Mäklare Michael Hultqvist

Michael Hultqvist

Om mig

Jag heter Michael, mäklare i sedan 1994 och är Tullinges mest anlitade med över 2000 försäljningar i bagaget. Jag grundade MH Mäklarservice 1998 och har sedan dess byggt en enorm kundbas och har väldigt många återkommande kunder. Jag kan Tullinge bättre än någon annan mäklare och har sålt samma bostäder två, tre och till och med fyra gånger. På MH Mäklarservice arbetar vi inte med kvantitet, vi arbetar med kvalitet, det gör skillnad. Kontakta din lokalaste och mest meriterade mäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrskensbacken 17, Östra Tullingeberg, Botkyrka kommun

Norrskensbacken 17

Lägenhet
Östra Tullingeberg, Botkyrka kommun
MH Mäklarservice AB

2 050 000 kr

82 m²

3 rum

4 899 kr/mån

25 000 kr/m²

Varmt välkommen till Norrskensbacken 17 och denna kvadratsmarta 3:a med strålande västläge. Lägenheten går med enklare medel att göra om till en 4:a vid behov. Med ett centralt och mycket bra läge ligger denna populära bostadsrättsförening med promenadavstånd till bussar, skolor och barnomsorg. Lägenheten är välvårdad men är av äldre karaktär varför en uppdatering av kök, bad, målning etc kan behövas. Det finns ca 13 000 kr i den inre reparationsfonden som köparen kan ta del av och använda till renovering. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse Området är mycket barnvänligt och ligger centralt i Tullinge. Tullinge Station ligger ca 850 meter från bostaden och härifrån går pendeltågen till Stockholm och Södertälje samt bussar som tar dig till Tullinge Kyrka, Tumba och Huddinge Sjukhus. Intill station ligger även Tullinge Centrum som erbjuder mataffär, frisörer, café, apotek och bank. I närområdet finns även lekplatser, fotbollsplan, förskola och grundskola. För den som uppskattar idrott så finns Brantbrinks IP ca 5-10 minuters bilfärd bort. Här finns ishockeyhall, fotbollsplaner och flertalet joggingspår. Är det Norrskensbacken 17 som blir din nästa adress? Anmäl ditt intresse eller ring för att boka visning. Väl mött, Micke Hultqvist 0708 881958

  • Balkong
  • Hiss
Solskensvägen 11, Tullingeberg - Östra, Botkyrka kommun

Solskensvägen 11

Lägenhet
Tullingeberg - Östra, Botkyrka kommun
MH Mäklarservice AB

1 825 000 kr

63 m²

2 rum

4 867 kr/mån

28 968 kr/m²

Endast bokade visningar - Ring ansvarig mäklare och boka. Kvadratsmart och trevligt planerad 2:a med högt, soligt och bedårande läge. Här kan du sitta på balkongen och njuta av en fantastisk utsikt över Tullinges trädtoppar. Området ligger med ett centralt och mycket bra läge i Tullinge. Bussar, skolor och barnomsorg ligger endast ett stenkast bort. Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

  • Balkong
  • Hiss
Månstorpsvägen 1, G:a Tullingeberg, Botkyrka kommun

Månstorpsvägen 1

Lägenhet
G:a Tullingeberg, Botkyrka kommun
MH Mäklarservice AB

1 875 000 kr

53 m²

2 rum

3 102 kr/mån

35 377 kr/m²

Denna trevliga tvåa på Månstorpsvägen 1 i Tullinge erbjuder en välplanerad bostadsyta på cirka 53 kvadratmeter. Lägenheten är belägen på andra våningen i en fastighet med totalt tre våningar. Bostaden har en rymlig hall med plats för förvaring av ytterkläder och skor. Från hallen når man det helkaklade badrummet som är utrustat med toalett, handfat, dusch, handdukstork och tvättmaskin. I anslutning till hallen finns även lägenhetens kök som har bra med förvaring och gott om arbetsytor. Köket är utrustat med spis med häll och ugn, kolfilterfläkt, en kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Årtal på maskiner är fn okänt. Från hallen kommer man vidare in till lägenhetens vardagsrum som har plats för både soffgrupp, TV bänk samt ett mindre skrivbord. Från hallen nås också lägenhetens sovrum som rymmer en dubbelsäng. Här finns gott om om förvaring i form av en stor garderobsvägg med spegeldörrar. Lägenheten har också en balkong som nås från både vardagsrum. Balkongen ligger med ett soligt sydvästläge. Här bor man bekvämt med närhet till både natur och kommunikationer. Bra läge nära bussar, pizzeria, mäklare (MH Mäklarservice AB) frisör och närbutik. Att gå till Tullinge C med tillhörande p-tåg tar ca 10 min. Att cykla till Huddinge sjukhus tar ca 10-15 min.

  • Balkong

Visar alla 3