Mäklare Monika Söderström

Monika Söderström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vitmossevägen 9, Annarby, Österåkers kommun
  • Sön 21 apr kl 14:40
Vitmossevägen 9, Annarby, Österåkers kommun, bild 2
Vitmossevägen 9, Annarby, Österåkers kommun, bild 3

Vitmossevägen 9

Villa
Annarby, Österåkers kommun
MOHV Åkersberga
4 795 000 kr
136 m²
3 191 m² tomt

Härlig familjevilla i lantlig idyll! Välkommen till Vitmossevägen 9 och en riktigt härlig villa med hela 4 sovrum, braskamin, garage med carport och växthus! Här kommer familjen trivas bra med närheten till naturen. + Braskamin + Ny luftvärmepump, (dec 2021) + Garage med carport + Växthus + 2 st renoverade badrum + Tomtyta på hela 3 191 kvm + Lekstuga + Vedförråd Hall med god avhängningsmöjligheter, vidare kommer ni till husets hjärta - köket med sin stora köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet. I kökets burspråk finns plats för trivsam frukosthörna. Vardagsrummet är rymligt och kan användas både som matsal och vardagsrum, värm dig här under kyliga kvällar vid husets braskamin. Här finns även utgång till altan under tak, det perfekta utrymmet för sommarens grillmiddagar. Vidare finns två stora sovrum varav det ena med utgång till egen altan. Badrummet på nedervåningen har wc, kommod, spegelskåp, golvvärme samt tvättmaskin. På övre plan möts ni av ett stort allrum, perfekt för stora tv-soffan! Här uppe finns två stora sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och skrivbord. Badrummet på övre plan har dusch, wc, kommod, spegelskåp samt golvvärme. I angränsning till allrummet finns även en klädkammare/förråd. Stor härlig naturtomt med charmig brygga över dike och Trollskogsstig. På tomten finns flertalet äppelträd, ett plommonträd, ett körsbärsträd och buskar med röda vinbär, hallon, blåbär och björnbär samt en fläderbärsbuske. Blommor som är återkommande på tomten är bland annat rosor, syren, hägg, blåsippor, vitsippor och liljekonvalj. I skogarna runt fastigheten finns fina promenadstigar och rikligt med svamp på hösten. Förbättringar och renoveringar som utförts på huset: 2023 - Målning av fasad på garaget 2022 - Målning av fasad på huset 2022 - Ny diskmaskin från Miele 2021 - Ny luftluftvärmepump Mitsubishi Ninja 25 2021 - Ny tvättmaskin från Miele 2021 - Ny kyl och frys från Samsung 2021 - Växthus byggs 2019 - Vedskjul byggs 2018 - Lekstuga byggs 2017 - Installation av kamin från Contura 2017 - Renovering av kök, ny spishäll, ugn, fläkt. 2017 - Renovering av toalett / tvättstuga nere 2017 - Ny varmvattenberedare från Nibe 2017 - Ny tryckställare vid pumpen 2016 - Badrum byggs övervåning 2001 - Tillbyggnad av övervåning

  • Premium
Skolvägen 22A, Åkersberga, Österåkers kommun

Skolvägen 22A

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
MOHV Åkersberga
1 795 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 329 kr/mån
27 615 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka tid för visning! Välkommen till denna välplanerade bostadsrätt på centrala Skolvägen 22A! Balkong i västläge med härlig eftermiddagssol. Lägenheten bjuder på en rymlig hall med klinkers på golvet samt skjutdörrsgarderober med gott om utrymme för god förvaring. Köket renoverades 2017 med ljust gråa luckor, mörk laminatbänkskiva, infällda spottar i taket samt mönstrad mosaik från bänk till tak bakom köksfläkten som ger ett modernt uttryck, samtliga vitvaror är integrerade för ett stilrent utseende, plats för matgrupp upp till 6 personer. Stort vardagsrum med utgång till balkongen, här finns möjlighet att dela av rummet och skapa en 3:a. Lägenheten har ett stort sovrum med hel garderobsvägg samt utrymme för såväl dubbelsäng som skrivbord. Badrum med dusch, tvättmaskin, wc och handfat. Tvättstuga finns även i föreningen. 2017- Köket renoverades och spottar sattes in. 2017- Hallen renoverades och spottar sattes in.

  • Balkong
Norrö ringväg 12A, Norrö, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår
Norrö ringväg 12A, Norrö, Österåkers kommun, bild 2
Norrö ringväg 12A, Norrö, Österåkers kommun, bild 3

Norrö ringväg 12A

Fritidshus
Norrö, Österåkers kommun
MOHV Åkersberga
2 695 000 kr
38 m²
3 rum
2 028 m² tomt

Kontakta mäklaren för att boka visning! Välkommen till Norrö Ringväg 12a och detta välskötta fritidshus med sitt höga läge skyddat av lärkträd och gran. Här bor ni på lugna Norrö med sina otroliga grönområden, Åkers kanal, hästhagar, café mm. Huset har en parkering och genom grinden når ni husets framsida. Här finns en plan gräsyta perfekt för kubb och utelekar. Huset är väl planerat med kök, storstuga, två sovrum samt tvättrum. Från storstugan kommer ni ut på husets altan som är skyddad under tak. Här från det höga läget ser ni ut över hela tomten. Tomten är i flera nivåer och via gjutna trappor kommer ni ner till baksidans gräsmatta. Även här är det väl insynsskyddat av de höga träden som omgärdar fastigheten. På den stora tomten finns även en vedbod samt ett gästhus i sämre skick. Till fastigheten hör en egen båtplats, perfekt för mindre motorbåt till sommarens turer på Åkers kanal antingen till Garnsviken eller så slussar ni ut till havet! Önskar ni bygga nytt så tillåter detaljplanen en byggyta på 120 kvm. Detaljplanen finns att läsa under dokument. Välkommen till Norrö som ligger vackert beläget längs med Åkers kanal samt de badvänliga sjöarna Prästfjärden och Garnsviken dessa är en del av Långhundraleden som var en av vikingatidens två vattenvägar till den dåvarande huvudstaden Uppsala (nuvarande Gamla Uppsala). Leden mynnar ut i Östersjön vid Tunaborgen i Österskär. Här finns blandad bebyggelse med hästgårdar, kyrka, café, sommarstugor och permanenta bostäder. Här går du till närområdet Åkerstorp med ICA-nära, pizzeria, asiatiska restaurang och direkt bussarna till Danderyd och Humlegården med ca 10-15 minuters promenad! Även Åkerstorpsskolan F-3 samt 3 förskolor inom gångavstånd.

  • Premium
Gropgärdesvägen 15, Ljusterö, Österåkers kommun

Gropgärdesvägen 15

Villa
Ljusterö, Österåkers kommun
MOHV Åkersberga
2 995 000 kr
140 m²
5 rum
vån 1/1
9 440 kr/mån

Välkommen till Ljusterö och denna fantastiska Brf. villa på Gropgärdesvägen 15! Med härlig Bullerbykänsla finns nu chansen att flytta in i denna villa med stora sociala ytor och fantastiskt ljusinsläpp från husets stora fönsterpartier. Huset består av tre sovrum, två allrum och två badrum samt stor solig altan som sträcker sig runt husets tre sidor. + Golvvärme hela nedre plan + Öppet till nock + Möjlighet till 4 sovrum + Stor köksö + P-plats för upp till 4 bilar + Stort uteförråd I hallen slås ni direkt över den otroliga rymden och ljusflödet i vardagsrummet, här är det helt öppet till nock och i öppen planlösning har ni matplats och kök. Stora fönsterpartier ger huset ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket är välplanerat med stora arbetsytor och bra flöde, skåp högt upp på väggarna och en stor köksö som blir den givna sociala samlingsplatsen. Runt nästan hela undervåningen finns en härlig altan som nås från vardagsrummet via stora skjutdörrar, tvättstuga och master bedroom har båda dörrar ut till altanen. På hela nedervåningen finns det golvvärme som ger en mycket god komfort på kyliga dagar. Master Bedroom har gott om plats för dubbelsäng och här finns även en garderobsvägg för utmärkt förvaring. På övre plan finns ytterligare ett allrum som har fri överblick ner till kök och vardagsrum genom de stilrena glas räckena. Här finns två sovrum med plats för säng, garderob och skrivbord. Badrummet har ett härligt ljusinsläpp från takfönstret och är utrustat med wc, badkar, kommod, spegel och golvvärme. Utanför huset njuter ni av solen hela dagen runt den stora altanen, på gräsmattorna springer barnen fritt mellan husen och på vintern finns det gott om små pulkabackar för både stora och små att leka i. Bara minuter bort finner ni Ljusterö torg med livsmedelsaffär, butiker, restauranger mm samt kommunikation via buss. För dig med bil så är färjan endast ca 5 min bort och går regelbundet till Östanå. Många som bor på Ljusterö åker över till fastlandet för att jobba eller göra ärenden ibland. Då är det skönt med bra, gratis bilfärja. Den går året runt dygnet runt. På dagtid med bara 20 minuters mellanrum. Inom de Närmaste åren räknar vägverket dessutom med att ha en ny, eldriven färja i trafik här. Med SL:s bussar kan du både åka runt på ön, och över till och från fastlandssidan. På sommaren lägger Waxholmsbolagets skärgårdsbåtar till vid 14 bryggor runtom på ön. Eller varför inte skaffa egen båt? Det är en fantastisk känsla att navigera fritt på upptäcktsfärder till hundratals öar och kobbar.

  • Balkong
  • Uteplats
Västansjövägen 114, Ljusterö, Österåkers kommun

Västansjövägen 114

Radhus
Ljusterö, Österåkers kommun
MOHV Åkersberga
2 995 000 kr
88 m²
4 rum
vån 1/2
5 880 kr/mån
34 034 kr/m²

Här presenteras att mycket smakfullt och välplanerat hus med skogen som sin närmsta granne. Ägarna har själva gjort en hel del massa extra tillval vilket gör att huset håller en hög standard! Ljusterö Skärgårdsby fick sin början år 2014 när detaljplanen vann laga kraft. Och de var då området genomgick en stor förvandling, från urskog till ett helt nytt bostadsområde. Västansjövägen med dess hus stod klara år 2019. Då husen i etapp 2 vetter mot skogen är det överlägset det bästa läget i hela området. Ägarna valde många fina tillval som gör huset extra tilltalande! Såsom braskamin, stor altan samt flertalet tillval i kök och badrum. Även ett extra förråd har byggts på husets baksida samt att ett 3e sovrum på övre plan har tagit form genom att bygga om allrummet till sovrum med vägg och dörr (med fönsterglas). Här bor du på 88 välplanerade kvadratmeter med stor altan och en egen trädgård. Hallen leder in till flera rymliga rum; stort duschrum, de generösa kontoret/sovrummet, som leder till en uteplats för fika i solen – ett luftigt och ljust vardagsrum med braskamin samt det härliga köket med utgång till altanen. Uppe på övervåningen hittar man husets två sovrum, men önskar man ett allrum på övre plan är det fullt görbart. Här bor man på landet, men man har cykelavstånd till så mycket ändå. Badplatsen Skären, det lilla cafét i Åsättra, där du även kan ta skärgårdsbåten för dagsturer till kringliggande öar, är du en riktig hurtigbulle kan du ta cykeln ner till Linanäs på södra Ljusterö och äta på en av restaurangerna. Ljusterö Centrum med matvarubutik, restaurang, frisör m fl finns kort kort gångavstånd. Bekvämt läge med gångavstånd till Ljusterö-torg med välsorterad matvarubutik, restaurang mm. Endast 5 minuters bilavstånd till färjeläget och ytterligare 47 minuter till Stockholm innerstad, 22 minuter till Åkersberga Centrum och 29 minuter till Norrtälje Centrum. Välkommen till Ljusterö!

  • Plus
  • Uteplats
Långsjöberg 5A, Åsättra, Österåkers kommun

Långsjöberg 5A

Fritidshus
Åsättra, Österåkers kommun
MOHV Åkersberga
1 390 000 kr
15 m²
2 rum
2 358 m² tomt

Välkommen upp till denna högt belägna naturtomt på Långsjöberg 5a med en tomtyta om hela 2 358 kvm! På tomten idag finns två stugor, storstugan välkomnar er med verandans snickarglädje samt trädetaljer runt fönster och dörrar. Väl inne möts ni av en charmig yteffektiv stuga med plats för soffa, matplats, säng samt en separat kokvrå. Utsikten från verandan är helt fantastisk och här njuter ni av fikastund i solen. I den mindre stugan/gäststugan finns idag två platsbyggda sängar samt en liten veranda. Här finns chansen att bygga ert framtida drömhus med ett riktigt högt naturnära läge med naturen, skogen och vattnet som närmsta grannar. En väg upp till huset har förberetts. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger er möjligheten att uppföra ert boende enligt egna önskemål med hänsyn till stads- och landskapsbilden i området. Kommunalt VA saknas och är ej planerat i området. Luftburen ledning (se bilder) kommer inom kort tas ner. Här i Bammarboda bor ni nära naturen med närhet till bad och fiske i såväl Långsjön med samfälld brygga samt Kvarnsjön men enbart 1,5 kvm till havet med en mängd båtbryggor och badplatser. Ca 15 minuter från Åkersberga Centrum och dess hela utbud med butiker och restauranger samt 45 minuter från Stockholms city. Goda kommunikationer finns med buss som tar dig till Åkersberga Station/ Norrtälje busstation. I området finns även flera marinor för den båtintresserade. Välkomna att själva vid tillfälle åka ut för att titta på tomten. Boka tid med mäklare för visning av husen!

Duvklinten 34B, Margretelund, Österåkers kommun
  • Sön 21 apr

Duvklinten 34B

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
MOHV Åkersberga
3 995 000 kr
130 m²
5 rum
vån 1/1
7 269 kr/mån
30 731 kr/m²

Välkommen till Duvklinten 34b. Kontakta mäklaren för att boka visning! Här hittar ni ett modernt stilrent och funktionellt familjehus i tre våningar med hörnläge! Huset har uppvärmning med vattenburen värme i golvet på samtliga 3 plan samt förberedda dragningar för luft-/luftvärmepump, elbilsladdare och ett praktiskt förråd finns på plats, ytterdörren är utrustad med Yale-doorman kodlås, vackert 1-stavs parkettgolv genomgående i huset. Parkering för 1 bil finner ni direkt utanför huset. I hallen finns det gott om avhängningsmöjligheter samt ett praktiskt klinkergolv. Med direktaccess från hallen hittar ni entrévåningens badrum och kombinerad tvättstuga. Här finns kommod, wc, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Köket är stilrent med exklusiva val så som dess vita släta luckor och en mycket slitstark bänkskiva i corematerial med ingjuten diskho. Här har ni gott om förvaring i de extra höga väggskåpen som verkligen utnyttjar husets imponerande takhöjd. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrum och matplats samt med utgång till den skyddade balkongen som vetter mot områdets allmänning. Plan 2 har två sovrum med fransk balkong varav ett Master Bedroom med egen klädkammare och platsbyggd förvaring som sänggavel, på detta plan finns även ett välutrustat badrum med badkar, dubbelkommod, wc samt spegel. Plan 3 har ett stort allrum samt ett stort sovrum, hela plan 3 badar i ljus från flertalet takfönster och vill ni kan ni här skapa ytterligare ett sovrum. Husets utemiljö är något som måste upplevas på plats, på entréplan finner ni den stora och underbara altanen med morgonsol, lättmöblerade ytor och plats för soffgrupp. Här bor du nära både centrum och skogens lugn i Margretelund har ni närhet till natur och sjöar, cykel- och gångvägar till Åkersberga Centrum, förskolor och skolor, idrottsplatser, goda kommunikationer med direktbuss till Stockholm i rusningstrafik och Margretelund Centrum med b.la. ICA-butik, pizzeria, husläkare och apotek. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Körlinge 19C, null, Vallentuna kommun

Körlinge 19C

Tomt
Vallentuna kommun
MOHV Åkersberga
1 795 000 kr
1 943 m² tomt

Välkommen till denna härliga skogstomt om 1943 kvm! Här är tomten redo för första spadtaget! Bygglov finns beviljat. Bygglovet tillåter byggnation av huset på den soliga klippan med vacker vy över skogen! Bygglovet tillåter byggnation av hela 3 byggnader, varav två bostäder. Ena huset är en stor 1,5 plans villa om ca 180 kvm med hela 7-8 sovrum (går att ändra vid behov), garage samt gästhus om ca 40 kvm med full utrustning. För bygglovsritningar se bilder samt länk. Infartsväg finns på plats asfalterad och klar till granntomten Körlinge 19B via Gemensamhetsanläggning. Servitut finns förberett för infartsväg mellan Körlinge 19B och 19C. Här bor du med ett lantligt läge, med skog & natur som omger dig och ca 4,5 km från fiske- och badvänliga Garnsviken. På ett kick är du ute på motorvägen och är snabbt iväg till jobb, skola, förskola mm. På 10 minuters bilfärd är du i Vallentuna Centrum och 6 minuter bort ligger Brottby med förskolor, skolor, ICA och busskommunikationer. Närhet till Angarns återvinningscentral www.angarnsatervinning.se, perfekt inför tomtplanering med kross- och jordprodukter. För frågor kring byggnation ring bygglovsenheten på Vallentuna kommun: 08-587 850 00, [email protected] , www.vallentuna.se Åk gärna ut för att titta på tomten när ni får möjlighet!

Visar alla 8