Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB

Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hagavägen 51, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 51

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
825 000 kr
46,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 013 kr/mån
17 742 kr/m²

Renoverad 1,5:a med avskiljd sovdel gör att denna lägenhet uppfattas större än vad den egentligen är. Centralt belägen lägenhet i Hagalund om 46,5 kvm med gångavstånd till både Borlänge centrum och Högskolan. Här är det bara att flytta in och njuta av att allt är renoverat och fräscht. Ljusa toner och ett grått laminatgolv som knyter samman hela boendet som kompletteras med ett läckert svart kök som ger karaktär till lägenheten. Ett kök med släta luckor och integrerade vitvaror samt trämönstrad laminatskiva och stänkskydd i matchande material. Här finns gott om plats för matbord och stolar. Flera rymliga garderober i både hall och sovrum. Ett renoverat badrum med kakel, klinker med golvvärme. Utrustat med kommod, dusch, toalett, spegelskåp och förvaringsskåp. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från flertalet fönster ut mot gården. Plats för soffmöbel och ytterligare möblemang. Mysigt sovrum med stor garderob och skjutdörrar. Unik etta då vardagsrummet inte behöver möbleras med säng. Lägenheten ligger på Hagalund med direkt närhet till centrala Borlänge, Högskolan, Handelsområdet samt Maserhallens sportanläggning. Tillhörande lägenhetsförråd, gemensam tvättstuga och cykelrum. Det finns ett flertal butiker i närområdet bl.a. restauranger, kiosk och frisör. I månadsavgiften ingår bredband från Tele2 (Bredband 100)! BRF Borlängehus n7 är en välskött och fin förening som amorterar och upprättar tydliga underhållsplaner. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Kungsgårdsvägen 12, Regementsområdet, Falu kommun

Kungsgårdsvägen 12

Lägenhet
Regementsområdet, Falu kommun
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
2 100 000 kr
69 + 11 m²
3 rum
vån 1/3
5 715 kr/mån
30 435 kr/m²

Här har du chansen att köpa en nyligen renoverad lägenhet om 80 kvm med en fantastisk uteplats i bästa söderläget omsluten av föreningens grönytor. Ett modernt och påkostat boende med en öppen planlösning som erbjuder generöst utrymme för umgänge med familj och vänner. Ett ljust laminatgolv flätar samman hela lägenheten och de härliga fönsterpartierna ut mot gården ger en fint ljusinsläpp. En stilren och sobert inredd lägenhet med ljusa väggar och kontraster som ger karaktär till boendet. Ni välkomnas in i en hall med goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober med skjutdörrar. Redan här upptäcker du något av "det lilla extra" som denna lägenhet erbjuder via de mörka ribbväggarna i ek samt spegeldörrar. Därefter öppnar lägenheten upp sig och det rymliga vardagsrummet ger dig möjlighet att möblera både med soffdel och matbord. Eller varför inte avskilja utrymmet och skapa två rum i rummet. Det som kanske etsar sig fast mest efter att ha besökt denna lägenhet är nog ändå det läckra köket. Ett stilrent och avskalat kök som på ett ypperligt sätt smälter samman med övriga ytskikt. Inbyggda vitvaror där kontrasterna mellan de vita släta luckorna och den mörka laminatskivan och maskinella utrustningen ger karaktär till köket. Från hjärtat av bostaden, vardagsrummet når du en av utgångarna till den rymliga uteplatsen. Här kan det avnjutas många härliga måltider då det finns gott om plats för matbord och loungemöbel. Från uteplatsen har du uppsikt över barnen som kan leka på föreningens grönytor i anslutning till lägenheten. Bostaden erbjuder två sovrum varav master bedroom med egen utgång till uteplatsen samt garderober i vardera sovrum. Badrum med kakel och klinkers utrustat med badkar, dusch, kommod, spegelskåp och toalett. Förberett för installation av tvättmaskin. Utöver badrummet finns även en mindre toalett i anslutning till hallen, perfekt för gäster på besök. BRF Dalregementet är en stabil och äldre bostadsrättsförening där man genom året underhållit fastigheterna enligt plan. Större renoveringar är redan genomförda i form av stambyte, fasad- och takrenovering, nya fönster samt säkerhetsdörrar. Föreningen har trevliga grönområden samt boulebana och odlingslotter för den med gröna fingrar. Här erbjuds även gemenskapsutrymmen i form av cykelförråd, gästlägenhet, hobbyrum, vallabod och bastu. Oavsett var i livet du befinner dig: här har du nära till allt du behöver i din vardag. Du har till exempel flera förskolor på promenadavstånd samt skolor för alla åldrar finns på bekvämt cykelavstånd. Jobbar du på lasarettet kan du promenera dit. Middagsmaten handlar du enkelt på ICA Maxi på handelsområdet Majoren, bara ett par hundra meter bort. Här finns även flera andra större butiker att shoppa loss i. Myrans natur- och strövområde med vandringsleder och skidspår vintertid finns i närområdet. Lugnets naturreservat och friluftsområde med alla aktiviteter finns en kort cykeltur bort. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Linnévägen 11, null, Falu kommun
Linnévägen 11, null, Falu kommun, bild 2
Linnévägen 11, null, Falu kommun, bild 3

Linnévägen 11

Villa
Falu kommun
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
11 500 000 kr
432 + 120 m²
10 rum
1 206 m² tomt

Ståtlig arkitektritad husdröm i Villastadens lummiga kvarter! Ett fantastiskt boende inbäddat i grönska med närhet till allt Falun har att erbjuda. Linnéan 10 är ritad av Klas Boman och är en smakfull, gulputsad familjevilla anno 1911 om hela 435 kvm. Hemmets rymd i kombination med vackra byggnadsdetaljer och en varm färgsättning gör att du erbjuds en fridfull tillvaro där alla familjens önskningar kan tillgodoses. En vacker himmelsblå ytterdörr möter dig när du äntrar detta extraordinära boende. Huset är genomgående varsamt renoverat med tidstypiska detaljer såsom spröjsade fönster, vacker ekparkett, bröstpanel, pardörrar och en takhöjd långt utöver det normala. Husets karaktär omfamnar samtliga utrymmen. Här finns umgängesytor där du verkligen kan bjuda in hela grannskapet till stora festligheter. Stor balkong i bästa söderläge. Ett platsbyggt sekelskifteskök med serveringsgång som förbinder köket med vardagsrummet. Ett stort påkostat badrum med varmt klinkergolv i sten, badkar och bastu. Huset inrymmer 10 rum och kök fördelat på tre plan där källarvåningen i dagsläget disponeras genom två smakfullt inredda lägenheter. Båda lägenheterna med egen ingång. Möjlighet finns att skapa ytterligare en lägenhet i källarplan och då inbringa hyresintäkter om ca 180 tkr/år. Utöver detta finns matkällare, rymlig nyrenoverad tvättstuga i källarplan och gott om förrådsutrymmen. Därtill en stor vind med flertalet fönster/takkupa som gör utrymmet ljust med möjlighet att inreda och skapa ytterligare boutrymmen. En härligt lummig trädgårdstomt helt isolerad från Linnévägens biltrafik där du kan njuta av gårdens lugna oaser via flertalet uteplatser. En stor altan i sydvästligt läge där du kan möblera upp för de stora festerna. På gården växer hallon, krusbär, äppelträd och rabarber. Detta är en villa som förtjänar att upplevas på plats. Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information.

  • Premium
Dikarbacksvägen 7D, Krondiket, Falu kommun

Dikarbacksvägen 7D

Villa
Krondiket, Falu kommun
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
4 500 000 kr
111 + 110 m²
7 rum
1 008 m² tomt

NYTT PRIS!!!!! Välkommen till denna enplansvilla med källarplan på Dikarbacken 7D! Ett läge utöver det vanliga där du kan njuta av panoramavy över hela Falun. Bostaden erbjuder härliga öppna ytor på båda våningsplanen där nuvarande ägare renoverat med känsla och stil och inte på något sätt valt bort det lilla extra. Utrymmet som sätter mest avtryck är nog ändå entrévåningens stora umgängesyta där hall, vardagsrum och kök öppnats upp och sätter sin prägel på hela inomhusmiljön. Redan i hallen möts du av det marmormönstrade kaklet som sedan på ett genomtänkt sätt återkommer både i utrymmets centrala delar via en pelare samt i kökets stänkskydd över den läckra kopparmönstrade bänkskivan. Ett socialt kök där du kan samtala med vänner runt köksön samtidigt som du tillreder maten. En köksö med inbyggd fläkt och läcker lysramp med dekorativa kopparstenar. Ett kök där man satsat på det lilla extra i form av smartsystem för belysning, dolda USBC/USB uttag, elektriska beslag, svarta vitvaror och därtill bänkskivan som tål både kyla och värme. Du befinner dig mitt i Världsarvet Falun vilket du inte bara upplever i kopparinslagen både i kök och badrum utan även via det panoramafönstret i köket där du kan njuta av en unik utsikt över hela Falun med hoppbackarna i blickfånget. Entréplanets lugna färgval och enhetliga golv knyter samman våningsplanet på ett fint sätt. Bostaden erbjuder i dagsläget fyra sovrum varav ett i källarplan samt ett påkostat badrum på entréplanet med läckra svarta detaljer och kopparmönstrat klinkergolv. Ett badrum med dekorativt stavmosaik i duschhörna, handdukstork, stor kommod och spegel med inbyggd belysning. Större delen av bostaden är renoverad senaste åren med målade tak/väggar och nya golv. Källarplanet erbjuder en mysig gillestuga med öppen spis som går att nyttja till mycket. Förslagsvis ett extra vardagsrum där du på vinterhalvåret kan njuta av en brasa eller varför inte ett extra rum för barnen att leka i. Utöver gillestugan finns stora utrymmen som idag nyttjas som kontor och sovrum för tonårsbarnen. Våningsplaner består även av en renoverad toalett, rymlig tvättstuga med dusch och bastu, matkällare samt stora förvaringsutrymmen som ansluter till det vidbyggda garaget utrustat med elektrisk port. Från vardagsrummet når du husets rymliga altan som binder samman inne- och utemiljön. Ett altandäck i ett skyddat läge med skogen som närmaste granne. Här kan barnen leka fritt både på trädgården och bland träd och buskar i skogen. För den odlingsintresserade är detta ett av Faluns bästa odlingsmarker, skapa ditt eget trädgårdsland! Tomten erbjuder bl.a. rabatter, äppelträd, körsbärsträd, hallon, vinbär, krusbär och massvis med blåbär. Krondiket är ett mycket populärt, ostört och barnvänligt område med direkt närhet till skog och mark. Området erbjuder möjligheter till ett rikt friluftsliv där Dikarbackens kulturreservat finns ett stenkast från huset där du kan utforska både vandring- och cykelleder. Cykla till Faluns folkpark Lilltorpet med badplats och lekpark och längdskidåkning på vinterhalvåret. Fotbollsplan i Pilbo som vintertid spolas till ishockey/skridskobana med belysning. Inom kort avstånd nås förskola/skola F-6, livsmedelsaffärer, Samuelsdals golfbana mm. Bra med bussförbindelser både till Faluns centrum och Borlänge. Kombinationen ostört läge, renoverad villa med närhet till både skog och natur samt allt vad vardagen kräver erbjuds inte ofta men detta boende tillgodoser samtliga önskningar. Varmt välkommen på visningen!

  • Plus
Bergmästaregatan 14B, Centrum, Falu kommun

Bergmästaregatan 14B

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
2 100 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 185 kr/mån
27 451 kr/m²

Låt mig presentera en härlig 3:a om 76 kvm i en stabil förening mitt i centrala Falun. Denna ljusa, välplanerade lägenhet ligger högst upp i huset med härlig vy från balkongen över Faluns takåsar. Nuvarande ägare har renoverat hela lägenheten där det ljusa fullt utrustade köket sticker ut med sina generösa arbetsytor och förvaring både i över-och underskåp. Ett härligt vardagsrum med parkettgolv och plats för både soffgrupp och matbord. Utgång till balkongen i sydöstligt läge. Bostaden har två rymliga sovrum varav ett med hela fyra garderober med spegeldörrar samt anslutning till rymlig klädkammare. Båda sovrummen har nylagt parkettgolv och nymålade väggar. Ett ljust och fint badrum med badkar, spegelspår, kommod och badrumsskåp. Denna bostad är belägen i en fastighet där föreningen fortlöpande gjort större renoveringar och har en tydlig underhållsplan. Föreningen erbjuder gästlägenhet, hobbyrum, bastu, ateljérum och rymlig tvättstuga. Här bor du med närhet till allt vad Falu centrum har att erbjuda samt flertalet grönområden däribland Vasaparken. Välkommen på visning!

Kornvägen 8, Emaus, Hedemora kommun

Kornvägen 8

Villa
Emaus, Hedemora kommun
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
1 550 000 kr
100 + 128 m²
5 rum
730 m² tomt

Välkommen till Kornvägen 8 och denna enplansvilla med stort vidbyggt garage. Huset är placerat på en lugn gata med områdets lekplatsen ett stenkast från huset. Du möts av en fantastisk altan med plats för flertalet möblemang, ett extra vardagsrum sommartid! Väl inne finner du hallen med kappavhäng och anslutande badrum. Bostaden har tre sovrum samt ytterligare två rum i källaren som går att nyttja som sovrum. Stort allrum med parkettgolv och mysig öppen spis. Stora glaspartier ut mot framsidan som ger fint ljusinsläpp. Kök utrustat med diskmaskin, micro, fläkt, kyl och frys. Här finns plats för matbord och stolar. Bra förvaringsutrymmen och rostfri arbetsbänk. Från köket når du ett av bostadens sovrum med nylagt golv och ljusa väggar. Nuvarande ägare har stängt igen dörren mellan detta sovrummet och vardagsrummet men det går enkelt att öppna upp för att skapa ett härligt flöde mellan rummen. Husets övriga två sovrum är trivsamma med garderob och ljust målade väggar. Här är det bara att flytta in och njuta av att de mest kostsamma renoveringarna är gjorda på fastigheten, taket är bytt, dränering är gjord, fönster är bytta och man har bytt uppvärmingssystem till luft/vattenvärmepump. Detta hus erbjuder även en källarvåning med stora förvaringsutrymmen. Här finns en rymlig gillestuga med heltäckningsmatta som går att använda som både sovrum, lekrum eller förvaringsutrymme. Källarplanet har även en praktisk matkällare, tvättstuga samt anslutning till garaget. För dig som gillar att snickra och fixa finns här en stor verkstad med plats för alla önskade verktyg. En mysig trädgårdstomt omsluter hela huset. Här finns både valnöt- och bokträd. Ett perfekt boende för familjen som vill ha ett enkelt boende i två plan. Lugnt och trivsamt närområde med naturen en stenkast från bostaden. Närhet till skola/förskola, lekplats, två fina badplatser samt Stadsberget friluftsområde på gångavstånd. Njut av att kunna sitta på altanen och ha full uppsikt över barnen som leker i parken !! Välkommen att anmäla dig till visning!

Gärdebygatan 56, Gärdebyn, Rättviks kommun

Gärdebygatan 56

Villa
Gärdebyn, Rättviks kommun
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
3 250 000 kr
115 + 33 m²
4 rum
1 443 m² tomt

Välkommen till Gärdebyn och detta charmiga enplanshus i ett unikt läge med panoramavy över Siljan. Ett välplanerat boende om 115 kvm med möjlighet till hela fyra sovrum. En stor altan omsluter stora delar av huset varifrån du kan njuta av ett soligt söderläge och byns stillsamma miljö. Väl inne i huset möts du av en rymlig hall med kappavhäng som leder dig vidare in i husets givna umgängesyta, vardagsrummet, varifrån du även når den härliga altanen. Utemiljön erbjuder ytor där du kan möblera med både stort matbord och loungemöbler. Detta är verkligen ett boende där inne- och utemiljön vävs samman på ett fint sätt. Du slås av det härliga ljusinsläppet genom kök och vardagsrum samt de stora fönsterpartierna som ger dig vyn över Siljan både sommar som vinter. För de kallare vinterdagarna finns även en mysig braskamin. Vardagsrummet går enkelt att dela av och då skapa husets fjärde sovrum. Fint och välutrustat kök med vit köksinredning, vitrindel och platsbyggd sittmöbel. Här finns plats för matbord och stolar. Huset erbjuder även tre sovrum varav ett med rymlig klädkammare. Groventré där du når tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho samt ytterligare ett fint inrett allrum/sovrum. Huset erbjuder även egen ingång till en verkstad/förrådsutrymme. Friggebod på gården med plats för trädgårdens alla redskap eller varför inte inreda till boende för gästerna. Bergvärmepump installerad 2023! Bostaden har ett unikt läge på en lugn gata där barnen kan leka fritt utan onödig biltrafik. I Gärdebyn får du en stillsam bomiljö men närhet till ett aktivt friluftsliv. Här finns fina promenadstråk, elljusspår, grönområden samt fina Vidablick med fantastisk utsikt och café. Byn erbjuder även två lekplatser och Rättvik centrum finns en cykeltur från bostaden. Kombinationen sjönära, lugnet på landet, ett hus med rum för alla och närhet till allt vad vardagen kräver erbjuds inte ofta detta boende tillgodoser samtliga önskningar. Varmt välkommen på visningen!

  • Plus
Åsgatan 48, null, Falu kommun

Åsgatan 48

Lägenhet
Falu kommun
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
1 500 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2
4 267 kr/mån
25 862 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårummare där du bara kan flytta in och njuta av att tidigare ägare redan gett lägenheten den charm den förtjänar. Fina trägolv varvat med parkettgolv binder samman lägenheten på ett smakfullt sätt. Ett varmt kök där de gröna släta luckorna ihop med de bruna trägolvet ger karaktär till rummet. Platsbyggt kök med gott om förvaringsutrymmen och plats för matbord. Ett stort vardagsrum med öppen spis samt utgång till balkong. Denna lägenhet erbjuder ett extra rum i form av den inre hallen/kontoret som binder samman sovrummet med vardagsrummet och ger en öppen och rymlig känsla till lägenheten. Renoverat badrum med kakel och kliner, dusch och badkar samt golvvärme. En praktisk hall med avskilt kappavhäng och fin bröstpanel på väggarna. Ett rymligt sovrum med två platsbyggda garderober, fint laserat trägolv och fönster mot innergården. Här bor du i en HSB förening med både gym, gästrum, cykelförråd och tvättstuga i källaren. Parkeringarna finner du på innergården där det även erbjuds fina grönområden att vistas i. Närhet till flertalet förskolor, skolor, mataffärer och restauranger samt en kort promenera till Falu centrum. Till lägenheten hör två förråd. Varmt välkommen på visning!

Västra Strömvägen 4, Hosjö, Falu kommun

Västra Strömvägen 4

Villa
Hosjö, Falu kommun
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
2 850 000 kr
151 + 76 m²
5 rum
591 m² tomt

Välkommen till Västra strömvägen och detta 1,5-planshus med källare. Genomgående renoverade ytskikt och härlig uteplats med badtunna. Bostaden är belägen med närhet till större grönytor i Rottneby naturreservat, gångavstånd till badplats vid sjön Runn och populära skolor. Parkera bilen bekvämt i garaget med elektrisk port eller på den stora uppfarten med plats för flertalet bilar. Ett ypperligt planerat hus med öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och hall. Ljust kök utrustat med spis, induktionshäll, kyl, frys, fläkt, diskmaskin och stora arbetsytor. Plats för matbord i anslutande allrum. Härliga ljusa umgängesytor med utgång till det takade uterummet samt den stora altanen. Här kan du vistas med både familj och vänner och njuta av ett bad i badtunnan både sommar som vinter. Badtunnan är ansluten till det vattenburna fjärrvärmesystemet men går även att vedelda. Båda våningsplanen erbjuder ljusa fräscha ytskikt och hela fyra rymliga sovrum med tillhörande platsbyggda garderober. Fina renoverade badrum på båda våningsplanen med dusch, toalett, kommod och handdukstork. Ett källarplan med stora förrådsutrymmen, matkällare, tvättstuga och ett garage med elektrisk port. En mindre trädgårdstomt med plana grönytor perfekta för barnens lek. Från gården når du den rymliga altanen med plats för både matbord och loungemöbel. Svalare kvällar kan du kliva innanför de skjutbara glaspartierna till uterummet och njuta av kvällen under tak. I Hosjö får du en enkel boendemiljö men nära till ett aktivt friluftsliv. Rottnebyskogens naturreservat finns på gångavstånd där du kan utforska både vandring- och cykelleder. På vinterhalvåret finns här även möjlighet till längdskidåkning. Ett stenkast från bostaden finns gym och bensinmack. Härifrån finns även goda förbindelser in till Falu centrum. Enbart en kort bilresa från bostaden finns badplats med sandstrand och lekplats. Välsorterad livsmedelsbutik i Hosjö. Varmt välkommen på visning!

Hagagatan 7A, Haga, Falu kommun

Hagagatan 7A

Lägenhet
Haga, Falu kommun
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
1 350 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 855 kr/mån
33 333 kr/m²

Varmt välkomna till en modern och fräsch enrummare. Haga är ett av Faluns populäraste områden. Här bor du med närhet till det mesta Falun har att erbjuda. Cykelbana finns in till centrum, Lugnet/Högskolan och lasarettet, en tur på ca 10 minuter. Direkt närhet till flertal affärer & serviceinrättningar som bland annat livsmedelsbutiker, vårdcentral, skolor och förskolor. Goda bussförbindelser på Hagagatan. Kliv in i denna fina lägenhet om 40,5 kvm och upplev en ljus och välplanerad enrummare med renoverat kök och badrum. En optimalt planerad lägenhet med en öppen planlösning mellan det stilrena köket och det rymliga vardagsrummet med sovalkov. Ett kök med släta vita luckor, bänkskiva i laminat och utrustad med kyl, frys, fläkt, ugn, induktionshäll och diskmaskin. Här finns även utrymme för matbord och stolar. Samma enhetliga ljusgråa laminatgolvet finns även i vardagsrumsdelen där det finns plats för soffa och bord. I anslutning till vardagsrummet finns en garderob med skjutdörrar i glas där delar av garderoben nyttjas som sovalkov. Perfekt att kunna skjuta igen och gömma sängen när man vistas i övriga lägenheten. Klädkammare i anslutning till hallen. Et nyrenoverat badrum 2022 med ytskikt som ger ett stilrent intryck. Även badrummet genomsyras av ljusa färgval och är utrustat med dusch, toalett, kommod med förvaringslådor, spegelskåp och handdukstork. Detta är en lägenhet du verkligen kommer trivas i då samtliga ytskikt är iordningställda och du kan njuta av att bara flytta in och bo. Här bor du i en välskött förening med fint anlagd gård med gräsmatta och gemensam uteplats. Tvättstuga hittar du i anslutande byggnad och här finns även cykelförråd. Varmt välkommen på visning.

Bladstigen 4, null, Hedemora kommun

Bladstigen 4

Villa
Hedemora kommun
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
1 495 000 kr
108 + 116 m²
6 rum
886 m² tomt

Villa med källare i lugnt område med lummig trädgårdstomt! Välkommen till bladstigen och denna villa med 4 sovrum, stora umgängesytor och mysig gillestuga. Väl inne i huset möts du av en ljus hall med plats för kappavhäng. Ett stort och luftig vardagsrum med fönsterpartier i två väderstreck och utgång till altanen. Ljust och renoverat kök med tillhörande matplats. Köket är utrustat med vitvaror i form av kyl, spis, ugn, diskmaskin och fläkt. Gott om förvaringsutrymmen och en fin vitrinskåpsdel. Tre sovrum på entréplan varav ett med utgång till gården. En härlig gillestuga med en centralt placerad braskamin som ger värme till hela huset. Perfekt utrymme för barnen att leka fritt. Källarplanet erbjuder även ytterligare ett sovrum, tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tvättho samt bra arbetsyta för hantering av tvätt. Stora förrådsutrymme med plats för alla trädgårdens redskap och mycket därtill. En lummig och skyddad trädgårdstomt med flertalet fruktträd och rabatter. Altan på baksidan där du njuta av en lugn stund i solen. Stor uppfart med plats för två bilar samt garage och carport. Ett perfekt boende för familjen som vill ha ett enkelt boende i två plan. Lugnt och trivsamt närområde med naturen en stenkast från bostaden. Närhet till skola/förskola, lekplats, två fina badplatser samt Stadsberget friluftsområde på gångavstånd. Välkommen att anmäla dig till visning!

Visar alla 11