, Uppsala kommun
1 250 000 kr
64 m²
2 rum
vån 4/6
4 102 kr/mån
19 531 kr/m²

// Acceptpris! // Gavellägenhet // Högt läge i sydväst // Mycket trivsam och fräsch gaveltvåa i ett högt och fritt läge på våning 4/6 med hiss från markplan. Vardagsrum med fönster i två väderstreck och en stor härlig balkong i helt insynsskyddat sydvästläge med fri vy över gården. Bra kök med stor matplats vid fönster, stort badrum med fönster, välkomnande och rymlig hall, sovrum med klädkammare. Bra HSB-förening med fin gårdsmiljö och många gemensamma utrymmen som t.ex. tvättstugor, samlingslokal, grillplatser, boulebana och gym. 2010 installerades bergvärme som uppgraderades 2020, alla fönster/balkongdörrar byttes/ ut och fasaderna tilläggsisolerades. I månadsavgiften ingår bl.a. värme, vatten, kabel-TV och bredband. Medlemmarna är dessutom garanterad någon typ av parkeringsplats. Natursköna omgivningar med närhet till SLU, busshållplats och mycket välsorterade Gottsunda Centrum med bl.a. ICA, Willys, Systembolag, vårdcentral, restauranger, m.m. Bekvämt cykelavstånd till SLU, BMC, Akademiska Sjukhuset, centrum och badplatser och båtklubbar vid Ekoln / Mälaren.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Filke 134, Ramstalund, Uppsala kommun

Filke 134

Villa
Ramstalund, Uppsala kommun
3 250 000 kr
182 + 59 m²
7 rum
2 611 m² tomt

Acceptpris! Stor välhållen villa med lugnt naturskönt läge endast ca 4 km från Ramstalund! Totalyta ca 241 kvm (taxerad boa 182 kvm, bia 59 kvm), 7 rum och kök varav 5 sovrum, byggd 1977 i 1-plan sutteräng, ca15 km fr Uppsala centrum. Stort fristående dubbelgarage och förrådsbyggnad. Trädgårdstomt med skyddat och soligt sydvästläge, stor grusplan med plats för parkering. Trädgårdstomt med fria gräsytor, fruktträd, bär, växthus, gränsande mot skog, hage och ängsmark. Fastigheten är kontrollbesiktigad se bilagd pdf.

 • Plus
Munkgatan 5B, Centrum, Uppsala kommun
 • Idag kl 17:00
Munkgatan 5B, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Munkgatan 5B, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Munkgatan 5B

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
2 650 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/3
2 233 kr/mån
60 227 kr/m²

På Munkgatan 5B bor man i ett fantastiskt läge med bekvämt promenadavstånd till Resecentrum, stadsparken, uteliv, flera nationer, restauranger, Akademiska sjukhuset och mycket mer. För studenten så ligger flera av universitetets institutioner på bekvämt avstånd. Detta i kombination med att man bor lugnt och insynsskyddat på föreningens innergård och har en häftig utsikt mot Domkyrkan. Runt knuten finns populära konditori Fågelsången. Gavelläget med fönster i två väderstreck och den kvadratsmarta planlösningen gör att lägenheten känns rymlig och mycket trivsam. Öppen planlösning mellan det fina köket och luftiga vardagsrummet skapar utmärkta sällskapsytor. Mysigt sovrum med stor skjutdörrsgarderob, stamrenoverat badrum och en härlig balkong med eftermiddags- och kvällssol. Kabel-TV (ComHem), abonnemang för IP-telefoni och bredband (100/10 Mbit/s) ingår i månadsavgiften. Lummig innergård, samlingslokal, tvättstuga, cykelförråd och övernattningsrum finns tillgängliga för medlemmarna. Kontakta mäklaren Johan Sörman för visning 070-3198090

 • Premium
 • Balkong
Cellovägen 124 F, Gottsunda, Uppsala kommun

Cellovägen 124 F

Lägenhet
Gottsunda, Uppsala kommun
1 895 000 kr
105 m²
4 rum
vån 3/4
6 138 kr/mån
18 048 kr/m²

Välplanerad & trevlig gavelfyra med fönster i tre väderstreck. Egen entré från loftgång, stort vardagsrum, kök med matplats, tre bra sovrum, två helkaklade badrum & balkong i skyddat läge. Bra Brf i lugnt och barnvänligt område med närhet nyrenoverade Gottsunda C, skolor, naturen och busshållplats. Hiss från markplan!

 • Balkong
 • Hiss
Källingby 2, Knutby, Uppsala kommun

Källingby 2

Tomt
Knutby, Uppsala kommun
495 000 kr
2 187 m² tomt

Natur-/skogstomt om ca 2187 kvm, ca 4 km från Knutby, ca 700 m till buss vid väg 282, se röd snitsel runt tall vid sydöstra hörnet. Tomten är ej bunden till någon husfabrikant så köpare väljer själv vad och med vem de vill bygga. Bilagd offert på nybyggnad är ett erbjudande från Vallsjöhus, de kan även leverera andra typer än det föreslagna.

 • Plus
Fjuckby, Storvreta/Ärentuna, Uppsala kommun

Fjuckby

Gård/Skog
Storvreta/Ärentuna, Uppsala kommun
3 000 000 kr
11,5 ha tomt

Härligt läge med naturen runt knuten, med alla bekvämligheter inom räckhåll, 6 minuter med bil till Storvreta centrum, där finns skolor, affärer, vårdcentral, tandläkare, apotek, bibliotek, restauranger, mm. Snabbtåg till Uppsala/Stockholm, samt goda bussförbindelser. 15 minuter med bil till Uppsala. Fastigheten består av två skiften. Stora skiftet ca 10 hektar och lilla skiftet ca 1,5 hektar.

Orrbol 48, Rasbokil, Uppsala kommun

Orrbol 48

Villa
Rasbokil, Uppsala kommun
3 999 072 kr
90 + 67,5 m²
3 rum
1 964 m² tomt

Lantlig tomt med bra lugnt och trevligt läge i Orrbol Rasbokil. Lantlig tomt med bra och trevligt läge i vackra naturomgivningar. Här kan ni förverkliga era husdrömmar. Optima Flex är ett välplanerat enplanshus på 90 kvadrat. Här hittar du en sovrum, stora sociala ytor och hemmakontor/gästrum? Går att göra ändringar på planlösning om så önskas och kostnader för detta offereras. Det går även att välja andra hus från Vallsjöhus om du önskar fler rum m.m., för mer info www.vallsjohus.se. Kontakta mäklaren om ni vill boka tid för att se ett visningshus.

 • Nyproduktion
Sämjesta 6A, Lindbacken- Sämjesta, Uppsala kommun

Sämjesta 6A

Villa
Lindbacken- Sämjesta, Uppsala kommun
4 975 000 kr
138 + 9 m²
5 rum
1 302 m² tomt

Lantlig tomt med bra och trevligt läge i vackra naturomgivningar. Här kan ni förverkliga era husdrömmar. Planerad nyproduktion från Vallsjöhus på en tomt med ett fint och härligt läge samt med bra kommunikationer till Uppsala. Ett välplanerat hus på 138 kvm innehållande fyra sovrum. Huset har en central öppen dagdel som skiljer sovrumsavdelningarna åt. Nybyggda hus betalar ingen fastighetsskatt i 15 år från året då huset är färdigställt. Vilket ger en besparing om ca 8 500 kr/år. Går att göra ändringar på planlösning om så önskas och kostnader för detta offereras. Det går även att välja andra hus från Vallsjöhus om du önskar fler rum m.m., för mer info www.vallsjohus.se. Kontakta mäklaren om ni vill boka tid för att se ett visningshus.

 • Nyproduktion
Katrineberg 54, Börje, Uppsala kommun
Katrineberg 54, Börje, Uppsala kommun, bild 2
Katrineberg 54, Börje, Uppsala kommun, bild 3

Katrineberg 54

Tomt
Börje, Uppsala kommun
895 000 kr
2 387 m² tomt

I vackra naturomgivningar ca 20 minuter från Uppsala ligger denna byggklara tomt. 15 kilometer till Uppsala. Här kan du förverkliga dina husdrömmar. Närheten till naturen samtidigt som man smidigt tar sig till centrala Uppsala. Avlopp via gemensamt avlopp(minireningsverk). El vid tomtgräns. Fiber finns i området (ip-only). Kontakta ansvarig mäklare för visning eller mer information.

 • Premium

Visar alla 15