Mäklare Malin Bäckrud

Malin Bäckrud

Om mig

Varför mig? Yrkesstolthet är mycket viktigt för mig. I det ordet ryms kunskap, kompetens och kvalitet. Men också mjuka värden som engagemang och ett varmt bemötande. Att varje möte med mina kunder är viktigt och att jag är närvarande i det mötet. I mig hittar du en rakryggad mäklare som planerar att arbeta med återkommande kunder i flera generationer. Det är min målsättning. Låt mig få jobba tillsammans med dig - för att verkställa en av dina större affärer i livet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Linnévägen 11, null, Falu kommun
Linnévägen 11, null, Falu kommun, bild 2
Linnévägen 11, null, Falu kommun, bild 3

Linnévägen 11

Villa
Falu kommun
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
11 500 000 kr
432 + 120 m²
10 rum
1 206 m² tomt

Ståtlig arkitektritad husdröm i Villastadens lummiga kvarter! Ett fantastiskt boende inbäddat i grönska med närhet till allt Falun har att erbjuda. Linnéan 10 är ritad av Klas Boman och är en smakfull, gulputsad familjevilla anno 1911 om hela 435 kvm. Hemmets rymd i kombination med vackra byggnadsdetaljer och en varm färgsättning gör att du erbjuds en fridfull tillvaro där alla familjens önskningar kan tillgodoses. En vacker himmelsblå ytterdörr möter dig när du äntrar detta extraordinära boende. Huset är genomgående varsamt renoverat med tidstypiska detaljer såsom spröjsade fönster, vacker ekparkett, bröstpanel, pardörrar och en takhöjd långt utöver det normala. Husets karaktär omfamnar samtliga utrymmen. Här finns umgängesytor där du verkligen kan bjuda in hela grannskapet till stora festligheter. Stor balkong i bästa söderläge. Ett platsbyggt sekelskifteskök med serveringsgång som förbinder köket med vardagsrummet. Ett stort påkostat badrum med varmt klinkergolv i sten, badkar och bastu. Huset inrymmer 10 rum och kök fördelat på tre plan där källarvåningen i dagsläget disponeras genom två smakfullt inredda lägenheter. Båda lägenheterna med egen ingång. Möjlighet finns att skapa ytterligare en lägenhet i källarplan och då inbringa hyresintäkter om ca 180 tkr/år. Utöver detta finns matkällare, rymlig nyrenoverad tvättstuga i källarplan och gott om förrådsutrymmen. Därtill en stor vind med flertalet fönster/takkupa som gör utrymmet ljust med möjlighet att inreda och skapa ytterligare boutrymmen. En härligt lummig trädgårdstomt helt isolerad från Linnévägens biltrafik där du kan njuta av gårdens lugna oaser via flertalet uteplatser. En stor altan i sydvästligt läge där du kan möblera upp för de stora festerna. På gården växer hallon, krusbär, äppelträd och rabarber. Detta är en villa som förtjänar att upplevas på plats. Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information.

  • Premium
Hagavägen 51, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 51

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
825 000 kr
46,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 013 kr/mån
17 742 kr/m²

Renoverad 1,5:a med avskiljd sovdel gör att denna lägenhet uppfattas större än vad den egentligen är. Centralt belägen lägenhet i Hagalund om 46,5 kvm med gångavstånd till både Borlänge centrum och Högskolan. Här är det bara att flytta in och njuta av att allt är renoverat och fräscht. Ljusa toner och ett grått laminatgolv som knyter samman hela boendet som kompletteras med ett läckert svart kök som ger karaktär till lägenheten. Ett kök med släta luckor och integrerade vitvaror samt trämönstrad laminatskiva och stänkskydd i matchande material. Här finns gott om plats för matbord och stolar. Flera rymliga garderober i både hall och sovrum. Ett renoverat badrum med kakel, klinker med golvvärme. Utrustat med kommod, dusch, toalett, spegelskåp och förvaringsskåp. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från flertalet fönster ut mot gården. Plats för soffmöbel och ytterligare möblemang. Mysigt sovrum med stor garderob och skjutdörrar. Unik etta då vardagsrummet inte behöver möbleras med säng. Lägenheten ligger på Hagalund med direkt närhet till centrala Borlänge, Högskolan, Handelsområdet samt Maserhallens sportanläggning. Tillhörande lägenhetsförråd, gemensam tvättstuga och cykelrum. Det finns ett flertal butiker i närområdet bl.a. restauranger, kiosk och frisör. I månadsavgiften ingår bredband från Tele2 (Bredband 100)! BRF Borlängehus n7 är en välskött och fin förening som amorterar och upprättar tydliga underhållsplaner. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Hälsingstigen 4, Hälsingberg, Falu kommun
Hälsingstigen 4, Hälsingberg, Falu kommun, bild 2
Hälsingstigen 4, Hälsingberg, Falu kommun, bild 3

Hälsingstigen 4

Villa
Hälsingberg, Falu kommun
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
5 900 000 kr
230 + 10 m²
7 rum
1 563 m² tomt

Välkomna till denna fantastiska villa på klassisk mark från början av förra seklet. Oavsett om du har bott i Falun i hela ditt liv eller bara åkt igenom staden kan jag nästan garantera att du inte passerat denna charmiga lilla gård. Längst en återvändsgata i barnrika villakvarter i gamla Hälsingberg, ett mindre område med äldre bebyggelse, finner du dessa två charmiga bostadshus som genom åren genomgående renoverats både in- och utvändigt. Parkera bilen smidigt på de avskilda parkeringsplatserna och följ grusgången, upplyst av gatlyktor, som leder dig fram till det mindre bostadshuset där nuvarande ägare bedriver sin egen hudsalong. Möjligheten att bedriva eget företag hemma på gården är unikt. Eller varför inte kunna erbjuda tonårsbarnen ett eget boende på gården. Det mindre bostadshuset om 30 kvm, även kallat "hönshuset", tillsammans med förrådsbyggnader och gårdens kuperade stenrösen omsluten innergården och ger ett insynsskydd som skapar just den oas man önskar njuta av på hemmaplan. Gården erbjuder även ett stort växthus/uterum och flertalet altaner med plats för matbord och loungemöbler. Nu till det större bostadshuset, byggt sent 1800-tal, som därefter utökats med en tillbyggnad 2016. Huset är totalt 200 kvm, fördelas på två plan. Kliv innanför dörren och upplev husets själ, den varma atmosfären och harmonin som genomsyrar hela hemmet. Entréplanets lantliga kök med tillhörande utbyggnad är en fantastisk plats att vistas på med familj och vänner. Att kunna sitta inomhus, och genom de stora glaspartierna njuta av naturens skiftningar, är få förunnat. Sommartid når man enkelt altanen där det finns plats för större möblemang och praktiskt solskydd via elektriska markiser. Övriga sällskapsytor på entréplanet erbjuder ett stort vardagsrum med mysig kakelugn samt allrum/matrum. Mindre toalett finns i anslutning till hallen. På övre plan ryms två sovrum och ett vardagsrum som enkelt går att nyttja som ytterligare sovrum. Fräscht badrum med både dusch och badkar samt tvättstuga. För dig som älskar ordning och reda finns här även en stor walk in closet där du kan njuta av att ha överblick över skor och kläder. Huset står på en fin trädgård/naturtomt med flera rabatter, äppelträd, plommonträd, krusbär och vinbär. En välskött tomt där fina grusgångar avgränsar gräsytor och stenpartier. Flertalet uteplatser där du kan njuta av sol hela dagen. Rymliga förrådsutrymmen, två carportplatser, jordkällare samt en gammal grävd brunn. Här finner ni på alla sätt ett fantastiskt kvalitetsboende med bekvämt avstånd till centrala Falun. Njut av områdets gemytliga små grönområden samt Rottnebyskogens naturreservat på gångavstånd där du kan utforska både vandrings- och cykelleder. På vinterhalvåret finns här även möjlighet till längdskidåkning. Närhet till efterfrågade förskolor/skola i Hälsingberg och Hälsinggården. Goda bussförbindelser till Falun. Varmt välkommen på visningen!

  • Premium
Bladstigen 4, null, Hedemora kommun

Bladstigen 4

Villa
Hedemora kommun
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
1 495 000 kr
108 + 116 m²
6 rum
886 m² tomt

Villa med källare i lugnt område med lummig trädgårdstomt! Välkommen till bladstigen och denna villa med 4 sovrum, stora umgängesytor och mysig gillestuga. Väl inne i huset möts du av en ljus hall med plats för kappavhäng. Ett stort och luftig vardagsrum med fönsterpartier i två väderstreck och utgång till altanen. Ljust och renoverat kök med tillhörande matplats. Köket är utrustat med vitvaror i form av kyl, spis, ugn, diskmaskin och fläkt. Gott om förvaringsutrymmen och en fin vitrinskåpsdel. Tre sovrum på entréplan varav ett med utgång till gården. En härlig gillestuga med en centralt placerad braskamin som ger värme till hela huset. Perfekt utrymme för barnen att leka fritt. Källarplanet erbjuder även ytterligare ett sovrum, tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tvättho samt bra arbetsyta för hantering av tvätt. Stora förrådsutrymme med plats för alla trädgårdens redskap och mycket därtill. En lummig och skyddad trädgårdstomt med flertalet fruktträd och rabatter. Altan på baksidan där du njuta av en lugn stund i solen. Stor uppfart med plats för två bilar samt garage och carport. Ett perfekt boende för familjen som vill ha ett enkelt boende i två plan. Lugnt och trivsamt närområde med naturen en stenkast från bostaden. Närhet till skola/förskola, lekplats, två fina badplatser samt Stadsberget friluftsområde på gångavstånd. Välkommen att anmäla dig till visning!

Visar alla 4