Mårtensson Mäklare AB

Mårtensson Mäklare AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hamstervägen 1, YNGSJÖ - Havsbadsområdet, Kristianstads kommun
 • Sön 3 mar kl 11:00
Hamstervägen 1, YNGSJÖ - Havsbadsområdet, Kristianstads kommun, bild 2
Hamstervägen 1, YNGSJÖ - Havsbadsområdet, Kristianstads kommun, bild 3

Hamstervägen 1

Villa
YNGSJÖ - Havsbadsområdet, Kristianstads kommun
Mårtensson Mäklare AB
5 500 000 kr
195 m²
7 rum
1 025 m² tomt

Vilken chans i Yngsjö! En nästan nybyggd Smålandsvilla i 1 1/2-plan i vinkel med fin planlösning och trevliga materialval. Villan är i ett ypperligt trevligt skick med en vacker exteriör, skön hörntomt med eftermiddags/kvällssol och en allmänning emellan till nästa kvarter. På tomten finns det också ett fint dubbelgarage med stor fjärrport och separat förrådsdel. Tomten är anlagd och har två fina altaner. En med morgonsol och utgång från köket och ett stort trädäck i söderläge i husets vinkel. Både bottenplan och ovanplan har en luftig känsla, ovanplan med ryggåstak och tre fina sovrum, allrum och ett lyxigt dusch/badrum. Bottenplan med huvudentré/hall, stort vardagsrum med braskamin, matrum och kök samt två sovrum, dusch/wc och tvättstuga/vardagsentré. Ett hus som fungerar för vilken familj som helst som önskar sig ett bekvämt, nytt boende! Huset säljs besiktigad och försäkrad mot s.k. "dolda fel" genom Anticimex Kristianstad.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Köpmannagatan 49A & 49B, Centralt mitt i Åhus by, Kristianstads kommun
Köpmannagatan 49A & 49B, Centralt mitt i Åhus by, Kristianstads kommun, bild 2
Köpmannagatan 49A & 49B, Centralt mitt i Åhus by, Kristianstads kommun, bild 3

Köpmannagatan 49A & 49B

Villa
Centralt mitt i Åhus by, Kristianstads kommun
Mårtensson Mäklare AB
4 500 000 kr
198 + 6 m²
7 rum
591 m² tomt

Söker ni möjligheternas boende i centrala Åhus? Titta här! Villan med två boende för Er med kreativa jobb, egen firma eller tonårsbarn som fortfarande behöver bo hemma, men ändå vill vara självständiga. Här finns ett smart boende med en placering i Åhus som är förnämlig, samt en utemiljö som inte kräver en trädgårdsmästare utan snarare en livsnjutare. Har du tre bilar, inga problem det finns plats för det också. Gillar ni hus med charm och personlig känsla? Även då är det helrätt, huset har en läcker interiör som ingen av grannarna kan jämföra sig med. Jag tror ni förstår, detta huset måste besökas och upplevas!

 • Premium
 • Uteplats
Stolpegatan 71, Åhus - Sånna, Kristianstads kommun

Stolpegatan 71

Radhus
Åhus - Sånna, Kristianstads kommun
Mårtensson Mäklare AB
2 300 000 kr
113 + 50 m²
6 rum
262 m² tomt

Ett teglat radhus med både garage och uterum i närheten av golfbanan och Sånnaskolan i Åhus. En gång i tiden byggda av Tage Anderssons bygg i Tollarp. Planlösningen i huset inbjuder till både flexibelt boende för familj, som med enkla ändringar kan förändras för en ännu luftigare planlösning. Läget i området är väldigt lugnt, sist på återvändsgata med framsida mot norr och underbar baksida med både altan, uterum och balkong i söderläge. Garaget är inbyggt i huset och inbjuder till förvaring, hobbyrum eller helt enkelt som garage. Porten har fått fjärrkontrollerad motor för enklare användning. Lättskött mindre tomt på både framsida och baksida. Interiört i huset så är köket, tvättstugan och gästtoaletten i bottenplan fräscht med nyare vattenledningar och varmvattenberedare. Vardagsrum och matrum har en fin klassisk parkett, så klart med utgång till altan och uterum. Ovanplan har hela fyra sovrum, gott om garderober och dessutom en stor klädkammare och ett förråd innanför dusch/bad/wc utrymmet. Ett hus som säljs besiktigad och försäkrad mot s.k. "dolda fel" genom Anticimex Kristianstad.

 • Balkong
 • Uteplats
Berguvsvägen 6, ÅHUS - Täppet, Kristianstads kommun

Berguvsvägen 6

Villa
ÅHUS - Täppet, Kristianstads kommun
Mårtensson Mäklare AB
7 150 000 kr
237 + 54 m²
7 rum
1 332 m² tomt

Med ett läge 250 meter från havet i Täppet i Åhus, är detta boendet oslagbart! Ett idealiskt hem för den mångsidiga familjen eller den ambitiösa företagsägaren, med många möjligheter i utnyttjandet av husets extra utrymmen - en resurs som ofta saknas i andra fastigheter. Det finns påkostade detaljer och funktioner både exteriört och interiört, något som vi gärna visar på plats. Den strategiska placeringen av huset på tomten skapar en privat oas på baksidan. Boka en visning och upptäck detta unika hem - en potentiell drömbostad för er framtid!

 • Balkong
 • Uteplats
Badvägen 2C, ÅHUS - Täppetstranden, Kristianstads kommun
Badvägen 2C, ÅHUS - Täppetstranden, Kristianstads kommun, bild 2
Badvägen 2C, ÅHUS - Täppetstranden, Kristianstads kommun, bild 3

Badvägen 2C

Lägenhet
ÅHUS - Täppetstranden, Kristianstads kommun
Mårtensson Mäklare AB
3 500 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 772 kr/mån
82 353 kr/m²

Välkommen till Brf Åhus Brygga och denna fantastiska lägenhet! Här bor man granne med den vackra sandstranden & havet, kan det bli bättre än så? Lägenheten om 2 rum & kök har genomgående smakfulla materialval – med bland annat helkaklat badrum, fina parkettgolv, kök från Ballingslöv. Stora fönster och glasdörrar ger ett härligt ljusinsläpp. Balkongen nås från kök och består av fin uteplats med viss havsutsikt. Här kan man njuta av solen sen-eftermiddag & kväll! Enligt Brf Åhus Bryggas förvaltningsberättelse skall lägenheterna i hus C i möjligaste mån hyras ut under minst sex månader per år, därav säljs de fullt möblerade med all utrustning. Det finns en lokal hyresförmedlare i huset som kan ombesörja all servicen med bokning, städning, nyckel-utlämning m.m. Fråga oss gärna om kontaktuppgift. I bostadsrättsföreningen finns gemensam relaxavdelning med bastu & omklädningsrum, badhytter och spabadkar, som kan nyttjas av bostadsrättsinnehavarna utan någon extra kostnad. Garageplats i källarplan ingår i månadsavgiften. Elcyklar finns att boka via föreningens hemsida. Hiss finns från källarplan upp till översta våningsplan. Varmt välkommen att boka visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Torsgatan 3, ÅHUS - Centralt mitt i byn, Kristianstads kommun

Torsgatan 3

Tomt
ÅHUS - Centralt mitt i byn, Kristianstads kommun
Mårtensson Mäklare AB
2 500 000 kr
473 m² tomt

Möjligheternas tomt mitt i centrala Åhus, hur ofta händer det? Denna tomten är perfekt för Er som vill skapa ett eget boende, bifogade dokument avslöjar ett förslag till bostad, men såklart vill man kanske sätta sin egen arkitektoniska stämpel vid ett sådant tillfälle som detta. Kontakta gärna Stadsbyggnadskontoret för bekräftelse av byggrätt, det ligger en gammal detaljplan från 1936 i bifogade dokument som känns väldigt frikostig i möjligheterna. Gör din dröm, bygg nytt på exklusivt läge mitt i byn!

Haldins väg 13, KRISTIANSTAD - Kulltorp, Kristianstads kommun
 • Budgivning pågår

Haldins väg 13

Radhus
KRISTIANSTAD - Kulltorp, Kristianstads kommun
Mårtensson Mäklare AB
1 995 000 kr
124 m²
4 rum
500 m² tomt

Så välskött HSB kedjehus i original från 1976 på Kulltorp i Kristianstad. Tegelvillan 1-plan i vinkel har en bra planlösning och ett suveränt läge med hela baksidan/altanen i söder. Idag är villan med 4 rum och kök, men går enkelt att ändra till 5 rum om man behöver 3 sovrum. Det känns som en tidsresa när man kommer in i huset, ingenting är nedslitet eller förbrukat bara otroligt väl underhållet. Lägg en slant på att uppdatera huset till 2023/2024 och ni har ett fint boende för en väldigt rimlig summa. Såklart finns det även ett garage och förråd som är fullt användbart för bil och förvaring. Huset har haft låga driftskostnader då ägaren installerat en luft/luft-värmepump för ett antal år sedan. Såklart säljs huset besiktigad och försäkrad mot s.k. "dolda fel" genom Anticimex Kristianstad.

 • Uteplats
Arkelstorpsvägen 45, Trädgårdsmästarbostaden - Balsvik, Kristianstads kommun

Arkelstorpsvägen 45

Villa
Trädgårdsmästarbostaden - Balsvik, Kristianstads kommun
Mårtensson Mäklare AB
4 900 000 kr
129 + 30 m²
5 rum
743 m² tomt

Nu finns chansen att köpa ett fantastisk boende, nämligen Trädgårdsmästarbostaden i Balsvik! Från att ha legat i linda under många år så tog nuvarande ägare ett krafttag om fastigheten och skapade något unikt. Först har det använts som bostad och showroom, bilderna skvallrar om ett bostad som får de flesta att tappa hakan. Vill man ha något unikt, påkostat och väldigt eget, så kan man inte komma mycket närmare. Den i stort sett kringbyggda villan är i ett fantastiskt skick och har en utrustningsnivå som tillfredsställer de flesta. Vad sägs om påkostad kökslösning, egen vinkällare med s.k. "wet bar", sovrum "en suite" med fina dressingrooms och egna bad respektive duschrum. Kök, matplats, vardagsrum, sovrum har öppet upp i nock för en luftig känsla och ett skönt ljus. Sedan kan man slå till med en underbar sjöutsikt mot Råbelövssjön som kronan på verket. Givetvis med altanplatser mot väster. Vill man sitta skyddat och njuta så finns det den kringbyggda innergården. Kanske en perfekt plats för en utomhusjacuzzi? Det är bara 100 meter ner till cykelvägen som löper runt Råbelövssjön med anknytning in till Kristianstad. Sjön är trevlig att bada vid och det finns flera allmänna badplatser att nyttja. Balsvik ligger mellan Balsby och Österslöv, så det är inte många kilometer in till Kristianstad. Blir man sugen på mat så är det inte många tramptag på cykeln till Österslövs Byakrog. Det mesta i bostaden är nytt och oanvänt, så känslan i detaljerna finns där, samtidigt är allting byggt med ett samförstånd om materialkvalité och arkitektur som går utöver det mesta. Det finns mycket trevliga detaljer och annorlunda/påkostade lösningar. Ett boende som passar ett kreativt par med krav på livskvalité eller kanske en kombination boende verksamhet, gäster, familj för optimal bekvämlighet och njutning. Huset säljs besiktigad och försäkrad mot s.k. "dolda fel" genom Anticimex Kristianstad.

 • Uteplats
Pistagegatan 4, ÅHUS - Åhusvången, Kristianstads kommun

Pistagegatan 4

Tomt
ÅHUS - Åhusvången, Kristianstads kommun
Mårtensson Mäklare AB
3 000 000 kr
569 m² tomt

Nu finns ett unikt tillfället att köpa en av de bästa tomterna på Åhusvången i Åhus. Fastigheterna vid sidan om denna tomten är bebyggda, så man köper inget som ligger mitt i en byggarbetsplats. Läget på tomten är idealiskt räknat med solläge, utsikt och närhet till Kristianstads golfklubb. Byggrätten är väldigt generös, man får bygga på 45% av tomtytan. Det kan bli ett enplans hus på upp till 240 kvm! Hela husets baksida kommer att ligga med skönt insynsskyddat sydvästläge och utsikt över Sånnarna. Området är uppfört i gathus-stil med små knixiga gårdsgator som ger en ombonad och mysig by-karaktär.

Jollvägen 15, ÅHUS - Vattentornsområdet, Kristianstads kommun

Jollvägen 15

Villa
ÅHUS - Vattentornsområdet, Kristianstads kommun
Mårtensson Mäklare AB
3 690 000 kr
173 + 13 m²
6 rum
1 037 m² tomt

Villan med det sköna läget på Vattentorns-området i Åhus! Huset ligger längst in på vägen och har hela baksidan mot allmänning i skön eftermiddags-kvällssols riktning. Det är ett välskött hus med fin planlösning och bra materialval genomgående. Utöver villan så finns det ett bra garage med separat hobbyrum. Från köket går man rakt ut i ett tillbyggt uterum som förlänger den soliga säsongen och utöver detta finns det en överbyggd altanplats i husets vinkel med garaget. Tomten är luftig och kanske till stora delar något "oanvänd" men det gör också att det går att skapa fler förutsättningar för en ännu större utemiljö. Villan säljs besiktigad och försäkrad mot s.k. "dolda fel" genom Anticimex Kristianstad.

 • Balkong
 • Uteplats
Tvärpilsvägen 2, Yngsjö By, Kristianstads kommun

Tvärpilsvägen 2

Tomt
Yngsjö By, Kristianstads kommun
Mårtensson Mäklare AB
3 000 000 kr
1 708 m² tomt

Möjligheternas tomt! Stor luftig naturtomt med ett otroligt soligt/ljust läge, där kvällssolen gör det magiskt! Cykelvägen bakom tomterna i skogskanten knyter ihop kusten på ett fint sätt. Det är inte långt till havet, strax över 1,1 km att gå, cykla eller köra. Yngsjö har bra bussförbindelse och egen förskola/skola. Tomten säljs med förbehåll att man beställer bostadshuset från C4-HUS. Kommunalt vatten och avlopp ingår i tomtköpet. Exempel på hus kan ses i materialet, bl.a Villa Araslöv, ett modernt en-plans hus med ryggåstak och en välplanerad interiör på 150 kvm bostadsyta. Självklart diskuterar man fram ett hus med C4-HUS representant för att få något som passar i storlek, utförande och prisklass. De har en gedigen kunskap och ett stort sortiment att välja från. Besök gärna deras hemsida: www.c4hus.se där kan man se vad som erbjuds och även få inspiration till Ert eget nya boende, sen om det är för fritidsboende eller permanent väljer ni själva. Välkomna till Yngsjö, en by med både skog, hav och soliga vidder!

Tvärpilsvägen 4, Yngsjö By, Kristianstads kommun

Tvärpilsvägen 4

Tomt
Yngsjö By, Kristianstads kommun
Mårtensson Mäklare AB
3 000 000 kr
1 888 m² tomt

Möjligheternas tomt! Stor luftig naturtomt med ett otroligt soligt/ljust läge, där kvällssolen gör det magiskt! Cykelvägen bakom tomterna i skogskanten knyter ihop kusten på ett fint sätt. Det är inte långt till havet, strax över 1,1 km att gå, cykla eller köra. Yngsjö har bra bussförbindelse och egen förskola/skola. Tomten säljs med förbehåll att man beställer bostadshuset från C4-HUS. Kommunalt vatten och avlopp ingår i tomtköpet. Exempel på hus kan ses i materialet, bl.a Villa Araslöv, ett modernt en-plans hus med ryggåstak och en välplanerad interiör på 150 kvm bostadsyta. Självklart diskuterar man fram ett hus med C4-HUS representant för att få något som passar i storlek, utförande och prisklass. De har en gedigen kunskap och ett stort sortiment att välja från. Besök gärna deras hemsida: www.c4hus.se där kan man se vad som erbjuds och även få inspiration till Ert eget nya boende, sen om det är för fritidsboende eller permanent väljer ni själva. Välkomna till Yngsjö, en by med både skog, hav och soliga vidder!

Tvärpilsvägen 1, Yngsjö By, Kristianstads kommun

Tvärpilsvägen 1

Tomt
Yngsjö By, Kristianstads kommun
Mårtensson Mäklare AB
3 000 000 kr
1 709 m² tomt

Möjligheternas tomt! Stor luftig naturtomt med ett otroligt soligt/ljust läge, där kvällssolen gör det magiskt! Cykelvägen bakom tomterna i skogskanten knyter ihop kusten på ett fint sätt. Det är inte långt till havet, strax över 1,1 km att gå, cykla eller köra. Yngsjö har bra bussförbindelse och egen förskola/skola. Tomten säljs med förbehåll att man beställer bostadshuset från C4-HUS. Kommunalt vatten och avlopp ingår i tomtköpet. Exempel på hus kan ses i materialet, bl.a Villa Araslöv, ett modernt en-plans hus med ryggåstak och en välplanerad interiör på 150 kvm bostadsyta. Självklart diskuterar man fram ett hus med C4-HUS representant för att få något som passar i storlek, utförande och prisklass. De har en gedigen kunskap och ett stort sortiment att välja från. Besök gärna deras hemsida: www.c4hus.se där kan man se vad som erbjuds och även få inspiration till Ert eget nya boende, sen om det är för fritidsboende eller permanent väljer ni själva. Välkomna till Yngsjö, en by med både skog, hav och soliga vidder!

Östra Storgatan 32, Kristianstad - centrum, Kristianstads kommun

Östra Storgatan 32

Övrigt
Kristianstad - centrum, Kristianstads kommun
Mårtensson Mäklare AB
16 000 000 kr
669 m²
371 m² tomt

Kommersiell fastighet i Kristianstads absoluta stadskärna. 3 fulla bostadsplan som är uthyrda och ett butiksplan som är fullt uthyrt. Därutöver finns ett innergårdshus med stor potential till att bli flera bostäder med därmed utökad hyresintäkt. Fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet och helt nyligen OVK-besiktigad och Energideklarerad samt säljs paketerad i eget Aktiebolag för den som så önskar.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 14