Mäklare Joseph´s Medford

Joseph´s Medford

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Utanbygatan 6C, Centrum, Västerås kommun
  • Imorgon kl 14:00
Utanbygatan 6C, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Utanbygatan 6C, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Utanbygatan 6C

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
2 795 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/2
7 882 kr/mån
29 734 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privat visning. Chans att förvärva en unik fyra på en attraktiv adress. Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder som leder vidare in till det modernt renoverade köket som ligger i anslutning till ett av badrummen. Gott om plats för matbord och övrigt möbel. Vidare möts ni av ett fantastiskt ljusinsläpp från stora spröjsade fönster samt bevarade original detaljer såsom bröstpaneler. Sovrummen inrymmer förvaringsmöjligheter samt övrigt möblemang. Två moderna badrum med dusch samt tvättmaskin i ett av badrummen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Torggatan 18A, null, Enköpings kommun
Torggatan 18A, null, Enköpings kommun, bild 2
Torggatan 18A, null, Enköpings kommun, bild 3

Torggatan 18A

Lägenhet
Enköpings kommun
1 575 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/4
4 454 kr/mån
35 000 kr/m²

Njut av kvällssolen på denna balkong med skyddande tak ända fram till kl 21:00. Denna charmiga tvåa i hjärtat av Enköping är en oas av komfort och bekvämlighet. Med en delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök kan du njuta av ett härligt ljusinsläpp och utsikt över den privata innergården, komplett med boulebana, grillplatser och en lekplats för föreningens medlemmar. Det praktiska köket är utrustat med moderna bekvämligheter inklusive kyl/frys, diskmaskin och generöst med skåputrymme för förvaring. Vardagsrummet är en perfekt plats för avkoppling och underhållning med möjlighet till en soffgrupp och matbord om så önskas. Det moderna badrummet är utrustat med golvvärme,tvättmaskin och handfat med kommod, spegel och en rymlig dusch med eleganta glasdörrar. Sovrummet leder ut till en mysig balkong med gott om plats för avkoppling eller underhållning. Dessutom med en nybyggd fastighet från 2019 och direkt tillgång till varmgarage erbjuder denna lägenhet en bekväm och modern livsstil mitt i stadens puls. Upplev det bästa av stadsboende med allt du behöver bara ett stenkast bort, inklusive närbutiker som Coop. Välkommen till ditt nya hem i Enköping centrum!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västerängsvägen 2, Tidö-Lindö, Västerås kommun
Västerängsvägen 2, Tidö-Lindö, Västerås kommun, bild 2
Västerängsvägen 2, Tidö-Lindö, Västerås kommun, bild 3

Västerängsvägen 2

Villa
Tidö-Lindö, Västerås kommun
9 495 000 kr
192 + 85 m²
8 rum
4 605 m² tomt

Vi är glada att presentera en enastående möjlighet att äga ett unikt och exklusivt hem på Tidö-Lindö. Genom en charmig allé omgiven av lummig grönska välkomnas ni till denna imponerande villa ( 6-7 m i takhöjd). Denna fastighet utstrålar elegans och bekvämlighet och är utformad för att erbjuda flexibla utrymmen anpassade efter era behov och drömmar. Huset välkomnar er med dubbla entréer som leder in till hjärtat av hemmet: ett öppet luftigt vardagsrum med integrerat familjevänligt kök, kompletterat med en inbjudande öppen spis och imponerande takhöjd. På entréplan finner ni även en funktionell tvättstuga, ett badrum utrustat med bastu, ett gästrum och en separat WC. En elegant spiraltrappa tar er till övervåningen där ni möts av högt i tak ett magnifikt master bedroom med privat utgång till en rymlig balkong, samt direktaccess till ett exklusivt nyrenoverat badrum. Ytterligare finns ett allrum med storslagna takhöjder, ett hemkontor, tre generöst tilltagna sovrum och en klädkammare alla utformade för att skapa en hemtrevlig känsla och komfort. Uteområdet kompletterar hemmets skönhet och funktionalitet med en vinkällare, en inbjudande pool med tillhörande poolhus, en mysig gäststuga, och en privat tennisbana som förvandlas till en hockeyrink under vintern perfekt för idrott och underhållning året om. Ett rymligt garage samt moderna bekvämligheter som laddstolpar för elbilar är även installerade. För att uppleva allt detta hem har att erbjuda kontakta ansvarig fastighetsmäklare och boka en privat visning. Upplev själv varför detta objekt representerar en ovanlig möjlighet att leva ett liv i lyx och harmoni med naturen på Tidö-Lindö.

  • Premium
Östermalmsgatan 15, Centrum, Västerås kommun
Östermalmsgatan 15, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Östermalmsgatan 15, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Östermalmsgatan 15

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
1 095 000 kr
115,6 m²
3 rum
vån 1/3
9 473 kr/mån
9 472 kr/m²

(Möjlig 4:a, se alternativ planlösning) Detta boende karaktäriseras av påtagliga sällskapsytor och gott om ljusinsläpps via stora fönster, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt rymliga sovrum och duschrum med golvvärme. Utmärkt och eftersökt läge mitt i Västerås City! Varmt välkomna på visning i Östermalm! För privatvisning vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium

Visar alla 4