Mäklare Caroline Malm

Caroline Malm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ängavägen 4C, null, Vellinge kommun

Ängavägen 4C

Lägenhet
Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
2 350 000 kr
56,1 m²
2.5 rum
vån 3/4
3 589 kr/mån
41 889 kr/m²

Med kök från HTH och maskinpark i rostfritt från Siemens, helkaklade badrum och vackra ekparkettgolv kommer detta att uppfylla alla de förväntningar Ni har på ett modernt boende. Huskropparna ramas in av en fint uppvuxen miljö med stora träd och häckar. Brf Ängalyckan har ett närmast unikt läge i Vellinge och jag vågar sticka ut hakan och hävda att detta kommer att bli det självklara valet för Er som ställer höga krav på Ert kommande hem!

  • Balkong
  • Hiss
Astrakangatan 10, Vellinge, Vellinge kommun

Astrakangatan 10

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
4 700 000 kr
130 m²
4 rum
5 985 kr/mån

FRILIGGANDE BRF-VILLA MED SOLCELLER OCH STOR TRÄDGÅRD! Varmt välkomna ska ni vara till detta trivsamma Brf-hus! Här bor man med huskänsla i ett modernt och växande område. De generösa 130 kvm ger plats till hela familjen. Huset erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum - husets hjärta! Rummet bjuder in till umgänge och blir den naturliga mötesplatsen för familjen. Det bjuds även på två helkaklade badrum med dusch, tre sovrum och en magisk takterrass i soligt söderläge! Väl ute möts vi av en stor och härlig trädgård med både stenläggning och gräsmatta. Trädgården är belägen intill en allmän gröning. Här finns gott om plats för lek och spring! I omgivningen finns fler fina grönområden, lekplatser, skola, förskola och närlivsbutik. Här bor man även med närhet till Vellinge centrum. Detta fina hus vill ni inte missa! Varmt välkomna på visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Astrakangatan 17, Vellinge, Vellinge kommun

Astrakangatan 17

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
6 995 000 kr
150 m²
5 rum
373 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva ett av de nybyggda stenhusen på Astrakangatan! Perfekt beläget för barnfamiljen! Här bor man med direkt närhet till skola, förskolor, grönområde och lekplatser. Huset är i nyskick och bjuder på oerhört fina materialval i sobra toner. Vattenburen golvvärme i hela huset, solceller på taket och en mysig trädgård med trädäck och plats för både spring och lek. Här kan ni flytta rakt in och trivas!

  • Energieffektiv

Visar alla 3