Mäklare Martina Hultkrantz

Martina Hultkrantz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kanngjutargränd 33, Vällingby, Stockholms kommun

Kanngjutargränd 33

Radhus
Vällingby, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
3 795 000 kr
105 m²
5 rum
4 200 kr/mån
36 143 kr/m²

SKULDFRI FÖRENING - LEDIG P-PLATS! Nu är ett av de populära BRF-radhusen till salu! Här finns allt det utrymme man kan önska för ett familjeliv. Rymlig entré och möblerbar hall. Trevligt och funktionellt kök med plats för matbord vid fönster. Fint ljust vardagsrum med utgång till uteplats. Tre (med möjlighet till fyra) bra sovrum på övre plan. Två helkaklade badrum, ett på vardera plan. Stor inredningsbar vind ger detta hus en extra dimension. Fina uteplatser på både fram och baksida tomt. Fantastiskt beläget invid natur och strövområden, inte långt ifrån Mälarens strand och endast en kort promenad från Vällingby Centrum! Detta populära radhus har verkligen allt och är sällan till salu.

 • Plus
 • Uteplats
Aprikosgatan 17D, 1tr, Hässelby Strand, Stockholms kommun

Aprikosgatan 17D, 1tr

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
3 295 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 2/4
5 467 kr/mån
33 795 kr/m²

RING FÖR VISNING! Vill du möta morgonen med fågelsång och ekorrar, kanske plocka blåbär utanför dörren till den egna pajen? Då har du kommit rätt! Naturen utanför dörren med underbara strövområden och Mälaren runt knuten med badplatser och båthamnar. Mycket fin gavellägenhet med inglasad balkong. Ljust härligt vardagsrum med flera stora fönsterpartier och plats för önskvärt möblemang. Hemtrevligt kvalitetskök med matplats vid hörnfönster. Tre bra sovrum. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Separat WC vid entré. Rymlig hall med ingång till klädkammare. Genomgående parkett. Gedigen och populär förening.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Blåklocksvägen 67, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Blåklocksvägen 67, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Blåklocksvägen 67, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Blåklocksvägen 67

Villa
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
6 995 000 kr
158 + 32 m²
8 rum
799 m² tomt

Fantastisk familjevilla med en helt underbar tomt perfekt belägen ett stenkast ifrån populära parkleken Oxtungan! Stora sällskapsytor och många sovrum gör planlösning helt perfekt för barnfamilj. Mycket trevliga uteplatser och plan gräsmatta är vad de flesta drömmer om och här finns allt detta. Entréplan har en underbar öppen planlösning mellan de sociala ytorna och otroligt vackra fönsterpartier. Hela detta plan har vattenburen golvvärme. Här finns också ett av de fem sovrummen. Tvättstuga med groventré ut mot garaget är ju riktigt praktiskt. På övre plan finns ett trevligt allrum i takkupan samt fyra sovrum. Två bra badrum, det större med vackert takfönster. Lekstuga/förråd på tomten. Garage och plats för minst tre bilar på uppfarten. Kom och se med egna ögon!

 • Premium
Astrakangatan 105, 1tr, Hässelby Gård, Stockholms kommun

Astrakangatan 105, 1tr

Lägenhet
Hässelby Gård, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
1 895 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
4 835 kr/mån
27 464 kr/m²

Med radhusområde som närmsta granne i en trevlig del av Hässelby Gård finner du denna inflyttningsklara 3:a! Speciell med sin delvis öppna planlösning med pelare mellan vardagsrum och den stora möblerbara hallen. Två bra sovrum och hemtrevligt kök. Helt ny säkerhetsdörr. Mycket uppskattat boende av de som bor i denna välskötta förening. Internet och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Kom och se med egna ögon!

 • Balkong
Aprikosgatan 27, 7tr, Hässelby Strand, Stockholms kommun

Aprikosgatan 27, 7tr

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
2 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 7/8
5 345 kr/mån
41 027 kr/m²

Detta kan vara ett av Aprikosgatans absolut bästa lägen! Med milsvid Mälarutsikt från samtliga rum finner du denna eftertraktade hörnlägenhet med balkong i härligt söderläge. Välplanerade kvadratmeter fördelade på två sovrum, stort vardagsrum och hemtrevligt kök. Praktisk hall med gott om förvaring i inbyggda garderober. Helkaklat badrum med badkar. Nära till kommunikationer och Hässelby Strands Centrum. Populär bostadsrättsförening. Underbar natur och strövområden i sjönära omgivning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Aprikosgatan 25, 3tr, Hässelby Strand, Stockholms kommun

Aprikosgatan 25, 3tr

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
3 195 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/8
5 231 kr/mån
43 767 kr/m²

Balkong i söderläge med milsvid sjöutsikt över Mälaren sätter en underbar prägel på denna bostad! Välplanerad hörnlägenhet i toppskick med två bra sovrum, stort vardagsrum och helrenoverat kök. Helkaklat badrum. Nära till kommunikationer och service. Underbar natur och strövområden i sjönära omgivning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Piongränd 11, 4tr, Hässelby Strand, Stockholms kommun

Piongränd 11, 4tr

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
2 295 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 4/4
5 750 kr/mån
29 613 kr/m²

RING FÖR VISNING! Högst upp - Parkeringsplats finns - El ingår i avgiften! Idealiskt seniorboende för 55+ inbäddat i underbar grönska där ljuset silas fint genom lövverket. Välplanerad hörnlägenhet med stort vardagsrum och utgång till härlig inglasad balkong. Hemtrevligt kök med matplats vid hörnfönster och fina vädringsmöjligheter med fransk balkong. Helkaklat badrum med golvvärme. Två bra sovrum. Klädkammare. Praktisk hall med klinkergolv. Nära Hässelby Strands T-bana och butiker. Naturen utanför dörren och närhet till Mälarens stränder gör detta till det perfekta boendet för dig som vill ha mycket av allt!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7