Mäklare Joseph´s Medford

Joseph´s Medford

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Utanbygatan 6C, Centrum, Västerås kommun
  • Sön 16 jun kl 13:00
Utanbygatan 6C, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Utanbygatan 6C, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Utanbygatan 6C

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
2 795 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/2
7 882 kr/mån
29 734 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privat visning. Chans att förvärva en unik fyra på en attraktiv adress. Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder som leder vidare in till det modernt renoverade köket som ligger i anslutning till ett av badrummen. Gott om plats för matbord och övrigt möbel. Vidare möts ni av ett fantastiskt ljusinsläpp från stora spröjsade fönster samt bevarade original detaljer såsom bröstpaneler. Sovrummen inrymmer förvaringsmöjligheter samt övrigt möblemang. Två moderna badrum med dusch samt tvättmaskin i ett av badrummen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Torggatan 18A, null, Enköpings kommun
Torggatan 18A, null, Enköpings kommun, bild 2
Torggatan 18A, null, Enköpings kommun, bild 3

Torggatan 18A

Lägenhet
Enköpings kommun
1 575 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/4
4 454 kr/mån
35 000 kr/m²

Njut av kvällssolen på denna balkong med skyddande tak ända fram till kl 21:00. Denna charmiga tvåa i hjärtat av Enköping är en oas av komfort och bekvämlighet. Med en delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök kan du njuta av ett härligt ljusinsläpp och utsikt över den privata innergården, komplett med boulebana, grillplatser och en lekplats för föreningens medlemmar. Det praktiska köket är utrustat med moderna bekvämligheter inklusive kyl/frys, diskmaskin och generöst med skåputrymme för förvaring. Vardagsrummet är en perfekt plats för avkoppling och underhållning med möjlighet till en soffgrupp och matbord om så önskas. Det moderna badrummet är utrustat med golvvärme,tvättmaskin och handfat med kommod, spegel och en rymlig dusch med eleganta glasdörrar. Sovrummet leder ut till en mysig balkong med gott om plats för avkoppling eller underhållning. Dessutom med en nybyggd fastighet från 2019 och direkt tillgång till varmgarage erbjuder denna lägenhet en bekväm och modern livsstil mitt i stadens puls. Upplev det bästa av stadsboende med allt du behöver bara ett stenkast bort, inklusive närbutiker som Coop. Välkommen till ditt nya hem i Enköping centrum!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östermalmsgatan 15, Centrum, Västerås kommun
Östermalmsgatan 15, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Östermalmsgatan 15, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Östermalmsgatan 15

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
1 095 000 kr
115,6 m²
3 rum
vån 1/3
9 473 kr/mån
9 472 kr/m²

(Möjlig 4:a, se alternativ planlösning) Detta boende karaktäriseras av påtagliga sällskapsytor och gott om ljusinsläpps via stora fönster, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt rymliga sovrum och duschrum med golvvärme. Utmärkt och eftersökt läge mitt i Västerås City! Varmt välkomna på visning i Östermalm! För privatvisning vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Västerängsvägen 2, Tidö-Lindö, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Västerängsvägen 2, Tidö-Lindö, Västerås kommun, bild 2
Västerängsvägen 2, Tidö-Lindö, Västerås kommun, bild 3

Västerängsvägen 2

Villa
Tidö-Lindö, Västerås kommun
9 995 000 kr
192 + 85 m²
8 rum
4 605 m² tomt

Vi är glada att presentera en enastående möjlighet att äga ett unikt och exklusivt hem på Tidö-Lindö. Genom en charmig allé omgiven av lummig grönska välkomnas ni till denna imponerande villa ( 6-7 m i takhöjd). Denna fastighet utstrålar elegans och bekvämlighet och är utformad för att erbjuda flexibla utrymmen anpassade efter era behov och drömmar. Huset välkomnar er med dubbla entréer som leder in till hjärtat av hemmet: ett öppet luftigt vardagsrum med integrerat familjevänligt kök, kompletterat med en inbjudande öppen spis och imponerande takhöjd. På entréplan finner ni även en funktionell tvättstuga, ett badrum utrustat med bastu, ett gästrum och en separat WC. En elegant spiraltrappa tar er till övervåningen där ni möts av högt i tak ett magnifikt master bedroom med privat utgång till en rymlig balkong, samt direktaccess till ett exklusivt nyrenoverat badrum. Ytterligare finns ett allrum med storslagna takhöjder, ett hemkontor, tre generöst tilltagna sovrum och en klädkammare alla utformade för att skapa en hemtrevlig känsla och komfort. Uteområdet kompletterar hemmets skönhet och funktionalitet med en vinkällare, en inbjudande pool med tillhörande poolhus, en mysig gäststuga, och en privat tennisbana som förvandlas till en hockeyrink under vintern perfekt för idrott och underhållning året om. Ett rymligt garage samt moderna bekvämligheter som laddstolpar för elbilar är även installerade. För att uppleva allt detta hem har att erbjuda kontakta ansvarig fastighetsmäklare och boka en privat visning. Upplev själv varför detta objekt representerar en ovanlig möjlighet att leva ett liv i lyx och harmoni med naturen på Tidö-Lindö.

  • Premium
Kompassvägen 9, Skälby, Västerås kommun
Kompassvägen 9, Skälby, Västerås kommun, bild 2
Kompassvägen 9, Skälby, Västerås kommun, bild 3

Kompassvägen 9

Tomt
Skälby, Västerås kommun
1 995 000 kr
1 015 m² tomt

Nu presenterar vi en unik möjlighet att förvärva en drömlik tomt om 1015 kvadratmeter i det eftertraktade området Skälby, belägen på Kompassvägen 9. Denna tomt erbjuder ett exceptionellt läge med direkt närhet till naturen, vilket skapar en idyllisk och fredlig boendemiljö. Tomten kommer med en generös byggrätt som uppgår till 25% av markens yta, med möjlighet att uppföra ert drömhus i upp till två våningar. En av de stora fördelarna med denna tomt är dess flexibilitet. Det finns ingen bundenhet till en specifik husleverantör, vilket innebär att ni har full frihet att välja hus efter era egna önskemål och i samarbete med valfri husleverantör. Området kring Kompassvägen 9 är välutrustat med faciliteter för en aktiv och bekväm livsstil. Här finns vackra promenadstigar en nyanlagd lekpark, cykelvägar som leder direkt till Skälby IP och nära tillgång till bussförbindelser. Dessutom ligger flera förskolor och skolor inom bekvämt avstånd. En samfällighetsförening ansvarar för områdets underhåll, inklusive gator, belysning, och miljöhus, vilket säkerställer en trevlig och välorganiserad boendemiljö. Priset för tomten inkluderar anslutning till fjärrvärme samt en villaväxlare. Tillkommande anslutningsavgifter inkluderar: - Kommunalt vatten/avlopp: cirka 150 000 kr - El: cirka 36 000 kr - Fiber: cirka 26 000 kr Dessutom är vissa byggprojekt befriade från bygglov, vilket ger ytterligare möjligheter att anpassa ert nya hem efter egna behov och önskemål. Dessa inkluderar: - Inredning av kontor, upp till 25% av byggnadens bruttoarea. - Uppförande av carport, upp till 25 kvm. - Tak över uteplats, med eller utan enkel inglasning, upp till 25 m2. - Installation av solfångare. För mer detaljerad information och tillgång till relevanta dokument vänligen besök vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare direkt. Vi välkomnar er att anmäla ert intresse och ser fram emot att hjälpa er att förverkliga er bostadsdröm på Kompassvägen 9.

  • Premium

Visar alla 5