Mäklare Åsa Andersson

Åsa Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Harstigen 17, Långvind, Hudiksvalls kommun

Harstigen 17

Fritidshus
Långvind, Hudiksvalls kommun
Mäklartorget
1 295 000 kr
55 + 22 m²
3 rum
1 345 m² tomt

Välkommen till renoverad sommarstuga med insynsskyddat läge i natursköna Långvind. Från bostaden är det bara några hundra meter till insjö med bra fiske eller ner till havet som erbjuder härliga sandstränder. Storstugan om tre rum och kök ligger högt belägen med blandad naturtomt och gräsmatta runtomkring. Tak, fönster, och fasad är nytt liksom det inglasad matrummet som möter dig vid entrén med dess höga glaspartier. Stor härligt altan i söderläge med ute kök och utedusch samt gäststuga om 22 kvm för besökande vänner. Sommar butik finns med begränsat utbud. Samfälligheten erbjuder mycket sportaktiviteter som beachvolleboll, tennis, basket och minigolfbana.

Ankargatan 14, Hudiksvall-södra, Hudiksvalls kommun

Ankargatan 14

Lägenhet
Hudiksvall-södra, Hudiksvalls kommun
Mäklartorget
765 000 kr
51,9 m²
2 rum
vån 2
5 234 kr/mån
14 740 kr/m²

Välkommen till en ljus och fräsch lägenhet med fönster mot både nordväst och sydöst. Central möblerbar hall mot samtliga rum, rymligt vardagsrum, renoverat badrum med duschväggar och tvättmaskin/tumlare , kök med plats för matgrupp samt sovrum med klädkammare och utgång till balkong. Härliga grönområden utanför dörren med grillplats och gräsytor för aktiviteter. Vindsförråd och matkällarförråd finns!

  • Balkong
Svedjebo 38, Bjuråker, Hudiksvalls kommun

Svedjebo 38

Villa
Bjuråker, Hudiksvalls kommun
Mäklartorget
2 350 000 kr
225 + 80 m²
6 rum
3,3 ha tomt

Välkommen till vacker gård om sex rum och kök i Bjuråker, Hälsingland. Fastigheten har imponerande 40 st solfångare som bidrar till låg uppvärmningskostnad. Bostaden har nyinredd övervåning med tre rum och stort badrum med dubbla duschar. Det finns även varmbonat dubbelgarage med två stycken laddboxar. Lägg där till den häftiga nybyggda träkojan placerat mellan björkar 4,5 meter ovan mark, fullt utrustat med trinett-kök och helkaklat duschrum. Fastigheten har hela 3,3 hektar mark varav ca 4500 kvm trädgårds tomt och passar bra för dig som exempelvis vill ha din alldeles egna hästgård.

  • Energieffektiv
Skarmyravägen 45, Forsa, Hudiksvalls kommun

Skarmyravägen 45

Villa
Forsa, Hudiksvalls kommun
Mäklartorget
1 650 000 kr
139 + 54 m²
5 rum
1 134 m² tomt

Välkommen till villa i lugnt område i Forsa som angränsar mot allmänning och skogsparti. En bostad där Du kan sätta din egna prägel och få det hem du vill ha. Det finns idag fem rum och kök varav tre sovrum, där ett kan återställas till till de två sovrum det var från start. Det finns även två duschrum. Större garage med tillhörande förråd. Härliga uteplatser mot öster, söder och väster. Det är nära till både skola och matbutik samt kommunikation.

Hudiksvägen 58, Centrala Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Hudiksvägen 58

Villa
Centrala Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Mäklartorget
3 450 000 kr
125 + 125 m²
7 rum
1 053 m² tomt

Villa strax norr om centrala Hudiksvall med underhållsfri fasad, nya fönster och tak. Här bor du nära till centrum, förskola, skola och mataffär. Bostaden rymmer sju rum och kök varav fem sovrum och två stora allrum för socialt umgänge. Det är låg driftskostnad med bergvärme och nyinstallerad luftvärmepump som även ger kyla. Härligt altan mot sydost med utsikt över gröna täkter. Garage med asfalterad uppfart. Fiber är indraget. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Silja 16:5, Silja, Hudiksvalls kommun

Silja 16:5

Tomt
Silja, Hudiksvalls kommun
Mäklartorget
175 000 kr
2 106 m² tomt

Här är en fastighet för dig som vill bygga ditt drömhus på landet! Fastigheten ligger i Silja, 13 km från Hudiksvall. Tomten är 2 106 kvm och ligger utanför detaljplanelagt område. Det är plan- och bygglagens generella regler som gäller och god anpassning till den bebyggda miljön. Dock finns inga specifika begränsningar. Det är inte långt till Sunnanån eller Sunnanåsjön. Åk ut och titta!!

  • Plus

Visar alla 6