MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB

MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Atlegången 11, Torsgården, Vellinge kommun

Atlegången 11

Villa
Torsgården, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
4 750 000 kr
137 m²
5 rum
360 m² tomt

Här finner Ni ett välskött 1½-planshus på solig hörntomt. Trädgården bjuder på såväl fikon, röda vinbär som prunkande lavendel! Husets insida är genomgående ljust och fräscht. Kockvänligt kök från 2021, helkaklade fräscha badrum med dusch, renoverade 2020 respektive 2015. Vardagsrum i vinkel med öppen spis. 4 sovrum alla med hårda golv och ljusa väggar. 3-glasfönster i kombination med luftvärmepump och öppen spis ger angenäma driftskostnader!

Båtsmansvägen 37, Skanör, Vellinge kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 3 mar kl 13:00

Båtsmansvägen 37

Radhus
Skanör, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
4 000 000 kr
121 m²
4 rum
210 m² tomt

Vi kan nu med glädje presentera detta fina radhus på Båtsmansvägen 37 i Skanör! Här bor man i ett populärt och barnvänligt område med närhet till vacker natur och Sveriges bästa stränder. Husets välplanerade 121 kvadratmeter erbjuder ett kök med plats för matgrupp. Ett stort vardagsrum med stora, fina fönsterpartier mot uteplatsen. Ett badrum med både dusch och badkar. En gäst-WC och separat tvättstuga. Här finns också tre bra sovrum, varav två med fantastisk utsikt! Här finns möjlighet att göra ytterligare ett sovrum på nedre plan. Lägg därtill en lättskött trädgård med gräsmatta och uteplats i soligt västerläge! Här värmer solen både dagtid och kvällstid. Morgonkaffet däremot, avnjuts bäst på den stenlagda uteplatsen i öster! Här bor man dessutom med närhet till barnomsorg, skolor, lekplatser och gott om aktiviteter för den aktiva familjen. Däribland tennis, padel och golf. Trevliga restauranger, hamnen, dagligvaruhandel, apotek, gym, systembolag m.m erbjuds också på kort avstånd. För pendlaren finns dessutom goda bussförbindelser. En tradition ingen Skanörs-bo får missa är gåsaloppet! Detta anordnas varje midsommar och är uppskattat av stora som små. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Västerbrogatan 2, Centrala Vellinge, Vellinge kommun

Västerbrogatan 2

Lägenhet
Centrala Vellinge, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
3 500 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/4
5 591 kr/mån
41 667 kr/m²

Redan i entrén blir man förälskad! De vackra vitlacerade ekgolven, den generösa takhöjden, för att inte tala om ljusinsläppet. Nu har ni chansen att förvärva en helt ny lägenhet där ingen tidigare har bott, en verkligt lyxig känsla! Lägenheten är belägen på solig hörna med grönska och innergård i blickfånget. Här kommer innergården med tid att bli prunkande och vacker. Planlösningen är verkligen optimal med två fina sovrum, delvis öppet in mot köket från vardagsrummet. Helkaklat badrum med dusch. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten är även det ett stort plus. Terrassdörrar ut till trädeck och altan. En promenad på ca 5 minuter förbi gästisparken och kärleksstigen tar er ner till centrum. Utanför byn uppenbarar sig den skånska slätten. Promenaden ut mot havet är något alldeles speciellt. Guldgula rapsfält som kantar vägen och ett djupblått hav i periferin, en lisa för själen. Nu när försommaren är här och fälten är alldeles guldgula av raps går promenaden ner mot ängarna med havet och Öresundsbron i blickfånget.. Här i Vellinge vill man bo och leva, här finns alla bekvämligheter på gångavstånd. Bra bussförbindelser in till Malmö och storstaden samt till Trelleborg men även ner till Höllviken och Sveriges vackraste stränder. Brf Sundet är uppfört i ett helt nytt bostadsområde i centrala Vellinge. Huskropparna bildar en L-form där innergården kommer att bli en naturlig mötesplats för boende i kvarteret. Den gemensamma trädgården kommer att bjuda på flera glädjeämnen. Husen är utformade med lägenheter från 2rok till 5 rok. Huskropparna är i 4 våningar och marklägenheterna kommer att ha uteplatser. Detta kommer att uppfylla alla de förväntningar Ni har på ett modernt boende. Jag vågar sticka ut hakan och hävda att BRF Sundet kommer att bli det självklara valet för Er som ställer höga krav på Ert kommande hem!

 • Uteplats
 • Hiss
Storgatan 14, Centrala Vellinge, Vellinge kommun

Storgatan 14

Lägenhet
Centrala Vellinge, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
1 500 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 365 kr/mån
28 037 kr/m²

Låt oss presentera denna fina tvårumslägenhet i Vellinge! Här bor man på centralt läge med närhet till vacker natur. En trappa upp på Storgatan 14 finner ni denna välplanerade och trivsamma lägenhet. I hallen välkomnas man av ett stilrent grått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns gott om förvaringsmöjligheter. Fint renoverat kök från 2018 med vita lyckor och kakel samt bänkskiva i grått. Helkalklat badrum med dusch i vitt och ljusblått. Stort och luftigt vardagsrum med vackert fiskbensparkett och vitmålade väggar. Här finns även utgång till den mysiga balkongen. Sovrummet med garderob har gott om plats för dubbelsäng. Grått klinker på golvet och vitmålade väggar. Här bor man med närhet till allt som kan tänkas behövas. Vellinge centrum erbjuder bland annat mataffärer, Björns konditori och café, restauranger, systembolag, blomsteraffärer, klädbutiker, frisörer och gym. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Näktergalsgatan 35, Vellinge, Vellinge kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00

Näktergalsgatan 35

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
5 000 000 kr
167 + 32 m²
5 rum
609 m² tomt

Vi har nu fått äran att förmedla detta oerhört trivsamma hus på Näktergalsgatan 35! Välskött och propert med plats för hela familjen. Redan vid första anblick återspeglas säljarnas omsorgsfulla hand. Här har man renoverat efterhand, bytt tak och skött underhållet exemplariskt! En fröjd att få överta ett sådant väl omhändertaget hus. Husets 167 kvm fördelar sig idag på ett stort vardagsrum och matplats i öppen planlösning, ett rymligt kök, två badrum samt gäst-wc, en separat tvättstuga, tre bra sovrum samt ett stort allrum på övre plan. Här finns goda möjligheter till fler sovrum. Lägg därtill en fantastiskt lummig trädgård med dubbla uterum! Lugnt och barnvänligt område med endast ett par minuters promenad till både förskola och grundskola. Det finns även en närlivsbutik i området. Gott om fina lekplatser och bra med grönområden och joggingstråk. Att dessutom bo i Sveriges bästa skolkommun är en vinst i sig! Detta hus måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Ängavägen 4d, Centrala Vellinge, Vellinge kommun
 • Budgivning pågår

Ängavägen 4d

Lägenhet
Centrala Vellinge, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
3 800 000 kr
86,4 m²
3 rum
vån 3/4
5 048 kr/mån
43 981 kr/m²

En ynnest att få bo i gemytliga BRF Ängalyckan. Det självklara valet för er som ställer höga krav på ert kommande hem. Här tar man hissen upp till tredje våningen och njuter av dess magiska ljusinsläpp, trevliga utsikt och känslan av att flytta in i något helt nytt. Säljaren har på et smickrande sätt gjort omsorgsfulla val. Vackra vitlaserade ekgolv, klinkergolv i sobra toner, kök i vitt med rostfria maskiner, helkaklat stilrent badrum och mycket mer. En ljuvlig balkong som man med fördel kan njuta av sommarkvällarna under markisen, beskåda solnedgångar i väster och vid vackert väder, få en glimt av havet i periferin. Ytterligare en liten balkong mot innergården och här njuter man av takåsar, sedumtak och den vackra mangårdsbyggnaden som tillhörde Gränsgård när det begav sig.

 • Balkong
 • Hiss
Västra Häggviksvägen 9, Höllviken, Vellinge kommun
 • Budgivning pågår

Västra Häggviksvägen 9

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
5 995 000 kr
175 + 32 m²
5 rum
658 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva detta trivsamma 1,5-planhus på återvändsgata! Här vill man låta barnen växa upp! I ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både förskolor och skolor. Här bor man med närhet både till Höllviken centrum och vacker natur. Husets 175 kvadratmeter erbjuder plats till hela familjen. Praktisk planlösning med högkvalitativt kök med bänkskivor i granit från HTH. Ett rymligt vardagsrum i kombination med matplats, där den fina täljstenskaminen värmer i centrum. Två badrum, en separat tvättstuga samt fyra bra sovrum. Lägg därtill ett garage samt en uppväxt, insynsskyddad trädgård i soligt sydvästläge! Vill Ni bo i ett lugnt område, i ett trivsamt hem, med närhet till Sveriges vackraste stränder? Då är detta huset för Er - Varmt välkomna på visning!

Lilla vägen 9-7, Vellinge Väster, Vellinge kommun

Lilla vägen 9-7

Villa
Vellinge Väster, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
9 895 000 kr
239 m²
8 rum
821 m² tomt

Varmt välkomna till detta arkitektoniska och byggnadstekniska mästerverk! Här har ingenting lämnats åt slumpen, det kan jag lova! Att lyckas så här bra med med både arkitektur och konstruktion, det är ren lycka! Detta hus bjuder på så många glädjeämnen! Ett gediget stenhus med genomgående naturmaterial. Genomgående högt i tak, och öppet upp i nock i vardagsrum, läckra lösningar och fantastisk fönstersättning. Underbart kök med tillhörande matsal att samlas kring. Ljuvligt att öppna upp skjutdörrarna till trädäck och låta ute bli inne. Öppenheten mellan kök och vardagsrum är en fröjd och jag personligen älskar att blidka ut mot poolen genom de stora fönsterpartierna Master bedroom med lyxigt badrum med dusch, uppfört i italiensk natursten, rymlig klädkammare och dubbla glasdörrar ut till trädgårdens morgonsol! Allrum med utgång till taktersss med magisk utsikt över Öresund och Öresundsbron. 2 stora fina sovrum med separata klädkammare. Separat vardagsrum på plan 2. Badrum uppfört i italiensk natursten även här. Nedanvåningen bjuder även på ett mindre sovrum/kontor, poolrummet med glas från golv till tak, separat gwc, rymlig tvättstuga med groventre . Huset har extremt låga driftskostnader även om poolen värmts upp stora delar av året. Solceller och laddare till elbil, även det ett plus! Detta hem måste upplevas. Jag önskar er varmt välkomna att kontakta mig för ytterligare info och bokning av visning. Vänligen Caroline Malm 0703-302836

Ängavägen 4B, Centrala Vellinge, Vellinge kommun

Ängavägen 4B

Lägenhet
Centrala Vellinge, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
2 495 000 kr
65 m²
2.5 rum
vån 3/4
4 004 kr/mån
38 385 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga 2½- lägenhet, belägen på tredje våningen i populär förening. BRF Ängalyckan uppfyller alla de krav ni har på ett modernt boende. Ta hissen upp till tredje våningen och njut av den finfina utsikten i väster. Ljus entréhall med klinkergolv i antracitgrått och vita väggar. Till vänster är sovrummet beläget. Ljust grå väggar och vackert ekparkettgolv, vilket är genomgående i hela lägenheten. Skjutdörrsgarderober i vitt. Utgång till balkong i söderläge. Intill sovrummet är ½ rummet beläget. Perfekt som arbetsrum. Tre garderober. Helkaklat badrum med vita kaklade väggar och antracitgrått klinkergolv. Komfortgolvvärme, spotar i tak. Inredning från HTH. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Underbart kök/vardagsrum med gott om plats. Kök i vitt från HTH med granitbänk och rostfria maskiner från Siemens. Utgång till den generösa balkongen även härifrån. Vackert med det djupa burspråket.

 • Balkong
 • Hiss
Kasalagatan 8A, null, Trelleborgs kommun

Kasalagatan 8A

Radhus
Trelleborgs kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
2 195 000 kr
122 m²
4 rum
vån 1/1
8 815 kr/mån
17 992 kr/m²

Varmt välkomna ska ni vara till detta trivsamma radhus i brf-form! Här bor man på ett plan med optimal planlösning på barnvänliga Änghög. Här finns det plats till hela familjen! Lägenheten erbjuder bland annat ett praktiskt kök. Ett rymligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp. Två badrum, varav ett med badkar. En separat tvättstuga med gott om förvaring samt tre bra sovrum (med möjlighet till fyra). Lägg därtill en lättskött trädgård på bästa solläge med mysigt uterum. Stort plus för uteplatser på båda sidor! Här ges möjlighet att följa solen hela dagen. Centralt läge med närhet till förskola, skola, idrottsanläggningar, vackra grönområden och mycket mer. Detta kompletta boende vill ni inte missa, varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Västerbrogatan 24, Centrala Vellinge, Vellinge kommun
 • Sön 3 mar kl 11:00

Västerbrogatan 24

Lägenhet
Centrala Vellinge, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
2 350 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/4
4 141 kr/mån
41 964 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga, genomgående tvårummare med två uteplatser som följer solen. Lägenheten bjuder hela 2,8 i takhöjd och ljuset flödar genom vacker fönstersättning! Stilrent kök i grått från Ballingslöv, maskinpark från Siemens, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare i kombination. Rymligt sovrum med walk in closet. Ett stort plus är den vattenburna golvvärmen som värmer frusna höstfötter. Varmt välkomna att kontakta Caroline för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Astrakangatan 68B, Herrestorp, Vellinge kommun
 • Sön 3 mar

Astrakangatan 68B

Lägenhet
Herrestorp, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
2 800 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
6 176 kr/mån
36 364 kr/m²

På solig hörna finner ni denna trivsamma trerummare! Här har säljarna gjort flera fina tillval, vilket gör den här lägenheten till ett mycket tilltalande boende! Lägenhetens generösa takhöjd imponerar och extra trevligt med utgång till uteplats och trädgård i sydväst. Kök i vitt i vinkel med arbetsbänkar i antracitgrått, rostfria maskiner från 2021. Vardagsrumsdel med gott om plats för soffgrupp och tv hörna. Helkaklat stort badrum med dusch, antracitgrått klinkergolv och vita väggar. Stilren inredning och tvättmaskin och torktumlare. Golvvärmen värmer nu när hösten är på väg. De båda sovrummen är belägna med ljusinsläpp från öster, och vilken utsikt över den skånska slätten!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 12