MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Holbergsgatan 32, Blackeberg, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00

Holbergsgatan 32

Lägenhet
Blackeberg, Stockholms kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
2 195 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/3
2 460 kr/mån
53 537 kr/m²

- Tunnelbana inom 5 minuters gångavstånd - Öppen planlösning - Genomgående renoverad - Balkong i soligt västläge - Låg avgift Varmt välkommen till Holbergsgatan 32 och denna ljuvliga tvåa som har alla rätt. Minst sagt unik i sitt slag med öppen planlösning och genomgående smakfulla materialval. Fantastiskt ljusinsläpp, trivsam planlösning och rymlig balkong vettande mot väst. Här erbjuds ett väl utrustat kök med kökö, bänkskivor av kvalitativ kvartskomposit och integrerade vitvaror samt diskmaskin. Vardagsrum med utgång till balkong, sovrum med bra plats för dubbelsäng med garderobsvägg. Helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Bostaden renoverades genomgående under 2017 och har stilsäkra ytskikt som sträcker sig genom hela bostaden, ekparkett utgör golv och vitmålade väggar. Här bor du i välskötta och populära föreningen Brf smålänningen 3, en ekonomiskt stabil föreningen med 33 hyresrätter kvar, stora renoveringarna gjorda och en mycket låg belåning om 1 296 kr/kvm. Ett tryggt boende med närhet till allt, på ett par minuter nås Blackebergs torg. Där finner du matbutik, restauranger, torghandel och tunnelbana som tar dig till city på ca 20 minuter. Är du intresserad eller har frågor, tveka inte på att kontakta mäklare på 076-176 2021!

  • Plus
  • Balkong
Vegagatan 25, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Borttagen före visning

Vegagatan 25

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
2 995 000 kr
81 m²
2 rum
vån -1/7
4 180 kr/mån
36 975 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
  • Hiss
Fredsgatan 11, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Imorgon kl 13:50
Fredsgatan 11, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Fredsgatan 11, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Fredsgatan 11

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
4 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 0,5/5
4 415 kr/mån
56 899 kr/m²

// Välrenoverat hem // Optimalt planerad planlösning // Walk-in-closet //Förening med en mycket goda lokalintäkter // Attraktiv adress i centrala Sundbyberg // Gångavstånd till önskvärd kommunikation (pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar) // Stenkast från restauranger, caféer och livs // På en av Sundbybergs mest attraktiva adresser finner ni denna välplanerade trea i utmärkt skick. Bostaden erbjuder ett stilrent och modernt kök i öppen planlösning mot ett socialt vardagsrum med gott om plats för önskvärt möblemang. Tack vare de stora fönsterpartierna fylls bostadens alla hörn med generöst ljusinsläpp och ger fin rymd. Vidare finns rymligt Master Bedroom med lyxig walk-in-closet, vilsamt sovrum i sober kulör samt modernt badrum med behaglig golvvärme. Här erbjuds ett hem med genomgående fräscha ytskikt och exemplarisk förvaring i såväl hall, garderobsvägg längsmed sovrummen och källarförråd. Detta är ett hem för dig som tycker detaljerna spelar roll! Välskött förening och i ett oslagbart område i Sundbyberg. Inom ett par minuters gång når du Sundbyberg Centrum med all önskad service, kommunikationer och grönområden. På gångavstånd erbjuds kommunikationer som T-bana, pendeltåg, tvärbana och flertalet bussar som tar dig bland annat till Stockholm City, Mall of Scandinavia och Sickla Udde. Utanför dörren erbjuds flertalet restauranger, mysiga caféer och butiker. På några minuter finns Tornparken för härliga picknickmöjligheter och promenadstråk längsmed Bällstaån. Detta är ett drömhem som måste upplevas på plats! Välkommen på visning.

  • Premium
  • Hiss
Evenemangsgatan 30, Arenastaden, Solna kommun
  • Budgivning pågår
Evenemangsgatan 30, Arenastaden, Solna kommun, bild 2
Evenemangsgatan 30, Arenastaden, Solna kommun, bild 3

Evenemangsgatan 30

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
4 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 15/21
4 136 kr/mån
68 425 kr/m²

Av säljaren accepterat pris! - Högt upp i huset med utsikt över Råstasjön - Inglasad balkong med eftermiddagssol - Stabil förening med god ekonomi - 50 meter till Mall of Scandinavia - Bra kommunikationer med bussar, tvärbana och pendeltåg I Arenastaden ges nu chans att förvärva denna fantastiska trerummare om 73kvm. Ta hissen upp till våning 15 och imponeras av fantastiska vyer med utsikt över Råstasjön. Här erbjuds en interiör i toppskick med väldisponerade ytor. Stor inglasad balkong med kvällssol, modern öppen planlösning samt två vilsamma sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Helklaklat badrum med tvättinrättning och förråd som kan disponeras som walk-in closet. Friends arena och Mall of Scandinavia precis runt hörnet. Kommunikationer tar dig snabbt till alla delar av Stockholm och i området finns det trevliga promenadstråk, affärer, restauranger och butiker. Ta chansen att förvärva denna pärla med utsikt över Råstasjön i ett snabbt växande område med både puls och natur. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mariagatan 4C, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Mariagatan 4C

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
3 550 000 kr
60 m²
2 rum
vån 0,5/4
2 975 kr/mån
59 167 kr/m²

Accepterat pris om 3 550 000 kr! Kontakta mäklaren för privatvisning! // Renoveringschans! // Sekelskifte anno 1912 // Breda fönsternischer och spröjsade fönster // 3 meter i tak // Nästintill skuldfri förening (464 kr/kvm) // Mycket låga avgifter // Magisk innergård med grillplats // Gångavstånd till kommunikationer, service och livs // Lugn gata i centrala Sundbyberg // Äntligen presenteras en ypperlig möjlighet att förvärva denna oslipade diamant med byggår från förra seklet! Renoveringschans där du har chansen att skapa din egen bostadsdröm helt utifrån smak och tycke. Sekelskifteslägenhet med tidstypiska detaljer såsom 3 meter i tak, breda fönsternischer och spröjsade fönster. Social planlösning i form av rymligt kök med fönster mot föreningens lugna innergård och stort vardagsrum med gott om plats för sociala sammankomster. Utöver detta finns rymligt sovrum, separat WC och duschrum. Som om inte detta var nog så disponeras även dubbla förråd varav ena i källaren och den andra på vinden. Här finns stor potential att skapa din egen sekelsskiftesdröm i en nästintill obelånad förening! Brf Olofsborg är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen köpte fastigheten med dess tomträtt redan 1919. Mellan 1919 och 1997 var det en bostadsförening och sedan 1997 så är Brf Olofsborg en äkta bostadsrättsförening med totalt 31 bostadsrätter. Idag så har man en belåningsgrad om 464 kr/kvm och därav hålla sina månadsavgifter på låga och attraktiva nivåer. Utöver detta finns en oerhört trevlig innergård med plats för grillning, hobbyrum, biljardrum, gästlägenhet samt välutrustad tvättstuga. Mariagatan 4C är centralt och lugnt beläget i centrala Sundbyberg med närhet till allt man kan önska. Inom bara någon minuts promenad nås allt från livsmedelsbutik, gym, restaurang och caféer. Sundbyberg är känt för sina kommunikationer med T-bana, pendeltågsstation, flertalet busslinjer samt tvärbana. På Mariagatan har du dessutom närheten till Råsunda med sin charm och trivsamma butiker och service. Denna oslipade diamant måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

Gamla Enköpingsvägen 178, 4tr, Ursvik, Sundbybergs kommun
Gamla Enköpingsvägen 178, 4tr, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Gamla Enköpingsvägen 178, 4tr, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Gamla Enköpingsvägen 178, 4tr

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
3 795 000 kr
85 m²
4 rum
vån 4/6
4 931 kr/mån
44 647 kr/m²

// Solig balkong i sydväst // Högt upp i huset // Toppmodernt kök // Tre rymliga sovrum // En av Ursviks bästa föreningar // Låg avgift // Trevlig och välutrustad innergård med bl. annat lekplats // Kort kö till garageplats // Lugnt beläget på nästintill otrafikerad gata // Äntligen det toppmoderna boendet för familjen på marknaden! Här erbjuds ett riktigt drömboende för såväl paret som den moderna familjen. Som en av områdets bäst planerade bostäder erbjuds genomgående planlösning med tre rymliga sovrum och fint ljusinsläpp från fönster i dubbla väderstreck. Tack vare bostadens höga läge når solens strålar obehindrat in. Från köket nås rymlig balkong ut mot grönska, beläget i ett soligt sydväst-läge. Utöver detta har bostaden en hög genomgående standard med fullt utrustat kök samt fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden finns även förråd i källaren med gott om plats att stuva undan det man inte önskar ha i lägenheten. Här har ni verkligen allt ni kan önska er för att klara av vardagspuzzlet med familjen. Här bor ni i nybyggd fastighet från 2016/17 i en otroligt välskött förening med en av områdets lägsta avgifter. Brf Ursvikskulle är en av områdets absolut bästa föreningar med bland annat en fantastisk innergård, gemensamt el-avtal samt solpaneler på taket. Som medlem i denna förening bor ni i en ekonomiskt trygg förening med goda framtidsutsikter. Utöver detta har disponerar föreningen 86 garageplatser åt sina medlemmar med kort kö. På Gamla Enköpingsvägen 178 bor ni i ett familjevänligt område på lugnt trafikerad gata utanför. Här erbjuds ett boende med närhet till både kommunikationer, service och flertalet grönområden. Utanför porten finns även nybyggd förskola där flertalet familjer i området har sina barn. Inom snar framtid finns tvärbanan på plats som kommer nås med en kortare promenad. I samband med utbyggnad av tvärbanan så byggs även ett mindre centrum med mer närservice. För den motionsintresserade finns trevligt motionsområde med löp- och skidspår samt utegym. Missa inte chansen att förvärva denna familjedröm! Välkommen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6