Mäklare Michael Hultqvist

Michael Hultqvist

Om mig

Jag heter Michael, mäklare i sedan 1994 och är Tullinges mest anlitade med över 2000 försäljningar i bagaget. Jag grundade MH Mäklarservice 1998 och har sedan dess byggt en enorm kundbas och har väldigt många återkommande kunder. Jag kan Tullinge bättre än någon annan mäklare och har sålt samma bostäder två, tre och till och med fyra gånger. På MH Mäklarservice arbetar vi inte med kvantitet, vi arbetar med kvalitet, det gör skillnad. Kontakta din lokalaste och mest meriterade mäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tullingebergsvägen 26, G:a Tullingeberg, Botkyrka kommun

Tullingebergsvägen 26

Lägenhet
G:a Tullingeberg, Botkyrka kommun
MH Mäklarservice AB
1 695 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 169 kr/mån
26 905 kr/m²

Ljus och mycket trevligt planerad 2:a med stor balkong i soligt söderläge mot lummig innergård. Rummen är väl tilltagna och det finns gott om förvaring. Närhet till skolor, förskolor bussar och affärer. Välkommen till Tullingebergsvägen 26! Området som kallas Gamla Tullingeberg är mycket populärt och ligger i ett lugnt och trevligt område med skog och grönområden inpå knuten. I området finns ett mindre centrum med mataffär, frisör, pizzeria, skönhetssalong samt fastighetsmäklare (MH Mäklarservice AB). Här finns även grundskola (låg och mellanstadiet) samt lekplats och en fotbollsplan. Att promenera till Tullinge centrum med tillhörande affärer, pendeltåg, anslutningsbussar etc tar ca 7-10 minuter.

  • Balkong
Römossevägen 11, Tullinge centralt, Botkyrka kommun

Römossevägen 11

Lägenhet
Tullinge centralt, Botkyrka kommun
MH Mäklarservice AB
1 675 000 kr
55,5 m²
1.5 rum
4 660 kr/mån
30 180 kr/m²

Välkommen på visning söndagen den 18 februari kl 12:45 -13:15. Centralt boende nära Tullinge centrum - Ljus 1,5:a om totalt 55 kvm med stor sovalkov och väl tilltagen balkong! Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Tullinge! Denna charmiga 1,5-rumslägenhet erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och stil. Med sitt centrala läge och närhet till Tullinge centrum blir detta boende en idealisk plats för dig som önskar nära till allt. Lägenheten består av ett öppet och ljust vardagsrum med fönster som släpper in naturligt solljus, vilket ger en behaglig atmosfär. Här finns gott om plats för möblering och personlig touch. Det helkaklade badrummet är stilrent och modernt, vilket skapar en elegant och funktionell yta. Köket är ljust och trivsamt med generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. En stor matplats ger utrymme för trevliga måltider och sociala stunder. Här kan man njuta av att laga mat och samtidigt ha närhet till vardagslivet. Den tilltagande balkongen är en härlig plats för avkoppling och frisk luft. Den erbjuder möjligheten att njuta av soliga dagar eller kvällar med utsikt över omgivningen. Lägenheten har även goda förvaringsmöjligheter, vilket underlättar för att hålla ordning och reda. Det centrala läget i Tullinge innebär närhet till olika bekvämligheter såsom affärer, restauranger och kommunikationer. Det ger möjlighet till ett bekvämt och aktivt livsstil, samtidigt som det erbjuder en trygg och lugn boendemiljö. Med tanke på den välskötta och ljusa karaktären är detta en bostad som passar för den som söker en trivsam och välkomnande hemmiljö i Tullinge. Varmt välkommen på visning! Michael Hultqvist - Tullinges mest anlitade och lokala fastighetsmäklare.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Månstorpsvägen 11, G:a Tullingeberg, Botkyrka kommun

Månstorpsvägen 11

Lägenhet
G:a Tullingeberg, Botkyrka kommun
MH Mäklarservice AB
1 795 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 661 kr/mån
33 868 kr/m²

Hemtrevlig tvåa med låga avgifter så att du har pengar över till annat! Välkommen till Månstorpsvägen 11 och denna ljusa lägenhet i välvårdat skick med moderna vitvaror. - Kyl/frys 2022. - Diskmaskin 2023. - Spis/ugn 2020. - Säkerhetsdörr 2020. - Ny toalett, kommod samt dusch 2020. Superläge i Tullinge med närhet till allt som önskas - kommunikationer, förskolor, grundskola och natur. Föreningen heter Brf Botkyrka och är en av Tullinges mest populära föreningar med mycket god ekonomi . Föreningen har många tunga renoveringar bakom sig så som stambyte, fasadrenovering, fönsterrenovering, m.m. Till lägenheten finns ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Tullingeberg är ett mysigt och populärt bostadsområde i Tullinge med närhet till allt. Här bor ni i lugna kvarter nära grönområden. Förskolor, grundskolor och gymnasium finns inom kort promenadavstånd. Tullingeberg erbjuder även ett litet centrum och här finns närbutik, frisör, skönhetssalong, pizzeria och mäklare (MH Mäklarservice). Även Tullinge Centrum ligger en kort promenad bort och här finns ett utbud av affärer, service, café, restauranger, apotek och livsmedelsbutik. Tullingeberg har mycket bra kommunikationsmöjligheter och lägenheten har inte mer än 250 meter till närmsta busshållplats. Buss 723 och 713 tar dig snabbt till Tullinge Station. Buss 713 och 722 (ca 500 meter bort) tar du till Huddinge Sjukhus och Flemingsberg.

  • Balkong

Visar alla 3