Mäklare Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Om mig

Med 16 års erfarenhet som fastighetsmäklare och över 750 förmedlade bostäder så vet jag vad som krävs för en lyckad försäljning. Stort engagemang, lyhördhet och noggrannhet. Läs gärna mer vad mina kunder skriver på Reco: www.reco.se (sök Niklas Bergsten) Varmt välkommen att kontakta mig du också!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Korslötsvägen 17, Hilleshög, Ekerö kommun
Korslötsvägen 17, Hilleshög, Ekerö kommun, bild 2
Korslötsvägen 17, Hilleshög, Ekerö kommun, bild 3

Korslötsvägen 17

Radhus
Hilleshög, Ekerö kommun
MOHV Bromma
2 895 000 kr
95,3 m²
4 rum
5 800 kr/mån
30 378 kr/m²

- Barnvänligt läge på återvändsgränd - Totalyta på ca 120 kvm - Möjlighet till 6 rum - Uteplatser med sol morgon till kväll - Garageplats i länga ingår - Laddstolpe finns Välkommen till detta välplanerade parhus i suterräng på Korslötsvägen 17 på Färingsö. En lantlig idyll omgärdad av vacker natur med fina strövområden som bjuder in till avkopplande motion. Här bor man lugnt och tryggt långt in på återvändsgata. Perfekt för barnfamiljen. Huset är mycket välskött med övervåning som rymmer kök med matplats och stort vardagsrum varifrån utgång finns till den stora balkongen med grymt solläge. Här finns även en WC med dusch och en tvättstuga. I källaren finns badrum samt två ordentliga sovrum med fint ljusinsläpp. Här finns också två extra rum som kan användas som sovrum eller arbetsrum. Sammantaget mycket välplanerat. Utvändigt finns en stor träaltan på baksidan som har ett skyddat läge intill skogsdunge. Framsidan har även den en träaltan plus liten gräsmatta med plats för lekytor. Tillgång till garageplats i länga som ligger precis intill där även laddbox finns installerad. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse eller frågor!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Gudmundvägen 9, Stenhamra/ Gamla Stenhamra, Ekerö kommun
Gudmundvägen 9, Stenhamra/ Gamla Stenhamra, Ekerö kommun, bild 2
Gudmundvägen 9, Stenhamra/ Gamla Stenhamra, Ekerö kommun, bild 3

Gudmundvägen 9

Villa
Stenhamra/ Gamla Stenhamra, Ekerö kommun
MOHV Bromma
4 995 000 kr
204 + 125 m²
8 rum
1 870 m² tomt

- Lummigt läge på återvändsgata - Renoveringschans - Totalyta på 329 kvm - Stor tomt på 1870 kvm - Gångavstånd till skolor/förskolor Möjligheternas hus med generösa ytor i samtliga plan. Här ges möjlighet till dig som vill sätta din egen prägel och har en dröm om att skapa ett kommande hem att trivas i under lång tid framöver. Totalt 8 rum plus gott om utrymmen i källarplanet och på vinden för förvaring. Detta hus på Gudmundvägen 9 ligger väldigt tilltalande högt upp på återvändsväg och inbäddat i naturen. Stor tomt med sol från morgon till kväll och utmärkt för den odlingsintresserade. Mycket barnvänligt och lugnt område med gångavstånd till skolor, förskolor, badplats och kommunikationer. Vid Stenhamra torg finns bra närservice med bland annat en välskött Coop-butik. Området är planerat att inom en snar framtid utvecklas med fler butiker, skola, bostäder och annat viktigt. Redan idag byggs två nya förskolor. Sammantaget ett mycket bra boende med hög potential. För mer information och intresseanmälan för visning, kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Björketorpsvägen 13, Norra Ängby, Stockholms kommun
Björketorpsvägen 13, Norra Ängby, Stockholms kommun, bild 2
Björketorpsvägen 13, Norra Ängby, Stockholms kommun, bild 3

Björketorpsvägen 13

Lägenhet
Norra Ängby, Stockholms kommun
MOHV Bromma
1 495 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/5
2 238 kr/mån
53 393 kr/m²

- Smart planlösning med sovalkov - Kort gångavstånd till tunnelbana - Välskött förening med god ekonomi - Arbetskök - Möjlighet att hyra garageplats - Närhet till natur och Mälaren Trivsamt ljus och mycket funktionell 1:a med trevligt läge på återvändsgata. Bra förvaringsutrymmen i lägenheten samt separat förråd i källaren. Genomgående fint skick ger en god boendestandard. Belägen i lugnt och populärt område med endast 5 minuters gångväg till tunnelbana, gym och välsorterad, stor livsmedelsbutik. Närhet finns också närhet till ett stort utbud av närservice vid Vällingby centrum och vackra naturområden vid Grimstaskogen och Mälarens strand. Förening med välskött ekonomi som äger ett extra hus med totalt 28 hyresrätter som ger synnerligen goda intäkter. Dessutom byggnader i genomgående gott skick där hiss, cykelförråd och tvättstugor finns i huset. Garageplats kan hyras där kö-tid sällan förekommer. Boka gärna in dig på visning via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Hiss
Stugvägen 6, Svartsjö, Ekerö kommun
Stugvägen 6, Svartsjö, Ekerö kommun, bild 2
Stugvägen 6, Svartsjö, Ekerö kommun, bild 3

Stugvägen 6

Villa
Svartsjö, Ekerö kommun
MOHV Bromma
5 500 000 kr
185 + 90 m²
7 rum
2 822 m² tomt

- Accepterat pris - Möjligheterna hus - Totalyta om 350 kvm - Möjligt generationsboende - Inomhuspool med relaxyta - Låg driftskostnad med bergvärme - Stor potential för den egna företagaren - Dubbelgarage med fjärrstyrda portar - Stor tomt i söderläge - Kommunalt VA och fiber Söker du ett boende med stora och generösa ytor? Eller är du egen företagare och vill kunna jobba med verksamheten hemifrån? Då bör du ta en titt på det här fantastiska huset som har en totalyta på 350 kvm. Här kan du framförallt njuta av den stora trädgården (2 822 kvm tomt) och de flertalet uteplatser som bjuder in till fina stunder i solen under sommarhalvåret. Stort poolrum på 95 kvm med takhöjd upp till ca 5 meter ger plats för avkoppling och rekreation. Poolen har förra året fått nytt sandfilter och tempereras med hjälp av bergvärmen som fick ny pump 2021. Denna bidrar för övrigt mer än väl till de låga driftskostnaderna. Poolrummet skulle även förslagsvis kunna anpassas för dig som har din egen verksamhet. Huset har väl tilltagna ytor för att inrymma en stor familj eller kanske göras om till generationsboende. Förvaringsmöjligheterna är exemplariska där källarplanet erbjuder just detta liksom det dubbelgarage med fjärrstyrda portar som finns. Totalt finns fyra ordentliga entréer till huset och tre eldstäder att elda i för att ge extra värme och höja mysfaktorn. Huset ligger dessutom vackert med mycket grönska runt omkring sig och med endast ca 25 minuters pendlingsavstånd till Brommaplan. Trädgården har en stor och välskött gräsmatta som ger plats för lek. Stora fruktträd, både äpple och päron, ger fin blomsterprakt och kan ge en svalkande plats i skuggan. God fauna som lämpar sig väldigt bra för den odlingsintresserade. På Färingsö finns tillgång till flera välsorterade matbutiker, skolor/förskolor, utbud av idrott/aktiviteter och framförallt en fantastisk natur med strövområde i skog och mark samt bad/båtliv vi Mälaren. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan för visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Alabastervägen 5, Beckomberga, Stockholms kommun

Alabastervägen 5

Lägenhet
Beckomberga, Stockholms kommun
MOHV Bromma
2 895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/4
4 387 kr/mån
51 696 kr/m²

- Accepterat pris - Lugnt läge på återvändsväg - Stor och solig balkong - Genomgående fint skick - Hiss i huset - Gångavstånd till matbutik och goda kommunikationer - Välbyggt hus med bra ergonomi Mycket ljus och trivsam 2:a belägen i populära Beckomberga. Genomgående fint skick på lägenheten och hög standard där hiss finns, vindsförråd och cykel/barnvagnsrum. På kort gångavstånd finns välsorterad livsmedelsbutik och goda kommunikationer där du med kommunala färdmedel tar dig in till city på 25-30 min. På Alabastervägen 5 bor du lugnt och tryggt. Du kan med fördel njuta av den stora balkongen som bjuder in till fina stunder i solen under sommarhalvåret. Närområdet präglas av mycket grönska och parkmiljö som erbjuder avkopplande motion. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Björketorpsvägen 11, Norra Ängby, Stockholms kommun

Björketorpsvägen 11

Lägenhet
Norra Ängby, Stockholms kommun
MOHV Bromma
Pris saknas
28 m²
1 rum
vån 2/5
2 238 kr/mån

- Yteffektiv med sovalkov - Förening med stabil ekonomi - Möjlighet att hyra garageplats - Separat arbetskök - Kort gångavstånd till tunnelbana - Närhet till natur och Mälaren Trivsamt ljus och mycket funktionell 1:a med trevligt läge på återvändsgata. Bra förvaringsutrymmen i lägenheten samt separat förråd i källaren. Genomgående fint skick ger en god boendestandard. Belägen i lugnt och populärt område med endast 5 minuters gångväg till tunnelbana, gym och välsorterad, stor livsmedelsbutik. Närhet finns också närhet till ett stort utbud av närservice vid Vällingby centrum och vackra naturområden vid Grimstaskogen och Mälarens strand. Förening med välskött ekonomi som äger ett extra hus med totalt 28 hyresrätter som ger synnerligen goda intäkter. Dessutom byggnader i genomgående gott skick där hiss, cykelförråd och tvättstugor finns i huset. Garageplats kan hyras där kö-tid sällan förekommer. Boka gärna in dig på visning via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

  • Hiss

Visar alla 6