MH Mäklarservice AB

MH Mäklarservice AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Solskensvägen 11, Tullingeberg - Östra, Botkyrka kommun

Solskensvägen 11

Lägenhet
Tullingeberg - Östra, Botkyrka kommun
MH Mäklarservice AB

1 825 000 kr

63 m²

2 rum

4 867 kr/mån

28 968 kr/m²

Endast bokade visningar - Ring ansvarig mäklare och boka. Kvadratsmart och trevligt planerad 2:a med högt, soligt och bedårande läge. Här kan du sitta på balkongen och njuta av en fantastisk utsikt över Tullinges trädtoppar. Området ligger med ett centralt och mycket bra läge i Tullinge. Bussar, skolor och barnomsorg ligger endast ett stenkast bort. Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

  • Balkong
  • Hiss
Bild saknas

Bild saknas

Vassviksvägen 8C

Lägenhet
Kummelnäs, Nacka kommun
MH Mäklarservice AB

1 750 000 kr

20 m²

1 rum

1 286 kr/mån

87 500 kr/m²

Detta mysiga attefallshus är en perfekt reträttplats för den som söker ro och närhet till naturen. Med en boyta på 20 kvm är huset kompakt men välplanerat och har allt som behövs för en bekväm vistelse. Bostaden är byggd med en charmig stil som ger en känsla av hemtrevnad och avkoppling. Interiören är ljus och inbjudande och den praktiska inredningen gör att varje kvadratmeter utnyttjas optimalt. Här rymmer ett vardagsrum med kök samt ett rymligt badrum och ett sovloft. Köket är utrustat med moderna vitvaror, god förvaring och allt som behövs för att laga god mat. I allrummet finns plats för soffa, skrivbord och tv-bänk, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling och underhållning. På utsidan av huset finns en trevlig uteplats där man kan njuta av en morgonkaffe i soluppgången över vackra Sågsjön eller en grillmiddag på kvällen. Uteplatsen är omgiven av grönska och träd i en fridfull atmosfär. En kort promenad bort finns både sjö och hav samt Rensättra naturreservat. Här finns badplats, vandringsleder och bäckar för den som vill uppleva naturen på nära håll. Sammanfattningsvis är detta attefallshus en perfekt plats för den som vill koppla av och njuta av naturen i lugn och ro. Med en kompakt men välplanerad interiör i en modern stil är detta hus en riktig pärla. Varmt välkommen!

  • Uteplats
Månstorpsvägen 1, G:a Tullingeberg, Botkyrka kommun

Månstorpsvägen 1

Lägenhet
G:a Tullingeberg, Botkyrka kommun
MH Mäklarservice AB

1 875 000 kr

53 m²

2 rum

3 102 kr/mån

35 377 kr/m²

Denna trevliga tvåa på Månstorpsvägen 1 i Tullinge erbjuder en välplanerad bostadsyta på cirka 53 kvadratmeter. Lägenheten är belägen på andra våningen i en fastighet med totalt tre våningar. Bostaden har en rymlig hall med plats för förvaring av ytterkläder och skor. Från hallen når man det helkaklade badrummet som är utrustat med toalett, handfat, dusch, handdukstork och tvättmaskin. I anslutning till hallen finns även lägenhetens kök som har bra med förvaring och gott om arbetsytor. Köket är utrustat med spis med häll och ugn, kolfilterfläkt, en kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Årtal på maskiner är fn okänt. Från hallen kommer man vidare in till lägenhetens vardagsrum som har plats för både soffgrupp, TV bänk samt ett mindre skrivbord. Från hallen nås också lägenhetens sovrum som rymmer en dubbelsäng. Här finns gott om om förvaring i form av en stor garderobsvägg med spegeldörrar. Lägenheten har också en balkong som nås från både vardagsrum. Balkongen ligger med ett soligt sydvästläge. Här bor man bekvämt med närhet till både natur och kommunikationer. Bra läge nära bussar, pizzeria, mäklare (MH Mäklarservice AB) frisör och närbutik. Att gå till Tullinge C med tillhörande p-tåg tar ca 10 min. Att cykla till Huddinge sjukhus tar ca 10-15 min.

  • Balkong
Tullingebergsvägen 12B, G:a Tullingeberg, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår

Tullingebergsvägen 12B

Lägenhet
G:a Tullingeberg, Botkyrka kommun
MH Mäklarservice AB

1 495 000 kr

42 m²

1 rum

3 367 kr/mån

35 595 kr/m²

Stor och välplanerad etta på Berget! Välkommen till denna mysiga och bra planerade etta med kök på G:a Tullingeberg. Stambytt brf med Helkaklat och fräscht badrum. Kök med vitvaror renoverat 2008.

  • Balkong
Skurusundsvägen 87, Skuru, Nacka kommun

Skurusundsvägen 87

Tomt
Skuru, Nacka kommun
MH Mäklarservice AB

6 995 000 kr

1 170 m² tomt

Sällsynt möjlighet att förvärva en högt belägen tomt i norra Skuru! Varmt välkomna till Skurusundsvägen 87. Tomten erbjuder ett naturskönt och insynsskyddat läge med direkt anslutning till grönskande skogar och endast en kort promenad till havet. Generösa byggrätter som gör det enkelt för dig att bygga ditt drömhus! Här kan du bygga ett enfamiljshus, parhus eller varför inte ett flerfamiljshus med uthyrningsmöjligheter alternativt ha som generationsboende? Möjligheterna är många! - Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 120 m² och största byggnadsarea för komplementbyggnad är 30 m². Därutöver får en altan om högst 15 m² anordnas. - Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 8 meter och högsta byggnadshöjd för komplementbyggnad är 3 meter. - Det finns inga restriktioner angående antal våningsplan i detaljplanen. Kommunalt vatten och avlopp finns i området och anslutningsavgifterna för detta uppdateras inom kort. Köparen har undersökningsplikt och rekommenderas att kontakta Stadsbyggnadskontoret i Nacka på 08-718 80 00 för mer frågor angående fastighetens byggrätter. Detaljplanen är bifogad under fliken "dokument och länkar" på mäklarens hemsida. Observera att det skett en avstyckning av tomten efter att detaljplanen fastställdes och tomtgränsen i detaljplanen är således inte aktuell. Se aktuell tomtkarta i bildflödet. Kontakta mäklaren redan nu för att anmäla ert intresse!

Visar alla 5