Mäklare Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Om mig

Med 16 års erfarenhet som fastighetsmäklare och över 750 förmedlade bostäder så vet jag vad som krävs för en lyckad försäljning. Stort engagemang, lyhördhet och noggrannhet. Läs gärna mer vad mina kunder skriver på Reco: www.reco.se (sök Niklas Bergsten) Varmt välkommen att kontakta mig du också!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Strandgräsvägen 2, Nibbla, Ekerö kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30
Strandgräsvägen 2, Nibbla, Ekerö kommun, bild 2
Strandgräsvägen 2, Nibbla, Ekerö kommun, bild 3

Strandgräsvägen 2

Fritidshus
Nibbla, Ekerö kommun
MOHV Bromma
1 995 000 kr
40 m²
3 rum
425 m² tomt

Charmigt och lättskött fritidsboende på endast 23 minuters resa från Brommaplan. I den lantliga idyllen Nibbla får du det bästa av vad ett boende på landet kan erbjuda. Avkopplande lugn med en fantastisk natur runt knuten. Här finns såväl härlig skog, öppna fält och Mälarens glitter alldeles intill, där både badstrand och bryggor finns samt möjlighet att hyra båtplats genom föreningen. På gångavstånd finns även en livsmedelsbutik. På Strandgräsvägen 2 finns en välplanerad stuga med inbyggd altan som ger totalt 40 kvm med möjlighet till två sovrum, vardagsrum, kök och dusch samt toalett (separett) direkt i huset. Här finns också en öppen spis som kan förgylla kvällarna under vinterhalvåret med en sprakande brasa. Utvändigt är tomten vackert anlagd med gräsmatta och full av blomsterprakt, buskar och träd. Bland annat finns här äppelträd, pioner, och röda/svarta vinbär. Solen strålar här från morgon till kväll och framför allt är solnedgångarna över fältet under sommaren fantastiska. På tomten finns även en parkeringsplats för en bil. Barnvänligt område där lekplats finns, en fotbollsplan samt dansbana där olika arrangemang anordnas varje år. Som exempelvis midsommarfirande och kräftskivor. Sammantaget en plats för alla att trivas och må bra på. (Nibbla koloniområde har genomgått en friköpsprocess sedan några år tillbaka där respektive arrendator ska kunna friköpa marken kring sitt hus. För Strandgräsvägen 2 är denna process klar. Se bifogad kopia på tomtkarta under dokument samt mer info under avsnittet Tomt*). Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten för mer information och intresseanmälan för visning!

  • Premium
Lillsjönäsvägen 55, Ulvsunda, Stockholms kommun

Lillsjönäsvägen 55

Lägenhet
Ulvsunda, Stockholms kommun
MOHV Bromma
4 495 000 kr
87 m²
3 rum
6 205 kr/mån
51 667 kr/m²

- Lugn idyll med närhet till stan - Uteplats i söder - Nybyggt 2014 - Bergvärme som uppvärmning - Populärt 50+boende - Övernattningslägenhet i föreningen - Granne med vackra Lillsjön Välkommen till BRF Lillsjöparken. En mycket trevlig bostadsrättförening med ett tilltalande fint läge på lugn återvändsgata och granne med Lillsjön. Det är ett s.k. 50+ boende vilket betyder att den som förvärvar bostadsrätt här (eller åtminstone en i paret) ska ha fyllt 50 år. Ett uppskattat och eftersökt boende som stod nyproducerat och inflyttningsklart 2014. Denna trevliga 3:a har en fin planlösning med genomgående stora rum och bra förvaringsmöjligheter i lägenheten samt extra förråd i grannhuset. Uteplats i söder kan sätta guldkant på tillvaron genom att erbjuda en plats i solen under sommarhalvåret. På gården finns p-platser att hyra för medlemmarna för 600 kr/mån. 8 st av platserna har laddstolpe för elbil. I övrigt är det boendeparkering på gatorna i området. I närområdet finns fina vandringsstråk vid bland annat Lillsjön och Ulfsunda slott. Gångavstånd till tunnelbanestation Abrahamsberg och tvärbanestation Johannesfred gör kommunikationerna goda. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan för visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Korslötsvägen 17, Hilleshög, Ekerö kommun
Korslötsvägen 17, Hilleshög, Ekerö kommun, bild 2
Korslötsvägen 17, Hilleshög, Ekerö kommun, bild 3

Korslötsvägen 17

Radhus
Hilleshög, Ekerö kommun
MOHV Bromma
2 995 000 kr
95,3 m²
4 rum
5 800 kr/mån
31 427 kr/m²

- ACCEPTERAT PRIS (Ring för visning) - Barnvänligt läge på återvändsgränd - Totalyta på ca 120 kvm - Möjlighet till 6 rum - Uteplatser med sol morgon till kväll - Garageplats i länga ingår - Laddstolpe finns Välkommen till detta välplanerade parhus i suterräng på Korslötsvägen 17 på Färingsö. En lantlig idyll omgärdad av vacker natur med fina strövområden som bjuder in till avkopplande motion. Här bor man lugnt och tryggt långt in på återvändsgata. Perfekt för barnfimljen. Huset är mycket välskött med övervåning som rymmer kök med matplats och stort vardagsrum varifrån utgång finns till den stora balkongen med grymt solläge. Här finns även en WC med dusch och en tvättstuga. I källaren finns badrum samt två ordentliga sovrum med fint ljusinsläpp. Här finns också två extra rum som kan användas som sovrum eller arbetsrum. Sammantaget mycket välplanerat. Utvändigt finns en stor träaltan på baksidan som har ett skyddat läge intill skogsdunge. Framsidan har även den en träaltan plus liten gräsmatta med plats för lekytor. Tillgång till garageplats i länga som ligger precis intill där även laddbox finns installerad. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Follingbogatan 22, Beckomberga, Stockholms kommun

Follingbogatan 22

Lägenhet
Beckomberga, Stockholms kommun
MOHV Bromma
Pris saknas
23 m²
1 rum
vån 2/4
2 851 kr/mån

Toppfräsch och stilren 1:a som stod nyproducerad och inflyttningsklar 2018. Därefter har den uppgraderats och vårdats med omsorg. Huset byggdes ursprungligen i början av 30-talet och bjuder på smakfulla detaljer som har bevarats. Exempelvis de djupa fönsternischerna och höga takhöjden. Välplanerad och ljus med bra förvaringsutrymme i lägenheten samt extra förråd i källarplanet. Belägen i populära Beckomberga där du bor lugnt och tryggt med närhet till vacker natur i parkmiljö. Som boende i BRF Klockhuset finns tillgång till mycket gemensamma utrymmen. Här finns bland annat stort gemensamt kök, sällskapsrum, hobbyrum, festlokal, övernattningsrumlägenhet, bastu och gemensamma balkonger. Möjlighet finns också att hyra garageplats där kö-tid sällan förekommer. Beckomberga är ett nytt bostadsområde som vuxit fram de senaste 10 åren. Här ges en hög boendestandard som ger möjlighet till en god livskvalitet. Området präglas mycket av sin parkmiljö och den grönska som finns här. Närhet finns till livsmedelsbutik, kommunala kommunikationer, skolor och förskolor samt vårdcentral som finns lokalt här. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten för mer information och intresseanmälan!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4