Mäklare Julia Jörgensen Kristensson

Julia Jörgensen Kristensson

Om mig

Jag har arbetat på Malm Persson Fastighetsbyrå sedan september 2018 då jag påbörjade min utbildning till fastighetsmäklare vid Malmö Universitet. Här trivs jag förträffligt bra! Det passar mig utmärkt att arbeta på en mäklarbyrå som erbjuder klassiskt fastighetsmäkleri av högsta kvalitet. Med en passion för ständigt bättre resultat är jag redo att leda er igenom en av de största affärerna i livet. Om Ni vill anlita en ambitiös, noggrann och målmedveten mäklare ska Ni anlita mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Frans Malmrosgatan 38A, null, Trelleborgs kommun

Frans Malmrosgatan 38A

Lägenhet
Trelleborgs kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
450 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
2 485 kr/mån
15 000 kr/m²

Kvadratsmart etta med en stor inglasad balkong i soligt söderläge! Här bor man på centralt läge i lummig miljö. Hall med grått klinkergolv och skjutdörrsgarderober. Vitmålade väggar är genomgående i hela lägenheten. Från hallen nås badrummet. Halvkaklat i vitt och grått, utrustat med badkar. Vidare in i lägenheten nås det stora rummet. Vackert fiskbensparkett på golvet och utgång till den stora balkongen i söder. Här bjuds det på en härlig, grönskande utsikt! Från rummet nås även lägenhetens kokvrå. Yteffektivt med grått klinkergolv, luckor i vitt, bänkskiva i trä, stänkskydd i mosaik samt vita vitvaror. Bättre första boende än så här blir det inte - varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Blodboksgatan 22, Herrestorp, Vellinge kommun
  • Budgivning pågår

Blodboksgatan 22

Villa
Herrestorp, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
3 800 000 kr
77 + 18 m²
4 rum
410 m² tomt

Låt oss presentera detta oerhört fina och kvadratsmarta enplanshus på populära Herrestorp! Beläget på en hörna intill prunkande grönska. Ett trivsamt hem som renoverats med omsorgsfull hand 2016. Huset är ljust och härligt med sober och smakfull inredning. Den röda tråden ger en väldigt trivsam miljö - här vill man bara vara! Huset erbjuder ett kök i vitt i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, ett helkaklat badrum med dusch, en separat tvättstuga samt tre bra sovrum. Lägg därtill ett mysigt uterum som förlänger vardagsrummet! Väl ute kan man följa solen hela dagen, från trädäcken på baksidan i väster eller framsidan i öst. Detta hus är perfekt för Er som söker ett lättskött boende men samtidigt vill ha möjligheten att njuta av en härlig trädgård. Varmt välkomna på visning!

Rangången 4, Södervång, Vellinge kommun
  • Budgivning pågår

Rangången 4

Villa
Södervång, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
4 500 000 kr
117 + 20 m²
4 rum
379 m² tomt

ENPLANS PÅ POPULÄRA SÖDERVÅNG! På barnvänliga Södervång bor man i ett lugnt och bilfritt område med gott om fina lekplatser och promenadstråk. Här finns fina skolor och förskolor på gångavstånd. Husets 117 kvm fördelar sig på ett ljusgrått kök med bänkskivor i granit, två helkaklade badrum, ett rymligt vardagsrum och matplats. Separat tvättstuga samt tre bra sovrum. Lägg därtill ett härligt uterum med golvvärme som används flitigt av säljarna och förlänger vardagsrummet. Väl ute möts vi av en välskött och insynsskyddad trädgård på bästa solläge! Detta fina familjehem måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

Svea Olofssons väg 6M, Skegrie, Trelleborgs kommun

Svea Olofssons väg 6M

Radhus
Skegrie, Trelleborgs kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
3 000 000 kr
119 m²
5 rum
6 553 kr/mån
25 210 kr/m²

MODERNT - BEKVÄMT - BARNVÄNLIGT På Svea Olofssons väg 6M i populära Skegrie möts vi av detta trivsamma brf-radhus! Här bor man med huskänsla i bekvämt brf-format, i ett växande och barnvänligt område med närhet till skolor och förskolor. Här bor man dessutom på utmärkt pendlingsläge! Husen uppfördes 2020 och säljarna har gjort stilrena, tidlösa val rakt igenom. Radhusets 119 kvadratmeter fördelas på ett öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två fräscha helkaklade badrum, en separat tvättstuga samt tre bra sovrum (med möjlighet till ett fjärde). Ypperligt för barnfamiljen med andra ord! Väl ute möts vi av en solig uteplats med både trädäck och gräsmatta. Lägg därtill en uppfart med elbilsladdare och plats för två bilar. Tack vare energieffektiva egenskaper tilldelas huset energiklass B. Detta ger lägre driftskostnader och möjlighet till grönt bolån hos flera storbanker. Gröna lån ger förmånligare räntor för att främja hållbarheten och miljön. Att bo klimatsmart är viktigare än någonsin! Detta trivsamma hem vill ni inte missa, varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Astrakangatan 68C, Vellinge - Herrestorp, Vellinge kommun

Astrakangatan 68C

Lägenhet
Vellinge - Herrestorp, Vellinge kommun
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
3 250 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/3
7 343 kr/mån
33 505 kr/m²

MODERNT - HÖGKLASSIGT - MED FANTASTISK UTSIKT ÖVER SLÄTTEN! Varmt välkomna ska ni vara till denna minst sagt unika etagelägenhet på trivsamma Herrestorp. Här möter den moderna arkitekturen lantlig idyll, det bästa av två världar! Säljarna har dessutom gjort många stilsäkra val och skapat en harmonisk känsla. Lägenheten erbjuder bland annat ett högkvalitativt kök från Vedum. Ljusa sällskapsytor, ett helkaklat badrum och gäst-wc, rymliga garderober och tre bra sovrum. Lägg därtill två balkonger och en stor terrass om hela 17 kvm i två väderstreck. Här kan Ni följa solen hela dagen! Morgonkaffet avnjuts på balkongen i öster och kvällssolen värmer på den magiska terrassen! Denna läckra lägenhet passar utmärkt för Er som vill ta ert boende till nästa nivå. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5