Mäklarringen Vällingby/Hässelby

Mäklarringen Vällingby/Hässelby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Piongränd 13, 1 tr, Hässelby Strand, Stockholms kommun
Piongränd 13, 1 tr, Hässelby Strand, Stockholms kommun, bild 2
Piongränd 13, 1 tr, Hässelby Strand, Stockholms kommun, bild 3

Piongränd 13, 1 tr

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
2 795 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/4
6 762 kr/mån
29 421 kr/m²

STOR 4:A MED NÄRHET TILL T-BANA OCH MÄLAREN! Välkommen till denna fina lägenhet om hela 95 kvm! Bostaden ligger en våning upp i huset med en härlig inglasad balkong, ett hemtrevligt kök, ett gigantiskt vardagsrum och tre bra sovrum. Det finns ett stort fint badrum, stor hall, klädkammare och en extra gästtoalett. Här bor du bekvämt med hiss i huset och med kort promenadavstånd till Hässelby Strands centrum. Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten med garderober och klädkammare och på entréplanet ligger ett stort tillhörande förråd. Välskött förening med gemensam tvättstuga och gästlägenhet. Möjlighet finns att hyra en egen parkeringsplats utanför huset. Naturen utanför dörren och närhet till Mälarens stränder gör detta till det perfekta boendet för dig som vill ha mycket av allt!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Jämtlandsgatan 116, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Jämtlandsgatan 116, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Jämtlandsgatan 116, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Jämtlandsgatan 116

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
1 395 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/3
1 970 kr/mån
58 125 kr/m²

FAST PRIS! / FIXED PRICE! NÄRA CENTRUM & TUNNELBANA! Välplanerad och ljus 1:a om ca 24 kvm i Vällingby. Ett perfekt första boende i Vällingby Centrum. Härligt stort rum med fint ljusinsläpp och ingen insyn, kokvrå och stambytt helkaklat badrum. Närhet till grönområden, kommunikationer och all tänkbara service. Missa inte chansen!

 • Premium
Aprikosgatan 19B, Hässelby Strand, Stockholms kommun
Aprikosgatan 19B, Hässelby Strand, Stockholms kommun, bild 2
Aprikosgatan 19B, Hässelby Strand, Stockholms kommun, bild 3

Aprikosgatan 19B

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
2 150 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/4
3 750 kr/mån
40 566 kr/m²

Naturen utanför dörren med underbara strövområden i Grimstaskogen och Mälaren runt knuten med badplatser och båthamnar! Charmerande tvåa med underbar balkong i söderläge mot naturskönt område. Vardagsrum att disponera efter önskemål med stora fönsterpartier och utgång till balkong. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaringsmöbel. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Alla vitvaror från 2020. Genomgående parkett. Möt morgonen med fågelsång och ekorrar, kanske plocka blåbär utanför dörren till den egna pajen? Populär och gedigen bostadsrättsförening. Nature outside the door with wonderful walking areas in Grimstaskogen and Lake Mälaren around the knot with swimming areas and marinas! Charming apartment with a wonderful balcony facing south towards a scenic area. Living room to dispose of as desired with large windows and exit to balcony. Spacious bedrooms with room for a double bed, desk and storage furniture. Fully tiled bathroom with washing machine. Parquet throughout. Meet the morning with birdsong and squirrels, maybe pick blueberries outside the door for your own pie? Popular and solid condominium association.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Helgumsvägen 4, 3 tr, Vällingby Råcksta, Stockholms kommun
Helgumsvägen 4, 3 tr, Vällingby Råcksta, Stockholms kommun, bild 2
Helgumsvägen 4, 3 tr, Vällingby Råcksta, Stockholms kommun, bild 3

Helgumsvägen 4, 3 tr

Lägenhet
Vällingby Råcksta, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/5
4 646 kr/mån
42 500 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Här stämmer allting. Högt upp, trevlig balkong och riktigt bra förening. Välkommen till expansiva Råcksta med närhet till natur, bad, shopping och kommunikationer. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till balkong, rymligt badrum med tvätt och torktumlare, bra hall och stort sovrum med flera garderober. Till skillnad från övriga föreningar i Råcksta har denna föreningen ett stort garage med goda parkeringsmöjligheter och kort kötid. Föreningen har även en tvättstuga, övernattningslägenhet och bergvärme. Ny fasad i hela föreningen 2023-2024. Mycket stabil förening där följande ingår i avgiften: - Värme - Vatten - Kabel-Tv Basutbud - Internet - Kollektiv tilläggsförsäkring för bostadsrätter Denna lägenhet har allt du önskar och lite till, vi ses på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sunnanbyplan 7, 2 tr, Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun
Sunnanbyplan 7, 2 tr, Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun, bild 2
Sunnanbyplan 7, 2 tr, Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun, bild 3

Sunnanbyplan 7, 2 tr

Lägenhet
Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
1 850 000 kr
128 m²
5 rum
vån 2/2
8 154 kr/mån
14 453 kr/m²

STOR & VÄLPLANERAD 5:A - TVÅ BADRUM! Välkommen till denna mycket trevliga och väplanerade 5:a. Här erbjuds stort vardagsrum, stort kök med matplats, fyra sovrum, två badrum, två balkonger, bra hall, klädkammare och tvättstuga. Precis utanför ytterdörren finns även tillgång till ett förråd. Nära till grönområden, skolor, förskolor samt kommunikationer. Nya fönster i hela lägenheten och stambytta renoverade badrum! Missa inte chansen!

 • Premium
 • Balkong
Grantoppsgränd 50, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Grantoppsgränd 50, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Grantoppsgränd 50, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Grantoppsgränd 50

Radhus
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
3 795 000 kr
117 + 20 m²
6 rum
179 m² tomt

UNDERBART LÄGE! Missa inte chansen! - Välkommen till detta mycket trevliga radhus om totalt 137 kvm fördelat på två plan! Fördelen med detta hus är att det är 4 sovrum + ett allrum! Inte nog med det har vi ett stort vardagsrum i delvis öppen planlösning mot rymligt kök, två badrum, tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Två fantastiska uteplatser varav den stora på baksidan i ett fint och rogivande läge med naturen som granne. Garage i samfällighet, förråd på framsidan och barnvänligt område. Nära till skolor, förskola, grönområden, kommunikationer och populära parkleken Gulsippan. Huset är besiktigat och energideklarerat.

 • Premium
Maltesholmsvägen 153, 13tr, Hässelby Strand, Stockholms kommun

Maltesholmsvägen 153, 13tr

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
3 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 13/15
4 972 kr/mån
44 241 kr/m²

Livskvalitet på hög nivå med strålande utsikt över Mälaren! Fantastisk möjlighet att förvärva en härlig 3:a omgjord till mycket rymlig 2:a om ca 79 kvm. Underbar hörnlägenhet med storslagen sjöutsikt över Lambarön och Mälaröarna från samtliga fönster vilket ger ett underbart ljusinsläpp. Inglasad balkong i söderläge där du kan följa årstidernas och vädrets alla växlingar. Härliga sällskapsytor och hemtrevligt kök med matplats. Rymligt sovrum och stort helkaklat badrum. Naturen utanför dörren med underbara strövområden, strandpromenad, sandstränder och marina. Seniorboende för 50+. Populär och gedigen bostadsrättsförening med sällskapsytor och aktiviteter. Nära kommunikationer och livsmedelsbutik i natursköna Hässelby Strand. Kom och se med egna ögon!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Astronomivägen 81, Skälby, Järfälla kommun
Astronomivägen 81, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Astronomivägen 81, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Astronomivägen 81

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
3 795 000 kr
108 m²
4 rum
6 356 kr/mån
35 139 kr/m²

Kan det vara områdets bästa tomt? Välkommen och avgör själv! Kombinera radhusdrömmen med ett bekvämt bostadsrättsägande! Välkommen till detta mycket välplanerade och fina radhus om 108 kvm i ett attraktivt och lugnt område. Ett perfekt boende för den som vill bo i radhus men slippa höga kostnader för inköp och besvär med yttre ansvar och skötsel. Fördelat på två plan finner vi stort kök med matplats, tvättstuga, bra hall, stort vardagsrum, två badrum, stor klädkammare och tre sovrum! Två fantastiska uteplatser och ett härligt gavelläge ger möjlighet att utnyttja hela tomten för både härliga grillstunder och lek för barnen. Förråd på framsidan och carport plats precis intill huset samt flera gästparkeringar. Här bor ni i ett lugnt och trevligt område med närhet till såväl skolor, förskolor som kommunikationer samt natur. Mycket bra förening med bra ekonomi. Låg belåning om endast 3832 kr/kvm och som just nyligen bytt ut alla frånluftsvärmepumpar. Föreningen har även installerat laddboxar i alla carportar.

 • Premium
 • Uteplats
Skattegårdsvägen 63, 3 tr, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Skattegårdsvägen 63, 3 tr, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Skattegårdsvägen 63, 3 tr, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Skattegårdsvägen 63, 3 tr

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
1 995 000 kr
61,8 m²
2 rum
vån 3/5
4 466 kr/mån
32 282 kr/m²

SENIORBOSTAD FÖR DIG SOM ÄR 55+ / NÄRA CENTRUM - SÄLLAN TILL SALU! Bekvämt och attraktivt boende för dig som är 55+ med endast en kort promenad till Vällingby Centrum eller åk buss om så föredras då busshållplats finns precis utanför på gatan! På gaveln har du ett fritt och ostört läge åt tre håll. Trevlig lägenhet med stort vardagsrum och i anslutning till den den inglasade balkongen där du kan njuta av årstidernas växlingar. Hemtrevligt kök med plats för matbord vid fönster. Sovrum med plats för dubbelsäng. Stort badrum med tvättmaskin. Trevlig förening som anordnar aktiviteter för medlemmarna och har både lokal och övernattningslägenhet att hyra ut. Internet ingår i avgiften från Ownit Förråd och hiss finns. Längre tillträde är inget problem! MISSA INTE CHANSEN!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Friherregatan 43, Hässelby, Stockholms kommun
Friherregatan 43, Hässelby, Stockholms kommun, bild 2
Friherregatan 43, Hässelby, Stockholms kommun, bild 3

Friherregatan 43

Lägenhet
Hässelby, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
2 495 000 kr
134 m²
4 rum
vån 10/13
8 526 kr/mån
18 619 kr/m²

WOW! - UNIK LÄGENHET – 2 TERRASSER - 134 KVM - HÖGT UPP! Välkommen till denna fantastiska bostad om hela 134 kvm! Den här bostaden får du inte missa om du letar efter något annorlunda och stort. Med sin spännande planlösning, unika vinklar och gott om fönster i olika höjder är detta något unikt, det lovar jag dig! För den som önskar kan bostaden disponeras som en mindre 5:a. Bostaden ligger på gränsen till Hässelby Strand. Här bor du på bekvämt gångavstånd till T-banan, kommunikationer, centrum, grönområden och Mälarens glittrande vatten. Hiss, förråd och tvättstuga i huset. Kom och se med egna ögon! Visst renoveringsbehov föreligger i lägenheten. De första bilderna är exempelbilder på möblering.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Astrakangatan 89, 1tr, Hässelby Gård, Stockholms kommun

Astrakangatan 89, 1tr

Lägenhet
Hässelby Gård, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
1 775 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
4 876 kr/mån
25 357 kr/m²

Med radhusområde som närmsta granne i en trevlig del av Hässelby Gård finner du denna gaveltrea med burspråk! Lägenheten behöver uppdatera sina ytskikt då det mesta är i original MEN badrummet är stambytt och i toppskick och det är ny el dragen i hela lägenheten. Mycket uppskattat boende av de som bor i denna välskötta förening. Internet och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Lite att göra? -Ja, men mycket lägenhet för pengarna!

 • Balkong
Aprikosgatan 33, 7tr, Hässelby Strand, Stockholms kommun

Aprikosgatan 33, 7tr

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
2 295 000 kr
73 m²
3 rum
vån 7/9
5 835 kr/mån
31 438 kr/m²

Balkong i härligt söderläge med milsvid Mälarutsikt skänker en fantastisk livskvalitet till denna bostad! Välplanerade kvadratmeter fördelade på två sovrum, stort vardagsrum och hemtrevligt kök. Praktisk hall med gott om förvaring i inbyggda garderober. Helkaklat badrum med badkar. Nära till kommunikationer och Hässelby Strands Centrum. Populär bostadsrättsförening. Underbar natur och strövområden i sjönära omgivning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Måbärsstigen 29E, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun

Måbärsstigen 29E

Lägenhet
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
4 095 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/2
5 834 kr/mån
48 176 kr/m²

Här har du ett av de ursnygga nyproducerade brf-parhusen till salu! Fantastiskt beläget ut mot parkmiljö med fönster från golv till tak och med hela 93 kvm trädäckade altaner fördelat på fram och baksida! Perfekt planerad med stort vardagsrum i delvis öppen planlösning med kök och matplats. Tre bra sovrum med bra garderobsförvaring. Badrum med tvättavdelning samt WC vid entré. Genomgående golvvärme med egen frånluftsvärmepump. Dimbara spots i taket i de flesta av rummen. Egen parkeringsplats. Nära T-bana och Hemköp mm. vid Hässelby Strands Centrum. Naturen utanför dörren med underbara strövområden och Mälaren runt knuten med badplatser och båthamnar. Kom och se med egna ögon!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Aprikosgatan 29, 7tr, Hässelby Strand, Stockholms kommun

Aprikosgatan 29, 7tr

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
2 495 000 kr
89 m²
4 rum
vån 7/8
6 919 kr/mån
28 034 kr/m²

På 7:e våningen med sjöutsikt och två balkonger ligger denna rymliga och välplanerade lägenhet! Högsta fyran i huset då ingen lägenhet ovanpå. Stort ljust vardagsrum på husets hörna med fönster i två väderstreck och i anslutning ligger det hemtrevliga köket. Tre bra sovrum. Helkaklat badrum och gäst-WC. Rymlig hall med bra förvaring samt ingång till klädkammare. Nära till kommunikationer och Hässelby Strands Centrum. Populär bostadsrättsförening. Underbar natur och strövområden i sjönära omgivning samt Mälaren runt knuten med badplatser och båthamnar!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Melongatan 22, 3tr, Hässelby Strand, Stockholms kommun

Melongatan 22, 3tr

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
1 895 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/5
3 580 kr/mån
45 119 kr/m²

Charmig välskött hörnlägenhet med stor inglasad balkong i sydväst läge nära T-bana och Hässelby Strands Centrum! Vardagsrum med flera ljusa fönsterpartier och utgång till balkong. Gott om plats för soffgrupp och TV-möbel. Stilrent kök med plats för matbord vid fönster. Fint sovrum med bra förvaring. Helkaklat badrum med dusch. Som nytt, bara att flytta in!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Fyrspannsgatan 177, Hässelby Strand, Stockholms kommun

Fyrspannsgatan 177

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
1 695 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/4
4 114 kr/mån
37 667 kr/m²

SÄNKT PRIS! Perfekt boende för det lilla hushållet! Mitt i Hässelby Strand Centrum finner du denna fina och välplanerade 2:a. Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Bra sovrum. Fräscht helkaklat badrum med kombinerad tvätt/tork maskin. Bra förvaring i hall. Extra bekvämt då Hemköp, T-bana och bussar ligger precis utanför porten. Underbar natur och strövområden i sjönära omgivning samt Mälaren runt knuten med badplatser och båthamnar!

 • Plus
 • Hiss
Tenstavägen 22, Spånga Tensta, Stockholms kommun

Tenstavägen 22

Lägenhet
Spånga Tensta, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
2 200 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/2
9 285 kr/mån
20 183 kr/m²

FAST PRIS! RING FÖR VISNING! STOR 5:A - RENOVERAD! Välkommen till denna mycket fräscha och stora 5:a (tidigare 4:a). Här har du gott om plats för hela familjen. - Stort vardagsrum öppet mot matplats - Snyggt renoverat kök - 4 sovrum - 2 badrum - Stambytta - Hall och klädkammare med förvaring - Balkong i perfekt solläge - Förråd utanför ytterdörren Nära till grönområde, Spånga IP, buss och tunnelbana! - Missa inte chansen!

 • Balkong

Visar alla 17