Mäklartorget

Mäklartorget

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Djupegatan 26C, Öster-Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår

Djupegatan 26C

Lägenhet
Öster-Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Mäklartorget
595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 073 kr/mån
11 019 kr/m²

Välplanerad hörnlägenhet om två rum och kök på Öster i Hudiksvall. Lägenheten är ljus med fönster mot tre väderstreck och inglasad balkong mot sydost. Köket rymmer mindre matplats, det finns gott om garderober och stort vardagsrum med utgång till balkong. Bredband med Telias basutbud ingår i månadsavgiften. Hiss finns samt förråd. Kommunikation och mataffär finns alldeles i närheten. Inflyttning kan ske rätt omgående. Välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Perssons väg 3, Lakbäck, Hudiksvalls kommun

Perssons väg 3

Fritidshus
Lakbäck, Hudiksvalls kommun
Mäklartorget
3 500 000 kr
103 m²
4 rum
1 891 m² tomt

En riktig pärla till salu i Lackbäck med havsnära läge inklusive inredd sjöbod med bastu. Fastigheten består av två bostäder, huvudbyggnad om 5 rok och nybyggd gäststuga från 2014 med ett rok, badrum och sovloft. Sjöboden ligger några hundra meter bort och har både vatten och el. Altan rundar sjöboden där det ryms både matgrupp och solstolar. Här finns plats för den stora familjen, nära till sandstränder och aktiviteter som tennis och padel. Härliga uteplatser för sköna sommarkvällar och flertalet bilplatser på tomten. Lakbäck är ett område ca 15 km från Hudiksvall som rymmer både fritidhusboende och permanentboende, precis som denna fastighet! Här kan du bo året om med bästa läget direkt mot havet.

Jaktstigen 1A, Öster-Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Jaktstigen 1A

Lägenhet
Öster-Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Mäklartorget
1 850 000 kr
86 + 20 m²
4 rum
vån 1
5 865 kr/mån
21 512 kr/m²

Central bostadsrätt med radhuskänsla på öster i Hudiksvall. Bostaden har tre rum och kök och inredningsbar källare med två förråd. Även övervåningen kan göras om till tre sovrum. Hörnläge och stor nybyggd altan om 100 kvm med stor grönyta framför. Du har bara några hundra meter till skola och dagis, och till centrum tar det ca 10 minuter att gå. Bilplats finns vid lägenhetens entré. Fiber är indraget och ingår i månadsavgiften. Välkommen.

  • Uteplats
Kuggören 61A, Kuggören, Hudiksvalls kommun

Kuggören 61A

Fritidshus
Kuggören, Hudiksvalls kommun
Mäklartorget
1 595 000 kr
80 m²
2 rum
673 m² tomt

Välkommen ut till Hornslandets nordvästra del där du hittar pittoreska Kuggören med dess charmiga fiskeläge. Ön är ett naturreservat och här finns anor i det gamla kapellet från 1700-talet och fornlämningar från 1300-talet. Bostaden som är till salu har två rum och renoverat kök med nytt badrum från 2019. Den gamla skötboden rymmer mycket förvaring och har ett inrett gästrum med fönster som vetter ut mot havet. Här har du egen brygga och till och med mindre sandstrand. Du blir granne med öns fiskebutik där du kan handla till middagen. Mat kan även beställas från ICA Stamnäs för leverans på plats. Det är nästan 5 m djup i inloppet för dig som gillar att segla. Kuggören är en magisk plats som erbjuder lugn och vacker natur, precis vid havet.

  • Plus
Gårkvägen 23, Forsa, Hudiksvalls kommun

Gårkvägen 23

Villa
Forsa, Hudiksvalls kommun
Mäklartorget
1 300 000 kr
135 + 25 m²
6 rum
3 940 m² tomt

Välkommen till en fastighet strax utanför Forsa med lantligt läge och en tomt på nästan 4000 kvm. Huset är från 1920-talet, takhöjd på nedre plan om 2,60 m och en utbyggnadsel från 60-talet. För närvarande finns 2 kök men här finns potential att bygga om för att få till ytterligare sovrum eller allrum. Badrum är nyligen renoverat och det är också installerat bergvärme och fiber. Större gårdshus med dubbel carport och loge. Totalt sex rum som du disponerar efter behov.

Ankargatan 8, Hudiksvall-södra, Hudiksvalls kommun

Ankargatan 8

Lägenhet
Hudiksvall-södra, Hudiksvalls kommun
Mäklartorget
675 000 kr
76,8 m²
3 rum
vån 2/2
7 434 kr/mån
8 789 kr/m²

Välplanerad trerummare med balkong. Inredd med moderna färger, nytt badrum och ljusinsläpp från norr och söder. Lägenheten ligger på andra våningen och har tillgång till flera förråd. Grönområden utanför med lekpark och ett stenkast till närmsta busshållplats. Tillträde omgående.

  • Balkong
Svedjebo 38, Bjuråker, Hudiksvalls kommun

Svedjebo 38

Villa
Bjuråker, Hudiksvalls kommun
Mäklartorget
2 350 000 kr
225 + 80 m²
6 rum
3,3 ha tomt

Välkommen till vacker gård om sex rum och kök i Bjuråker, Hälsingland. Fastigheten har imponerande 40 st solfångare som bidrar till låg uppvärmningskostnad. Bostaden har nyinredd övervåning med tre rum och stort badrum med dubbla duschar. Det finns även varmbonat dubbelgarage med två stycken laddboxar. Lägg där till den häftiga nybyggda träkojan placerat mellan björkar 4,5 meter ovan mark, fullt utrustat med trinett-kök och helkaklat duschrum. Fastigheten har hela 3,3 hektar mark varav ca 4500 kvm trädgårds tomt och passar bra för dig som exempelvis vill ha din alldeles egna hästgård.

  • Energieffektiv
Silja 16:5, Silja, Hudiksvalls kommun

Silja 16:5

Tomt
Silja, Hudiksvalls kommun
Mäklartorget
150 000 kr
2 106 m² tomt

Här är en fastighet för dig som vill bygga ditt drömhus på landet! Fastigheten ligger i Silja, 13 km från Hudiksvall. Tomten är 2 106 kvm och ligger utanför detaljplanelagt område. Det är plan- och bygglagens generella regler som gäller och god anpassning till den bebyggda miljön. Dock finns inga specifika begränsningar. Det är inte långt till Sunnanån eller Sunnanåsjön. Åk ut och titta!!

  • Plus

Visar alla 8