Mäklare Julia Jörgensen Kristensson

Julia Jörgensen Kristensson

Om mig

Jag har arbetat på Malm Persson Fastighetsbyrå sedan september 2018 då jag påbörjade min utbildning till fastighetsmäklare vid Malmö Universitet. Här trivs jag förträffligt bra! Det passar mig utmärkt att arbeta på en mäklarbyrå som erbjuder klassiskt fastighetsmäkleri av högsta kvalitet. Med en passion för ständigt bättre resultat är jag redo att leda er igenom en av de största affärerna i livet. Om Ni vill anlita en ambitiös, noggrann och målmedveten mäklare ska Ni anlita mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 6B, Centrala Vellinge, Vellinge kommun

Storgatan 6B

Lägenhet
Centrala Vellinge, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB

1 595 000 kr

52 m²

2 rum

3 733 kr/mån

30 673 kr/m²

Låt oss presentera denna renoverade tvårumslägenhet i centrala Vellinge! Här bor man på en gavel med ett fantastiskt ljusflöde och inglasad balkong. En trappa upp på Storgatan 6B finner ni denna välplanerade och trivsamma lägenhet. I hallen välkomnas man av en charmig tidstypisk parkett. Till vänster finns badrummet, helkaklat och fräscht från 2019, utrustat med dusch. Till höger når man ett ljust och härligt kök, renoverat 2021. Kakel i vitt, bänkskiva i trä, rostfria vitvaror samt integrerad diskmaskin. Vidare in från hallen finns sovrummet, här finns gott om plats för dubbelsäng. I vardagsrummet möts man av ett fantastiskt ljusinsläpp från två värderstreck. Härifrån når man även den mysiga balkongen. Stor och möblerbar i soligt läge. Söker ni en ljus och härlig gaveltvåa på centralt läge, med inglasad balkong och gott om förvaringsmöjligheter? Då ni träffat mitt i prick! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Högatan 7, Limhamn, Malmö kommun
  • Idag kl 17:30

Högatan 7

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB

1 825 000 kr

51 m²

2 rum

3 110 kr/mån

35 784 kr/m²

MODERNT - KVADRATSMART - MED NÄRHET TILL BÅDE STAD OCH NATUR Ta hissen upp till denna trivsamma tvårummare belägen på Högatan 7. Lägenheten är i nyskick då huset uppfördes 2018! Den öppna planlösningen bjuder på ett härligt ljusflöde och det integrerade köket och vardagsrummet känns öppet och luftigt, inte minst tack vare balkongen i söder. Här finns också ett helkaklat fräscht badrum med dusch och egen kombimaskin samt ett bra sovrum med garderober. Tack vare energieffektiva egenskaper tilldelas huset energiklass B. Detta ger lägre driftskostnader och möjlighet till grönt bolån hos flera storbanker. Gröna lån ger förmånligare räntor för att främja hållbarheten och miljön. Att bo klimatsmart är viktigare än någonsin! I expansiva Elinegård har man dessutom både natur, bekvämligheter och kommunikation på kort avstånd. Däribland kalkbrottet, grönområden, Emporia, Limhamn centrum, matbutik, skolor etc. Vill Ni bo modernt och bekvämt? Då är detta lägenheten för Er! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Astrakangatan 68C, Vellinge - Herrestorp, Vellinge kommun
  • Sön 2 apr kl 13:00

Astrakangatan 68C

Lägenhet
Vellinge - Herrestorp, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB

3 475 000 kr

97 m²

4 rum

5 873 kr/mån

35 825 kr/m²

MODERNT - HÖGKLASSIGT - MED FANTASTISK UTSIKT ÖVER SLÄTTEN! Varmt välkomna ska ni vara till denna minst sagt unika etagelägenhet på trivsamma Herrestorp. Här möter den moderna arkitekturen lantlig idyll, det bästa av två världar! Säljarna har dessutom gjort många stilsäkra val och skapat en harmonisk känsla. Lägenheten erbjuder bland annat ett högkvalitativt kök från Vedum. Ljusa sällskapsytor, ett helkaklat badrum och gäst-wc, rymliga garderober och tre bra sovrum. Lägg därtill två balkonger och en stor terrass om hela 17 kvm i två väderstreck. Här kan Ni följa solen hela dagen! Morgonkaffet avnjuts på balkongen i öster och kvällssolen värmer på den magiska terrassen! Denna läckra lägenhet passar utmärkt för Er som vill ta ert boende till nästa nivå. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3