Mäklare Andreas Yacoub

Andreas Yacoub

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Friherregatan 43, Hässelby, Stockholms kommun
 • Sön 26 maj kl 12:45
Friherregatan 43, Hässelby, Stockholms kommun, bild 2
Friherregatan 43, Hässelby, Stockholms kommun, bild 3

Friherregatan 43

Lägenhet
Hässelby, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
2 495 000 kr
134 m²
4 rum
vån 10/13
8 526 kr/mån
18 619 kr/m²

WOW! - UNIK LÄGENHET – 2 TERRASSER - 134 KVM - HÖGT UPP! Välkommen till denna fantastiska bostad om hela 134 kvm! Den här bostaden får du inte missa om du letar efter något annorlunda och stort. Med sin spännande planlösning, unika vinklar och gott om fönster i olika höjder är detta något unikt, det lovar jag dig! För den som önskar kan bostaden disponeras som en mindre 5:a. Bostaden ligger på gränsen till Hässelby Strand. Här bor du på bekvämt gångavstånd till T-banan, kommunikationer, centrum, grönområden och Mälarens glittrande vatten. Hiss, förråd och tvättstuga i huset. Kom och se med egna ögon! Visst renoveringsbehov föreligger i lägenheten. De första bilderna är exempelbilder på möblering.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Piongränd 13, 1 tr, Hässelby Strand, Stockholms kommun

Piongränd 13, 1 tr

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
2 795 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/4
6 762 kr/mån
29 421 kr/m²

STOR 4:A MED NÄRHET TILL T-BANA OCH MÄLAREN! Välkommen till denna fina lägenhet om hela 95 kvm! Bostaden ligger en våning upp i huset med en härlig inglasad balkong, ett hemtrevligt kök, ett gigantiskt vardagsrum och tre bra sovrum. Det finns ett stort fint badrum, stor hall, klädkammare och en extra gästtoalett. Här bor du bekvämt med hiss i huset och med kort promenadavstånd till Hässelby Strands centrum. Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten med garderober och klädkammare och på entréplanet ligger ett stort tillhörande förråd. Välskött förening med gemensam tvättstuga och gästlägenhet. Möjlighet finns att hyra en egen parkeringsplats utanför huset. Naturen utanför dörren och närhet till Mälarens stränder gör detta till det perfekta boendet för dig som vill ha mycket av allt!

 • Balkong
 • Hiss
Jämtlandsgatan 116, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Jämtlandsgatan 116, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Jämtlandsgatan 116, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Jämtlandsgatan 116

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
1 395 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/3
1 970 kr/mån
58 125 kr/m²

NÄRA CENTRUM & TUNNELBANA! Välplanerad och ljus 1:a om ca 24 kvm i Vällingby. Ett perfekt första boende i Vällingby Centrum. Härligt stort rum med fint ljusinsläpp och ingen insyn, kokvrå och stambytt helkaklat badrum. Närhet till grönområden, kommunikationer och all tänkbara service. Missa inte chansen!

 • Premium
Friherregatan 106, Hässelby, Stockholms kommun
 • Sön 26 maj kl 12:15
Friherregatan 106, Hässelby, Stockholms kommun, bild 2
Friherregatan 106, Hässelby, Stockholms kommun, bild 3

Friherregatan 106

Lägenhet
Hässelby, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
1 645 000 kr
42 m²
1 rum
2 988 kr/mån
39 167 kr/m²

STOR OCH SNYGG 1:A om hela 42 kvm! Välkommen till en modern, trivsam och stor 1:a om ca 42 kvm med genomgående parkettgolv, stilrena materialval och härlig stor balkong! Snyggt renoverat kök, rum med plats för sovplats, matbord och stor soffa. Helkaklat rymligt badrum med tvätt och torktumlare samt rymlig hall med förråd. Solceller på taket, 7 laddplatser för elbilar och 5 parkeringsplatser med el för kupévärmare. Promenadavstånd till kommunikationer, affärer, grönområden och bad. Hiss i huset och mycket trevlig förening!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sunnanbyplan 7, 2 tr, Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun
Sunnanbyplan 7, 2 tr, Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun, bild 2
Sunnanbyplan 7, 2 tr, Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun, bild 3

Sunnanbyplan 7, 2 tr

Lägenhet
Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
1 995 000 kr
128 m²
5 rum
vån 2/2
8 154 kr/mån
15 586 kr/m²

STOR & VÄLPLANERAD 5:A - TVÅ BADRUM! Välkommen till denna mycket trevliga och väplanerade 5:a. Här erbjuds stort vardagsrum, stort kök med matplats, fyra sovrum, två badrum, två balkonger, bra hall, klädkammare och tvättstuga. Precis utanför ytterdörren finns även tillgång till ett förråd. Nära till grönområden, skolor, förskolor samt kommunikationer. Nya fönster i hela lägenheten och stambytta renoverade badrum! Missa inte chansen!

 • Premium
 • Balkong
Helgumsvägen 4, 3 tr, Vällingby Råcksta, Stockholms kommun
Helgumsvägen 4, 3 tr, Vällingby Råcksta, Stockholms kommun, bild 2
Helgumsvägen 4, 3 tr, Vällingby Råcksta, Stockholms kommun, bild 3

Helgumsvägen 4, 3 tr

Lägenhet
Vällingby Råcksta, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/5
4 646 kr/mån
42 500 kr/m²

FAST PRIS - RING FÖR VISNING! Här stämmer allting. Högt upp, trevlig balkong och riktigt bra förening. Välkommen till expansiva Råcksta med närhet till natur, bad, shopping och kommunikationer. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till balkong, rymligt badrum med tvätt och torktumlare, bra hall och stort sovrum med flera garderober. Till skillnad från övriga föreningar i Råcksta har denna föreningen ett stort garage med goda parkeringsmöjligheter och kort kötid. Föreningen har även en tvättstuga, övernattningslägenhet och bergvärme. Ny fasad i hela föreningen 2023-2024. Mycket stabil förening där följande ingår i avgiften: - Värme - Vatten - Kabel-Tv Basutbud - Internet - Kollektiv tilläggsförsäkring för bostadsrätter Denna lägenhet har allt du önskar och lite till, vi ses på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Astronomivägen 81, Skälby, Järfälla kommun
Astronomivägen 81, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Astronomivägen 81, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Astronomivägen 81

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
3 995 000 kr
108 m²
4 rum
6 356 kr/mån
36 991 kr/m²

Kan det vara områdets bästa tomt? Välkommen och avgör själv! Kombinera radhusdrömmen med ett bekvämt bostadsrättsägande! Välkommen till detta mycket välplanerade och fina radhus om 108 kvm i ett attraktivt och lugnt område. Ett perfekt boende för den som vill bo i radhus men slippa höga kostnader för inköp och besvär med yttre ansvar och skötsel. Fördelat på två plan finner vi stort kök med matplats, tvättstuga, bra hall, stort vardagsrum, två badrum, stor klädkammare och tre sovrum! Två fantastiska uteplatser och ett härligt gavelläge ger möjlighet att utnyttja hela tomten för både härliga grillstunder och lek för barnen. Förråd på framsidan och carport plats precis intill huset samt flera gästparkeringar. Här bor ni i ett lugnt och trevligt område med närhet till såväl skolor, förskolor som kommunikationer samt natur. Mycket bra förening med bra ekonomi. Låg belåning om endast 3832 kr/kvm och som just nyligen bytt ut alla frånluftsvärmepumpar. Föreningen har även installerat laddboxar i alla carportar.

 • Premium
 • Uteplats
Multrågatan 126, Vällingby Råcksta, Stockholms kommun
Multrågatan 126, Vällingby Råcksta, Stockholms kommun, bild 2
Multrågatan 126, Vällingby Råcksta, Stockholms kommun, bild 3

Multrågatan 126

Lägenhet
Vällingby Råcksta, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
2 495 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/3
7 338 kr/mån
27 722 kr/m²

VÄLPLANERAD 4:A I LUGNT OMRÅDE! Välkommen till denna mycket trevliga och välplanerade 4:a om ca 90 kvm i ett populärt och lugnt område. Här finner du ett stort vardagsrum med utgång till härlig balkong i bästa solläge och trevligt kök öppet mot matplats vid fönster. Tre rymliga sovrum, gott om förvaringsutrymmen och snyggt renoverat helkaklat badrum samt extra gästtoalett. Lägenheten har ett väldigt fint läge högst upp i huset med knappt någon insyn och flera fönster i två väderstreck. Barnvänligt område med närhet till skolor, förskola, parklek, tunnelbana, Vällingby C & Råcksta. Bara att flytta in! Förråd och tvättstuga finns!

 • Premium
 • Balkong
Tenstavägen 22, Spånga Tensta, Stockholms kommun

Tenstavägen 22

Lägenhet
Spånga Tensta, Stockholms kommun
Mäklarringen Vällingby/Hässelby
2 200 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/2
8 441 kr/mån
20 183 kr/m²

FAST PRIS! RING FÖR VISNING! STOR 5:A - RENOVERAD! Välkommen till denna mycket fräscha och stora 5:a (tidigare 4:a). Här har du gott om plats för hela familjen. - Stort vardagsrum öppet mot matplats - Snyggt renoverat kök - 4 sovrum - 2 badrum - Stambytta - Hall och klädkammare med förvaring - Balkong i perfekt solläge - Förråd utanför ytterdörren Nära till grönområde, Spånga IP, buss och tunnelbana! - Missa inte chansen!

 • Balkong

Visar alla 9