Mäklare Johan Sörman

Johan Sörman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Spårgatan 2, Östervåla, Heby kommun

Spårgatan 2

Villa
Östervåla, Heby kommun
1 490 000 kr
94 + 71 m²
3 rum
2 103 m² tomt

Charmigt hus med stor tomt. Villans 94 kvm är fördelad på 4 rum och kök, varav 2-3 sovrum. Från vardagsrummet når du den rymliga och inglasade altanen mot skogsområde. Dessutom finns en källardel om ca 71 kvm som erbjuder bra förvaringsutrymmen och tvättstuga. Eventuellt avstyckningsbar tomt. Beläget med närhet till allt man behöver, som matbutik, vårdcentral eller busstation. Ett tacksamt läge för en barnfamilj som vill ge barnen en trygg uppväxtmiljö med gångavstånd till skola och förskola. I Östervåla finns även idrottsområde med ishall, sporthall, padelbana, gym och motionsspår. Visst renoveringsbehov. Varmt välkomna att hör av er för mer information eller för att boka in er på visning!

Luthagsesplanaden 5A, Luthagen, Uppsala kommun

Luthagsesplanaden 5A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
4 800 000 kr
108 m²
5 rum
vån 1/5
6 424 kr/mån
44 444 kr/m²

Läcker hörnlägenhet med ett riktigt kanonläge i Främre Luthagen! Välskött och stabil förening. Hushållsel ingår i avgiften.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Julmyra 321, Heby-Julmyra, Heby kommun
Julmyra 321, Heby-Julmyra, Heby kommun, bild 2
Julmyra 321, Heby-Julmyra, Heby kommun, bild 3

Julmyra 321

Villa
Heby-Julmyra, Heby kommun
3 295 000 kr
85 m²
3 rum
3,4 ha tomt

Högt belägen fastighet med närhet till Julmyra Horse Centers fina träningsanläggning. Här finns ridhus, belyst ridbana, fina ridvägar, 800 meters stigande rakbana, 500 meters djupsandsbana och både 800 och 1000 meters rundbana. Ett stenkast från fastigheten ligger ett nybyggt stall med alla bekvämligheter, där det finns möjlighet att hyra in sig tills det egna stallet står färdigt om man vill bygga sitt eget stall på fastigheten. Tomten ligger ca. 1 mil från Morgongåva samhälle där skola åk F-6 finns, liksom Ica, restauranger och tågstation med Upptåget som tar dig till Uppsala-Sala. Det är ca 1,5 mil till Heby och ca. 4,5 mil till Uppsala. Siggefora camping ligger ca 5 km från fastigheten med trevlig badstrand och kiosk under sommarsäsongen.

  • Premium
Gunstagatan 20, Fålhagen, Uppsala kommun
Gunstagatan 20, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Gunstagatan 20, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Gunstagatan 20

Villa
Fålhagen, Uppsala kommun
5 600 000 kr
65 + 60 m²
3 rum
567,8 m² tomt

Läge läge läge, som man brukar säga. 30-talsvilla som ligger mitt inne i kvarteret, skyddat från biltrafik, med många originaldetaljer bevarade och omgivet av grönskande syrener, träd och buskar, mitt i fågelkvittret. Ett tacksamt läge för en barnfamilj som vill ge barnen en trygg uppväxtmiljö med gångavstånd till skola och förskola. Huset har haft samma ägare sedan det byggdes och arkitektens ursprungliga och genomtänkta planering är därför intakt. Nu är tiden kommen för nästa familj att ge huset kärlek i form av renovering och om så önskas även bygga om. Tänkbara förändringar kan vara att bygga ut (vilket grannar redan gjort på sina identiska hus).

  • Premium
Fjuckby, Storvreta/Ärentuna, Uppsala kommun

Fjuckby

Gård/Skog
Storvreta/Ärentuna, Uppsala kommun
3 000 000 kr
11,5 ha tomt

Härligt läge med naturen runt knuten, med alla bekvämligheter inom räckhåll, 6 minuter med bil till Storvreta centrum, där finns skolor, affärer, vårdcentral, tandläkare, apotek, bibliotek, restauranger, mm. Snabbtåg till Uppsala/Stockholm, samt goda bussförbindelser. 15 minuter med bil till Uppsala. Fastigheten består av två skiften. Stora skiftet ca 10 hektar och lilla skiftet ca 1,5 hektar.

Orrbol 48, Rasbokil, Uppsala kommun

Orrbol 48

Villa
Rasbokil, Uppsala kommun
3 999 072 kr
90 + 67,5 m²
3 rum
1 964 m² tomt

Lantlig tomt med bra lugnt och trevligt läge i Orrbol Rasbokil. Lantlig tomt med bra och trevligt läge i vackra naturomgivningar. Här kan ni förverkliga era husdrömmar. Optima Flex är ett välplanerat enplanshus på 90 kvadrat. Här hittar du en sovrum, stora sociala ytor och hemmakontor/gästrum? Går att göra ändringar på planlösning om så önskas och kostnader för detta offereras. Det går även att välja andra hus från Vallsjöhus om du önskar fler rum m.m., för mer info www.vallsjohus.se. Kontakta mäklaren om ni vill boka tid för att se ett visningshus.

  • Nyproduktion
Sämjesta 6A, Lindbacken- Sämjesta, Uppsala kommun

Sämjesta 6A

Villa
Lindbacken- Sämjesta, Uppsala kommun
4 975 000 kr
138 + 9 m²
5 rum
1 302 m² tomt

Lantlig tomt med bra och trevligt läge i vackra naturomgivningar. Här kan ni förverkliga era husdrömmar. Planerad nyproduktion från Vallsjöhus på en tomt med ett fint och härligt läge samt med bra kommunikationer till Uppsala. Ett välplanerat hus på 138 kvm innehållande fyra sovrum. Huset har en central öppen dagdel som skiljer sovrumsavdelningarna åt. Nybyggda hus betalar ingen fastighetsskatt i 15 år från året då huset är färdigställt. Vilket ger en besparing om ca 8 500 kr/år. Går att göra ändringar på planlösning om så önskas och kostnader för detta offereras. Det går även att välja andra hus från Vallsjöhus om du önskar fler rum m.m., för mer info www.vallsjohus.se. Kontakta mäklaren om ni vill boka tid för att se ett visningshus.

  • Nyproduktion
Katrineberg 54, Börje, Uppsala kommun
Katrineberg 54, Börje, Uppsala kommun, bild 2
Katrineberg 54, Börje, Uppsala kommun, bild 3

Katrineberg 54

Tomt
Börje, Uppsala kommun
895 000 kr
2 387 m² tomt

I vackra naturomgivningar ca 20 minuter från Uppsala ligger denna byggklara tomt. 15 kilometer till Uppsala. Här kan du förverkliga dina husdrömmar. Närheten till naturen samtidigt som man smidigt tar sig till centrala Uppsala. Avlopp via gemensamt avlopp(minireningsverk). El vid tomtgräns. Fiber finns i området (ip-only). Kontakta ansvarig mäklare för visning eller mer information.

  • Premium

Visar alla 8