Mäklare Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Om mig

Med 16 års erfarenhet som fastighetsmäklare och över 750 förmedlade bostäder så vet jag vad som krävs för en lyckad försäljning. Stort engagemang, lyhördhet och noggrannhet. Läs gärna mer vad mina kunder skriver på Reco: www.reco.se (sök Niklas Bergsten) Varmt välkommen att kontakta mig du också!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Björketorpsvägen 11, Norra Ängby Björketorp, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 11:45
Björketorpsvägen 11, Norra Ängby Björketorp, Stockholms kommun, bild 2
Björketorpsvägen 11, Norra Ängby Björketorp, Stockholms kommun, bild 3

Björketorpsvägen 11

Lägenhet
Norra Ängby Björketorp, Stockholms kommun
MOHV Bromma

1 495 000 kr

28 m²

1 rum

1 850 kr/mån

53 393 kr/m²

- Optimalt planerad med sovalkov - Kort gångavstånd till tunnelbana - Välskött förening med god ekonomi - Möjlighet att hyra garageplats - Närhet till natur och Mälaren Trivsamt ljus och mycket funktionell 1:a belägen intill allmänning. Bra förvaringsutrymmen i lägenheten samt separat förråd i källaren. Genomgående fint skick ger en god boendestandard. Lugnt och populärt område med endast 4-5 minuters gångväg till tunnelbana, gym och välsorterad, stor livsmedelsbutik. Närhet finns också till ett stort utbud av närservice vid Vällingby centrum och vackra naturområden vid Grimstaskogen och Mälarens strand. Förening med välskött ekonomi och byggnader i genomgående gott skick där hiss, cykelförråd och tvättstugor finns i huset. Garageplats kan hyras där kö-tid sällan förekommer.

 • Premium
 • Hiss
Bäckbornas väg 21, Beckomberga Söderberga Park, Stockholms kommun

Bäckbornas väg 21

Lägenhet
Beckomberga Söderberga Park, Stockholms kommun
MOHV Bromma

3 995 000 kr

101 m²

5 rum

5 576 kr/mån

39 554 kr/m²

- Totalrenoverad 2020 - Högst upp - Balkong i väster med kvällssol - Ombyggd till 5:a - Hiss i huset - Parkering ingår - Förening med god ekonomi En av områdets finaste lägenheter som genomgick en totalrenovering så sent som 2020 där samtliga ytskikt, båda badrummen och köket renoverats. Läget är också det bästa! Högst upp i huset där hiss finns i huset och med rymlig balkong i väster som vetter mot den lugna innergården. Ombyggd till en bra 5:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Förening med god ekonomi där parkering bland annat i ingår i månadsavgiften för en bil per hushåll. Barnvänlig innergård som bjuder in till lek för barn, grillning och avkoppling. Tillgång finns också till en nyligen byggd bastu att nyttja för medlemmarna. Goda kommunikationer mot stan med ca 15 minuters bilavstånd till city och ca 25-30 minuter med kommunala färdmedel. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Bäckbornas väg 23, Beckomberga Söderberga Park, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 13:00

Bäckbornas väg 23

Lägenhet
Beckomberga Söderberga Park, Stockholms kommun
MOHV Bromma

3 575 000 kr

103 m²

4 rum

5 647 kr/mån

34 709 kr/m²

- ACCEPTERAT PRIS - Kan användas som 5:a - Hiss i huset - Stor balkong - Parkering ingår - Välskött förening - Bra kommunikationer Stor och välplanerad med fint ljusinsläpp. Väl underhållen och renoverad till gott skick med badrum och goda förvaringsmöjligheter i stor förråd som även kan användas som extra sovrum eller arbetsrum. Barnvänligt och lugnt område med goda kommunikationer till stan. Ca 15 minuter med bil och 25-30 minuter med kommunala färdmedel. Solid förening som sköter sin ekonomi väl och nyligen har byggt till en bastu samt installerat laddstolpar med de övriga föreningarna på gatan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan för visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rödklövervägen 76, Hässelby, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rödklövervägen 76

Villa
Hässelby, Stockholms kommun
MOHV Bromma

3 995 000 kr

138 m²

5 rum

222 m² tomt

- Barnvänligt läge på återvändsgata - Totalyta på 150 kvm plus förråd - Enplanshus - Öppen spis - Garageplats i länga ingår - Skolor och förskolor på gångavstånd Mycket trevligt och välplanerat enplanshus som har ett av områdets bästa lägen. Längst in på barnvänlig återvändsgränd med grönområden och lekytor precis intill. På gångavstånd finns flertalet förskolor och även skola upp till årskurs 9. Löpande underhållet genom åren där flera tillbyggnader gjorts vilket ger en total yta på 150 kvm med möjlighet till 4 sovrum. Skyddad innergård med sol från morgon till kväll bjuder in till fina stunder i solen under sommarhalvåret. Här finns även ett rymligt inglasat uterum som förlänger utomhussäsongen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan.

Lillsjönäsvägen 55, Ulvsunda, Stockholms kommun

Lillsjönäsvägen 55

Lägenhet
Ulvsunda, Stockholms kommun
MOHV Bromma

5 395 000 kr

87 m²

3 rum

5 746 kr/mån

62 011 kr/m²

- Eftersökt 55+ boende - Nybyggt 2014 - Uteplats i söder - Bergvärme som uppvärmning - Lugnt läge på återvändsgata - Övernattningslägenhet i föreningen - Granne med vackra Lillsjön Välkommen till BRF Lillsjöparken. En mycket trevlig bostadsrättförening med ett tilltalande fint läge på lugn återvändsgata och granne med Lillsjön. Det är ett s.k. 55+ boende vilket betyder att den som förvärvar bostadsrätt här (eller åtminstone en i paret) ska ha fyllt 55 år. Ett uppskattat och eftersökt boende som stod nyproducerat och inflyttningsklart 2014. Denna trevliga 3:a har en fin planlösning med genomgående stora rum och bra förvaringsmöjligheter i lägenheten samt extra förråd i grannhuset. Uteplats i söder kan sätta guldkant på tillvaron genom att erbjuda en plats i solen under sommarhalvåret. På gården finns p-platser att hyra för medlemmarna för drygt 500 kr/mån. I övrigt är det boendeparkering på gatorna i området. I närområdet finns fina vandringsstråk vid bland annat Lillsjön och Ulfsunda slott. Gångavstånd till tunnelbanestation Abrahamsberg och tvärbanestation Johannesfred gör kommunikationerna goda. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan för visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Follingbogatan 22, Beckomberga, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Follingbogatan 22

Lägenhet
Beckomberga, Stockholms kommun
MOHV Bromma

1 650 000 kr

23 m²

1 rum

2 611 kr/mån

71 739 kr/m²

Toppfräsch och stilren 1:a som stod nyproducerad och inflyttningsklar 2018. Därefter har den uppgraderats och vårdats med omsorg. Huset byggdes ursprungligen i början av 30-talet och bjuder på smakfulla detaljer som har bevarats. Exempelvis de djupa fönsternischerna och höga takhöjden. Välplanerad och ljus med bra förvaringsutrymme i lägenheten samt extra förråd i källarplanet. Belägen i populära Beckomberga där du bor lugnt och tryggt med närhet till vacker natur i parkmiljö. Som boende i BRF Klockhuset finns tillgång till mycket gemensamma utrymmen. Här finns bland annat stort gemensamt kök, sällskapsrum, hobbyrum, festlokal, övernattningsrumlägenhet, bastu och gemensamma balkonger. Möjlighet finns också att hyra garageplats där kö-tid sällan förekommer. Beckomberga är ett nytt bostadsområde som vuxit fram de senaste 10 åren. Här ges en hög boendestandard som ger möjlighet till en god livskvalitet. Området präglas mycket av sin parkmiljö och den grönska som finns här. Närhet finns till livsmedelsbutik, kommunala kommunikationer, skolor och förskolor samt vårdcentral som finns lokalt här. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten för mer information och intresseanmälan!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6