Mäklare Adam Hultqvist

Adam Hultqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Römossevägen 11, Tullinge centralt, Botkyrka kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00

Römossevägen 11

Lägenhet
Tullinge centralt, Botkyrka kommun
MH Mäklarservice AB
2 495 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 4/4
6 126 kr/mån
33 046 kr/m²

Insynsskyddad och hemtrevlig 3:a högst upp i huset med inglasad balkong i söderläge och utsikt över lummig grönska. Välkommen till ett boende som erbjuder en fridfull tillvaro i ett lugnt område samtidigt som det ligger mycket nära centrum, vilket gör det till en perfekt kombination av avskildhet och bekvämlighet. Läget är optimalt med närhet till allt du behöver – goda kommunikationer, matbutik, apotek, vårdcentral, skolor och förskolor. På kort gångavstånd finner du pendeltågsstationen och bussar, vilket gör det smidigt att ta sig in till Stockholm C på cirka 30 minuter. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Hiss
Månstorpsvägen 2, G:a Tullingeberg, Botkyrka kommun

Månstorpsvägen 2

Lägenhet
G:a Tullingeberg, Botkyrka kommun
MH Mäklarservice AB
1 295 000 kr
25 m²
1 rum
vån 0/3
1 569 kr/mån
51 800 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt designade etta som kombinerar modern elegans med yteffektivitet och exklusiva materialval. Med sina låga avgifter i en av Tullinges bästa föreningar, är denna studioetta en perfekt bostad för dig som önskar flytta hemifrån eller söker en övernattningslägenhet. Föreningen heter HSB Brf Konvaljen och är en av Tullinges mest populära föreningar med mycket god ekonomi och endast 1709 kr skuld/kvm enligt 2022's årsredovisning. Föreningen har många tunga renoveringar bakom sig så som stambyte, fasadrenovering, fönsterrenovering, m.m. Till lägenheten finns ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Som boende i föreningen får man även tillgång till tvättstuga, festlokal, pingisrum och bastu. Tullingeberg är ett mysigt och populärt bostadsområde i Tullinge med närhet till allt. Här bor ni i lugna kvarter nära grönområden. Förskolor, grundskolor och gymnasium finns inom kort promenadavstånd. Tullingeberg erbjuder även ett litet centrum och här finns närbutik, frisör, skönhetssalong, pizzeria och mäklare (MH Mäklarservice). Även Tullinge Centrum ligger en kort promenad bort och här finns ett utbud av affärer, service, café, restauranger, apotek och livsmedelsbutik. Tullingeberg har mycket bra kommunikationsmöjligheter och lägenheten har inte mer än 250 meter till närmsta busshållplats. Buss 713 tar dig snabbt till Tullinge Station och Huddinge Sjukhus. Varmt välkommen på visning!

Månstorpsvägen 30, G:a Tullingeberg, Botkyrka kommun

Månstorpsvägen 30

Lägenhet
G:a Tullingeberg, Botkyrka kommun
MH Mäklarservice AB
1 795 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 534 kr/mån
32 342 kr/m²

Hemtrevlig gaveltvåa med låga avgifter så att du har pengar över till annat! Välkommen till Månstorpsvägen 30 och denna ljusa lägenhet högst upp i huset i fint skick. Superläge i Tullinge med närhet till allt som önskas - kommunikationer, förskolor, grundskola och natur. Föreningen heter HSB Brf Konvaljen och är en av Tullinges mest populära föreningar med mycket god ekonomi och endast 1709 kr skuld/kvm enligt 2022's årsredovisning. Föreningen har många tunga renoveringar bakom sig så som stambyte, fasadrenovering, fönsterrenovering, m.m. Till lägenheten finns ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Som boende i föreningen får man även tillgång till tvättstuga, festlokal, pingisrum och bastu. Tullingeberg är ett mysigt och populärt bostadsområde i Tullinge med närhet till allt. Här bor ni i lugna kvarter nära grönområden. Förskolor, grundskolor och gymnasium finns inom kort promenadavstånd. Tullingeberg erbjuder även ett litet centrum och här finns närbutik, frisör, skönhetssalong, pizzeria och mäklare (MH Mäklarservice). Även Tullinge Centrum ligger en kort promenad bort och här finns ett utbud av affärer, service, café, restauranger, apotek och livsmedelsbutik. Tullingeberg har mycket bra kommunikationsmöjligheter och lägenheten har inte mer än 250 meter till närmsta busshållplats. Buss 713 tar dig snabbt till Tullinge Station och Huddinge Sjukhus. Varmt välkommen på visning!

Tullingebergsvägen 12 A, G:a Tullingeberg, Botkyrka kommun
  • Imorgon

Tullingebergsvägen 12 A

Lägenhet
G:a Tullingeberg, Botkyrka kommun
MH Mäklarservice AB
1 635 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 798 kr/mån
27 479 kr/m²

Accepterat Pris - 1 635 000 kr - Välkommen till Tullingebergsvägen 12A! Ljus och mycket trevlig gaveltvåa högst upp i huset med potential att bli en minitrea (se alternativ planlösning). Superläge i Tullinge med närhet till allt som önskas - kommunikationer, förskolor, grundskola och natur. Lägenheten är i ett fint skick med ett stilrent och renoverat kök från 2023 med moderna vitvaror samt ett stambytt och helkaklat badrum. Bostaden erbjuder fönster i tre väderstreck vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp i bostadens alla rum. Föreningen heter HSB Brf Violen och är en stabil sådan med god ekonomi. Föreningen har många tunga renoveringar bakom sig så som stambyte, fönsterrenovering, utomhusrenovering m.m. Till lägenheten finns ett källarförråd. Som boende i föreningen får man även tillgång till tvättstuga och bastu. För närvarande finns även lediga p-platser i föreningen. Tullingeberg är ett mysigt och populärt bostadsområde i Tullinge med närhet till allt. Här bor ni i lugna kvarter nära grönområden. Förskolor, grundskolor och gymnasium finns inom kort promenadavstånd. Tullingeberg erbjuder även ett litet centrum och här finns närbutik, frisör, skönhetssalong, pizzeria och mäklare (MH Mäklarservice). Även Tullinge Centrum ligger en kort promenad bort och här finns ett utbud av affärer, service, café, restauranger, apotek och livsmedelsbutik. Tullingeberg har mycket bra kommunikationsmöjligheter och lägenheten har inte mer än 50 meter till närmsta busshållplats. Buss 713 tar dig snabbt till Tullinge Station alternativt Huddinge Sjukhus eller Tumba. Kontakta mäklaren för att boka in en förhandsvisning redan nu! Fastighetsmäklare Adam Hultqvist 0736-18 90 01

  • Plus
  • Balkong
Vikingavägen 19, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Vikingavägen 19

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
MH Mäklarservice AB
2 850 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/6
4 405 kr/mån
39 041 kr/m²

Insynsskyddad och fräsch trea i populära Kvarnbergsplan! Varmt välkommen till en ljus och trivsam trerummare i fint skick och låga avgifter så att du har pengar över till annat. Här erbjuds stilrena ytskikt, ett modernt och fullt utrustat kök samt ett snyggt renoverat badrum (stambytt 2010). Balkongen är inglasad och ligger i bästa sydvästläge med sol från lunchtid till solnedgång. Här är det lätt att flytta in och ännu lättare att trivas! Föreningen heter HSB Brf Kvarnberget och är en välskött och mycket stabil sådan med god ekonomi och endast 2822 kr i lån/kvm enligt 2022's årsredovisning. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstugor, övernattningsrum, cykelrum, barnvagnsförråd och föreningslokal. I månadsavgiften om 4 405 kr ingår bredband, tv, värme, vatten, bostadsrättstillägg och ett förråd. I Huddinge finns många bra ställen att bo på men Kvarnbergsplan är svårslaget. Området har mycket täta kommunikationer och fungerar som en knutpunkt med bussar till Huddinge Centrum, Flemingsberg, Högdalens tunnelbanestation, Farsta, Kungens Kurva, mm. I närområdet erbjuds också parker, skolor, bibliotek, hockeyhall, simhall, ICA och ca 2 km från bostaden ligger sjön Trehörningen. Huddinge Station är ca 10 - 15 min gångväg bort och härifrån går pendeltågen in till City på ca 15 minuter. Huddinge Centrum ligger tätt intill stationen och erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger, caféer och livsmedelsaffärer. Kontakta mäklaren redan nu för att visa ditt intresse!

  • Hiss
Hanvedens allé 93, Riksten, Botkyrka kommun

Hanvedens allé 93

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
MH Mäklarservice AB
2 795 000 kr
74,2 m²
3 rum
vån 2/3
3 234 kr/mån
37 668 kr/m²

Accepterat pris - Endast bokade visningar - Kontakta ansvarig mäklare för att anmäla ditt intresse. Välkommen till Hanvedens Allé 93, beläget i familjevänliga och populära Riksten Friluftsstad. Denna trivsamma och välplanerade 3:a erbjuder en bekväm och stilfull boendemiljö i en mycket bra förening. Bostaden erbjuder en ljus och öppen planlösning som ger en känsla av rymd och harmoni. Vardagsrummet integreras sömlöst med det trevliga köket, vilket skapar en idealisk plats för umgänge och socialt samvaro. Fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en vacker utsikt över omgivningarna. Köket är smakfullt utformat med god förvaring och generösa arbetsytor, vilket gör matlagningen till en njutning. Lägenheten har två väl tilltagna sovrum som båda erbjuder gott om plats för sängar och förvaring. Badrummet är elegant och modernt inrett med stilrena detaljer och bekvämligheter som bidrar till avkoppling och välbefinnande. Här finns både dusch, tvättmaskin, torktumlare samt smakfulla materialval. Vidare har lägenheten en härlig balkong där du kan njuta av solnedgångar under sommarkvällarna och med vacker utsikt över området. Det är en perfekt plats för avkoppling och trevliga middagar utomhus. Föreningen är mycket välskött och erbjuder sina medlemmar en rad bekvämligheter och gemensamma utrymmen, inklusive vindsförråd, cykel- och barnvagnsförråd samt en gemensam takterrass med milsvidd utsikt. Dessutom är man garanterad en parkeringsplats med laddstolpe. Riksten Friluftsstad är ett expansivt område med härlig småstadskänsla och lämpar sig perfekt för barnfamiljer som vill njuta av lugn och ro samtidigt som man får närheten till service. Inom gångavstånd finns Rikstens Skola (f-9) samt flertalet förskolor. I närområdet finns även mataffär (ICA), tandläkare, pizzeria, frisörsalong och biosalongen Sländan. För de som är intresserade av friluftsliv och natur erbjuder området allt ni önskar! Här kan ni bland annat ta härliga löpturer eller skogspromenader till Lida friluftsgård där ni kan bada eller paddla kajak på sommaren och åka skidor samt skridskor på vintern. I närheten ligger även Brantbrinks IP med sina många joggingspår, fotbollsplaner, hockey- samt tennishall. Gillar du att spela golf så hittar du Rikstens GK inte långt härifrån.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6